Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Shlomo Sand: «Θα ήθελα να σταματήσω να θεωρώ τον εαυτό μου Εβραίο. Το Ισραήλ είναι το πιο ρατσιστικό κράτος και οι Εβραίοι της διασποράς θέλουν να ελέγχουν τα κράτη στα οποία κατοικούν»

Ο πασίγνωστος Εβραίος αντιφρονών καθηγητής Shlomo Sand παραδέχτηκε ότι το Ισραήλ είναι το «πιο ρατσιστικό κράτος στον κόσμο» - και ότι οι Εβραίοι στο υπόλοιπο κόσμο εργάζονται όλοι για να "κυριαρχήσουν" και να "ελέγξουν" τις πολιτικές στα έθνη που μένουν για να υποστηριχθεί το ρατσιστικό σιωνιστικό κράτος.


Ο Shlomo Sand, Ισραηλινός ιστορικός και καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, είναι μια εξέχουσα πνευματική προσωπικότητα με πολλούς όμως επικριτές εντός του Ισραήλ που τον κατηγορούν για την αντισιωνιστική του δράση. Το βιβλίο του «Πως επινοήθηκαν οι Εβραίοι» κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Pandora Books.


Το εκπληκτικό ξέσπασμα από τον καθηγητή Sand-ο οποίος κέρδισε την πρώτη φήμη για τη διάδοση της τώρα – αναξιόπιστης "Χαζάρικης" θεωρίας προέλευσης των Ασκενάζι Εβραίων - («Πώς επινοήθηκαν οι Εβραίοι») – περιέχεται στο νέο βιβλίο του «Πώς σταμάτησα να είμαι Εβραίος» ("How I Stopped Being a Jew").


Στο νέο του βιβλίο, ο Sand, ο οποίος μεγάλωσε στο Ισραήλ, συζητά αυτό που αποκαλεί «αρνητικές συνέπειες της ισραηλινής αξιοποίησης του μύθου του εκλεκτού λαού» και ό, τι ο ίδιος αποκαλεί "βιομηχανία ολοκαυτώματος". (Υπάρχει και βιβλίο με τον τίτλο «Η βιομηχανία του Ολοκαυτώματος» - Σκέψεις σχετικά με την εκμετάλλευση της εβραϊκής οδύνης. Του Norman G. Finkelstein - Εκδόσεις του Εικοστού Πρώτου, 2001).


Ο ίδιος απορρίπτει επίσης την εβραϊκή θρησκεία εξαιτίας της «γενοκτονικής Γιαχβεστικής παράδοσης» - μια αναφορά σε εκείνα τα «ιερά βιβλία» της θρησκείας, που περιέχουν άμεσες οδηγίες προς τους Εβραίους από το Θεό που δικαιολογούν, κυριολεκτικά, τη δολοφονία και την εκδίωξη των εθνικών.


Σε ένα άρθρο της βρετανικής εφημερίδας Guardian που ασχολείται με το νέο του βιβλίο, ο Sand λέει :

«Γνωρίζω ότι ζω σε μία από τις πιο ρατσιστικές κοινωνίες στον δυτικό κόσμο. Ο ρατσισμός είναι παρών σε κάποιο βαθμό παντού, αλλά στο Ισραήλ υπάρχει βαθιά μέσα στο πνεύμα των νόμων. Διδάσκεται στα σχολεία και τα κολέγια, εξαπλώθηκε στα μέσα ενημέρωσης, και πάνω απ’ όλα και το πιο φοβερό, στο Ισραήλ, οι ρατσιστές δεν ξέρουν τι κάνουν και, εξαιτίας αυτού, δεν αισθάνονται σε καμία περίπτωση ότι υποχρεούνται να ζητήσουν συγγνώμη.

Συχνά ακόμη και ντρέπομαι για το Ισραήλ, ιδιαίτερα όταν είμαι μάρτυρας του σκληρού στρατιωτικού αποικισμού του, με τα αδύναμα και ανυπεράσπιστα θύματά του, τα οποία δεν αποτελούν μέρος του «εκλεκτού λαού».


Βαθύτερα μέσα στο ίδιο βιβλίο του, ο Sand κάνει την εξής παρατήρηση σχετικά με το πώς οι Εβραίοι της Διασποράς χρησιμοποιούν τώρα τη θέση τους για να "κυριαρχήσουν" και να "ελέγξουν" τα έθνη που τους φιλοξενούν:


«Μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, δεν υπάρχει πλέον χώρα στον κόσμο όπου οι απόγονοι του εκλεκτού λαού να εμποδίζονται να μεταναστεύσουν στο κράτος των Εβραίων. Ο Σιωνισμός έχει μετατοπίσει το στόχο του που αποτελούσε αρχικά τον λόγο ύπαρξής του και απέκτησε μια δεύτερη νιότη μέσω μιας αναζωογονημένης πρωτοβουλίας.


Τώρα, περισσότερο από ποτέ, όσοι φιλοδοξούν να ταυτιστούν με το σπέρμα του Αβραάμ καλούνται να συγκεντρώσουν κεφάλαια για τη στήριξη της γης των Εβραίων, που είναι σε πλήρη εδαφική επέκταση και, πάνω απ’ όλα, να ενεργοποιήσουν όλα τα δίκτυα επιρροής πάνω στην εξωτερική πολιτική και την κοινή γνώμη της χώρας τους.


Τα αποτελέσματα του τελευταίου στόχου ήταν αξιοσημείωτα.


Σε μια εποχή που ο κοινοτισμός απολαμβάνει αυξανόμενη νομιμοποίηση - ιδιαίτερα σε μια εποχή ευλάβειας για τον «ιουδαιο-χριστιανικό» πολιτισμό, στον οποίο στηρίζεται η «σύγκρουση των πολιτισμών» - είναι πιο δυνατό από ποτέ να αναπτύσσει υπερηφάνεια ένας επειδή είναι Εβραίος και να βρίσκει τον εαυτό του να είναι με την πλευρά της των ισχυρών που κυριαρχούν την ιστορία».


Ενώ ο Sandπροσεγγίζει το όλο το θέμα από μια θέση που παραδοσιακά θεωρείται «πολύ αριστερή» - και έχει την αποδεδειγμένα εσφαλμένη πεποίθηση ότι δεν υπάρχει καμία γενετική βάση του Ιουδαϊσμού - οι παρατηρήσεις του σχετικά με την πραγματική φύση του εβραϊκού ρατσιστικού φυλετισμού είναι ακριβείς.


Εκεί που ο Sand κάνει το ουσιαστικό λάθος του είναι η κατανόηση ότι όλη η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει στην πραγματικότητα μια βιολογική προέλευση. Όλοι μας-ανεξαρτήτως εθνοτικής προέλευσης-είμαστε απλώς προϊόντα των προγόνων μας. Οι ικανότητές μας, οι περιορισμοί μας, και οι έμφυτοι χαρακτήρες μας, όλα έχουν κληρονομηθεί από εκείνους που έχουν έρθει πριν από εμάς.


Η συνειδητοποίηση του Sand ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών του Εβραίων είναι υπερ-ρατσιστές και υποκριτές, πρέπει να είναι αρκετά δύσκολο για αυτόν να γίνει κατανοητή. Θα ήταν πάρα πολύ προχωρημένο να περιμένω από αυτόν να ομολογήσει ότι υπάρχει μια κληρονομική πτυχή στην εβραϊκή συμπεριφορά που διαιωνίζει αυτόν τον ανοικτό ρατσισμό και το μίσος απέναντι στους εθνικούς από γενιά σε γενιά.


Το νέο βιβλίο του Sand έχει ήδη προσελκύσει την οργή κάποιων από τους πρώην συμπατριώτες του Εβραίους.


Ο εβραίος δημοσιογράφος Gordon Haber, σε ένα άρθρο στην εφημερίδα ‘The Jewish Daily Forward’, για παράδειγμα, απορρίπτει τον Sands ως "εκκεντρικό" -πλην αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι ο Sand είχε αναγνωρίσει σωστά μία πτυχή της εβραϊκής συμπεριφοράς που ακόμη και ο Haber βρίσκει αινιγματική: δηλαδή την παραπαίουσαυποκρισία των Εβραίων στην Αμερική που υποστηρίζουν τον ρατσισμό του Ισραήλ, ενώ προωθούν την ακριβώς το αντίθετη πολιτική στις ΗΠΑ.


Ο Haberέγραψε:


«Και όμως, αν θέλω να είμαι ειλικρινής, ο Sand εγείρει ένα ζήτημα μείζονος σημασίας. Για τον Sand, υπάρχει μια «στενή σχέση» μεταξύ μιας ουσιοκρατικής εβραϊκής ταυτότητας και πώς το Ισραήλ αντιμετωπίζει τους μη-Εβραίους της. Πολλοί, βέβαια, θα υποστηρίξουν ότι το Ισραήλ είναι ένας παράδεισος για τους μουσουλμάνους και όλα είναι εξαίρετα, στη Γάζα.


Αλλά εκείνοι από εμάς που αγωνίζονται για την πνευματική εντιμότητα, αναγνωρίζουμε την αντίφαση μεταξύ των Δυτικών ιδανικών και μιας εθνο-θρησκευτικής κυβέρνησης που εξευτελίζει και συμπεριφέρεται σκληρά σε άτομα που υπάγονται στη δικαιοδοσία του. Οι Αμερικανο-Εβραίοι, ιδίως, πρέπει να αναρωτηθούν γιατί υποστηρίζουν μια κατάσταση στο Ισραήλ που δεν θα ανέχονταν ποτέ στη δική τους χώρα».


Φυσικά, ούτε ο Sand, ούτε ο Haberθα τολμούσαν να αγγίξουν τον πραγματικό λόγο για την προφανή υποκρισία - η οποία είναι ότι ο εβραϊκός ρατσιστικός φυλετισμός εμπλέκεται σε μια στρατηγική του διαίρει και βασίλευε για να εξασφαλίσει ότι οι μη-Εβραίοι παραμένουν διαιρεμένοι και πολύ μακριά από την πραγματική πηγή της δύναμης στις ΗΠΑ και αλλού, που είναι το εβραϊκό λόμπι.


http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/10/shlomo-sand.html

Ανακαλύφθηκε η αρχαία πόλη Αλίκυρνα λόγω της Ιόνιας Οδού-ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ- ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΛΗΡΙΣΕΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΧΩΜΑ!!!


Κατά την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου «Ιόνια Οδός» στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, κοντά στην πόλη του Μεσολογγίου, ήρθε στο φως, από τη ΛΣΤ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, εκτεταμένο τμήμα της υστεροκλασικής-ελληνιστικής πόλης Αλίκυρνα. Η πόλη ήταν γνωστή από τις αρχαίες πηγές (Στράβων, Πλίνιος), με βάση τις οποίες τοποθετείται μεταξύ των δύο μεγάλων αιτωλικών πόλεων Καλυδώνας και Πλευρώνας, στον οικισμό του Αγ. Θωμά Μεσολογγίου, στον λόφο «Χίλια σπίτια».
Στη βορειότερη κορυφή του λόφου διατηρούνται τα ερείπια μικρού οχυρωματικού περιβόλου που περικλείει την ακρόπολη, έκτασης περίπου 20 στρεμμάτων. Οικοδομικά κατάλοιπα της πόλης, ωστόσο, δεν είχαν βρεθεί μέχρι σήμερα.
Ο άξονας της Ιόνιας Οδού διέρχεται από τον πυρήνα της αρχαίας πόλης σε μήκος περίπου 400 μ. και η ανασκαφή εκτείνεται σε συνολική έκταση 20 στρεμμάτων. Η έρευνά της ξεκίνησε το 2011 και βαίνει προς ολοκλήρωση, έχοντας φέρει στο φως τμήμα του εμπορικού της κέντρου και του οικιστικού της ιστού. Η πόλη φαίνεται πως ήταν εξαρχής οργανωμένη σύμφωνα με πολεοδομικό σχέδιο, καθώς  έχουν έρθει στο φως τέσσερις δρόμοι πλάτους 4,5 μ. που με κατεύθυνση Β/Ν τη διασχίζουν ανά 32 μ. Μια πλατύτερη οδός, πλάτους 5,20 μ., φαίνεται πώς ήταν η κεντρική οδός που διέσχιζε την πόλη με κατεύθυνση από Α/Δ. Οι δρόμοι ορίζονται από αναλημματικούς τοίχους πάχους 0,60-0,80μ., κατασκευασμένους από αργόλιθους από ντόπιο αμμολιθικό πέτρωμα. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί τμήματα από 10 συγκροτήματα, στα περισσότερα από τα οποία αναγνωρίζονται χώροι εμπορικών και εργαστηριακών δραστηριοτήτων (αποθήκες, εργαστήρια, καταστήματα).
Το δυτικό όριο της πόλης φαίνεται πως ήταν το φυσικό ανάλημμα που οριοθετεί τη σημερινή κοίτη του υδατορέματος του Αγ. Συμεών, στην όχθη του οποίου ερευνήθηκε αποθέτης, πιθανόν ιερού η θέση του οποίου δεν έχει εντοπιστεί, που απέδωσε μεγάλες ποσότητες ειδωλίων και κεραμικής. Τέλος, στη νοτιότερη κορυφή του λόφου, όπου βρίσκεται η ελληνιστική ακρόπολη, εντοπίστηκε εγκατάσταση πρωτογεωμετρικών χρόνων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΚΙ ΑΛΛΟ ΡΕΚΟΡ (Αρνητικό). Τρίτη (ΜΟΝΟ;) πιο μισητή κυβέρνηση στον κόσμο η κυβέρνηση Σαμαρά!

Σύμφωνα με την έρευνα Global States Of Mind που κάνει κάθε χρόνο η εταιρεία Gallup, μόνο το ποσοστό 14% των Ελλήνων αποδέχεται την κυβέρνηση Σαμαρά.
Σύμφωνα με την λίστα που έχει δοθεί στην δημοσιότητα, η Ελλάδα είναι πλέον τρίτη σε όλο τον κόσμο στις κυβερνήσεις με χαμηλό βαθμό αποδοχής από τους πολίτες.

Πρώτη, στην λίστα είναι η Βοσνία - Ερζεγοβίνη και δεύτερη η Βουλγαρία.
Επιπλεόν, πάνω από 9 στους 10 θεωρούν ότι στην κυβέρνηση υπάρχουν φαινόμενα διαφθοράς. Ειδικότερα η Ελλάδα ισοβαθμεί στην πρώτη θέση στην διαφθορά με την Βοσνία.
Αυτές είναι οι 12 κυβερνήσεις του κόσμου με την πιο χαμηλή δημοτικότητα:...

1: Βοσνία- Ερζεγοβίνη
2: Βουλγαρία
3: Ελλάδα
4: Τσεχία
5: Μολδαβία
6: Πακιστάν
7: Περού
8: Ρουμανία
9: Κόστα Ρίκα
10: Τζαμάικα
11: Πορτογαλία
12: Ισπανία


skeftomasteellhnika
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/10/blog-post_994.html

Φτιάξτε αποτοξινωτικό νερό με τρία απλά υλικά (Sassy Water)


Η κατανάλωση επαρκούς ποσότητας νερού είναι το κλειδί για να χάσετε βάρος, να παραμείνετε ενυδατωμένοι και να αποβάλλετε τους ρύπους από τον οργανισμό σας.

Αν όμως προσθέσετε τα σωστά συστατικά, θα του δώσετε γεύση και θα βοηθήσετε το σώμα σας να αποτοξινωθεί. Και τα τρία συστατικά που προτείνονται έχουν πολύ μεγάλα οφέλη για τον οργανισμό μας.

Λεμόνι: Το νερό με λεμόνι αποτελεί ένα ισχυρό αποτοξινωτικό ρόφημα. Ο χυμός λεμονιού βοηθά στην αποβολή των τοξινών και την αλκαλοποίηση του αίματος. Προσθέστε λεπτές φέτες λεμονιού σε μια μεγάλη κανάτα με νερό ή στύψτε φρέσκο χυμό λεμονιού σε ένα ποτήρι. Το λεμόνι βοηθά στην πέψη και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Μέντα: Η μέντα προσθέτει μια ελαφριά γλυκιά γεύση χωρίς ζάχαρη, καταπραΰνει το στομάχι και βοηθά την πέψη και το αναπνευστικό σύστημα.
Αγγούρι: Μερικές φέτες αγγουριού στο νερό θα σας προσφέρουν εξαιρετική ενυδάτωση. Επίσης, το αγγούρι διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Συστατικά:

3 λίτρα ή 12 ποτήρια νερό
2 λεμόνια
1/2 αγγούρι
10 φύλλα μέντας

Πλύνετε όλα τα υλικά πολύ καλά. Κόψτε σε λεπτές φέτες τα λεμόνια και το αγγούρι.
Βάλτε τα λεμόνια, το αγγούρι και τη μέντα σε μια κανάτα.

Προσθέστε 3 λίτρα νερό, φυλάξτε το στο ψυγείο και καλή σας απόλαυση!
ΠΗΓΗ

Μια συνταγή με σκόρδο και λεμόνι για τον καθαρισμό των αγγείων!

Η μικροβιολόγος και αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Αγγελική Πιττίδη-Τριανταφύλλου εξαίρει τις ευεργετικές ιδιότητές του και προτείνει μια απλούστατη συνταγή με
σκόρδο και λεμόνι για τον καθαρισμό των αγγείων:

«Το σκόρδο είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων για τα οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό. Όλοι ξέρουμε ότι βοηθάει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, αλλά ίσως δε γνωρίζουμε τόσο καλά την ισχυρή αποτοξινωτική του δράση. Είναι λοιπόν ωφέλιμο σε όσους πάσχουν από εκζέματα, ακμή, ψωρίαση και άλλες δερματικές παθήσεις.

Είναι ένα φυσικό αντιβιοτικό και παλιά συνιστούσαν σε όσους έπασχαν από πνευμονική φυματίωση, αλλά και χρόνια βρογχίτιδα, να τρώνε καθημερινά αρκετά σκόρδα. Ως φάρμακο κατά της γρίπης διαφημίστηκε πολύ στην επιδημία του 1918. Πολύ ωφέλιμο είναι επίσης για όσους έχουν παράσιτα στο έντερο και μάλιστα για τους οξύουρους, όπου συνιστώνται και υποκλυσμοί με χυμό σκόρδου», υπογραμμίζει η γιατρός.

Τι γίνεται με τη μυρωδιά; «Η άσχημη μυρωδιά του είναι πρόβλημα, γι΄ αυτό ένας καθηγητής μας, μας σύστηνε να το τρώμε προ του φαγητού και μάλιστα καλύτερα το βράδυ και να τρώμε κάτι γλυκό από πάνω. Κάτι επίσης που συνήθιζαν οι παλιοί ήταν να ψιλοκόβουν ένα σκόρδο κάθε βράδυ και να το τρώνε, σχεδόν να το καταπίνουν, με γιαούρτι».

Πώς καθαρίζουν τα αγγεία «Το σκόρδο θεωρείται πολύ ωφέλιμο και για τον καθαρισμό των αγγείων από την αθηροσκλήρυνση. Γι΄ αυτό σας παραθέτω μια συνταγή: Πάρτε έξι λεμόνια, πλύνετέ τα και ρίξτε τα ολόκληρα σε ζεστό νερό να πάρουν μια βράση. Στη συνέχεια κόψτε τα σε κομμάτια και βάλτε τα στο μίξερ με τριάντα σκελίδες σκόρδο. Ανακατέψετε τα όλα μαζί με μισό λίτρο βραστό νερό.

Φυλάξτε το μείγμα στο ψυγείο και κάθε βράδυ, καλύτερα προ φαγητού, τρώτε μια κουταλιά της σούπας για είκοσι μέρες. Διακόψτε έναν μήνα και επαναλάβετε άλλες είκοσι μέρες. Αυτό μπορείτε να το κάνετε μια φορά τον χρόνο».

Και καταλήγει: «Τρώτε λοιπόν αρκετά σκόρδα και θα διαπιστώστε ότι, εκτός από αντιβιοτικές και καθαρτικές ιδιότητες, μπορούν να φροντίσουν και την ομορφιά σας!>>
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/10/blog-post_4183.html

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ

Η παγκόσμια τρομοκρατία καλά κρατεί. Ολα τα κράτη έχουν τεθεί σε επιφυλακή για τον ιό Εμπολα και τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία στέλνουν καθοδηγούμενες ειδήσεις σε όλα τα ΜΜΕ τρομοκρατώντας τον κόσμο ότι ο ιός Εμπολα είναι πολύ πιθανόν να μεταδοθεί ανα πάσα στιγμή σε όλο τον πλανήτη.




Αυτό που θέλουν λοιπόν τα παγκόσμια λαμόγια είναι να βρεθούν κάποια ελάχιστα θύματα τα οποία εκ των πραγμάτων θα υπάρξουν σε κάθε κράτος, όπου θα είναι μολυσμένα με τον ιό Εμπολα, και αφού πεθάνουν θα χρησιμοποιηθούν ως κράχτες για μια παγκόσμια εκστρατεία εμβολιασμών σε μια πανδημία απάτη.

Ο Εμπολα όσο υπήρχε μόνο στην Αφρική ήταν μια μη κερδοφόρα ασθένεια η οποία δημιουργήθηκε ως βιολογικό όπλο για να αφανίσει τον αυξανόμενο Αφρικανικό πληθυσμό. Η Λευκή Αδελφότητα έχει αποφασίσει να ξεκάνει πολλούς Αφρικανούς στους οποίους θα προσφέρει και τα ανάλογα θανατηφόρα πειραματικά εμβόλια κατά του Εμπολα. 

Ποιός θα ενδιαφερθεί από τι πέθανε ο όποιος Αφρικανός από την όποια παρενέργεια των εμβολίων ; Κανένας! Ολοι οι αρμόδιοι θα έχουν κάνει το καλύτερο δυνατόν για να τους σώσουν εμβολιάζοντας τους (όπως κάνουν άλλωστε με άλλες αρρώστιες ήδη) μειώνοντας έτσι τον ανθρώπινο πληθυσμό κατά πολύ όπως αναφέρουν και οι ταφόπλακες της ανθρωπότητας στην Γεωργία.

Από που προέρχεται ο ιός Εμπολα;

Το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών, μας λέει ότι ο ιός εξαπλώνεται λόγω των ανθυγιεινών πρακτικών στα νοσοκομεία των χωρών της Αφρικής. 

Η γένεση του Έμπολα, σύμφωνα με δημοσιεύσεις εδω και δύο χρόνια από την Αθέατη γνώση, προέρχεται από ένα πυρήνα που έχει, ως κέντρο, ένα εργαστήριο βιολογικών όπλων που ανήκει στους πολυ-δισεκατομμυριούχους Τζορτζ Σόρος και τους Μπίλ και Μελίντα Γκέιτς.  Γι 'αυτό δεν μπορεί να είναι σύμπτωση ότι υπάρχει ένα εργαστήριο βιο-πολέμου σε νοσοκομείο της Σιέρα Λεόνε, με έναν κατάλογο επενδυτών που γράφει ποιος είναι ποιος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, συμπεριλαμβανομένων των γνωστών ευγονιστών- Τζορτζ Σόρος και Μπίλ Γκέιτς, που βρίσκονται στο επίκεντρο της επιδημίας του Έμπολα στην Αφρική. Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο και κατέχουν τις κυβερνήσεις μας.

Το κυβερνητικό νοσοκομείο Κένεμα στη Σιέρα Λεόνε, το οποίο ήταν στο μάτι του κυκλώνα για τον Έμπολα, στεγάζει ένα ερευνητικό εργαστήριο βιολογικών όπλων με συνδέσεις προς το Ιδρυμα Μπίλ και Μελίντα Γκέιτς και το Ίδρυμα Σόρος. Εκεί, οι επιστήμονες των ΗΠΑ εργάζονται στους ιογενείς πυρετούς, όπως ο ιός Έμπολα για δεκαετίες.

Οι ντόπιοι σίγουρα πιστεύουν ότι το νοσοκομείο Κένεμα στη Σιέρα Λεόνε είναι η αιτία της επιδημίας του ιού Έμπολα εκεί. Το Μπλούμπεργκ αναφέρει πώς οι ντόπιοι πέταξαν πέτρες στο νοσοκομείο και στο αστυνομικό τμήμα, εν μέσω φόβων ότι οι εργαζόμενοι του τομέα της υγείας χρησιμοποιούν τον Έμπολα ως τέχνασμα για να σκοτώνουν ανθρώπους και να συλλέγουν μέρη του σώματος.

Οι φόβοι αυτοί πυροδοτήθηκαν από μια «φήμη», που προφανώς ξεκίνησε από μια νοσοκόμα που εργαζόταν εκεί, που το εργαστήριο επέμενε ότι ήταν ψυχικά άρρωστη. Αυτό είναι μια κοινή και κλασική τακτική, για να δυσφημίσουν τον καταγγέλλοντα. Θα πρέπει να αναρωτηθούμε πώς ένα ψυχικά άρρωστο άτομο θεωρήθηκε ικανό προς εργασία σε μια τόσο ευαίσθητη και επικίνδυνη εγκατάσταση. Αλλά φυσικά, μάλλον ήταν εντελώς υγιής, και για να το πω ειλικρινά, ατρόμητη.

Αυτό το εργαστήριο βιολογικού πολέμου έχει εργαστεί για την ανάπτυξη διαφόρων στελεχών του ιού Έμπολα για περισσότερα από 40 χρόνια.

Αυτό το εργαστήριο του Σόρος/Γκέιτς, μέχρι στιγμής, δεν μπόρεσε να αναπτύξει ένα στέλεχος του ιού Έμπολα, που θα είναι αρκετά παθογόνο, και σίγουρα όχι ένα που θα εξαπλωθεί σε ψυχρότερα κλίματα που βρίσκονται στην Αφρική.


Έχουν προσπαθήσει να δημιουργήσουν τον Έμπολα για πάνω από 40 χρόνια. Δεν μπόρεσαν να το κάνουν, επειδή το στέλεχος Μαγίνκα του Έμπολα (το μόνο γνωστό στέλεχος που είναι μεταδοτικό μέσω της μετάδοσης με αεροζόλ) σκοτώνει τους ανθρώπους πάρα πολύ γρήγορα για να λειτουργήσει ως ευρεία εξάπλωση ενός βιολογικού όπλου.

Ποιοι έχουν την ανάγκη να κερδίσουν από μια παγκόσμια επιδημία του ιού Έμπολα; Αυτοί που θα μπορέσουν να πουλήσουν την λύση στο πρόβλημα, σωστά; Και ποιοί θα μπορούσε να είναι αυτοί; Οι Παγκόσμιες φαρμακευτικές εταιρείες για να μας σώσουν!

Τον Μάιο του 2014, ο Νεοταξίτης φασίστας Ζαν-Μαρί Λε Πεν, ιδρυτής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας, είχε προτείνει ότι ο θανατηφόρος ιός Έμπολα θα μπορούσε να λύσει την έκρηξη του παγκόσμιου πληθυσμού »

Η ΝΑΣΑ επίσης, κατά την διάρκεια ενός σεμιναρίου, πρόβαλλε κάποια σλάιντς που αφορούσαν τις αναμενόμενες και προσδωκώμενες εξελίξεις της τεχνολογίας στο αμέσως προσεχές μέλλον. 

Στην κάρτα με αριθμό 52 που δημοσίευσε το 2001 η ΝΑΣΑ, η Αθέατη γνώση σας αποκάλυψε -ότι υπήρχε στα σχέδια τους μέσα από επίσημη παρουσίαση ότι ετοιμάζονταν να διεξάγουν μια "μακροπρόθεσμη εκστρατεία που δεν θα άφηνε ίχνη (κάτι σαν «σιωπηλό όπλο για ήσυχους πολέμους;"), η οποία εκστρατεία θα περιλαμβάνει διάφορα πράγματα όπως ο αερομεταφερόμενος ιός Έμπολα, (δηλαδή με ψεκασμούς από αεροπλάνα).

Ο θείος Σαμ κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον Έμπολα, αλλά κατέχει επίσης και τα δικαιώματα σε όλες τις παραλλαγές του ιού Έμπολα, με τα δικαιώματα σε όλες τις έρευνες για τον Έμπολα. Ο επίσημος κάτοχος του διπλώματος Έμπολα είναι: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ όπως αντιπροσωπεύεται από το γραμματέα του τμήματος της υγείας. Ουσιαστικά, είναι ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που διανέμεται από τη κυβέρνηση των Η. Π. Α. για την κυβέρνηση των Η. Π. Α.

Παρακαλούμε, κοιτάξτε τον αριθμό των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ 20120251502. ΕΔΩ

... Τώρα ξέρετε αυτό που πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν-ότι ο Έμπολα δεν είναι μόνο σε θέση να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αλλά ότι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ανήκει στην κυβέρνηση των ΗΠΑ!

Θυμάστε τη γρίπη των χοίρων; Τον επίφοβο ιό H1N1; Ήταν ο αντίστοιχος «Έμπολα» του 2009 όπου όλος ο κόσμος επρόκειτο να μολυνθεί. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε «επίπεδο πανδημίας-6 ," δηλαδή το πιο επικίνδυνο στην κατηγορία.

Τα Αμερικανικά Κέντρα για τον Έλεγχο των Ασθενειών έβγαζαν τα δελτία τύπου σαν ζεστά κέικ, αναδεύοντας το φόβο, και την προώθηση του ανώφελου εμβολίου της γρίπης των χοίρων. 

Αυτό που έχουν τα λαμόγια κατά νού, είναι να μεταδώσουν  τον κατασκευασμένο τους ιό σε όλο τον κόσμο, να υπάρξουν κάποιοι νεκροί ώστε να αναγκαστεί το υπουργείο Υγείας να αγοράσει το πειραματικό εμβόλιο από την φαρμακευτική εταιρεία που θα το προωθήσει ως λύση να μην μολυνθούν άλλα άτομα με τον θανατηφόρο ιό. 

Θέλουν να δούν πως θα πάει το πράγμα γενικά και πόσο δυνατός είναι ο ιός για να σκοτώσει ανθρώπινο πληθυσμό εκτός των συνόρων της Αφρικής. Ουσιαστικά είναι ενα πείραμα για να διαπιστώσουν τα ποσοστά θνησιμότητας του Εμπολα και να προωθήσουν τα ανώφελα εμβόλια τους. Το έχουν επαναλάβει δύο με τρείς φορές τα τελευταία χρόνια χωρίς επιτυχία να τον εξαπλώσουν εκτός Αφρικής, σε Αμερική και Ευρώπη, κάτι που φαίνεται να πετυχαίνουν σήμερα.

atheatignosi

Υποκρισία Βρυξελλών: Οι ισλαμιστές αιματοκυλίζουν τη Συρία και η ΕΕ αποφάσισε νέες κυρώσεις εναντίον της!

ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΑΡΙΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.
ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
 ΟΥΣΤ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ   ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ
 
 


Την ώρα που οι ισλαμιστές αντάρτες της ISIS αλλά και άλλων οργανώσεων όπως της al-Nusra ή της Khorasan έχουν αιματοκυλήσει τη Συρία με αμέτρητες δολοφονίες και σφαγές (συμπεριλαμβανομένων και χριστιανών) η φασίζουσα Ε.Ε. αποφάσισε την επιβολή κυρώσεων εναντίον της Συρίας!
Οι νέες κυρώσεις στοχεύουν 16  μέλη της κυβέρνησης του προέδρου της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ, εξαιτίας της εμπλοκής τους στην καταστολή της εξέγερσης(!), όπως έγινε γνωστό από διπλωματικές πηγέ και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη του ελληνικού(;) ΥΠΕΞ.
Οι νέες κυρώσεις, οι οποίες υιοθετήθηκαν από τους υπουργούς Εξωτερικών που συναντώνται στο Λουξεμβούργο, έχουν στόχο κυρίως τη νέα κυβέρνηση του κ. Άσαντ, η οποία ορκίστηκε στις 31 Αυγούστου και στην οποία περιλαμβάνονται 11 νέοι υπουργοί.
Οι κυρώσεις αφορούν κυρίως πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων και απαγόρευση εισόδου στο ευρωπαϊκό έδαφος και στρέφονται ενάντια σε 16 φυσικά και δύο νομικά πρόσωπα, εξαιτίας της εμπλοκής τους στην καταστολή της εξέγερσης ή της έμπρακτης υποστήριξή τους στην κυβέρνηση, σημείωσε άλλη πηγή.
Για ποια ακριβώς εξέγερση μιλά η Ε.Ε. μόνο αυτή το γνωρίζει και ουδείς άλλος. Το μόνο που έχει απομείνει από τις υποκινούμενες διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Συρία το 2011 είναι το φάντασμα του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» πάνω στο οποίο στηρίζουν την όποια επιχειρηματολογία τους οι Βρυξέλες.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ωριωνίδες: Θα γεμίσει ο ουρανός με πεφταστέρια ξημερώματα Τετάρτης

Επειδή δεν θα υπάρχει φωτεινή Σελήνη στον ουρανό, η εποχή θεωρείται κατάλληλη για παρατήρηση
Μια νέα βροχή από «πεφταστέρια», οι Ωριωνίδες, κορυφώνεται στις 21 και 22 Οκτωβρίου στο βόρειο ημισφαίριο, το οποίο περιλαμβάνει και την Ελλάδα.

Οι Ωριωνίδες είναι μια μέσης έντασης βροχή διαττόντων, που κάθε χρόνο λαμβάνουν χώρα από τις αρχές Οκτωβρίου έως τις αρχές Νοεμβρίου και φέτος αναμένεται να φθάσουν στο μέγιστο σημείο τους το βράδυ της Τρίτης 21 Οκτωβρίου προς χαράματα Τετάρτης 22 Οκτωβρίου.
Επειδή δεν θα υπάρχει φωτεινή Σελήνη στον ουρανό, η εποχή θεωρείται κατάλληλη για παρατήρηση. Οι καλύτερες -και πιο βολικές- ώρες για παρατήρηση είναι, με κατεύθυνση προς την ανατολή, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και πριν την αυγή, στο μέτρο βέβαια που ο κατά τόπους ουρανός είναι καθαρός από σύννεφα.
Οι Ωριωνίδες, που πήραν το όνομά τους επειδή φαίνεται να προέρχονται από τον αστερισμό του Ωρίωνα (ή λίγο πιο βόρεια, από το μεγάλο άστρο Μπετελγκέζ), δημιουργούνται από τα υλικά που έχει αφήσει πίσω του ο κομήτης του Χάλεϊ. Δεκάδες μετέωρα (συνήθως 20 έως 25 ανά ώρα, αλλά μπορεί να φθάσουν και τα 50) εισέρχονται και καίγονται στην ατμόσφαιρα της Γης.
Τα «πεφταστέρια» των Ωριωνίδων είναι από τα πιο γρήγορα, καθώς συχνά κινούνται με μεγάλη ταχύτητα έως 67 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο και αφήνουν έντονα ίχνη στον ουρανό.

Πηγή: protothema.gr

ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ “ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ” ΓΙΑ ΤΟΝ “ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΤΑΦΟ” ΣΤΗ “ΧΑΜΕΝΗ ΠΕΛΛΑ”

Η υπόθεση έχει απ’ολα. Πρακτοριλίκια, εκδουλεύσεις, φαντάσματα, παρακολουθήσεις και βέβαια λεφτά. Πολλάεκατομμύρια που όπως λέγεται δόθηκαν από την οικογένεια Λάτση ως δωρεά στο Ελληνικό Δημόσιο, για να ταξιδέψει στο εξωτερικό κλιμάκιο από γνωστά πρόσωπα του υπουργείου Πολιτισμού και συμβούλους του σημερινού πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά αλλά και του πρώην υπουργού Πολιτισμού, Γερουλάνου. Τόπος έρευνας, οικία Έλληνα ομογενή στην Γερμανία όπου υποστηρίζεται ότι ακόμα και σήμερα υπάρχουν κλεμμένα αντικείμενα ανεκτίμητης αξίας, γνωστή γκαλερί στο Λιχνενστάιν αλλά και ταξίδια στην Ελβετία, δίπλα από τραπεζικά πιστωτικά ιδρύματα με θυρίδες “χρυσάφι”. Σε κοσμοπολίτικα καφέ με ξένους πράκτορες και Έλληνες απεσταλμένους να παρακολουθούν ο ένας τον άλλο στο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Εκεί που πίστευαν πληροφοριοδότες, πράκτορες και παραπράκτορες, αξιωματικοί της αστυνομίας αλλά και ύποπτα πρόσωπα του υποκόσμου ότι βρίσκονταν κλοπιμαία που είχαν αφαιρεθεί από Τάφο της Πέλλας. Στο σημείο για το οποίο λέγεται ότι βρίσκεται ο “Βασιλικός Τάφος της Ολυμπιάδος”, μητέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

“Ο Τάφος της Μητέρας του Αλέξανδρου δεν είναι στην Αμφίπολη. Πολύ πιθανόν εκεί να βρίσκεται θαμμένη η Ρωξάνη, σύζυγος του Μεγάλου Αλεξάνδρου”.

***(στα Βακτριανά Roshanak, μετ. «αστέρι») ήταν η πρώτη σύζυγος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Γεννήθηκε περίπου το 341 π.Χ. στην Βάκτρια (τότε Ανατολική Περσία, τώρα βόρειο Αφγανιστάν) με πατέρα τον τοπικό άρχοντα Οξυάρτη. Παντρεύτηκε τον Αλέξανδρο το 327 π.Χ. μετα την κατάκτηση του φρουρίου του πατέρα της από τον Αλέξανδρο. Πιθανώς ο γάμος τους να είχε πολιτική σκοπιμότητα για το εξευμενισμό των Βακτρικών Σατραπιών αλλά ο Αλέξανδρος είχε δηλώσει ερωτευμένος. Η Ρωξάνη τον συνόδευσε στην εκστρατεία του στην Ινδία και γέννησε τον γιο τους Αλέξανδρο Δ’ μετά τον θάνατο του Αλεξάνδρου στη Βαβυλώνα το 323 π.Χ.. Ο θάνατος του Μεγάλου Αλεξάνδρου άφησε εκτεθειμένους την Ρωξάνη και το γιο της, οι οποίοι έπεσαν θύματα δολοφονίας περίπου το 309 π.Χ. μετά από διαταγή του Κασσάνδρου, καθώς ο 13χρονος Αλεξανδρος Δ’ ήταν ο μόνος νόμιμος διάδοχος της τεράστιας αυτοκρατορίας

“… Η Ολυμπιάδα είναι στην Πέλλα, σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων. Το μέρος είναι “χαρτογραφημένο” αλλά το μυστικό το ξέρουν λίγοι. Τα είχαμε πει όλα σε τρία πρόσωπα στο υπουργείο Πολιτισμού. Στις κυρίες Μενδώνη, Φαρμακίδου και Ράμμου. Και οι τρείς ενεπλάκησαν στην υπόθεση όμως το μεγάλο κονδύλι που δόθηκε για έρευνες, φαγώθηκε. Και παράλληλα με τα λεφτά, κάποιοι στη συνέχεια αποπειράθηκαν να “φάνε” κι εμάς που ανακατευτήκαμε σε μια υπόθεση ζωής”, λένε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ τρία πρόσωπα γεμάτα γρίφους, ισάριθμες πηγές στην έρευνα που κάνουμε εδώ και μερικές εβδομάδες για το εξαιρετικά μυστηριώδες θέμα των “Βασιλικών Τάφων”.


Οι πιο πάνω φωτογραφίες φέρεται να περιέχονται στο CD με τα 4000 κλεμμένα αντικείμενα από άγνωστους Μακεδονικούς Τάφους στην Πέλλα.

Δεν μπορεί να τις έχουμε εμείς και οι επιτήδειοι κρατικοδίαιτοι να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν-Ελπίζουμε να υπάρχει ακόμα δικαιοσύνη στη χώρα και αρχές



“ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ”

Τα γεγονότα εξελίσσονται με κινηματογραφική ταχύτητα από το 2010 μέχρι και τον Ιούλιο του 2014. Λίγες μέρες δηλαδή πριν αρχίσει η κυβερνητική προπαγάνδα για την Αμφίπολη.

Γνώστες των ερευνών που γίνονταν από τότε μέχρι και τον περασμένο Ιούλιο για να ανακαλυφθεί ο φημολογούμενος “Τάφος της Ολυμπιάδος” στην Πέλλα(πριν ανοίξει η παραφιλολογία της Αμφίπολης), κατά πληροφορίες από τέσσερεις διαφορετικές πηγές, ήταν και εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να είναι τα εξής πρόσωπα:


Ιωάννης Δικόπουλος, αντιστράτηγος ΕΛΑΣ: Αποστρατεύτηκε μετά τα γεγονότα της “Χρυσής Αυγής”. Το επίμαχο διάστημα ήταν Διευθυντής Ασφάλειας Αττικής, επικοινωνούσε με το Τμήμα Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας και ήταν κάτοχος όλων των κινήσεων, όπως λένε όσοι υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν σημαντικές λεπτομέρειες της μυστηριώδους ιστορίας. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ήξερε τα πάντα για το “Ταξίδι της Γερμανίας”: Εκεί όπου θα πήγαιναν για να αγοράσουν τους θησαυρούς του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το ερώτημα με τον αποστρατευθέντα πια Γιάννη Δικόπουλο είναι: Ήξερε ποιοι θα πάνε εκεί, ήξερε για την κορυφαία εθνικής σημασίας αποστολή, ήξερε για τα κονδύλια που είχαν διατεθεί; Εάν ήξερε για όλα, έλαβε ενημερωτικό ότι η Εθνική αποστολή, γύρισε με άδεια χέρια; Καλό θα ήταν ο κύριος Δικόπουλος να ελεγχτεί για όλα αυτά. Δεν μπορεί κάτι θα έχουν πάρει τα αυτιά του.


Φώτης Παπαγεωργίου: “Γερόλυκος” των Μυστικών Υπηρεσιών. Ικανός αξιωματικός που υπηρέτησε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία επί της εποχής της εξάρθρωσης της “17Ν”. Από το 2011 μέχρι το 2013 υπηρέτησε στην ΕΥΠ ως υποδιοικητής. Λέγεται ότι γνωρίζει μέχρι κεραίας τα πάντα. Το μέγα θέμα για τον κ.Παπαγεωργίου είναι ότι-όπως φαίνεται από πληροφορίες πολλών διαφορετικών πηγών- επί των ημερών του δόθηκε στο Ελληνικό Δημόσιο το κονδύλι των 1.500.000 ευρώ για την “εθνική αποστολή” για την οποία ούτε ο τότε υπουργός Παπουτσής είχε δώσει λόγο στη Βουλή, σε ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ. Τι ακριβώς λοιπόν γνωρίζει ο κ.Παπαγεωργίου; Πήραν τρίτα πρόσωπα χρήματα τα οποία εξαερώθηκαν; Πέρασαν αναφορές από τα χέρια του για μυστικές αποστολές στο εξωτερικό; Οργανώθηκε κάποια ειδική αποστολή από τον ίδιο; Την υπόθεση “Τάφος του Μεγάλου-Αλεξάνδρου” την έχει ακουστά; Ή μήπως δεν έχει ακούσει τίποτα για τον τεράστιο φάκελο που τυγχάνει κάποιοι πρώην συνάδερφοί του να τον έχουν στα χέρια τους αφού πρώτα πέρασε από το δικό του γραφείο;


Λίνα Μενδώνη: Η κυρία γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού. Άνθρωπος του Βαγγέλη Βενιζέλου. “Πράσινη” μέχρι το κόκκαλο. “Διατηρητέα” στο υπουργείο από το 1996. Η κυρία που μας κάνει πλύση εγκεφάλου για τα μυστήρια της Αμφίπολης δια της βοηθού της κυρίας Άννας Παναγιωταρέα, συζύγου Παντερμαλή, επιτελάρχη του Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών. Ο ορισμός της κομματικής και πολιτικής διαπλοκής, ακούει στο όνομα Λίνα Μενδώνη. Επί όλων των “καθεστώτων” επιβίωσε. Ξέρει πολλά και για τα κομματικά αίσχη και τα λεφτά που λέγεται-από επίσημα στοιχεία τα οποία υπάρχουν στα συρτάρια μας- ότι φαγώθηκαν για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Θεσσαλονίκης. Τότε που έβαζε λεφτά στην τσέπη ο κάθε πικραμένος χωρίς παραστατικά. Έτσι δεν είναι κυρία Μενδώνη; Αλήθεια, ήρθαν ποτέ στο γραφείο σας ένας αστυνομικός και μια αρχαιοπώλης και σας μίλησαν για το “Μυστικό του Τάφου;”. Τι τους απαντήσατε; Αναλάβατε να στείλετε στο εξωτερικό απεσταλμένους σας για να βρουν τα χρυσά κειμήλια των Μακεδόνων Βασιλέων; Οι αποστολές πληρώθηκαν; Με τι λεφτά; Παραστατικά υπάρχουν για τα έξοδα; Για τη δωρεά της οικογένειας Λάτση, έχετε ακούσει κάτι; Για το 1.500.000 ευρώ μιλάμε. Κάποιοι “φίλοι” ήρθαν και μας είπαν ότι ακόμα και η Τιμοσένκο στην μακρινή Ουκρανία φοράει ακόμα περιδέραια από τους Αλεξανδρινούς Τάφους της Πέλλας. Το έχετε ακουστά; Η κυρία Λίνα Μενδώνη, οφείλει να απαντήσει. Όχι σε μας αλλά στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων που από όσα έχουν πάρει τα αυτιά μας, κάτι ξέρει για την ιστορία. Επίσης η κυρία Μενδώνη οφείλει να απαντήσει: Στην Πέλλα, υπάρχει ο Τάφος της Ολυμπιάδος; Η Αμφίπολη πότε γεννήθηκε ως όραμα ανασκαφών; Όταν περιήλθε στην κατοχή αξιωματούχων του υπουργείου Πολιτισμού υποκλαπέν υλικό προσώπων που σιγοψιθύριζαν στα τηλέφωνα ότι “γνωρίζουν για το μεγάλο μυστικό;”


Η φωτο αυτή έχει σημασία: Οι κυρίες του υπουργείου Πολιτισμού, τη μέρα που ανακοίνωσαν τη σύλληψη του αστυνομικού της Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας και της αρχαιοπώλου. Των “πηγών” τους δηλαδή που συνεργάζονταν μαζί τους για τους Τάφους και τους Μακεδόνες Βασιλιάδες! Τους ανθρώπους που υποτίθεται ξέρουν που έχουν πάει τα λεφτά του Λάτση. Η σύλληψη έγινε λίγες μέρες πριν από την ανακοίνωση για την Αμφίπολη! Πληροφορίες λένε ότι οι “πηγές” που είχαν βγάλει μεγάλες υποθέσεις σύλληψης αρχαιοκαπήλων, κάηκαν με μια δικογραφία που αποκάλυπτε την δράση τους και ότι επιχειρήθηκε να τους κλείσουν το στόμα για να μην αναδυθεί το αληθινό μέρος ύπαρξης του Μακεδονικού Τάφου, για πολιτικές σκοπιμότητες.

-Ράμμου Αναστασία: Αναπληρωτής Διευθυντής του υπουργείου Πολιτισμού, Διεύθυνση Τεκμηρίωσης και Προστασίας Πολιτιστικών Αγαθών. Νευραλγικό πόστο. Αρχαία που δεν υπάγονται στους νόμους περί αρχαιολογικών ανασκαφών αποχαρακτηρίζονται και δίνεται η άδεια να κυκλοφορούν στο εμπόριο. Στο γραφείο της λέγεται ότι μπήκαν αστυνομικός της Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας και Αρχαιοπώλης και της κοινοποίησαν το μυστικό. Ξέρει κάτι για όλα αυτά η κυρία Ράμμου που μάλιστα λίγο καιρό αργότερα εμφανίστηκε σε περίεργη υπόθεση αρχαιοκαπηλίας, σύλληψης του ίδιου αστυνομικού και της γυναίκας αρχαιοπώλη που της είχαν πει καιρό πριν για τον “Τάφο του Βασιλιά;”. Τι άλλαξε από τη μια μέρα στην άλλη κυρία Ράμμου και οι “πηγές”, έγιναν παραβάτες και αρχαιοκάπηλοι;



Καλλιόπη Φαρμακίδου-αρχαιολόγος: Μέχρι πρότινος, σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. Άνθρωπος του Μητσοτάκη, του Γερουλάνου, του Βενιζέλου. Παντός καιρού. Δια ΦΕΚ. Λένε ότι γνωρίζει καλά την περιοχή της Αρχαίας Βεργίνας. Πολύ καλά επίσης -λένε οι ίδιες πηγές- ότι γνωρίζει κάποιον “Ιωσήφ, μέντιουμ από τη Θεσσαλονίκη”.

Αξιόπιστες πηγές του ΜΑΚΕΛΕΙΟ(που διαθέτουν και τα κατάλληλα ηχητικά αλλά και φωτογραφικά ντοκουμέντα)ισχυρίζονται ότι η ίδια μεσολάβησε δια των ισχυρών υποστηρικτών της ώστε ο Ιωσήφ να συμπεριληφθεί(όχι μόνον μία φορά)στον κατάλογο προσώπων ώστε να λάβουν εύρετρα από διάφορες μεγάλες δουλειές σύλληψης αρχαιοκάπηλων στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην Πελοπόννησο ενώ ο ίδιος εκείνες τις μέρες έκανε τουρνέ αναψυχής. Τα εύρετρα υπολογίζονται συνολικά στο 1.200.000 ευρώ! Μυθικό ποσό για τα σημερινά δεδομένα.

Η υπόθεση του 2012, με την ανακάλυψη Μακεδονικών θησαυρών που παρουσιάστηκε με δόξες και τιμές από την κυβέρνηση Παπανδρέου λέγεται ότι θα αποφέρει κέρδη σε πολλούς φίλους(ως εύρετρα)της κυρίας Φαρμακίδου. Ξέρει κάτι για όλα αυτά η κυρία Φαρμακίδου; Ψέματα; Φήμες; Παραμύθια; Ο Ιωσήφ, είναι υπαρκτό πρόσωπο; Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Ιωσήφ ο μάγος είναι ένας σπουδαίος κεκαλυμμένος αρχαιοκάπηλος. Και ότι από το κονδύλι των 1.500.000 ευρώ έβαλε 85.000 ευρώ στην τσέπη. Άλλα 15.000 ευρώ, πήρε φίλος του ή φιλενάδα του. Αληθεύει κυρία Φαρμακίδου; Το ταξίδι της Γερμανίας, το γνωρίζετε;


“ΕΦΑΓΑΝ” 1.500.000 ΕΥΡΩ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΘΗΣΑΥΡΟ” ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ-ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΤΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ “ΚΑΛΩΔΙΩΣΟΥΝ” ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ 4.000 ΧΡΥΣΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ! ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΣ Ο “ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΣ”- Ο “ΜΑΓΟΣ” ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΙΜΟΣΕΝΚΟ(ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

“ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”: “Στην Πέλλα και όχι στην Αμφίπολη είναι ο Τάφος της Ολυμπιάδος. Το χρυσό νεκροκρέββατο, ο θρόνος και το μεταξωτό φουστάνι”. Αυτοί έπιασαν κότσο τον Πρωθυπουργό; – ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ και διεθνή κυκλώματα αρχαιοκαπηλείας που αλλάζουν την ιστορία του τόπου(!) – Ποιοι έφαγαν τα εκατομμύρια για να βρουν τον “ΘΗΣΑΥΡΟ”;



ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ

Η δολοφονία του ιερέα από την Σκύδρα που γνώριζε τον Τάφο

Ο υπόκοσμος, οι φυλακές του Μαλανδρίνου και η Πέλλα

και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα μέχρι κάποιοι να πάνε φυλακή…
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/10/2000000.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΜΕΡΟΣ Α’ Β΄ Γ΄ Δ΄ Ε΄

1555270_1553075451593313_3021671037927559036_n 
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΜΕΡΟΣ Α’

Αδριανός Μπεζούγλωφ: Καλησπέρα κυρίες και κύριοι, έχουμε κοντά μας τον Αρτέμη Σώρρα σε μία μοναδική συνέντευξη, κύριε Σώρρα καλώς ήρθατε
Αρτέμης Σώρρας: Καλώς σας βρήκα, χαιρετισμούς σε όλους τους συν-Έλληνες, σε σας και σε όλη την Ελλάδα και στους Έλληνες απανταχού της γης.
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΩΡΡΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ
Αδριανός Μπεζούγλωφ: Θα ήθελα να ξεκινήσουμε αυτήν την συνέντευξη θέτοντας το ιστορικό πλαίσιο της γνωριμίας σας με τον κύριο Λαμπράκη. Θα θέλαμε να πας πείτε πως πότε ξεκίνησε η συνεργασία.
Αρτέμης Σώρρας: Εγώ θα κάνω μία αναδρομή γιατί ίσως οι συν-Έλληνές μας πρέπει να γνωρίσουν και πιο καλά εμένα με αλήθειες, όπως ακριβώς πρέπει να γίνει. Ξέρετε την περιβόητη υπόθεση με τις μετοχές της ανατολής. Οι μετοχές της ανατολής και πολλά όπλα – οικονομικά εργαλεία τα οποία φέρω δεν είναι ούτε μίας μέρας ούτε μίας εβδομάδας. Η γνώση των εργαλείων αλλά και η κατοχή τους ακόμα και ο τρόπος που τα διαχειρίζομαι έχει να κάνει με πάρα πολλά χρόνια εκτός από εμπειρία και εργασία και με εξειδικευμένα άτομα αλλά και με τεράστια εμπειρία στο πως θα τα διαχειριστείς διότι δεν είναι κάποια απλά εργαλεία τα οποία είναι συγκεκριμένες συμφωνίες ή διαδικασίες ή αν το θέλετε κάποια μπίζνες μεταξύ τους. Είναι πάρα πολύ σκληρά εκθέτουν πάρα πολύ τους επικυρίαρχους τις τράπεζες, τα καθεστώτα και είναι πολλά εμπλεκόμενα και πολλοί οι εμπλεκόμενοι, κυβερνήσεις και πάρα πολλά χρόνια. Όπως λοιπόν θα ξέρετε και αν θυμάστε οι μετοχές της ανατολής είναι μία διαδικασία την οποία 5 χρόνια πριν την δείτε στον αέρα αρκετοί άνθρωποι αλλά πραγματικοί άνθρωποι, άνθρωποι οι οποίοι έχασαν τις δουλειές τους άνθρωποι οι οποίοι ήταν εμπλεκόμενοι για να βρούμε όλα αυτά τα στοιχεία, αξιωματούχοι που έφυγαν από τις θέσεις τους διώχτηκαν και καταδιώχτηκαν για να έχουμε όλα αυτά τα στοιχεία στα χέρια μας και αν θυμάστε το 2010 με τον κύριο Προβόπουλο ήμουν ήδη σε μία διαδικασία και την τράπεζα Ελλάδος γι’ αυτό έκανα και την μήνυση τότε αν θυμάστε στον κύριο Προβόπουλο όταν δικηγόροι της τράπεζας της Ελλάδος και της Εθνικής ήμασταν σε ένα τραπέζι να συζητήσουμε την πώληση 10 μετοχών για 1,5 δις και άλλες πολλές συμφωνίες που δεν βγήκαν στον αέρα.
ΣΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
Υπήρχαν πολλές συμφωνίες και άνθρωποι που εργάζονταν επάνω σε αυτές τις συμφωνίες τότε φυσικά δεν υπήρχε Λαμπράκης και ούτε καν τον ήξερα, δηλαδή δεν τον γνώριζα καν όταν υπήρχανε πολλές διαβουλεύσεις – συμφωνίες σε τραπέζια, στα μετοχολόγια της Εθνικής τράπεζας στα πολύ σημαντικά στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας γιατί μην ξεχνάτε ότι έχουμε όλη την υπόθεση της τράπεζας, δηλαδή έχουμε από την γέννησή της μέχρι το 2011 όπως έχω ξαναπεί σε άλλη μου εκπομπή όλα αυτά τα στοιχεία δεν τα ήξερε ο Μανώλης ο Λαμπράκης. Η γνωριμία μου όμως ξεκινάει όταν εγώ ήμουνα στην Αμερική για δικές μου δουλειές. Δεν πήγα στην Αμερική για να γνωρίσω τον Μανώλη Λαμπράκη. Εγώ στην Αμερική ήμουνα για άλλες μου εργασίες και υποθέσεις που είχαμε πάρα πολύ κόσμο και αξιωματούχους αλλά και άλλους παράγοντες. Κάποια Κυριακή λοιπόν ένα κοινός φίλος του Λαμπράκη και δικός μου, μου λέει: «έχεις να κάνεις κάτι; Αν δεν έχεις είμαστε καλεσμένοι σε ένα μπάρμπεκιου» και πήγαμε σε ένα σπίτι στο Λονγκ Άϊλαντ για μπάρμπεκιου εκεί γνώρισα τον Μανώλη τον Λαμπράκη ο οποίος γιατρός τίποτε άλλο δεν ήξερε δεν γνώριζα ότι ήξερε και μπορούσε να, δεν είχε καμία σχέση όσον αφορά τα δικά μου τα πράγματα και καμία ωριμότητα άμα το θέλετε όσον αφορά και των οικονομικών εργαλείων αλλά και το τι διεξάγεται σε παγκόσμια θέματα. Σαφώς λοιπόν γνώρισα τον Μανώλη τον Λαμπράκη τον οποίο τον είδα ενεργό προς τον Ελληνισμό λόγιος ναι γιατί δεν θα κρύψουμε ότι είναι λόγιος το οποίο στην παρέα αν το θέλετε είχε μία κυριαρχία το να δηλώνει πράγματα και να συνομιλεί. Έτσι λοιπόν αναγνώρισα τον Μανώλη τον Λαμπράκη και μόνο αυτόν ήξερα, που πήρα δηλαδή αν το θέλετε, γιατί εγώ διάλεξα τον Μανώλη τον Λαμπράκη δεν με διάλεξε αυτός και κάποια στιγμή του μίλησα λίγο παραπάνω και τι ακριβώς κάνουμε με αποτέλεσμα ο Μανώλης ο Λαμπράκης να δείξει πολύ ενδιαφέρον και μία ψυχή ότι «ναι παιδιά και εμείς για τον Ελληνισμό είμαστε και μπορούμε να βοηθήσουμε» έτσι από την άλλη μέρα το πρωί μπήκαμε σε μία διαδικασία, μάλλον αυτός με κάλεσε σε ραντεβού, πήγαμε στο πρώτο ραντεβού είδε κάποια στοιχεία, του μίλησα για την ανατολή, δεν ήξερε τίποτα περί ανατολής και περί τραπέζης και περί, τίποτα, και πολύ καλά, πώς να ξέρει άλλωστε, τοποθετήθηκε, αφού είδε κάποια στοιχεία, ότι έχει πολλές γνωριμίες να δούμε, έχει πάρα πολλούς καθηγητές, έχει αυτό έχει εκείνο, έχει το άλλο, τοποθετήθηκε λοιπόν ο άνθρωπος και θέλησε να βοηθήσει άλλωστε όπως έχω πει και σε όλους τους συν-Έλληνες οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει, ναι να έρθει. Έχω δηλώσει ότι είμαι χωρίς δόγμα, χωρίς χρώμα, χωρίς κόμμα ανεξαιρέτως από πού προέρχεται ο κάθε ένας.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ
Είδα λοιπόν μία Ελληνική ψυχή την αναγνώρισα, τουλάχιστον έτσι μου έδειξε και προχώρησα στην διαδικασία μαζί του. Στις επόμενες εβδομάδες θα έλεγα, 2-3 βδομάδες μπήκε στην διαδικασία λοιπόν και ένα άλλο μεγάλο θέμα ενώ μίλαγε με κάποιους συν-Έλληνές μας τους οποίους αργότερα τους γνώρισα μερικούς, μερικούς δεν τους γνώρισα. Ήρθε σε επαφή με τον κύριο Καρυώτη με τον οποίο ήταν πάρα πολύ στενοί φίλοι. Έτσι λοιπόν του ανέφερε τις μετοχές της ανατολής βεβαίως φυσικά για να δώσεις σε έναν καθηγητή δεν του δίνεις μόνο ένα κομμάτι χαρτί της υπόθεσης της Τράπεζας της Ανατολής. Εδώ θέλω να πω ότι ο Λαμπράκης από τις συνεντεύξεις που έχω ακούσει μέχρι τώρα έχει απύθμενο θράσος. Θεωρώ ότι έχει ένα επικίνδυνο θράσος για να μιλάει έτσι είτε για μένα είτε για τα οικονομικά εργαλεία. Έκτοτε ο κύριος Καρυώτης στον οποίο παραδώσαμε τα στοιχεία, δηλαδή όλα αυτά τα στοιχεία που είχαμε και ήταν επικυρωμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος και τα στοιχεία από το ιστορικό αρχείο αλλά και από άλλους φορείς. Ήταν τουλάχιστον 1000 σελίδες που παραδώσαμε στον κύριο Καρυώτη και στον κύριο Γεωργατζά οφείλω να πω αργότερα, οπότε μπήκαν στην διαδικασία να ελέγξουν αυτά τα στοιχεία γιατί αν δείτε την γνωμάτευση διέπεται από συγκεκριμένους νόμους. Βάση του νόμου τάδε παράγραφος τάδε έγινε αυτό. Βάση του νόμου τάδε παράγραφος τάδε έγινε το άλλο, διαβάστε την έκθεση του Καρυώτη και θα δείτε ότι ακολουθεί συγκεκριμένη νομική διαδικασία και στο τέλος καταλήγει στα ποσά που προκύπτουν από παγκόσμιους νόμους. Βέβαια οφείλω να πω ότι εμείς τότε είχαμε μελέτες και από ένα πανεπιστήμιο της Ρωσίας και από ένα πανεπιστήμιο της Ελβετίας και συνομιλούσαμε και με άλλα πανεπιστήμια από όπου θα μπορούσαμε να χρησιμοποιούσαμε τις γνωματεύσεις. Ουσιαστικά ότι και αν βγήκε προέκυψε από τα δικά μας στοιχεία. Είχαμε κι από Ελλάδα δύο ορκωτούς οικονομολόγους οι οποίοι είχαν κάνει μελέτες τις οποίες προσφέραμε στα παιδιά στην Αμερική για να δούνε πως γίνετε ο υπολογισμός, με ποιο τρόπο βγαίνει και ποιά είναι ακριβώς η διαδικασία. Έτσι οι άνθρωποι αυτοί έβγαλαν την γνωμάτευση για την μετοχή της ανατολής. Ήταν απλά μιά γνωμάτευση τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. Ο κύριος Λαμπράκης δεν γνώριζε ούτε την Ανατολή δεν γνώριζε τίποτα αλλά δεν είχε και κανένα στοιχείο στα χέρια του γιατί όλα αυτά τα στοιχεία της υπόθεσης της ανατολής με αποδείξεις πια και την μήνυση αλλά και την συμφωνία που είχα κάνει με τους δικηγόρους της τράπεζας της Ελλάδος και της Εθνικής υπήρχαν ενάμιση χρόνο πριν γνωρίσω τον Λαμπράκη και η όλη διαδικασία είχε ξεκινήσει πέντε χρόνια πριν την γνωριμία μας. Ειδικά για την υπόθεση της ΤτΑ, βρισκόμασταν 5 χρόνια πριν στις επάλξεις για να συγκεντρώσουμε όλα αυτά τα στοιχεία και συγκεκριμένα σας είπα έχουν χαθεί θέσεις χρήματα, έχουν πληρωθεί αρκετά και δεν θέλω ποτέ να πω τι πληρώνουμε και τι κάνουμε. Εν κατακλείδι, πήρανε ένα πακέτο πληροφοριών έτοιμο και σφραγισμένο. Οι μυνήσεις και οι αγωγές που έκανα στα δικαστήρια για την υπόθεση της Ανατολής εάν και ήταν καθαρά νομικό ζήτημα των δικηγόρων. Στην συνάντηση στον Τριανταφυλόπουλο με τον κύριο Αγιοστρατήτη, μας ενημέρωσε πως αυτά τα στοιχεία που μας φέρατε κύριε Σώρρα εάν τα έχετε κλέψει από κάποιο αρχείο είναι αδύνατον να προχωρήσουμε σε δικαστήρια διότι θα μας δικάσουν αν είναι κλεμμένα. Απεδείξαμε λοιπόν και στους δικηγόρους ότι τα στοιχεία που είχα στα χέρια μου ήταν σφραγισμένα και επικυρωμένα, άρα είναι με την γνώμη της Εθνικής τράπεζας και δεν είναι κλεμμένα.
Η ΛΟΓΙΚΗ & ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ
Ας κοιτάξουμε τις λεπτομέρειες και θα ‘θελα πολύ να μην είναι θέμα εντυπώσεων και από δω και πέρα έχει να κάνει με την νόηση των Ελλήνων και όχι με το συναίσθημα. Άρα δεν θέλουμε Έλληνες συναίσθημα όπως είναι ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός, δηλαδή άμα ρωτήσεις κάποιον γιατί είσαι με τον Ολυμπιακό θα σου πει δεν ξέρω αλλά μου αρέσει. Δεν είναι έτσι η Ελλάδα, δεν γίνεται έτσι ο πόλεμος, δεν είναι έτσι η συνέλευση και δη αυτός ο ιερός πόλεμος που κάνουμε. Άρα λοιπόν χαρακτηρίζω θρασύτατο τον Λαμπράκη τον Μανώλη ο οποίος μέχρι χτες έκανε χρέη προέδρου και σήμερα ακόμα με διορισμό από εμέ και δηλώνω την γνωριμία μου το πώς έχει γίνει με τον Λαμπράκη. Αφού τελείωσε η διαδικασία αυτή και προχωρήσαμε οι πρώτες εκπομπές που του χάρισα γιατί μπορώ να πω αγαπητοί συν-Έλληνες ότι ήμουνα 2 μήνες στον Τριανταφυλόπουλο και σε ένα επιτελείο συμβούλων τουλάχιστον από 10-12 άτομα γιατί αυτή είναι η αλήθεια προσπαθούσανε οι άνθρωποι γιατί ήτανε ένα πολύ μεγάλο θέμα για να βγει στον αέρα, πάρα πολύ μεγάλο θέμα, όπως και δικηγόροι που βγήκανε στον αέρα άλλοτε μαζί μας και άλλοτε εναντίον μας, δεν υπήρχαν πολλοί δικηγόροι να βγούν να μας στηρίξουν. Πίεσα πολύ τους δικηγόρους γι’ αυτό θα δείτε και αποδεικνύω ότι ο Λαμπράκης και η E.N.D. δεν έχει κανένα δικηγόρο στην Ελλάδα δικό του, ας μιλάνε για νομικές υπηρεσίες, δεν υπάρχει κανένας δικηγόρος να τους εκπροσωπήσει. Όλοι αυτοί οι δικηγόροι που ήρθαν είναι άνθρωποι οι οποίοι εγώ τους διάλεξα και με πολύ κόπο, τρόπο πίεση να αναλάβουν συγκεκριμένες υποθέσεις και είναι θρασύτατοι κάποιοι άνθρωποι που λένε ποιος είναι ο κάθε ένας. Ξέρω εγώ πολύ καλά ποιος είναι ο κάθε ένας και τι έχει κάνει. Αφού τρέξαμε την υπόθεση της Ανατολής λοιπόν και μέσα στην διαδικασία του Τριανταφυλόπουλου δύο μήνες εξέταζαν όλα τα χαρτιά για να δουν οι άνθρωποι αν μπορούν να το βγάλουν στον αέρα που σωστά το έβγαλαν αλλά μετά είναι πολλά πράγματα και παράμετροι που ή αποσιωπούνται ή συμβιβάζονται με το καθεστώς γιατί όλοι μας έχουμε μία ζωή όχι τόσο όπως την θέλαμε ρόδινη άρα υπάρχουν παντού τρύπες και δη σε κανάλια παράγοντες, με αποτέλεσμα αν θυμάστε και θα σας το θυμίσω εγώ δεν έβγαινα σε εκπομπές. Μέχρι να κλείσει το ALTER έβγαζα τον Λαμπράκη που δεν τον ήξερε κανένας στην Ελλάδα. Ποιος ήξερε τον Λαμπράκη; δηλώνει ο Λαμπράκης ο Μανώλης σε μία εκπομπή, αν θυμάμαι καλά, ότι είχε λέει τον αγώνα του από πολύ παλιά και κάποια στιγμή βρήκε τον Αρτέμη στον δρόμο. Θα πω λοιπόν στον αγαπητό Λαμπράκη ότι έχει πάρα πολύ θράσος δεν θα τον πω ψεύτη, εσείς θα τον πείτε οι συν-Έλληνες, αλλά έχει θράσος, υπερβολή, ανασφάλεια και μάλλον ψάχνει σκαλοπάτια για να ανεβάσει την δημοτηκότητά του που ποτέ δεν του την στέρησα άμα το θέλετε. Έτσι λοιπόν έβγαζα τον Μανώλη τον Λαμπράκη που κανείς δεν τον ήξερε. Ο Καρυώτης ήταν κάπως γνωστός για την ΑΟΖ και τον βγάζαμε στην ζούγκλα για να μιλήσει και για στήσουμε ακριβώς πως πρέπει να υπερασπιστούμε την υπόθεση της Ανατολής. Όλη αυτή η διαδικασία στο ALTER αλλά και αργότερα όπου κάναμε έξι εκπομπές τις οποίες δεν τις είχε κανονίσει κανένας Λαμπράκης και κανένας Καρυώτης. Αυτό που έχω να πω είναι ότι τους έβγαζα και αν δε υπήρχε ανάγκη δεν θα τους έβγαζα. Δεν επιθυμούσα ποτέ να εμφανίζομαι σε κανένα κανάλι. Θα έμενα πίσω αλλά επειδή ένοιωθα ότι κανένας δεν είναι άξιος τουλάχιστον να εκπροσωπήσει τα λεγόμενά μου, να ενεργοποιήσει όλα αυτά που έχω με το κατάλληλο τρόπο γι’ αυτό αναγκάστηκα να εμφανιστώ. Αν θυμάστε πιο παλιά ακόμα έβγαζα τον αντιπρόεδρο της ELLAS NEVER DIES στα κανάλια και στο ζούγκλα, 9 εκπομπές έκανε ο Γιαβής, εγώ δεν βγήκα ποτέ ούτε στο ALTER. Εμφανίζομαι πολύ αργότερα.
ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ – ΚΑΡΥΩΤΗΣ – ALTER
Θέλω να πω λοιπόν ότι αυτή είναι η γνωριμία του Λαμπράκη που σήμερα βγαίνει και λέει, δεν ξέρω πόσα ακόμα ψέματα θα πει, αλλά θεωρώ ότι εφόσον έχει αρχίσει δεν θα σταματήσει να πέφτει και σε πολύ μικρότερο. Ένα άλλο καλό κομμάτι της γνωριμίας μας αφού μπήκαμε στην διαδικασία της ΤτΑνατολής και έτρεξε ιδιαίτερα στο κομμάτι των ομολόγων έχει πάρα πολύ πλάκα διότι όταν έτρεξε η υπόθεση της Ανατολής μετά από 6 μήνες περίπου λέω του Λαμπράκη του Μανώλη που δεν είχε γνώση τι σημαίνει IBOE, δεν ήξερε τι είναι IBOE αλλά δεν ήξερε και τι έχω αν το θέλετε. Βλέπεις λοιπόν είναι πολύ στενοί φίλοι ο Μανώλης Λαμπράκης με τον Καρυώτη και ο Καρυώτης για να μας προδώσει, για να πάρει, δεν θα πω το ποσό αλλά πήρε αρκετά μεγάλο ποσό έπρεπε να βγει στα κανάλια και να δηλώσει ότι ο Σώρρας και ο Λαμπράκης είναι απατεώνες, πήγα και τα έλεγξα λέει, φανταστείτε το. Πρέπει να θυμηθούμε λοιπόν τι έχει πει και πως έχει γίνει το κάθε τι, έχει πολύ μεγάλη σημασία, διότι αν δεν ήμουν εγώ στην ζωή του να κάνει μιά γνωμάτευση, που δεν έκανε και κάτι σπουδαίο παρά συγκεκριμένες καθημερινές διαδικασίες. Δηλαδή είχε ένα αξιόγραφο για το οποίο έβγαλε μιά γνωμάτευση για την αξία του με συγκεκριμένο τρόπο. Θα μπορούσε οποιαδήποτε στιγμή η Εθνική ή κάποιο άλλο πανεπιστήμιο ή ένα υπουργείο οικονομικών να πει παιδιά δεν είναι έτσι, είναι διαφορετικά και είναι έτσι ας το κάνουμε. Εμείς δεν είπαμε, άλλωστε είμαστε ανοιχτοί – στον αέρα και στο φως και ας έρθει ο οποιοσδήποτε να κάνει την σύγκριση. Άρα λοιπόν δεν το αντιλαμβάνομαι εφόσον με πρόδωσε τόσο άσχημα αυτός ο άνθρωπος, και ο προδότης αν είναι μια φορά προδότης θα είναι πάντα προδότης. Αυτό βάλτε καλά συν-Έλληνες στο μυαλό σας, πως έρχεται τις προηγούμενες μέρες ο Λαμπράκης στην Ναύπακτο και λέει «να τιμήσουμε τον ήρωα Καρυώτη, αυτόν τον μεγάλο άντρα» ; δεν ξέρω, κύριοι ίσως είναι λόγια χωρίς λόγο. Λόγος ίσον νους, λόγια λόγια. Έχουμε φτιάξει τεράστιες βιβλιοθήκες με λόγια. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία ειδικά στα ομόλογα τα ΙΒΟΕ που ο Λαμπράκης δεν ξέρει την ύπαρξή τους ούτε αν έχω, σε μία μου κουβέντα επειδή η ανατολή ήταν τόσο μεγάλη και όπως εξελίχθηκε, ο πρωθυπουργός αν θυμάστε έκλεισε το ALTER. Βγήκε μια μέρα λοιπόν ο πρωθυπουργός στην βουλή και λέει: « το ALTER πρέπει να κλείσει», ο Παπανδρέου αν θυμάστε και αμέσως έκλεισε το ALTER, σαφώς ήτανε ένα πολύ μεγάλο χτύπημα το οποίο το χρεώθηκα εγώ δηλαδή, για την υπόθεση Σώρρα έκλεισε το ALTER γι’ αυτό και τα κανάλια κάποια στιγμή ήτανε πολύ κλειδωμένα με μένα δηλαδή ήταν πολύ προσεχτικά.
ΤΑ ΙΒΟΕ ΤΩΝ 500 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ – Η ΠΡΩΤΗ ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ
Αμέσως μετά από 2 εβδομάδες λέω λοιπόν στον Λαμπράκη στον Μανώλη και αυτό έχει σημασία, «αγαπητέ Μανώλη επειδή έχω κάποια Αμερικάνικα ομόλογα, τι πρόταση έχεις; τα ξέρεις αυτά;» του δίνω λοιπόν και του στέλνω και εκεί ήταν η πρώτη επαφή και εκεί θα σας πω ένα μεγάλο μυστικό το οποίο δεν το έχω αποκαλύψει αλλά ήρθε η ώρα λοιπόν, η βρωμιά η ψευτιά και η προδοσία να πάρει την θέση που της αξίζει. Του στέλνω με e-mail δύο ΙΒΟΕ των 500 εκατομμυρίων το κάθε ένα. Ο Μανώλης ο Λαμπράκης λοιπόν χρησιμοποίησε κάποιες δικές του γνωριμίες ο άνθρωπος, ιδιαίτερα μου είπε ότι πήγε με τον πρόεδρο των ιατρών, μίλησε με πολλές επαφές και τον δέχτηκε η HSBC της Νέας Υόρκης, μάλιστα, αφού το έλεγξε η τράπεζα, γιατί το είχε παραδώσει στην τράπεζα, κατόπιν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δέχονται να μας το χρηματοδοτήσουν με 95% να θυμάστε ότι ήταν δύο χρόνια πριν, με αποτέλεσμα του έδωσα όλα τα χαρτιά και τα παραστατικά όμως αυτά τα δύο τεμάχια τότε δεν είχα κόψει όλα τα ομόλογα στον αέρα. Εκείνη την εποχή που μιλάω στον αέρα και στο government screen δεν υπήρχανε 2 τρις 875 δις, υπήρχανε μόνο αυτά τα δύο των 500 τίποτα άλλο. Το συμβόλαιο ήτανε καμουφλαρισμένο, ήταν καλά κρυμμένο και δεν είχε βγει ποτέ στον αέρα τουλάχιστον δημόσια, αλλά δεν υπήρχε και λόγος να το μάθει κανένας. Έτσι λοιπόν αυτά τα 2 ομόλογα των 500 εκατομυρίων που έδωσα στον Λαμπράκη πήγε στην HSBC έκανε τον έλεγχο του και μετά από τρεις μέρες με ενημερώνει, γιατί έχει και εγγράφως το χαρτί αυτό ο Λαμπράκης, με ενημερώνει ότι η τράπεζα δέχεται 95% δηλαδή το discount ήτανε 5% τότε θα μπορούσαν να μας αποδώσουν τα χρήματα. Με ενημερώνει λοιπόν ότι θα πρέπει να έρθω στην Αμερική και να φέρω μαζί μου τα πρωτότυπα και αν πάμε στην είσπραξη ήταν όλα τόσο κανονισμένα. Ωστόσο ίσως επειδή δεν με εμπιστευότανε γιατί είχε μιλήσει και με άλλους παράγοντες είχε και δύο βαφτιστήρια όπου το ένα δούλευε στην Morgan Stanley αυτά τα ζήσαμε δηλαδή και έχω μάρτυρες γι’ αυτό. Γι’ αυτό δεν είναι μόνο μετά λόγου γνώσεως αλλά και με αποδείξεις πως ακριβώς συνέβη και με παραστατικά. Έτσι λοιπόν ταξίδεψα με τον Αλεξάντερ πήγαμε στην Νέα Υόρκη, ήταν όλα έτοιμα, από την ώρα που έφυγα από την Ελλάδα μέχρι να φτάσω στην Αμερική έδωσα εντολή στους δικούς μου ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι ο Λαμπράκης. Ήτανε οι άνθρωποί μου που δουλεύω χιλιάδες πράγματα στον πλανήτη και τους είπα να βάλουν αυτά τα 2 των 500 με ειδικό πληρεξούσιο όπως είχα υπογραφή στο government screen γιατί αν δεν είναι εκεί δεν αναφέρεται ποιός το έχει και η τράπεζα μέχρι τότε δεν έβλεπε ποιός το έχει. Φτάνοντας λοιπόν στην Αμερική ήδη ήταν στο government screen το όνομά μου τα 2 των 500, με τα 2 από 500 εκ. τα οποία ήτανε για είσπραξη. Με το που φτάνουμε την επόμενη μέρα πήγαμε στην τράπεζα. Στην τράπεζα λοιπόν, όταν φτάσαμε κάτω από την τράπεζα μας ζητήσαν τα διαβατήριά μας για να μας βγάλουν το ειδικό pass για να περάσουμε στο security. Μετά από δέκα λεπτά χτυπάει το τηλέφωνο του Λαμπράκη και του λέει η διευθύντρια που είχε εγκρίνει όλη την διαδικασία αυτή: «ο κύριος Σώρρας είναι ο ιδιοκτήτης;» λέει ναι «κύριε Λαμπράκη δεν αισθανόμαστε ασφαλής με τον κύριο Σώρρα» αυτό το λέω για να καταλάβουμε το μέγεθος που ήμουνα εγώ τότε και ο Λαμπράκης που δεν ήξερε που πάνε τα τέσσερα, ούτε καν ποιος ήμουνα. Έτσι λοιπόν έρχεται η πρώτη ψυχρολουσία στην Νέα Υόρκη από μία δική του επαφή. Άρα λοιπόν το χαρτί ήτανε μια χαρά αλλά ο κύριος Σώρρας είναι επικίνδυνος, όχι επικίνδυνος, δεν νοιώθουν ασφάλεια οι άνθρωποι. Ρωτάει ο Λαμπράκης εύλογα, γιατί τότε ήταν νεογνό ενώ τώρα νοιώθει μεγάλος, ήτανε βρέφος τότε: «μα καλά συγνώμη τι πρόβλημα υπάρχει εφόσον το έγγραφο είναι καλό; Εφόσον ο ιδιοκτήτης είναι εδώ τι εννοείται φοβάστε, δηλαδή δεν νοιώθετε άνετα με τον κύριο Σώρρα; τι μπορεί να κάνει ο κύριος Σώρρας; να σας πάρει την τράπεζα να φύγει; Εδώ είναι ο άνθρωπος με το διαβατήριό του με όλα τα χαρτιά του, τα πάντα» όχι, «αυτό που σας είπαμε. Σταματάμε την διαδικασία, δεν νιώθουμε ασφαλής με τον κύριο Σώρρα». Από κει αγαπητοί συν-Έλληνες αντιλαμβάνεστε ποιος ήμουνα τότε εγώ για το σύστημα και το καθεστώς ποιος ήταν ο Λαμπράκης ο οποίος δεν αντιλαμβανόταν ούτε καν τι είχε.
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ
Αργότερα, τουλάχιστον 4-5 μήνες μετά έκοψα όλα τα ομόλογα, όλο το συμβόλαιο λοιπόν το έκοψα στο όνομα που πρέπει, στις εταιρίες που πρέπει και βγήκαμε σε μία διαδικασία όπως έπρεπε να κινηθούμε. Θέλω να πω λοιπόν πως ο Λαμπράκης δεν ήξερε καν. Η δεύτερη ψυχρολουσία έρχεται όταν πηγαίνει στο ραντεβού την ίδια μέρα μετά από τρεις ώρες με το βαφτιστήρι του ο οποίος εργαζόταν στην JP MORGAN και του είχε δώσει ήδη τα χαρτιά και του είχε πει «βεβαίως, μπορούμε άμεσα να το κάνουμε και θα ήτανε και πολύ ευτυχισμένοι όλοι» όμως το σύρμα από τις μυστικές υπηρεσίες είχε πέσει από την ΗSBC και την JP MORGAN και τον έστησε τον Λαμπράκη ο βαφτισημιός του δύο φορές για 2 ώρες, δεν ήρθε ποτέ, τον έπαιρνε τηλέφωνο δεν το σήκωνε και κάποια στιγμή του λέω: «τι γίνεται γιατρέ τι κάνουμε εδώ, που είναι αυτοί, που είναι οι δικοί σου, που είναι αυτά που κανόνισες;», φυσικά ποτέ δεν τον πρόσβαλα για πολλές αποτυχίες που είχε, δεν έφταιγε ο Λαμπράκης, δεν ήξερε. Τώρα πως έγινε τόσο ειδικός, με τόσο θράσος απύθμενο και με τόσο ναρκισσισμό αν το θέλετε που κινείται και που βρήκε όλη αυτήν την μομφή ότι μας είδε και μας υπέδειξε, θα το δούμε όμως. Άλλωστε έχω πει ότι έχει πει τόσα πολλά πράγματα που καταρρίπτεται από μόνος του και δεν χρειάζεται εγώ να κάνω πάρα πολλά. Αυτή λοιπόν είναι η γνωριμία μου με τον Λαμπράκη και με τα προϊόντα μου τα οποία ‘’ενεργοποίησε’’ αυτός ο άνθρωπος, το πώς τα ενεργοποίησε να μας το εξηγήσει. Έπειτα του είπε ο βαφτισημιός του ότι: «νονέ δεν μπορώ να κάνω τίποτα, μου απαγορέψαν από την εταιρία να δω τον κύριο Σώρρα», μα τι θα σε κάνει; θα σε φάει ο άνθρωπος; Του λέει, έλα λίγο εδώ μη με ξευτιλίζεις εμένα έτσι, με ξευτίλισες, του λέει. Είναι αλήθεια λοιπόν δεν ήρθε ποτέ, του είπε «η εταιρία δεν με αφήνει η JP MORGAN η MORGAN STANLEY να έρθω». Αν αυτό σας λέει κάτι τα συμπεράσματα είναι δικά σας.

1488640_1553101544924037_4380531659831139449_n 
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ Β’ ΜΕΡΟΣ
Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ E.N.D.

Ανδριανός Μπεζούγλωφ: Ποια είναι η E.N.D. κύριε Σώρρα; Ποιο είναι το πρόσωπο της και ποιά τα πρόσωπα που απαρτίζουν την E.N.D. ;
Αρτέμης Σώρρας: Υπάρχει αυτός ο μύθος τον οποίο άφησα εγώ τον Λαμπράκη να τον φτιάξει γιατί ο Λαμπράκης δεν είχε κάτι άλλο εκτός από έναν E.N.D. . Τον E.N.D. τον έστησα εγώ και ο Λαμπράκης, δεν υπάρχει κάποιος άλλος. Όλα αυτά τα παιδιά και τα ονόματα που λέει ο Λαμπράκης είναι φίλοι του Λαμπράκη που τους γνώρισα εκεί. Θα πω ότι είναι καλά παιδιά εγώ δεν έχω κανένα παράπονο από κανένα παιδί πλην όμως από τον Βαλσαμάκη ο οποίος βγαίνει, μάλλον θα έλεγα ο Βαλσαμάκης ακόμα αυτό που κάνει και με τον τρόπο που το κάνει είναι ότι κρέμεται από τον γιατρό με αποτέλεσμα εκτός του ότι είναι χρόνια φίλοι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αν το θέλετε σέρνεται πίσω από τον γιατρό. Την E.N.D. λοιπόν την έφτιαξα εγώ με τον Μανώλη τον Λαμπράκη. Φυσικά πρέπει να ξέρετε ότι δεν υπήρχε η E.N.D. πριν από εμένα και δεν υπήρχε λόγος η E.N.D. να ανοίξει πριν από εμένα. Αυτό που λέει ο Μανώλης ο Λαμπράκης και ο Βαλσαμάκης και κάποια άλλα παιδιά τα οποία δεν ξέρω αν τα λένε. Με σεβασμό σε όλους που έχω φάει και έχω πιει μαζί τους, του λέω ότι έχουν δική τους νόηση και δική τους λογική. Καλό θα είναι να κοιτάνε την λογική τους τι ακριβώς τους λέει και να μην υποκινούνται από πράγματα τα οποία ίσως αργότερα δεν μπορούν να τα διορθώσουν. Με τον Μανώλη Λαμπράκη λοιπόν είπαμε να ανοίξουμε έναν οργανισμό και συγκεκριμένα τότε με την μετοχή της ανατολής όπου υπήρχε ένα σενάριο όπου μπορούσα εγώ και όχι ο Μανώλης ο Λαμπράκης, ο Μανώλης ο Λαμπράκης δεν μπορούσε να κάνει κάτι στην Ελλάδα. Δεν έχει προσφέρει λοιπόν ούτε την μετοχή την οποία πήγε στο υπουργείο που ήθελε χιλιάδες ανθρώπους από πίσω, πως θα κινείται για να μαθαίνουμε πληροφορίες. Πρέπει να καταλάβετε ότι τρέχουν πάρα πολύ οι πληροφορίες και οι άνθρωποί μας οι οποίοι δεν τους ξέρει ο Μανώλης ο Λαμπράκης άσχετα αν κάποια στιγμή τον άφησα να φτιάξει αυτό το μύθο. Η πραγματική E.N.D. είναι εγώ και ο Λαμπράκης που κάποια στιγμή μπήκαμε να φτιάξουμε έναν οργανισμό για να βάλουμε 4 μετοχές στην μία και 4 στην άλλη. Προϋπήρχε η ELLAS NEVER DIE και για την απόδειξη αυτού στο καταστατικό της E.N.D. που φτιάξαμε για την περίπτωση της Αμερικής, βέβαια στην Ελλάδα είναι η Μ.Κ.Ο. αυτή END NATIONAL DEPT σ’ ένα γραφείο που έχει η αδερφή του η κυρία Σέβη, εκεί είναι η έδρα δηλαδή γιατί για Μ.Κ.Ο. δεν θες δικά σου κτήρια, θες να την βάλεις σε ένα δωμάτιο. Αυτή είναι η E.N.D. END NATIONAL DEΒT όπου έχει μόνο 7 άτομα στην αρχή και ένα από αυτά τα άτομα είναι ο αντιπρόεδρος της ELLAS NEVER DIES που με πρόδωσε κι αυτός με την σειρά του, αλλά είναι μέσα στην Αμερικάνικη ΜΚΟ, έτσι θα την λέμε δηλαδή, στην δομή των Αμερικάνικων ιδρυτικό μέλος όπου 1 μήνα μετά δηλώνει την παραίτησή του και δηλώνει ότι δεν εμπιστεύομαι τους Αμερικανούς, να πάνε να πνιγούνε, αυτό λέει στην παραίτησή του και σηκώνεται και φεύγει, έτσι έμειναν 6. Με αποτέλεσμα λοιπόν ανοίξαμε το END NATIONAL DEΒT έπειτα μετά την γνωριμία μας και δεν προϋπήρχε ποτέ ο E.N.D. ούτε αγώνας του Λαμπράκη ούτε τίποτα. Τώρα μια σημαιούλα στο προξενείο για να πουν οτιδήποτε για τον Ελληνισμό ή κάτι που ζητούσανε σαν ομογενείς της Αμερικής αυτό δεν είναι αγώνας ο αγώνας ξεκινάει με εμένα συγκεκριμένα και συγκεκριμένα ξεκίνησε και με κάποιες συμφωνίες ιδιαίτερες τις οποίες ο Λαμπράκης δεν μπορούσε να τις βγάλει πέρα. Εγώ προσωπικά τον έχω αφήσει με μια ελεύθερη βούληση χωρίς να τον πικάρω ποτέ στις αποτυχίες του τις πολλές που είχε γιατί πάρα πολλές αποτυχίες και όχι βέβαια να με συμβουλέψει ποτέ. Δεν μπορεί να με συμβουλέψει ο Λαμπράκης και ποτέ ο οργανισμός E.N.D. .Δηλώνω τώρα υπεύθυνα αυτήν την στιγμή να μου πει ένα όνομα από την E.N.D. που λέει γιατί θα δείτε ότι η E.N.D. δεν είναι αυτά τα 11 τα 12 ονόματα που δηλώνει, αυτό ήτανε ένα τραπέζι στην Αμερική όπου μαζευότανε οι φίλοι του Λαμπράκη, δηλαδή πολλά άτομα που δουλεύουν στον Λαμπράκη. Υπάρχουν δηλαδή ο Βαλσαμάκης η γυναίκα του δουλεύει στον Λαμπράκη και είναι η γραμματέας του Λαμπράκη. Άλλα δύο παιδιά δουλεύουνε στο ιατρείο του Λαμπράκη στο γυμναστήριο ή σε ένα χώρο που κάνει φυσιοθεραπείες, ένα πολύ καλό παιδί είναι ο Κρις Κάρης ο οποίος ο άνθρωπος ασχολείτε με την δουλειά του και δεν έχει σχέση με την ΜΚΟ. Ναι μεν φοράει τον Ελληνισμό αλλά δεν έχει σχέση για να με συμβουλέψει. Βεβαίως σε ότι χρειαστήκαμε συνδέδραμαν τα παιδιά.
ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ
Όμως στην δική μας εργασία αυτήν δεν μπορούν αυτοί να βοηθήσουν και φυσικά δεν υπάρχει καμία επιτροπή με 1000 και 2000 άτομα να μας συμβουλέψει. Βεβαίως υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν συμβουλές, υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται όχι όμως στο Αμερικάνικο κομμάτι. Το Αμερικάνικο κομμάτι που προκύπτει και φαίνεται είναι ο Μανώλης ο Λαμπράκης με τον Βαλσαμάκη, φτάσανε να κάνουνε δίδυμο εκπομπές που αυτό φαίνεται πρωϊνάδικο, τους το έχω πει χίλιες φορές, ένα δεύτερο κομμάτι είναι ο Μαμαγκάκης ο οποίος είναι πιο κοντά μας και έρχεται πιο συχνά, ο Κρις Κάρδης αλλά αυτά τα παιδιά δεν είναι στο καταστατικό της E.N.D. . Από την άλλη υπάρχει και προκύπτει μία μεγάλη διαδικασία. Η E.N.D. η πραγματική είναι με το ιδρυτικό συμβούλιο που κάναμε. Ενώ έπρεπε σε τρεις μήνες να κάνουμε γενική συνέλευση και εκεί είναι ένα κομμάτι οριακό πολύ μεγάλο, στο καταστατικό μας το οποίο τις επόμενες μέρες θα το βγάλω στον αέρα γιατί δεν γίνεται να ψεύδεται ο Λαμπράκης και να μιλάει για ονόματα και να μιλάει και για έξοδα και να μιλάει για αποφάσεις, γιατί τον είδα σε μία εκπομπή ο οποίος λέει οι Έλληνες υπακούνε στους θεσμούς και θεσμός στην προκειμένη περίπτωση είναι ο E.N.D., ποιος τον έκανε; Ποιος τον έκανε θεσμό, που ηγείται λέει, αυτής της προσπάθειας; Από πότε σε βάλαμε να ηγηθείς της προσπάθειας; Σε διαφημίσαμε και σε φέραμε κοντά μας, μέχρι εκεί όλα καλά, από εκεί και πέρα δεν σε καταλαβαίνω. Από πότε έγινες θεσμός; και το λέει με τόσο άσχημο τρόπο, όλοι άλλοι οι οργανισμοί και οι παρά οργανισμοί δεν υπάρχουνε ο E.N.D. είναι θεσμός άρα οι Έλληνες υπακούνε στους θεσμούς, άρα το Ελληνικό είναι αυτό, άρα το διοικητικό συμβούλιο του E.N.D. είναι αυτό, ποιο διοικητικό συμβούλιο που αυτήν την στιγμή η E.N.D. έχει κάνει ένα διοικητικό συμβούλιο για να διώξει τον Καρυώτη που μας πρόδωσε και να μπει ο κύριος Γεωργατζάς; Δεν υπάρχει άλλο συμβούλιο. Βεβαίως θα έπρεπε να υπάρχει άλλο συμβούλιο, βεβαίως θα έπρεπε ο πρόεδρος βάση συμβουλίου να λέει ότι πρέπει να λέει.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ
Απαγορεύεται ο πρόεδρος του οργανισμού να βγαίνει και να λέει ότι θέλει ή να διδάσκει όπως θέλει ή να λέει ότι γουστάρει, απαγορεύεται ρητός και διά ροπάλου. Ότι το αφήσαμε είναι μία άλλη ιστορία. Ο Βαλσαμάκης δεν είναι εκπρόσωπος τύπου της E.N.D. μα δεν είναι καν μέλος στην E.N.D.. Δεν είναι στην E.N.D. ο Βαλσαμάκης, εδώ λοιπόν υπάρχει μία μεγάλη παρανόηση. Αν δείτε στο καταστατικό μας μέσα όταν το ιδρύσαμε και επειδή εγώ θα έβαζα τις 4 μετοχές της ανατολής και όχι ο Μανώλης ο Λαμπράκης και επειδή όλο αυτό κινήθηκε πάνω σε μία πλατφόρμα την οποία την κινήσαμε πάρα πολύ καλά για να έχουμε έναν οργανισμό, για να δίνουμε είτε τα χαρτιά μας και να υπάρχει μια πιο μεγάλη σοβαρότητα, που θα μπορούσε να είναι πολύ σοβαρό, έγινε λοιπόν στο εξής, ότι ο οργανισμός αυτός ανοίγει με μένα και τον Λαμπράκη με μέλος τον πρώτο αντιπρόεδρο της E.N.D. όπου μετά φεύγει, μένουν ανενεργά 3 άτομα τα οποία δεν υπάρχουν όπως τον κύριο Παπαδόπουλο που ήταν κουμπάρος του Λαμπράκη αλλά ήταν υπέρ της Εθνικής τράπεζας και δούλευε στην εταιρία της FORDHAM γι’ αυτό και κατηγορηθήκαμε αν το θυμάστε και έφυγε ο άνθρωπος, όπου αυτός δηλαδή ήταν η εταιρία του συνεργάζετε με την Εθνική. Και μην ξεχνάτε ότι ο κύριος Παπαδόπουλος στην Εθνική τράπεζα δουλεύει, άρα λοιπόν ήταν πολύ άσχημο ένα τέτοιο άτομο να είναι μέσα στον οργανισμό. Από την άλλη την μεριά υπήρχε ένας Γιάγκης φίλος του Μανώλη ο οποίος ποτέ δεν ήρθε σε κανένα συμβούλιο σαν ενεργό μέλος. Έτσι λοιπόν καθορίσαμε και αυτήν τη στιγμή μέχρι τον Γεωργατζά υπάρχουνε 4 μέλη στον οργανισμό. Το σημαντικό όμως που πρέπει να καταλάβετε όλοι οι συν-Έλληνες γι’ αυτόν τον μύθο τον οποίον ίσως εγώ φταίω που τον άφησα αλλά εγώ αφήνω την ελεύθερη βούληση σε όλους να δω πως θα κινηθούνε και ιδιαίτερα σε στελέχη που μπορούνε να προσφέρουν ή ήθελαν να προσφέρουν ή με έπεισαν να προσφέρουν αλλά όπως θέλετε πάρτε το, έγινε το εξής: στο καταστατικό της αναφέρει ότι το ανώτατο όργανο του οργανισμού είναι η γενική συνέλευση. Η γενική συνέλευση ορίζει το προεδρείο. Στην αρχή λοιπόν όταν ορίσαμε ένα προεδρείο ήτανε μη εκλεγμένο άρα λοιπόν τα μέλη και τα τέσσερα που διοικούν είναι μη εκλεγμένα. Είναι τα ιδρυτικά εδώ και 3,5 χρόνια αν σας λέει τίποτα, άρα λοιπόν τον Μανώλη Λαμπράκη εγώ τον έκανα πρόεδρο δεν έγινε μόνος του. Φυσικά δεν είχα ανάγκη για κανένα προεδρείο έχω άλλους 5 οργανισμούς όπου βεβαίως είμαι πρόεδρος και άλλες εταιρίες. Έτσι λοιπόν αφήσαμε το κομμάτι στην Αμερική ο Μανώλης ο Λαμπράκης να είναι πρόεδρος, αντιπρόεδρος ο Καρυώτης επειδή γνωμοδότησε για την μετοχή της Ττ Ανατολής, τότε σχεδόν έγινε ο E.N.D. και όχι παλιά.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ;
Εγώ λέω αυτήν τη στιγμή στον Μανώλη τον Λαμπράκη ή στον Βαλσαμάκη ή σε όσους μπαίνουν και μιλάνε σε όλους τους συν-Έλληνες και λένε όλα αυτά που λένε να μας δείξουνε τι αγώνα έκαναν πριν την E.N.D. και πριν εγώ έρθω στο προσκήνιο και σε ποιο ραδιόφωνο μιλούσαν και τι είχαν κάνει και ποιος είναι ο αγώνας τους γιατί πραγματικά φαίνεται ο αγώνας τους. Εγώ προσωπικά δεν έχουν κάνει τίποτα πέραν της σημαιούλας με 10 άτομα στο προξενείο όταν και εάν θέλαν κάτι τότε. Άρα λοιπόν δεν γίνεται να έχουν καμία εκπομπή καμία διαδικασία. Σε παρέλαση να πάνε, αν το θεωρούν ότι να πάνε στην παρέλαση κάνουν αγώνα τότε έχουμε πρόβλημα σοβαρό. Έτσι λοιπόν ο E.N.D. έχει μόνο 4 άτομα σήμερα, έχει γίνει μόνο ένα συμβούλιο και δεν έχει γίνει άλλο. Η γενική συνέλευση ο όρος μέσα λέει ότι τα 10 άτομα θα είναι από την Αμερική και τα 20 από την Ελλάδα, αυτό σημαίνει ότι εμείς θα είχαμε πάντα τον έλεγχο ανάμεσα Ελλάδας και Αμερικής γιατί δεν εμπιστευόμαστε κανέναν. Το λέει το καταστατικό μας ότι 10 από την αλλοδαπή και 20 από την Ελλάδα. Αυτή θα ήταν η γενική συνέλευση που εντός 3-4 μηνών θα έκανε συνέλευση για να βγάλει το καινούριο προεδρείο, αυτό έμεινε για περίπου 3,5 χρόνια. Γιατί έμεινε; γιατί είχε δυσκολίες γιατί ο Μανώλης ο Λαμπράκης για οτιδήποτε, θεωρώ ότι μπορεί και σκόπιμα να έγινε αλλά εμένα πάλι δεν με πείραζε, άφησα όλο αυτό το κομμάτι επάνω τους το διαφημίσαμε παντού. Εμείς διαφημίσαμε τον E.N.D. παντού τότε. Ποιος τον έκανε τον E.N.D. τότε; και τι είχε μέσα; μέσα είχε μόνο τις 4 μετοχές του Σώρρα. Το κεφάλαιό του είναι 1400 ευρώ τίποτα παραπάνω και λιγότερο, ποτέ δεν είχε ταμείο και ποτέ δεν μπορεί να βγει ένας E.N.D. και να πει «έχω λεφτά και δίνω αυτά», ναι; Ωραία, αποδείξτε μας τα κεφάλαια. Γιατί για να κάνεις ένα συμβούλιο όπως βγήκε στο λαό, στους συν-Έλληνες και λέει «έχουμε κάνει συμβούλιο, άρα ο Σώρρας συμφωνεί», όχι δεν έχουμε κάνει συμβούλιο και είναι η πρώτη φορά που ο Μανώλης ο Λαμπράκης βγαίνει και λέει κάτι το οποίο δεν έχει συζητηθεί και δεν έχει εγκριθεί. Και φυσικά τον είπαμε και συμβουλευτικό οργανισμό γιατί είναι συμβουλευτικός αν και παρεξηγήθηκε που τον είπα συμβουλευτικό γιατί μόνο συμβουλευτικός είναι. Ακόμα και στην δίκη αν θυμάστε όπου ο Μανώλης ο Λαμπράκης ήταν κατηγορούμενος μαζί με μένα για ψευδής ειδήσεις, αλλά δεν ήταν ο οργανισμός E.N.D. , ο Λαμπράκης ήταν κατηγορούμενος γιατί αυτός έβγαινε και μίλαγε άρα αυτός έφαγε την μήνυση μαζί με μένα. Όταν δήλωσε ότι είναι πρόεδρος του οργανισμού EI-E.N.D. του λένε τι είναι αυτός; και λέει συμβουλευτικός οργανισμός του Σώρρα. Γιατί δεν θυμάται; κάποιος ας πάρει όλη την ιστορία μας να δει το ποιοι είμαστε και τι κάνουμε χωρίς σήμερα να πέφτουμε σε μικρότητες και τόσο γελοίες μικρότητες να σκοτωνόμαστε με τους συν-Έλληνες και δη με στελέχη που πραγματικά είναι μπροστά από την αρχή και ο κάθε ένας να λέει ότι θέλει, εκτός κι αν υπάρχει μία μεγάλη προδοσία η οποία θα αποδειχθεί.
Ο ΜΚΟ ΕΝD ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 4 ΑΤΟΜΑ
Έτσι λοιπόν κλείνω για τον οργανισμό E.N.D. έχει μόνο 4 άτομα αυτήν την στιγμή δεν έχει κάνει γενική συνέλευση. Ο Μανώλης ο Λαμπράκης την περασμένη Παρασκευή αν δεν απατώμαι ήρθε στην Ελλάδα, την Παρασκευή τον είδα, ενώ είχε έρθει κρυφά στην Ελλάδα, δεν το ήξερα ότι είναι στην Ελλάδα, και όταν ήρθε στην Ελλάδα λοιπόν κάλεσε τον Ιωάννη Αλεξάντερ τον γενικό γραμματέα που χωρίς αυτόν δεν μπορεί να γίνει συμβούλιο γιατί αυτός κρατάει τα πρακτικά και δηλώνει ότι θέλει να βάλει στο συμβούλιο, ενώ δεν είχαμε ποτέ στο συμβούλιο αυτά τα 3 άτομα στον οργανισμό EI-E.N.D., τον Βαλσαμάκη, τον Μαμαγκάκη, και έναν φίλο μας δικηγόρο τον κύριο Σήψα. Του λέω «δεν μπαίνει κανένας» θα πάμε σε πραγματικές αρχαιρεσίες. Οι αρχαιρεσίες είναι ότι θα πάμε σε γενική συνέλευση, η γενική συνέλευση θα έχει τα συγκεκριμένα άτομα, αν δεν δέχεται σε 6 μήνες λήγει ο οργανισμός άρα δεν έχουμε τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο από έναν διορισμένο πρόεδρο, αντιπρόεδρο και τα μέλη που είμαστε εμείς, και διορισμένος είναι και ο γενικός γραμματέας, έτσι; δεν είναι ψηφισμένος. Άρα λοιπόν αυτή είναι η διαδικασία του E.N.D. τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο και απαγορεύεται να μιλάει κανένας για E.N.D. εάν δεν έχει γίνει συμβούλιο. Εφόσον μέχρι τώρα δεν είχε τεθεί κανένα θέμα ναι το αφήνουμε, από δω και πέρα όσο υπάρχει θέμα απαγορεύεται να μιλάει κανένας για τον οργανισμό E.N.D. . Αν μιλάει για 10-11 άτομα με μεγάλο σεβασμό του λέω να τα φέρει αυτά τα άτομα, έχουμε ετοιμάσει και 20 άτομα από την Ελλάδα να τα βάλουμε μέσα στον E.N.D. και να λειτουργήσει ένας οργανισμός με καθαρές κανονικές νόμιμες αρχαιρεσίες. Θα πάμε σε αρχαιρεσίες 20 άτομα από την Ελλάδα 10-11 από Αμερική και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.

10616169_1553165998250925_2587680584582733397_n 
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ
ΜΕΡΟΣ Γ’ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ

Αδριανός Μπεζούγλωφ: Κύριε Σώρρα ποιος είχε τη γενική στρατηγική τόσον καιρό; Ποιες συμβουλές σας έχει δώσει ο οργανισμός END και σε ποιά κομμάτια;
Αρτέμης Σώρρας: Δεν μου έχει δώσει καμία στρατηγική. Η στρατηγική κατ αρχάς ήταν δική μου. Δεν υπήρχε κανείς εκεί μέσα να κάνει καμία στρατηγική. Σίγουρα το κουβεντιάζαμε και προσπαθούσα να τούς βάλω στο κεφάλι τι πρέπει να κάνουμε, πως πρέπει να το κάνουμε. Πάρα πολλές φορές προστάτευα, άμα το θέλετε. Αν θυμάστε καλά, τον Μανώλη Λαμπράκη τον είχα καλέσει στην Λακωνική Αγωγή. Δεν ήταν δικοί του άνθρωποι, ούτε τον καλέσανε. Εγώ τον κάλεσα. Στην Λακωνική Αγωγή σε μία συγκέντρωση συνελλήνων και φίλων πιο πολύ, ήρθε και είπε εκείνο που μας κυνηγάει ακόμα και τώρα με τα διαστημόπλοια, αν το θυμάστε. Όλη αυτή η διαδικασία με κυνηγάει ακόμα και σήμερα. Βγάλανε όλοι οι πράκτορες- σαφώς ο Λαμπράκης το είπε πολύ πιο παραδειγματικά- τι σημασία έχει όμως; Αντιλαμβάνεστε, είτε από βλακεία είτε αν επίτηδες το έκανε, αν το θέλετε, που ούτε το ένα πιστεύω ούτε το άλλο, θες από κακιά στιγμή; το αποτέλεσμα που εισπράττω ακόμα και σήμερα είναι να με κυνηγάει ένα διαστημόπλοιο – βεβαίως στα IBOE υπάρχει τεχνολογία που δεν έχει να κάνει όμως ούτε με των αρχαίων Ελλήνων, ούτε με του Ζηνός, δεν έχει να κάνει τίποτα από όλα αυτά. Όμως ακόμα και σήμερα με κυνηγάει το φάντασμα του Μανώλη Λαμπράκη που δεν πρόσεχε τη γλώσσα του, που δεν πρόσεχε τι έλεγε και δεν ήταν συγκροτημένος. Ακόμα και εκείνο με κυνηγάει.
ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Ένα δεύτερο μεγάλο κομμάτι, και άλλες φορές αν θυμηθείτε, θυμηθείτε τις επιταγές, που έλειπε του κυρίου Παπαδάκη και είχε γίνει ολόκληρη ιστορία για να πάμε και μεις από τον Παπαδάκη. Πάρα πολλές φορές λοιπόν προστάτευα τούς ανθρώπους μου γιατί πρέπει να το κάνω. Να με συμβουλέψουν δεν θα το έλεγα. Θα’λεγα λοιπόν το γεγονός ότι ήταν μια εστία που άνοιξα στην Αμερική, με αποτέλεσμα να έρχονται πράκτορες, δορυφόροι των μεγάλων δυνάμεων, έτσι ώστε να ακούω τον απόηχο. Αυτό ίσως ήταν και το κακό που μου έφαγε το κεφάλι τώρα και έχω μια τεράστια προδοσία. Να με συμβουλέψει ποτέ δεν έχω καμία συμβουλή να με συμβουλέψει. Ουσιαστικά; ό,τι και πληροφορίες να είχανε εγώ δεν συμφωνούσα, γιατί για μένα είναι θέμα μαθηματικών και θέμα λογικής. Ερχόσαντε διάφορες πληροφορίες είτε από Ελλάδα είτε από Αμερική, τις απέρριπτα, η ζωή μου είναι μια τεράστια ίντριγκα με ανθρώπους και με σενάρια ανα δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχει κάποιο άτομο, ας βγεί κάποιο άτομο εκεί πέρα από την Αμερική- τα παιδιά τα ξέρω όλα- και να πει τί με συμβούλεψε και πού. Δεν υπάρχει κάποιο άτομο να με έχει συμβουλέψει. Αντιθέτως όλα τα στοιχεία και τα έγγραφα που στήναμε, τα στήναμε με συγκεκριμένες διαδικασίες ακόμα και για τούς δήμους. Δηλαδή υπάρχουν πολλοί συνέλληνες που τις επόμενες μέρες θα βγούνε, άνθρωποι δηλαδή ο οργανισμός END είμαι εγώ και ο Λαμπράκης, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Όλα αυτά τα παιδιά ήταν παιδιά τα οποία συγκροτούσαν ένα μεγάλο τραπέζι, βεβαίως όπου χρειάστηκε πήγαν, δεν μπορώ να πω, όχι όλοι. Δηλαδή αν το θέλετε ο Μαμαγκάκης ταξίδεψε και κάποιες φορές που έπρεπε να τρέξει, ταξίδεψε για να φέρει κάποια έγγραφα, να πάει κάποια έγγραφα με την εμπιστοσύνη που του είχαμε. Αν αυτό θεωρήσουνε ότι “είναι η συμβουλή προς εμένα” όχι. Ναι έχουνε συμβάλει κάποια άτομα αλλά όχι συμβουλέψει. Δεν με έχει συμβουλέψει καθόλου, ίσα ίσα που τους έλεγα πώς θα κινούνται ακόμα και τηλεοπτικά.
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ
Ήδη εδώ και έξι μήνες, που έχω αντιληφθεί πάρα πολλά πράγματα, έχω αντιληφθεί τι ακριβώς λέει ο Λαμπράκης στις εκπομπές, πώς τοποθετείται ο Βαλσαμάκης κατ’εντολήν του Λαμπράκη, γιατί εκείνο είναι το θέμα, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Υπάρχει μια άλλη στρατηγική αποδόμησης, γιατί ποτέ δεν μιλάγανε για το ψήφισμα των Ελλήνων, ποτέ δεν μιλούσαν για τα οικονομικά εργαλεία, παρά ο ένας με τον άλλο καθόσαντε, ήταν πολύ άσχημο για τον ελληνισμό μου και ειδικά πως πάμε για Ελλάδα να βλέπεις δύο ανθρώπους, ένα παρεάτο λοιπόν, βλέπεις ένα συνέλληνα από εδώ και τον πρόεδρο βλέπεις τον εκπρόσωπο τύπου, μα ο εκπρόσωπος τύπου είναι πολύ συγκεκριμένο, ο Βαλσαμάκης δεν είναι στην END, και δεν είναι και εκπρόσωπος τύπου. Τον κάνανε λοιπόν πέντε άνθρωποι και του λένε “κάτσε εσύ εκεί να κάνεις τον εκπρόσωπο τύπου” τίποτε παραπάνω και λιγότερο. Από την άλλη πήρες το ρόλο σου τόσο σοβαρά, όμως ο εκπρόσωπος τύπου δεν βγαίνει να κάνει εκπομπές, βγαίνει να πει μόνον αυτά που θα κανονίσει ο οργανισμός ή θα κανονίσει αυτός που κανονίζει να πεί ένα μήνυμα πολύ συγκεκριμένο, να πει ένα γεγονός, να τοποθετηθεί πολιτικά σύμφωνα με τα δρώμενα της Ελλάδος, τι ακριβώς γίνεται στην Ελλάδα, να κάνει τα ρεπορτάζ του, να καυτηριάσει κάποια θέματα, να τοποθετηθεί σε κάποια θέματα, να σταματήσει κάποιες διενέξεις. Ένας εκπρόσωπος τύπου κάνει αυτά και ένας πρόεδρος κάνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Απαγορεύεται ο πρόεδρος λοιπόν να βγαίνει και να γίνεται ένας ακαδημαϊκός ή λαϊκισμός σε κάποια skype, του το είχα πει πάρα πολλές φορές. Δεν γίνεται να κάνεις τρεις και τέσσερις ώρες εκπομπή, πέρα που δεν σε ακούω και να μπαίνεις σε θέματα όπου και να απαντάς σε χιλιάδες ερωτήσεις που δεν είναι το θέμα μου. Έχουμε συγκεκριμένο θέμα, έχουμε τη συνένωση των Ελλήνων, έχουμε συγκεκριμένα προβλήματα, έχουμε συγκεκριμένα θέματα που πρέπει να πούμε και συγκεκριμένη στρατηγική. Δεν αντιλαμβάνομαι του λέω τι κάνεις. Εδώ και έξι μήνες λοιπόν έχει κόψει “άλυσο” που λέμε στην λαϊκή και κάνει ό,τι θέλει, βγάζει εκπομπές, κάνει χαρίζει, μέχρι και το τελευταίο χτύπημα το οποίο ήταν και τελειωτικό.
ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΔΕΝ ΣΕ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΨΕΥΤΗ
Ανδριανός Μπεζούγλωφ: Ο κύριος Λαμπράκης σε πρόσφατη εκπομπή είπε ότι ο οργανισμός έχει πληρώσει τα έξοδα ενεργοποίησης των εργαλείων και εκατοντάδων ταξιδιών. Αληθεύει αυτό κύριε Σώρρα;
Αρτέμης Σώρρας: Είδα από το διαδίκτυο οτι του απαντάνε κάποιοι συνέλληνες. Καλά θα κάνει λοιπόν ο Λαμπράκης, γιατί ο οργανισμός END έχει 1400 ευρώ στο ταμείο του από τη γέννησή του και ποτέ δεν είχε περισσότερα και λιγότερα. Ουσιαστικά είναι τα παράβολα. Δεν έχει λεφτά ο οργανισμός END να πληρώσει. Εάν ο Μανώλης Λαμπράκης έχει αποδείξεις από τον οργανισμό ΕΙ END, να τις φέρει, να τα βγάλει στο διαδίκτυο, του δίνω απλόχερα το δικαίωμα να βγάλει τι έχει πληρώσει για ενεργοποιήσεις. Βέβαια άκουσα στην εκπομπή να λέει ότι έχει κάνει εκατοντάδες ταξίδια. Μανώλη Λαμπράκη εγώ δεν σε ήξερα για ψεύτη και για τόσο χαμηλού επιπέδου, να ασχολείσαι με τα γυαλένια σου “η να ασχολείσαι τόσο χαμηλά. Πραγματικά με θλίβει το γεγονός, όλη η διαδικασία αυτή και τόσο χαμηλά που έχει πέσει και περιμένω ότι θα πέσει ακόμα χαμηλότερα.
Εκατοντάδες ταξίδια δεν υπήρχαν αγαπητοί μου. Ενδεχομένως όμως έχουμε και κάτι άλλο. Στην Ουάσινγκτον λοιπόν με μια δικιά του γνωριμία πήγαμε, όπου εκεί διεξήχθη μια διαδικασία ολόκληρη. Ποτέ δεν ολοκληρώθηκε. Σε αυτή τη διαδικασία πήγαμε από μια γνωριμία στην Ουάσινγκτον και ο Λαμπράκης ταξίδεψε όχι παραπάνω από έξι με επτά φορές. Μπορεί αν κάνω λάθος να είναι δέκα. Οι εκατοντάδες δεν υπάρχουν! Τώρα άν θεωρεί ότι το ξενοδοχείο του ή την βενζίνη του, για να πάς στην Ουάσινγκτον κάνει 50 ευρώ, για να πάς Θεσσαλονίκη κάνει 400 ευρώ. Αν θεωρεί λοιπόν οτι όλα αυτά είναι η ενεργοποίηση των εργαλείων, γιατί στην Ουάσινγκτον πηγαίναμε για τα IBOE. Τα IBOE ήταν ήδη ενεργοποιημένα και στο προηγούμενο παράδειγμα είδατε πώς η πρώτη επαφή με τα ομόλογα IBOE είναι με την HSBC που τρώει τη φάπα για το ποιος είμαι, τι είναι αυτά και πού πάμε. Στην Ουάσινγκτον λοιπόν, από δικιά του γνωριμία, πηγαίνουμε για μια διαδικασία με την οποία να δούμε, για όλο το τεμάχιο πια, γιατί όπως είπαμε τα είχα κόψει όλα τότε, άρα είχα μπει στα βαθιά, και προσπαθήσαμε να παντρέψουμε την Ουάσινγκτον με την Ελλάδα. Αυτό δεν είχε καμία επιτυχία. Τώρα το εκατοντάδες (ταξίδια) είναι τεράστιο ψέμα και ας το αποδείξει. Σαφώς αν έχει πληρώσει όμως παραπάνω ταξίδι ή οτιδήποτε ή αν έχει πληρώσει δικό μου ταξίδι, έχει καλώς. Δε, του δίνω το δικαίωμα να βγάλει και ό,τι αεροπορικό εισιτήριο, έχει κάνει λέει εκατοντάδες ταξίδια. Λέει ψέματα ο Μανώλης Λαμπράκης, αν εννοεί τα ταξίδια να’ρθει στην Ελλάδα; Ναί! Πρέπει να το πληρώνει. Αν μη τι άλλο θα του πληρώναμε εμείς το εισιτήριο του Μανώλη να’ρθει στην Ελλάδα. Αν εννοεί τον Παναμά, μία φορά στον Παναμά, ενώ μπορούσε να πάει μόνος του, δεν χρειαζόταν να πάει επιτροπή, για να δεί μια πρεσβεία άμα το θέλετε, και έχουμε και φωτογραφίες από εκεί, αντί να πάει μόνος του, ήταν Σαββατοκύριακο, οπότε πήγαμε άλλα τρία άτομα μαζί του. Ελάτε, λέει μαζί μου για διακοπές μιας και πάμε. Άλλο ταξίδι ο Μανόλης Λαμπράκης για τον οργανισμό ΕΙ ΕΝD και για τα εργαλεία του Αρτέμη Σώρρα, δεν έχει κάνει.
ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ
Το τελευταίο ταξίδι ήταν που τον έφερα στην Ρωσία, που από εδώ και πέρα τον τσεκάριζα κι όλας. Στη Ρωσία λοιπόν τον έφερα τέσσερις μέρες στο τέλος, ενώ βρισκόμουν ήδη μία εβδομάδα εκεί. Οι πληροφορίες που λένε ότι ο Λαμπράκης έμεινε δύο μέρες παραπάνω στη Ρωσία ή μία, μπορεί να κάνω λάθος την πληροφορία, σίγουρα μου χαλάει πολλά πράγματα και τα οποία θα εξελιχθούν με όλα αυτά τα παρατράγουδα που γίνονται. Δηλαδή στην Ρωσία έμεινε παραπάνω, εγώ τον κάλεσα με πολύ ανοιχτή καρδιά στη Ρωσία – που δεν είχε ξαναπάει στη Μόσχα να ξέρετε ούτε στη Ρωσία. Ο Λαμπράκης δεν έχει ταξιδέψει πέραν μίας φοράς στον Παναμά, που μπορούσε να πάει και μόνος του, αλλά τελικά λέει παιδιά ελάτε μαζί. Άλλο ταξίδι δεν έχει πληρώσει άμα το θέλετε. Τώρα, το εισιτήριό του, την βενζίνα του, το ξενοδοχείο του για την Ουάσινγκτον δεν είναι εκατοντάδες φορές, είναι υπερβολικός έως ψεύτης θα έλεγα. Από εκεί και πέρα αν ο οργανισμός έχει πληρώσει κάτι να μας φέρει τις αποδείξεις, να τις βγάλει στο διαδίκτυο, όπως και οι συνέλληνες του το έχουν ζητήσει. Δεν αντιλαμβάνομαι λοιπόν σε αυτό το επίπεδο που μπορεί να πέσει κάποιος, και είδα και μια συνομιλία του Καλογερόπουλου με συνέλληνες που έχουνε οργώσει την Ελλάδα σε έναν τεράστιο βαθμό για να κάνουν γνωστό τον Μανώλη Λαμπράκη και τον οργανισμό ΕΙ END που τόσο ευαγγελίζεται και σήμερα όλα αυτά τα ψέματα γιατί τα λέει δεν αντιλαμβάνομαι. Θα ήταν πιο φρόνιμο να πει το εξής: “Εγώ για κάποιο λόγο αγαπητοί μου συνέλληνες διαχωρίζω τη θέση μου. Εμένα για κάποιο λόγο σταμάτησαν να μου αρέσουν τα μούτρα του Αρτέμη. Ενδεχομένως για κάποιο λόγο και η στρατηγική του Αρτέμη δεν μου αρέσει, που μέχρι χθες την άκουγα”. Α, μέχρι χθες την άκουγες αλλά τώρα θες κάτι άλλο! Πολύ ωραία, το δεχόμαστε και αυτό. Μπορείς Μανώλη Λαμπράκη να φύγεις, δεν χρειάζεται να τσακωθείς με κανέναν, δεν χρειάζεται να κάνεις κανένα σπάσιμο, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Φύγε λοιπόν, τοποθετήσου λίγο παραέξω από εμάς με έναν πολιτισμένο ελληνικό τρόπο και ούτε με ψέματα, ούτε με υπερβολές, ούτε με πολέμους, ούτε με διάσπαση, γιατί δεν υπάρχει καμία διάσπαση, απλά υπάρχει ένας καινούργιος Καρυώτης ο οποίος έχει μείνει πιο πολύ καιρό μαζί μας, τον έχουμε αγαπήσει και λογικό είναι, με αποτέλεσμα να κάνει πιό πολύ κακό από ό,τι έκανε ο Καρυώτης, αλλά ποτέ δεν θα μπορεί ούτε να μας κρεμάσει ούτε να μας νικήσει, ούτε να μας κάνει κακό. Η συνένωση δεν μπορεί να πάθει κάτι ό,τι ακόμα και αν ευαγγελίζεται, από δημοκρατία και αρετή. Τι αρετή είναι αυτό που κάνει; Υπάρχει αρετή;
Αδριανός Μπεζούγλωφ: Θα ήθελα να πάμε στο κομμάτι των εκπομπών, γιατί γίνονται εκπομπές τρεις τέσσερις φορές εβδομαδιαίως. Μας είπατε ότι ο κύριος Βαλσαμάκης δεν είναι θεσμοθετημένος εκπρόσωπος τύπου.
Αρτέμης Σώρρας: Βεβαίως όχι. Και αν είναι, ναι να βγάλει το διοικητικό συμβούλιο που ο οργανισμός END αποφάσισε ότι εκπρόσωπος τύπου θα είναι ο κύριος Βαλσαμάκης. Αλλά για να μην παρεξηγηθούμε επειδή έχω ήδη τοποθετηθεί, τα δέκα παιδιά που ανέφερε εξ Αμερικής, εγώ δεν θα πω ότι δεν τα θέλω. Θα πω οτι αυτά τα δέκα παιδιά να έρθουν, νά βάλουμε και είκοσι που τα έχουμε ετοιμάσει ήδη από Ελλάδα, να κάνουμε Γενική Συνέλευση, να πάμε σε αρχαιρεσίες, να βγάλουμε καινούργιο προεδρείο, που ο οργανισμός είναι τρεισήμισι χρόνια χωρίς προεδρείο. Είναι διορισμένος ο Λαμπράκης, δεν είναι εκλεγμένος! Άρα μιλάει για δημοκρατία και για θεσμούς, αλλά δεν ξέρει καν τι σημαίνει! Είναι διορισμένος. Αποφάσισα εγώ με τον Λαμπράκη – δηλαδή αν έλεγα την ώρα που γινόταν ο οργανισμός, εγώ, προσωπικά, δεν θέλω εσένα πρόεδρο, θέλω τον Γιάννη ή θέλω εμένα, τι θα μου έλεγε ο Λαμπράκης, όχι; Ε φτιάξε κάτι δικό σου! Άρα λοιπόν είναι διορισμένος. Και ο γενικός γραμματέας είναι διορισμένος και ο αντιπρόεδρος είναι διορισμένος. Δεν είναι εκλεγμένοι με αρχαιρεσίες! Άρα δεν γίνεται να μιλάμε για δημοκρατία και τελικά να μην ξέρουμε τι είναι αρχαιρεσίες, αλλά τελικά να βγαίνουμε και να ανακοινώνουμε δώδεκα ονόματα! Ωραία καλά κάνεις και ευαγγελίζεσαι 12 ονόματα, 12 λές, 10 διαβάζεις! Είναι πολύ μπερδεμένα και ψεύτικα τα πράγματα και δεν καταλαβαίνω γιατί τα κάνουν κάποιοι άνθρωποι που είναι τόσον καιρό δίπλα μας και γιατί κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό! Με ποιό δικαίωμα; Έλα λοιπόν για αρχαιρεσίες, έχουμε ετοιμάσει και 20 άτομα, θα πάμε σε Γενική Συνέλευση και άμα βγεις πρόεδρος, εντάξει βγήκες.
Ανδριανός Μπεζούγλωφ: Να παραμείνουμε λίγο στις εκπομπές γιατί είναι πολύ σημαντικό το κομμάτι αυτό. Θα ήθελα να μου πείτε αν ήταν μέρος της στρατηγικής σας να αφιερώνει ο κύριος Λαμπράκης τόσες ώρες στους συνέλληνές μας με ακαδημαϊκές γνώσεις, χωρίς να αναφέρεται στα οικονομικά εργαλεία, στο ψήφισμα Ελλήνων κλπ. Εσείς κύριε Σώρρα πόσα από αυτά ασπάζεστε;
ΑΣΤΕΪΣΜΟΙ
Αρτέμης Σώρρας: Η στρατηγική έχω πεί ήταν από την αρχή δική μου γιατί ήθελα να κάνω ενεργούς Έλληνες. Ο Λαμπράκης λοιπόν θα σας αποκαλύψω αυτό, και σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι και στην Αμερική αλλά και στην Ελλάδα το οποίο μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Εγώ έχω αποστολή όπως το έχω από την αρχή. Για μένα είναι αποστολή και είναι ένας ιερός αγώνας. Αν ήθελα να κάνω χιλιάδες συναντήσεις και χιλιάδες συμφωνίες αν το θέλετε είχα τεράστιες ευκαιρίες μέχρι τώρα και ακόμα και σήμερα συνέχεια θα έχω την ευκαιρία ότι ώρα θέλω να φύγω. Έχω υποσχεθεί και έχω ορκιστεί ότι δεν θα φύγω ποτέ, αυτό πρέπει να ληφθεί καλά υπόψιν. Ο Λαμπράκης λοιπόν από την αρχή της συνάντησής μας, ίσως και για τον Καρυώτη να φταίει ο Λαμπράκης, γιατί ο Καρυώτης του άφησε να εννοηθεί ότι ο Λαμπράκης από την αρχή σε αυτά τα 10-12 άτομα στην Αμερική μοίραζε υπουργεία. Εσύ λέει τι θα είσαι; πολεμικές τέχνες, ναι ωραία, έλα να γίνεις υπουργός αμύνης. Ήτανε πάρα πολύ τα πράγματα για πλάκα. Μα βόλευε μια τέτοια κατάσταση που σιγά σιγά, μας βόλευε, θα έλεγα την λέξη πίστευα ότι θα ρθούνε στα ίσια τους και ότι θα καταλάβουν τι ακριβώς κάνουνε. Ξέρετε είναι πολύ μεγάλο αυτό που κάνω και λίγοι άνθρωποι βλέπουνε ή ασπάζονται ή κατανοούνε το τι θα γίνει. Όλοι έβλεπαν τις ημερομηνίες. Ξέρετε υπήρχε τεράστιος πλούτος, αυτός ο πλούτος που θα μπορούσες να κουβεντιάζεις με την Ουάσιγκτον και να γίνει και συμβόλαιο άμα το θέλετε επί των ΙΒΟΕ που δεν είναι ψέμα αυτό είναι τεράστιος ο πλούτος και αντιλαμβάνεσαι ότι είναι τέτοια τα νούμερα που πάντα μένει για σένα πάντα μπορείς να μοιραστείς με τους συν-Έλληνές σου, δεν είναι λίγα, είναι πάρα πολλά, με αποτέλεσμα ο Λαμπράκης μοίραζε και χρήματα και ας με αμφισβητήσουν κάποιοι στην Αμερική. Μοίραζε κεφάλαια, θα πάρουμε αυτά, θα πάρετε και εσείς. Ειδικά τον Γεωργατζά τον είχε τρελάνει. Ο Γεωργατζάς τελευταία φορά ήθελε να φύγει από το σχολείο, να φύγω; Λέει, ναι να ασχοληθώ με το θέμα; τι να ασχοληθείς αγόρι μου, είσαι καλά; Δηλαδή έδινε χρήματα και έδινε και αξιώματα κάτι που αυτήν τη στιγμή για την δικαιοσύνη, και για την αρετή και για την πολεμικότητα που ευαγγελίζεται, δεν συνάδουν καθόλου, μοίραζε υπουργία. Φυσικά γελούσα πάντα γιατί ήξερα μέχρι που θα φτάσει, γιατί αυτή η διαδικασία, αν είναι δυνατός εγώ που κατείχα αυτά τα πράγματα και είχα την γνώση και ήμουνα ήδη το πιο επικίνδυνο παιδί πριν με γνωρίσει ο Λαμπράκης όπου αποδεικνύεται από την τράπεζα και από χιλιάδες άλλες διαδικασίες ήξερε μέχρι που θα φτάσουμε, δεν υπάρχει ημερομηνία, είναι μέχρι να νικήσεις, αν δεν νικήσουμε δεν θα μας χαριστεί τίποτα. Ούτε η γεωστρατηγική μας ούτε η γεωπολιτική μας ούτε τα λεφτά μας. Ο Λαμπράκης μοίραζε χρήματα, τόσα θα πάρεις εσύ, τόσα ο άλλος, θα φτιάξουμε εκείνο, θα φτιάξουμε το άλλο. Έτσι λοιπόν το μυαλό των ανθρώπων αν το θέλετε όσο περνούσε ο καιρός , εν τω μεταξύ έλεγε πάντα ημερομηνίες, αυτόν τον μήνα τον άλλο μήνα, σε έξι μήνες σε ένα χρόνο, θα γίνει αυτό θα γίνει εκείνο, και περιμένουμε το ένα και περιμένουμε το άλλο, έτσι ήσανε όλοι σε μια αναμονή, γι’ αυτό και κατέπεσαν τα πράγματα και έμεινε με 2-3 άτομα τα οποία αυτά είναι. Και το πιο πολεμικό του άτομο που είναι δίπλα του είναι ο Βαλσαμάκης ο οποίος είναι χρόνια φίλοι και εξαρτάται άμα το θέλετε ο Βαλσαμάκης από τον Μανώλη τον Λαμπράκη διότι δουλεύει στο γραφείο του αυτός και η γυναίκα του.
Η ΜΑΣΟΝΙΑ
Η στρατηγική ήταν το ψήφισμα και έπρεπε να το αναφέρει. Ο Λαμπράκης λοιπόν κάποια στιγμή φεύγει από το ψήφισμα, δεν μιλάει ποτέ για ψήφισμα. Έχει πολύ σημασία να καταλάβουμε, ενώ ο Λαμπράκης φώναζε για τους Χαζάρους δεν μίλησε ποτέ για μασονία, λες και η μασονία δεν τον πείραζε και το πρόβλημα είναι οι Χαζάροι. Είδαμε στην ιστορία την δικιά μας και σε όλα τα κράτη το πώς είναι δομημένα ότι Έλληνες που δεν είναι Εβραίοι , Ολλανδοί που δεν είναι Εβραίοι, Γερμανοί που δεν είναι Εβραίοι και γενικά στο παγκόσμιο γίγνεσθαι γίναν μασόνοι. Άρα λοιπόν ο μασόνος που και οι τελετές τους αλλά και οι προσευχές τους αλλά και γενικά είναι στα Εβραϊκά όλα τα σύμβολά τους είναι δικά μας αλλά όλη η διαδικασία είναι δικά μας γιατί όλα τα σύμβολα μας τα έχουνε κλέψει, τα πάντα αλλά όλα έχουν έναν Εβραϊσμό και μόνο Εβραϊσμό και Σιωνισμό μέσα τους αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι δεν μίλησε ποτέ για μασονία. Αυτό μας έκανε πάρα πολύ εντύπωση αλλά επειδή έχω πει δεν έχω κόμμα, χρώμα, δόγμα και ειδικά αδογμάτιστοι ή τουλάχιστον να σας πω και κάτι; όλος ο κόσμος κάπου ανήκε, άλλος ήταν Ιεχωβάς, άλλος ήταν Χριστιανός πάρα πολύ, άλλος ήταν ΓΟΧ, άλλος ήταν Πεντηκοστιανός, άλλος Χιλιαστής, Μασόνος, Αρχιμασόνος, Ιλλουμινάτι, και ότι κέρατο θέλεις δογματισμένο. Εγώ λοιπόν που είπα δεν έχω δόγμα δεν γίνεται να στερήσω από κανέναν όσο και δογματισμένος να είναι. Ναι ο Λαμπράκης είναι δογματισμένος όσον αφορά στο βυζαντινό κομμάτι και στο χριστιανικό ωστόσο όμως ένας Ιλλουμινάτι ο οποίος, – είναι πολλοί άνθρωποι που φύγανε από κει, – μου είπε το εξής: «κοίτα, υπάρχει στο διαδίκτυο ένα βίντεο το οποίο λέγεται Σώρρας η Μασονία και εκεί δείχνει τον Λαμπράκη να χαιρετάει, αυτός μου το έδειξε δηλαδή, με τον χαιρετισμό του Λέοντος το οποίο είναι στιγματισμένο μέσα σε κύκλο με βελάκια που δείχνει τον χαιρετισμό». Υπάρχουνε συμβολισμοί και μετά μου είπε ότι είναι αρχιμασόνος, του λέω δεν το πιστεύω αν δεν έχω αποδείξεις, μου λέει τι αποδείξεις; Αλλά σου λέω ότι είναι. Μετά ένας αστυνομικός, μια πληροφορία ήρθε, η οποία είναι μόνο πληροφορία, λέω δεν θέλω να το πιστέψω αλλά και να είναι έτσι το ζητούμενο είναι τι κάνει γιατί έχω πει χαρακτηριζόμαστε από αυτό που κάνουμε κι όχι από αυτά που λέμε, ούτε από τις πληροφορίες, είναι από αυτά που κάνουμε. Έτσι λοιπόν ένας τεράστιος διευθυντής της αστυνομίας στην Κρήτη τον λέει αρχιμασόνο οι χαιρετισμοί είναι εκεί. Μου βάζει υπόνοια γιατί σε καμία του εκπομπή μιλάει για μασονία, ποτέ λες και δεν τον πειράζει η μασονία, όχι Καζάροι, Καζάροι αλλά η Μασονία, μασονία, δεν την πειράζει καθόλου. Γιατί δεν την πειράζει δεν ξέρω καθόλου, τα σημεία και τα σημάδια μάλλον μας δείχνουν πολλά πράγματα.
ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
Βεβαίως ο Λαμπράκης, στις εκπομπές του, του είχα πει ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε για Ελλάδα με πράγματα τα οποία, σίγουρα οι ακαδημαϊκές κοινότητες δεν τα δέχονται αυτά που λέει ο Λαμπράκης. Εγώ είμαι της άποψης και έχω τοποθετηθεί ακριβώς πάνω στην λογική και του Ελληνισμού αλλά και πως πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα γιατί ένα μεγάλο άσχημο που κάναν οι θρησκείες ήταν ότι πήραν τον Θεό που τον έχει μέσα ο άνθρωπος και τον βάλαν πάνω από τον άνθρωπο, άρα ο Θεός είναι μέσα σου μην τον ψάχνεις είναι κάπου από πάνω σου και εκεί έπεσε το μεγάλο ψέμα. Έτσι λοιπόν χωρίς δόγμα όπως το έχω πει δεν υπάρχει για μένα, έτσι λοιπόν μπορούσε ο Λαμπράκης να τοποθετείται όπως θέλει στο κοινό, πολλά από τα πράγματα που έχει πει ο Λαμπράκης προσβάλουν τον Ελληνισμό, γιατί έχω πει ότι ο Ελληνισμός είναι πολύ καθαρός. Δεν έχει ένα πιάτο φαγητό και λίγα κόπρανα δίπλα. Υπάρχουνε πάρα πολλοί άνθρωποι οι οποίοι διαφωνούνε. Έτσι, μου βάζει μία διαδικασία σε όλα την στρατηγική όπου μπαίνει πίσω η στρατηγική. Μιλάει για αφύπνιση και η αφύπνιση είναι μία τελείως διαφορετική ιστορία σαφώς ο αγώνας είναι εδώ οι ημερομηνίες περνάνε, έτσι ο Λαμπράκης τοποθετείται εδώ και 6 μήνες, τουλάχιστον 6 μήνες με 3ωρες 4ωρες εκπομπές και το θεωρεί επιτυχία γιατί έτσι νομίζει ότι γίνεται πιο γνωστός, και πιο αγαπητός αυτό όμως συμβαίνει γιατί γίνεται ένας μαϊντανός. Στρατηγικά του λέω ότι πέφτεις. Υπάρχουνε μηνύματα πάρα πολλά έχεις χαθεί τελείως, έχεις φύγει από τον αγώνα, μιλάς σε προσωπική βάση κοίτα τι θα γίνει, γιατί κάνεις αυτές τις εκπομπές; Που οφείλονται; κάνε μόνος σου μία εκπομπή πές αυτό που θέλεις σε αντίθετη περίπτωση φύγε από τον οργανισμό, σταμάτα από τον πόλεμο πάρε 5 ώρες εκπομπή και κάνε το ιστορικό σου ή ότι θέλεις ή κάνε το ακαδημαϊκό σου. Είναι αδύνατον λοιπόν να μιλάμε για τόσο αγώνα, να μιλάμε για συνένωση αλλά τελικά να ασχολούμαστε αν ο Αβραάμ είναι αδερφός της Άρτεμης και του Δία, αν είναι δυνατόν. Σας είπα ο Ελληνισμός είναι μοναδικός η δημοκρατία είναι μία και πολύ συγκεκριμένη. Έχω τοποθετηθεί πάρα πολλές φορές δεν γίνεται να το αλλοιώνουμε ούτε να το λερώνουμε με τέτοια πράγματα. Η άποψη λοιπόν του προέδρου ενδιαφέρει μόνο τον πρόεδρο δεν ενδιαφέρει και δεν πρέπει να μαθαίνουμε στον Ελληνικό λαό γιατί έτσι αν το θέλετε χάσαμε και την δημοκρατία. Όταν οι οχλαγωγοί έμπαιναν και έλεγαν ότι ήθελαν χωρίς καμία απόδειξη, άρα δεν γίνεται να μιλάμε χωρίς αποδείξεις.


10696242_1553940414840150_7914644414270074767_n 
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ 
Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

Αδριανός Μπεζούγλωφ: Μια εύλογη απορία που έχει δημιουργηθεί κύριε Σώρρα είναι, γιατί η END και γενικά η αμερικάνικη πλευρά, δεν δημιούργησε ομάδες και γενικά, δεν δημιούργησε πυρήνες στην Αμερική, παρά επικεντρώθηκε στο στενό περιβάλλον της Κρήτης και των δικών σας μέσων; Θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα τεράστιο πόλο για τα Ελληνικά συμφέροντα στην Αμερική με 3.500.000 Έλληνες εκεί.
Αρτέμης Σώρρας: Έχετε απόλυτο δίκιο. Είναι εύλογο το ερώτημα, το οποίο δεν απαντήθηκε και δεν θα απαντηθεί ποτέ από τον Λαμπράκη. Δεν ήθελαν να το κάνουν! Ήθελαν το σπίτι τους να είναι ήσυχοι! Βέβαια, πρέπει να ξέρετε ότι ο Λαμπράκης μένει απέναντι από την συναγωγή των Εβραίων. Τώρα, όταν κατεβαίνεις κάθε μέρα και χαιρετάς τους Εβραίους και τους χαμογελάς… Και θέλω να ξέρετε ότι, όταν γνώρισα τον Λαμπράκη, νόμιζε ότι οι εβραίοι είναι αυτοί που είναι έξω από το σπίτι του, που τους συναντάει κάθε μέρα, όταν βγαίνει έξω και είναι οι μισοί καλοί και οι μισοί κακοί. Επομένως, όταν εγώ είπα: «εγώ σε χελώνες δεν προσκυνάω», δεν ήξερε καν τι είναι αυτό. Δεν ήταν καθόλου μυημένος σε θέματα. Οι Μογγόλοι του ήταν άγνωστοι, ναι μεν υπάρχουν, αλλά ιστορικά. Και εκεί είναι ένα μεγάλο κακό του Λαμπράκη. Αυτό του το χρεώνω, άμα το θέλετε! Και εκεί είναι πραγματικά ένα κομμάτι που του το είχα πει προσωπικά πολλές φορές και χωρίς να τον προσβάλλω ποτέ! Τώρα έχει αποθρασυνθεί τελείως! Έχει κόψει κάθε…δεσμό με την λογική! Προσωπικά, δεν τον αναγνωρίζω! Θυμάμαι, όταν είπε εκείνο το περιβόητο: «Οι καλοί μας αδερφοί Λευκοί Ιππότες που έχουν βγάλει τον νόμο Νεσάρα! Οι αδερφοί μας, οι καλοί άνθρωποι…». Έκανε μια εκπομπή που δεν ήξερε καν τι έλεγε. Δεν ήξερε να αποκωδικοποιήσει κανένα θέμα! Και όταν τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω: «Ρε Μανώλη, πες μου κάτι! Τι λες; Ποιοι αδερφοί μας Λευκοί Ιππότες; Είναι δικοί μας; Από πού κι ως πού;» «Γιατί;» μου λέει, «δεν είναι οι Λευκοί;» «Και τι; Ότι είναι άσπρο είναι και καλό; Το ξέρεις ότι το μαύρο στην Κίνα, είναι το άσπρο; «Τι εννοείς;» μου λέει. «Τι εννοώ, βρε παιδί μου; Όταν πενθούν, όταν θέλουν κάτι μαύρο, το άσπρο χρησιμοποιούν!» Εκεί υπάρχει και μια μεγάλη εξήγηση. Γιατί η Ελληνική μας σημαία έχει άσπρο; Το άσπρο είναι η αντίθετη μεριά, είναι η αρνητικότητα. Για αυτό έχει πέντε γραμμές που το γαλανό μπλε χρώμα είναι των Ελλανίων και υπερέχει του άσπρου. Άρα, ο Ελληνισμός επιβάλλεται στην αρνητικότητα. Κοιτάτε, όμως, την σημαία του Ισραήλ. Όλη είναι αρνητικότητα και το μπλε είναι λίγο και η αρνητικότητα (το άσπρο) περιβάλλει το μπλε σύμβολο! Άρα, λοιπόν, είναι δυνατόν να λέει τέτοια πράγματα στον κόσμο; Όταν το κατάλαβε, δεν το ξαναείπε, αλλά η σφαίρα έφυγε, έχει μπει στην θαλάμη.
Όλα αυτά τα πράγματα λοιπόν, από πού και ως πού τα έβγαλε; Δηλαδή, ανοίγεις το διαδίκτυο, διαβάζεις κάτι και αρχίζεις και μορφώνεις τον κόσμο; Δηλαδή, είναι δυνατόν μετά να κάτσω εγώ να εξηγήσω, τι σημαίνει Λευκή Αδελφότητα και ποια είναι η Λευκή Αδελφότητα; Τότε, κάθισα να του εξηγήσω ότι το Βατικανό δεν έχει έναν Πάπα. Έχει το Λευκό Πάπα, τον Μαύρο Πάπα, κι όταν λέμε «Λευκός», δεν είναι ο ένας Σουηδός και ο άλλος αράπης…ο Λευκός και ο Μαύρος είναι ιδιότητα και έχει και μια γυναίκα, η οποία είναι η πάπισσα. Υπάρχουν πράγματα πρωτόγνωρα που τα άκουγε ο Λαμπράκης! Άρα, δεν ανοίγεις ένα διαδίκτυο και αρχίζεις και ξεστομίζεις ό,τι θέλεις. Ή τουλάχιστον, αν διαβάσεις μια βιβλιοθήκη, γιατί είναι δικιά σου; Γιατί; Την έχεις γράψει; Ποιος; Εσύ; Οι δικοί μας; Με το 2% της ελληνικής γραμματείας μας; Άρα, έρχεσαι στον κόσμο και του λες κάθε τι και εγώ πρέπει να συμφωνώ; Και πρέπει εγώ να μιλάω και πρέπει εγώ πίσω από σένα να σέρνομαι για να σου μαζεύω τι λες; Σε άφησα να τα πεις όλα! Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα! Αλλά πού είναι ο αγώνας μου όμως; Πού είναι η εργασία μας; Γιατί ακριβώς στηθήκαμε; Τι ήρθαμε να κάνουμε; Ε; Τι; Ήρθαμε να πούμε όλες αυτές τις διαδικασίες που κάποιοι συμφωνούν και κάποιοι δεν συμφωνούν; Εγώ δεν θα διαφωνήσω, αλλά σε πολύ καίρια πράγματα. Σχετικά με την εκπομπή που λέει ο Βαλσαμάκης… γιατί βέβαια, όταν κάθεσαι με δέκα ανθρώπους, τρεις ώρες και σου κάνουν ερωτήσεις και πρέπει να απαντήσεις, αν τα σύμπαντα είναι 33 ή 37 κι αν ήρθαν τα διαστημόπλοια και κάθε φορά λες, οι άνωθεν και οι άνωθεν…Ποιοι είναι οι άνωθεν ρε φίλε; Τελικά, οι άνωθεν είναι δικοί σου ή από τους άλλους; Πού ξέρεις ότι οι άνωθεν είναι δικοί σου και δεν είναι οι άλλοι; Με τι κριτήρια νομίζεις ότι είναι δικοί σου; Εν πάσει περιπτώσει, το ζήτημα είναι ότι δεν μπορούσε να αναγνωρίσει πράγματα.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ – ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
Σε επόμενες μέρες και σε επόμενες εκπομπές, θα δείτε τι ακριβώς έχει γίνει, έχει φύγει από την όλη διαδικασία, εδώ και πάρα πολύ καιρό τώρα και τρέχει σε μια άλλη γραμμή. Δεν είναι δικός μας! Έφυγε! Γιατί, αυτός έχυσε το πρώτο αίμα κι έφυγε! Ποιος τον πείραξε; Ακόμα και έξι μήνες, έκανε εκπομπές! Ποιος τον πείραξε λοιπόν; Του είπα την γνώμη μου τι έπρεπε να κάνει! «Όχι», μου λέει, «άφησε με, το έχω!» Ωραία! Πάρτο! Τι έκανε έξι μήνες; Σε ποιον αγώνα μπήκε; Πείτε μου σε ποιον αγώνα μπήκε; Ίσα-ίσα, τα μηνύματα που έρχονται είναι ότι ο Μανώλης ο Λαμπράκης, εδώ και πολύ καιρό, με ανθρώπους του και με την κυρία Σέβη Λαμπράκη, που εμένα με φίλαγε και μου έλεγε: «Αρτέμη μου» και «Αρτέμη μου» και από πίσω μου δουλεύανε! Ε, δεν γίνεται όμως να με σκάβεις από πίσω! Όμως, έπρεπε να το αφήσω να γίνει! Και το άφησα να γίνει και να συμβεί! Γιατί η ελεύθερη βούληση, αυτή είναι! Ο Λεωνίδας ήξερε ότι ο Εφιάλτης θα τον προδώσει! Τι του ζήταγε ο Εφιάλτης; «Βάλε με στο στρατό σου!» «Δεν μπορώ!» του λέει. «Μα, θα σε προδώσω!» «Κάντο!» Το έκανε! Είναι πολύ συγκεκριμένο, πώς έχει δουλευτεί όλο το σύστημα αυτούς τους μήνες και τι ακριβώς λέει, γιατί μέσα από τις εκπομπές του φαίνεται και προκύπτει,τι ακριβώς λέει. Για ποιον λόγο το έκανε; Από τι; Από αγάπη; Από αρετή; Από τι; Από Δημοκρατία; Από καλοσύνη; Από αγάπη στην Ελλάδα; Στους συνέλληνες; Από τι; Δεν μπορούσε λοιπόν να ανοίξει ομάδες στην Αμερική; Δεν μπορούσε να υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων στην Αμερική και να γίνονται ομιλίες; Έπρεπε λοιπόν, συνέχεια στα Χανιά και στο Ηράκλειο; Μήπως λοιπόν ο Λαμπράκης στοχεύει στην απόσχιση της Κρήτης; Μήπως; Δεν αντιλαμβάνομαι άλλο λόγο. Και πόσες φορές του είχα πει: «Δεν υπάρχουν σταθμοί στην Αμερική. Ανοίξτε μια εφημερίδα, ανοίξατε μια στα Χανιά, ανοίξτε και μια στην Αμερική στην ομογένεια, να μαζευτείτε με τόσες γνωριμίες! Όλη σας την ζωή στην Αμερική την έχετε φάει. Δεν την φάγατε στην Κρήτη! Φύγατε μικροί από την Κρήτη και μεγαλώσατε στην Αμερική. Εκεί είναι όλες σας οι γνωριμίες, οι δουλειές σας, τα λεφτά σας, η περιουσία σας. Οκ! Γιατί δεν κάνετε ομάδες στην Αμερική; Δεν υπάρχει κανένας; Αυτό θα πρέπει να μας βάλει σε υποψίες, αγαπητοί Συνέλληνες. Εμένα, με έχει βάλει ήδη! Αλλά, όμως περίμενα μέχρι το τέλος. Θα το δούμε μέχρι το τέλος!
ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ & ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ
Αδριανός Μπεζούγλωφ: Ο κύριος Λαμπράκης έκανε ολόκληρη εκπομπή για τον κύριο Καλογερόπουλο και ζήτησε να παραδοθούν τα ψηφίσματα στην END. Πώς το σχολιάζετε κύριε Σώρρα αυτό;
Αρτέμης Σώρρας: Για να ζητάς κάτι πρέπει να είναι δικό σου! Αν δεν είναι δικό σου, δεν το ζητάς! Καταρχήν, αυτό που είπα και πριν, ποτέ δεν είπαν για το ψήφισμα και να προκαλέσουν όλο το λαϊκό αίσθημα να μπει στο ψήφισμα και να μπει στην Συνένωση. Τα ψηφίσματα λοιπόν, είναι του Αρτέμη του Σώρρα και βάλαμε το EI-END, που και το EI-END είναι πάλι του Σώρρα. Το να ζητάει κάτι ο Λαμπράκης, μου φαίνεται σαν…όχι αυστηρό, αλλά έχει να κάνει…από ποιον τα ζητάει; Από την αρχή, λοιπόν, ο Λαμπράκης δεν ήθελε να τα μαζέψει. Γιατί δεν δήλωσε από την αρχή ότι θα μαζεύει η EI-END τα ψηφίσματα; Δεν τα ήθελε τα ψηφίσματα! Μπορώ να σας πω ότι το ψήφισμα μπορεί να μην το ήθελε και καθόλου! Για αυτό δεν το είχε βάλει σε καμία του εκπομπή, για να αρχίσει να προκαλεί συνέχεια τους Έλληνες για το ψήφισμα και να μαζευτούν ψηφίσματα. Δεν το ήθελε λοιπόν! Το χειρότερο ξέρετε ποιο είναι; Ότι το διαχειρίστηκα εγώ το ψήφισμα. Εν πάσει περιπτώσει για την Ε4, που κτύπησε τον Καλογερόπουλο, νομίζω ότι έχει πέσει πάρα πολύ σε επίπεδο, ο Μανώλης ο Λαμπράκης για να κτυπάει έναν Συνέλληνα και φυσικά, να κάνει μια ολόκληρη εκπομπή. Άκουσα δε στην εκπομπή του, ότι ο Καλογερόπουλος εκβιάζει τον Σώρρα. Τώρα, ή η νοημοσύνη του έχει πάθει κάτι του Μανώλη του Λαμπράκη, ή έχει ένα σχέδιο με τους φίλους του τους αποστάτες, που τώρα τελευταία, έχει υπογράψει κι είναι σε πολύ καλό δρόμο μαζί τους και όχι ότι θα του ευχηθώ τίποτα λιγότερο ή περισσότερο, έρχεται απλά απέναντι μου, επίσημα πια! Ξέρω όλες του τις κινήσεις και τι έχει κάνει. Τον αφήσαμε μέχρι το τέλος να το κάνει και θα το κάνει και να λέει ότι με εκβιάζει ο Καλογερόπουλος; Εμένα δεν μπορεί να με εκβιάσει κανένας, που δη, να με εκβιάσει ο Καλογερόπουλος!
Ο Ε4 ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ
Τα ψηφίσματα λοιπόν μαζεύονται στην Ελευσίνα σε ένα γραφείο του Καλογερόπουλου κι εποχή που άνοιξε ο Ε4. Τον έχει ενοχλήσει πολύ ο Ε4 τον Μανώλη τον Λαμπράκη, διότι έχει τεράστιες ανασφάλειες. Και ξέρετε, όταν σου κτυπάει την πόρτα στα 70, έχεις ανασφάλειες κι αυτά που θα μπορούσες να τα κάνεις νεότερος, αφού δεν μπόρεσες να τα κάνεις, τώρα, έρχεσαι να πατήσεις πάνω στους άλλους και να πεις το ο,τιδήποτε. Αυτό είναι ένα μεγάλο κομμάτι. Τον οργανισμό Ε4 τον άνοιξε ο Μανώλης ο Λαμπράκης. Η στρατηγική μου ήταν να ανοίξω και να κρατήσω μια END -γιατί έχω κι άλλη μια- να κρατήσω μόνο μία και να την δοκιμάσω στον ελληνικό λαό και να γραφεί όλος ο λαός στην END. Αυτό όμως δεν κατέστη δυνατόν, γιατί ξέρετε, εμείς γεννηθήκαμε από το αντάρτικο. Θα σας εξηγήσω αυτό. Όταν κανόνισα να κάνω την συνέντευξη στο President, ο Μανώλης ήρθε με το κοστούμι του. Δεν ήξερε τίποτα άλλο! Δεν ήξερε κανέναν εκεί μέσα! Δυόμισι χιλιάδες άτομα κι όλα τα κανάλια και τα πάντα είχαν κανονιστεί από μένα, ακόμα και τον κόσμο μου. Ο Μανώλης ο Λαμπράκης ήρθε μόνο με τον κοστούμι του «γεια σας, ήρθα!» Δεν ήξερε πού πάει! Του λέγαμε πού να έρθει! Άρα, είναι λίγο οξύμωρο να μας λέει και να μας συμβουλεύει ο,τιδήποτε. Υπάρχει ο Μανώλης ο Λαμπράκης και υπάρχει η ζωή του μέσα στον Ελληνισμό, όπου έχει γίνει γνωστός, επειδή υπήρχα εγώ! Αν δεν υπήρχα εγώ, ακόμα και σήμερα, που εγώ μπορώ να πω ότι εμένα ο Μανώλης Λαμπράκης με πρόδωσε, με προδίδει, επειδή ακριβώς υπήρχα στην ζωή του. Δεν υπήρχε ο Λαμπράκης κι ήρθα εγώ, υπήρχα εγώ κι ο Λαμπράκης ήρθε σε μένα! Εν πάσει περιπτώσει, το ζήτημα είναι ότι τον φέρναμε συνέχεια να μιλήσει, τον βγάλαμε προς τα πάνω και στην δεδομένη στιγμή, όταν πήγαιναν συνομιλητές μας στα ραδιόφωνα και σε τηλεοπτικούς σταθμούς, έβγαιναν με σχόλια άσχημα και αναρτήσεις άνθρωποι από την Αμερική –που δεν θέλω να τους κατονομάσω- κι ο Μανώλης ο Λαμπράκης, με πάρα πολλά τηλέφωνα κι έλεγε: «Και ποιοι είναι αυτοί; Και εμένα δεν με εκπροσωπούν… Και δεν μπορούν να βγαίνουν και να λένε ότι είναι μέλη της END… και δεν θέλω να βγαίνουν και να λένε ότι είναι εκπρόσωποι της END και δεν βγαίνει αυτό…». Άρα, λοιπόν, σκότωνε όλους τους ομιλητές. Οι ομιλητές, όταν πήγαιναν στα κανάλια τους ρωτούσαν: «Ωραία, εσείς ποιοι είσαστε; Γιατί είσαστε εδώ; Γιατί στηρίζετε τον κύριο Σώρρα, γιατί στηρίζετε την END;» Λέγανε: «Είμαστε εκπρόσωποι της END». Βάλαμε μια διαδικασία λοιπόν μπροστά, για να μαζευτεί πολύς κόσμος, γιατί εγώ είμαι πρόσωπο και το πρόσωπο στρατηγικά το έβαλα. Εγώ επέλεξα να πάω με το όνομα μου, όχι γιατί δεν είχα εταιρείες και οργανισμούς και μάλιστα πολύ καλύτερους από την END, την ανύπαρκτη οργάνωση της END και σώνει και καλά συμβουλευτική. Το κάναμε για να τσακίσουμε τις αγορές, που σήμερα, χώρες ολόκληρες ανήκουν σε αγορές, δηλαδή, σε εταιρείες, ή σε οργανισμούς, ή σε foundation, με αποτέλεσμα να σπάσουμε αυτή την πλέμπα που έρχονταν κι έλεγε: «οι αγορές έχουν τα ομόλογα σας, οι αγορές είπαν αυτό…οι αγορές έκαναν εκείνο….». Έτσι λοιπόν, μπήκα ολοκληρωτικά στον πόλεμο και είναι δική μου η στρατηγική κι όχι του Μανώλη Λαμπράκη, να βγω λοιπόν στην διαδικασία και να χτυπήσω τις αγορές. Δεν γίνεται λοιπόν μια εταιρεία ή μια ΜΚΟ, ή ένας οργανισμός ή ένα foundation να σκοτώνει μια χώρα, να αλλάζει συντάγματα και να κάνει ο,τιδήποτε. Έτσι λοιπόν, και σαν πόθεν έσχες, αλλά και σαν διαδικασία το έκανα για να να χτυπήσω τις αγορές και δη, τους δυνάστες και τους επικυρίαρχους.
Άρα, σχετικά με τον Ε4, έδωσα εντολή και είπα, «ανοίξτε έναν οργανισμό τον Ε4, με τον οποίο, να βγαίνετε και να μιλάτε και να λέτε ότι είσαστε μια οντότητα όλοι μαζί, για να μην βγαίνει ο καθένας να μιλάει ως Καλογερόπουλος, ή Αδριανός, ή ως Βασίλης ή ως Πέτρος και να μιλάει ως μια οντότητα που έχει πολύ κόσμο, έχει μια κοινή γνώμη, είναι για κοινό συμφέρον και για ένα κοινό καλό και χωρίς αυτό να ενοχλεί τους αμερικανούς φίλους μας.
Νομίζω ότι έχω κάνει πάρα πολλά χατίρια στην Αμερική και σήμερα να έρχεται να εναντιώνεται και δη, σε έναν άνθρωπο, ο οποίος καλώς ή κακώς, δεν γίνεται να αρέσει σε όλους. Εγώ δεν θα πω ότι είναι το καλύτερο, ή το χειρότερο, εγώ θα πω ότι υπάρχουν Συνέλληνες που σε κάποιους αρέσουν και σε κάποιους δεν αρέσουν. Αυτό είναι μια τεράστια διαφοροποίηση, αλλιώς ας έρθει ο Μανώλης ο Λαμπράκης, να πηγαίνει να κάνει αυτό που κάνει ο Γιάννης, να μην κάθεται στο ιατρείο του να βγάζει λεφτά, ή να μαζεύει πελάτες! Nα έρθει εδώ και να πάρει κι ένα αυτοκίνητο και να κάνει γύρω-γύρω….αν και από ό,τι καταλαβαίνω, θα το κάνει αυτό τώρα. Τώρα, στα 70 του θα έρθει να κάνει εκστρατεία! Ας έρθει να κάνει αυτό που κάνει ο Καλογερόπουλος, ο οποίος έχει γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα και χιλιάδες ταξίδια κι όχι μόνο ο Καλογερόπουλος. “Oλος ο κόσμος! Όλοι! Αλλά, επειδή μίλησε για τον Καλογερόπουλο και για Ε4. O Μανώλης Λαμπράκης ευθύνεται για την Ε4 που από την ανασφάλεια του, των γηρατειών ή της ανοησίας του, σκοτώνει λοιπόν μια τέτοια διαδικασία.
ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ END
Θεωρώ λοιπόν ότι την άνοιξε ο Μανώλης Λαμπράκης στην διαδικασία του «ποιος είναι αυτός που θα μιλήσει για μένα…». Ωραία! Είναι αυτός! Ο Ε4, ή ο Ε5 ή ο Ε6, εν πάσει περιπτώσει, δεν ήθελες κανέναν συνέλληνα στον END; Τι ήθελες μωρέ; Τέσσερα άτομα; Και μια δωδεκάδα, την οποία δεν υπάρχει και την εφηύρες και τελικά, τι έκανες; Τι ήρθες να μας πεις με τα ψέματα στον ελληνικό λαό; Αυτό σε πείραξε; Ο Ε4; Δεν κοιτάς την κατάντια της END , όπως την έχεις κάνει; Δεν κοιτάς την κατάντια την δική σου όπως τα έχεις κάνει; Δεν καταλάβαμε ποτέ τι θέλεις! Τι ακριβώς θέλεις δηλαδή; Βγήκες μια μέρα κι είπες ό,τι θέλεις, γιατί τα είπες; Κάναμε συμβούλιο; Με ποιο δικαίωμα βγήκες και είπες ό,τι θέλεις; Για ποιον λόγο το έκανες; Τι συμφέροντα είχες; Τρελάθηκες; Δύο λύσεις έχουμε; Ή τρελάθηκες και λες ό,τι γουστάρεις, ή τελικά με πρόδωσες και σου έδωσαν ένα πρόγραμμα, το οποίο έρχεσαι να το πεις ενάντια και να κάνεις μια τεράστια διάσπαση, τέτοια ώρα, τέτοια στιγμή!
Δεν σε πρόδωσε κανένας Μανώλη Λαμπράκη! Εσύ πρόδωσες! Και δη, εμένα! Αν πρόδωσες τους Έλληνες, θα το δούνε τώρα οι Συνέλληνες και θα στο πούνε!
Αδριανός Μπεζούγλωφ: Επίσημα, σε εκπομπή του ο κύριος Λαμπράκης έχει πει μήπως πρέπει να συμπλεύσει με το καθεστώς με κάποιο τρόπο για να υπάρξει νίκη κι ότι δεν επικροτεί την Συνέλευση των Ελλήνων. Μιλάει με υπαινιγμούς για την δημιουργία κόμματος και απαξιώνει τα παγκόσμια ταμεία και τους δημάρχους.
Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ – ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Αρτέμης Σώρρας: Ναι αγαπητέ, το άκουσα! Ο Λαμπράκης δεν έχει καμία στρατηγική, κατά την άποψη μου. Αν την έχει, θα την δούμε! Στρατηγική, ο Λαμπράκης, δεν έχει. Σίγουρα, υπάρχουν κάποιοι άλλοι που έχουν κάποια στρατηγική και οδηγούν τον Λαμπράκη, ιδιαίτερα, στο τελευταίο εγχείρημα που έκανε να πάρει και να πει αποφάσεις, όπως τις έβγαλε, «πληρώνω κόκκινα δάνεια, πληρώνω ΔΕΗ, νερά, πετρέλαια και ανοίγω και 52…». Αυτά, δεν θα τολμούσε ένας Λαμπράκης να τα πει, όσο μυαλό και να μην είχε, που σημαίνει ότι έχει ένα πολύ συγκεκριμένο στόχο από πίσω, ή και συμβουλάτορες, οι οποίοι, του υπόσχονται μεν, αλλά το τι θα κάνουν δε, θα το δούμε, όπως και ποιοι είναι! Είναι καθαρά αποστατικό κομμάτι, του λέω όμως, αυτή την φορά, θα είμαι από πίσω και δεν θα περάσει τίποτα. Ξέρω τα παιδιά που μιλάει, ξέρω τι κάνει και πού υπογράφει και δεν θα γίνει έτσι, αυτή την φορά. Σήμερα, έχουμε σύγχρονους Μαυρομιχαλέους και σύγχρονους Εφιάλτες και αυτή την φορά, είναι η τρίτη φορά της προδοσίας που τρώω! Θα τελειώσει αυτό! Δεν θα ξαναγίνει!
Η αλήθεια είναι ότι με το καθεστώς… πώς να πας με το καθεστώς; Δηλαδή, συγνώμη τώρα, είναι χοντρό αυτό που θα πω….αν δεν σε αρέσει ο οίκος ανοχής και θέλεις να τον αλλάξεις, γίνεσαι πόρνη; Τι ακριβώς μας λέει; Πώς θα πας με το καθεστώς; Μα, θα σου επιτρέψει ποτέ, υπανθρωπάκο, μικρέ, κοντέ, ανόητο ανθρωπάκι να πας στο καθεστώς και μετά να κάνεις ό,τι θέλεις; Μα, θα πας με όρους! Πώς θα πας; Δηλαδή, αν ήταν να πάμε στο καθεστώς, θα περιμέναμε τώρα τον Λαμπράκη να πάει να κάνει στρατηγική καθεστωτική; Πώς θα το κάνει αυτό; Πήγες από εκεί; Τελείωσες! Το ελέγχουν όλο! Το ζήτημα όμως είναι ότι η Ελλάδα, δεν θέλει καθεστωτικά ημίμετρα πια. Ούτε να αποσυμπιέσει! Γιατί αυτό που έγινε είναι πολύ στοχευμένο, από συγκεκριμένους ανθρώπους, από συγκεκριμένα μυαλά με πολύ καλή στρατηγική και κόντευε να φτάσει στο τέλος! Και τώρα που κόντευε να φτάσει στο τέλος, βλέπουμε ένα Λαμπράκη που μας λέει ότι «εγώ θα πάω με το καθεστώς;». Γιατί; Μέχρι τώρα με τι ήσουν; Ήσουν ελεύθερος; Ναι, θεωρώ ότι πέρασε την γραμμή, πέρασε από την άλλη μεριά του ποταμού. Σίγουρα, είχε προβλήματα οικονομικά, δεν θα αναφερθώ στα προσωπικά, τουλάχιστον λέω αυτά που μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, την στρατηγική μου και την ύπαρξη μου κοντά σας, άμα το θέλετε. Δεν θα μπω στα προσωπικά! Ελπίζω να μην περάσω σε αυτό το κομμάτι της μικρότητας, αλλά τα προβλήματα του ήταν πολλά και σίγουρα σταμάτησαν κι ίσως ξεκινάει μια άλλη μέρα για τον Λαμπράκη, όπου αυτά που κάνει, δεν θεωρώ ότι είναι δικά του. Ή είναι κάτω από πίεση, ή βαρέθηκε, κουράστηκε, έπρεπε να μας το πει και να φύγει κι όχι να περάσει από την άλλη γραμμή για το καλό της Ελλάδας, υποτίθεται, μαζί με τους αποστάτες, τους Μασόνους, τους Ιλουμινάτι κι τους άλλους παρατρεχάμενους επικυρίαρχους που δεν έπρεπε να το κάνει. Κι ο τρόπος που θα γίνει, δεν θα τα καταφέρει κατά την άποψη μου, με αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα του πάρουν το κεφάλι, γιατί πολύ απλά τον εκμεταλλεύονται. Ο στόχος είναι: «Σπάσε τον Σώρρα, γιατί αυτός είναι το πρόβλημα». Ο Λαμπράκης δεν έχει κάτι να χάσει! Τι έχει να χάσει; Έχει να χάσει κάτι; Ήρθε, πέρασε, γνωρίστηκε, τον χειροκροτούν για αυτά που είναι, τον μουτζώνουν για αυτά που δεν είναι, κάνει αυτά που θέλει, ωραία, έρχεται και το καθεστώς και κάνει τα δικά του. Δεν έχει τι να χάσει ο Λαμπράκης, δεν έχει περιουσιακό στοιχείο που να κρέμεται αυτή την στιγμή, ή να τρέχει μια μεγάλη διαδικασία, ευθύνη δεν έχει, μηνύσεις δεν έχει. Από εκεί και πέρα, είναι να προχωρήσει, βλέπει ότι το περιβάλλον είναι ώριμο, ίσως πιο ώριμο κι από την μεταπολίτευση, ήρθε κοντά μας και από εκεί και πέρα, ας πάρει κάποιο διαστημόπλοιο και να πάει στην κομματική του πορεία!
Θεωρώ λοιπόν, ότι έχει πολλές βοήθειες από το καθεστώς. Σας είπα, δεν μίλησε ποτέ για Μασονία και τον βλέπω ακριβώς πώς πηγαίνει και τι λέει και οι Συνέλληνες πρέπει να είναι σκεπτόμενοι. Εγώ, αυτό που έκανα είναι να ενώσω σκεπτόμενους Έλληνες. Σίγουρα, αν μιλήσεις για αστροφυσική στην β΄δημοτικού, θα σε χειροκροτήσουν όλοι, αλλά δεν θα καταλαβαίνει κανένας για τι μιλάς! Το ότι σε χειροκροτούν όλοι και λένε: «πώς τα λέει!»; Ναι, αλλά κάτσε να δούμε, τι λέει; Πώς το λέει; Άρα, δεν είναι θέμα να λες, είναι τι λες κι αν τα λόγια σου έχουν έννοιες, αν έχουν βάση, και αν αυτά που λες τα απορρίπτεις στην ερχόμενη εκπομπή, γιατί αυτό έχει συμβεί, πάρα πολλές φορές.
ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΣΕΠ & ΟΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ
Αδριανός Μπεζούγλωφ: Ποια είναι η γνώμη σας για τις ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. και η γνώμη σας για την στάση του κυρίου Λαμπράκη που χωρίς να σας ενημερώσει, δίνει τεράστιες υποσχέσεις στους πονεμένους συνέλληνες για ΔΕΗ, πετρέλαιο, κόκκινα δάνεια, για συνεταιριστικές τράπεζες κλπ.
Αρτέμης Σώρρας:Αγαπητοί μου συνέλληνες είμαι κάθετος στις ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Διότι οι ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. είναι καθαρά συστημικές εταιρίες, τις οποίες άνοιξε το Ευρωπαϊκό σύστημα και τις μετέδωσε στην Ελλάδα για Ρομά που έχουμε γύρω στους 3.500.000 στην Ελλάδα – για Ρομά όπως το λέω και δεν θα ανοιχτώ παραπάνω – για ειδικές κατηγορίες ανθρώπων με ειδικές αναπηρίες και για κάποια ποσοστά αναπηρίας, αλλά και για μια σχέση μη εξαρτημένη. Άρα μιλάμε, χωρίς κοινωνική ασφάλιση χωρίς τίποτα, δίνει κοινωνική παροχή. Αυτή η εταιρεία είναι σαν ελεημοσύνη, είναι σαν να σε ελεεί κάποιος με κάτι, που αυτό δεν είναι καθόλου Ελληνικό. Φυσικά έχω πει τι ακριβώς θεωρώ για τις ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Αυτά όμως που έχει πει ο Λαμπράκης, να γίνουν δηλαδή μέσω της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Συνεταιριστικές Τράπεζες, μα άμα έχεις λεφτά να κάνεις τράπεζα γιατί να την κάνεις συνεταιριστική;
Άνοιξε σε κάθε νομό την δικιά του. Γιατί να την κάνεις συνεταιριστική την τράπεζα. Μετά, είναι μια καθαρή εταιρεία στην οποία ενδεχομένως μία κυρία να φτιάχνει μαρμελάδες σε ένα χωριό με άλλες δεκαπέντε κυρίες μαζί και ασχολείται με το που θα τις πουλήσει, τι θα γίνει κτλ. Είναι δήλαδή, μια καθαρά εμπορική εταιρεία. Άρα λοιπόν έρχεσαι και υπόσχεσαι στον κόσμο τόσα χρήματα και τέτοιες διαδοχές μέσα από μία καθαρά συστημική εταιρεία. Ενώ, θα μπορούσες να το κάνεις χωρίς αυτή την εταιρεία. Αυτό όμως δεν είναι του Λαμπράκη το σχέδιο. Δεν ξύπνησε μια μέρα και είπε: «Πω, πω τι καλή εταιρεία!» Μα από το 2011 είναι η εταιρεία! Μέχρι το 2014; Τώρα την ανακάλυψες και είδες τι καλή που είναι;
Μιλάνε για επιδοτήσεις. Μα ποιες επιδοτήσεις; Όποια επιδότηση δώσανε σε όλα αυτά τα άτομα, ειδικά τους Ρομά, ήταν ένα συμμοριακό συνδικάτο που έκλεβε τα λεφτά, οι Ρομά είναι πάλι στον δρόμο και έτσι συνεχίζει. Εσύ τι θέλεις εκεί μέσα; Εμείς έχουμε μια ολόκληρη διαδικασία, δηλαδή ήδη έχουμε βάλει τους δήμους με τα παγκόσμια ταμεία που είναι των Ελλήνων τα λεφτά. Άρα έρχεσαι λοιπόν, ξυπνάς ένα πρωί και λες: «Α τι καλό που είναι οι ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. και αρχίζω και δίνω και δίνω κόκκινα δάνεια και δίνω αυτά και φτιάξτε λίστες….»; Εκεί έρχεται και προσβάλει ακόμα και εμένα, τα τέσσερα άτομα που είναι στον οργανισμό κι όχι τα δώδεκα που λέει και μπορεί να μας μηνύσουν αύριο το πρωί οι συνέλληνες και να μας πούνε: «Τι λέτε ρε;» Του απαγορεύω από αύριο το πρωί να μιλάει σαν Πρόεδρος του οργανισμού! Γιατί στο καταστατικό μιλάει και για έκτακτη ανάγκη. Δεν θα ήθελα ποτέ να τον πετάξω έξω για μια έκτακτη ανάγκη! Τι πράματα λες στον Ελληνικός λαό;! Με μια τέτοια συστημική εταιρεία, η οποία είναι εταιρεία των αναπήρων και των Ρομάδων, τι δουλειά έχουν οι Έλληνες από εκεί;! Και έρχεται λοιπόν ένα παρακρατικό σύστημα… γιατί ο Λαμπράκης έχει την δυνατότητα στην Αμερική μέσω εμού έτσι όπως έγινε η διαδικασία να εισπράττει πράκτορες, δορυφόρους από πάρα πολλά συνδικάτα. Έτσι λοιπόν του είπανε, αυτό είναι καθοδήγηση κάποιων δογματισμένων και δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω! Ίσως επεκταθώ αργότερα, τώρα όμως δεν είναι η ώρα! Δεν ξύπνησε λοιπόν ο Λαμπράκης και λέει τέτοια πράγματα! Τα λέει λοιπόν με μια καθοδήγηση υποσχέσεων.
Και έρχεται η υπόσχεση αυτή να ξεσπάσει στο κεφάλι μου, που είμαι ενεργό και ιδρυτικό μέλος της END και εγώ και άλλοι άνθρωποι και λέει αυτή την μπούρδα! Λέει αυτό το συστημικό κομμάτι και λέει ότι χαρίζει, πριν να έχει τα λεφτά! Που είναι τα λεφτά λοιπόν να τα χαρίσει και να τα ρίξει στον Ελληνικό λαό; Και γιατί θέλει να συσπάσει την συνέλευση των Ελλήνων με μια βλακεία που δεν έχει φράγκο ο οργανισμός;!Εάν τα λεφτά έρθουνε από ένα άλλο fund, εγώ δεν θα πω ότι οι επικυρίαρχοι δεν έχουνε funds και foundations με χρήματα δικά μας και κλεμμένα, όχι δεν θα πω αυτό. Θα πω λοιπόν ότι για να έρθουνε… ξέρετε είναι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα τώρα. Έτσι όπως έχουν στήσει όλο το σκηνικό, δεν γίνεται οι επικυρίαρχοι να πούνε «Α βρήκαμε λεφτά και ελάτε». Που τα βρήκατε; Κάτσε να δούμε το «πόθεν έσχες». Τα βρήκες; Ναι! Ποιο fund είσαι; Ωραία, και τι έρχεσαι να κάνεις; Να βοηθήσεις, δηλαδή τι να κάνεις; Κοινωνικές εταιρείες; Από που; Όλα αυτά που λέει δεν γίνονται, δεν γίνεται τίποτα εκτός χρημάτων, αλλά αν υπήρχαν τόσα χρήματα δεν θα υπήρχε αυτή η τροπολογία. Γιατί να κάνεις 52 συνεταιριστικές; Εδώ στην Ελλάδα τις κλείνουν όλες τις τράπεζες! Όλες τις κλείνουν! Και πάνε να κάνουν μία. Έρχεται ο μάγκας να κάνει 52. Όλες τις συνεταιριστικές στην Ελλάδα τις κλείσανε και όλες τις μεγάλες τις συγχωνεύουν. Δεν βγαίνουν τα μαθηματικά.Όπως πολλά πράγματα από αυτά που είπε, δεν βγαίνουν. Σίγουρα τα βλέπουν κάποιοι άνθρωποι και γελάνε πάρα πολλοί άνθρωποι με όλα αυτά που λένε. Νομίζουν ότι κάνουν εκπομπή σε τάξη με ειδικές ανάγκες και εκεί ντρέπομαι που το κάνουν! Και θα έπρεπε τα πράγματα να γίνουν πολύ συγκεκριμένα. Δεν είναι τώρα να πάμε για Ελλάδα, να μιλάμε στους συνέλληνες, σε μια τεράστια Ελλάδα με ανθρώπους με νόηση, με διανόηση -αν το θέλετε ακόμα και οι αντίπαλοί μας οι εχθροί μας έχουνε πολύ καλύτερο σκεπτικό- δεν γίνεται να βγαίνουμε τώρα να κάνουμε πλάκα σε εκπομπές από την Αμερική. Δεν είχαμε τι να κάνουμε, δηλαδή, τι είναι ο αγώνας; 3-4 ώρες εκπομπή να λέμε την κάθε φιλοσοφία, αμπελοφασουλία, παραμύθα, το διαβάσαμε ή δεν το διαβάσαμε καλά; Και πάμε για Ελλάδα;! Έτσι θα πορευτούμε στην Ελλάδα;! Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και ο αγώνας είναι πολύ σοβαρός. Και πρέπει οι ημερομηνίες και αυτά που λέμε να τα αποδεικνύουμε. Ακόμα και τα χρήματα. Βγήκε λοιπόν στα κανάλια και έλεγε: «Ναι φέρνω, κάνω, ράνω…» Πού είναι; «Ο οργανισμός…», «ο θεσμός….», έφτασε να λέει «η διακυβέρνηση της χώρας…»! Έχει πει τόσα ατοπήματα. Δεν θα πω εγώ, θα πούνε οι συνέλληνες οι οποίοι τον ακούνε και ακούνε και εμένα και θα γίνει μία σύγκριση και ένα ξεκαθάρισμα, ένα ξελάφρωμα!


10703733_1553959854838206_6949334820542890330_n 
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟ
ΑΡΕΤΗ – ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ – ΔΙΚΑΙΟ

Να μιλάμε τώρα με τόσο θράσος και να λέει τόσα ασύστολα ψέματα, να φτάνει και σε επίπεδο να λέει ότι έχουμε κάνει συμβούλιο και συμβούλιο δεν υπάρχει. Να μιλάμε και να συζητάμε τώρα για δημοκρατία, να μιλάμε για αρετή; Τι είναι η αρετή αγαπητοί μου; Φανταστήκατε ότι η αρετή είναι καμιά κοπέλα με χαμηλά παπουτσάκια, άβαφη με ένα ντρίλινο φόρεμα, χαμηλοβλεπούσα; Αυτή είναι η αρετή;! Αρετή έχουν μόνο οι πολεμιστές, αγαπητοί! Δεν έχουν λοιπόν οι άνθρωποι που δεν είναι πολεμιστές! Ο πολεμιστής πρέπει να έχει αρετή γιατί πολεμάει για το δίκαιο όλων! Αν δεν έχει αρετή πολεμιστής δεν υπάρχει, άρα λοιπόν τι να λέμε, τι την πάτε και την φέρνετε και δεν ξέρετε τι είναι η αρετή;! Μιλάμε για δημοκρατία και την πάμε και την φέρνουμε και συζητάμε τις οποιεσδήποτε δηλώσεις του Λαμπράκη. Ακούω σε γραμμένη σε εκπομπή ότι «η διακυβέρνηση δεν γίνεται από την δημοκρατία παρά γίνεται από τους επαΐοντες»; Ποιοι είναι οι «επαΐοντες» στην προκειμένη περίπτωση; Ο Βαλσαμάκης, Λαμπράκης και πέντε χαβαλέδες φίλοι και εγώ; Τι είναι αυτοί οι επαΐοντες; Είναι δυνατόν το 2014 μετά τη σφαλιάρα της δημοκρατίας 2.400 χρόνια να συζητάμε για «επαΐοντες»; Τέλος πάντων, δεν θέλω να επεκταθώ, οι συνέλληνες έχουν καλά μυαλά, θα μπούνε σε αυτή την διαδικασία, εγώ θα πω το εξής, ότι εμένα τον Αρτέμη τον Σώρρα, ο Μανώλης ο Λαμπράκης με πρόδωσε… έπεσε σε πάρα πολύ χαμηλό επίπεδο, πάρα πολύ και με τους συνέλληνες όλους! Με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας τεράστιος αγώνας και ο καθένας από το μετερίζι του κάνει τον αγώνα του. Ο Λαμπράκης αυτή την στιγμή δεν κάνει αγώνα για την Ελλάδα και τους συνέλληνες. Κοιτάει να κάνει μία διάσπαση και αυτό φαίνεται εδώ και έξι μήνες. Έχει κάνει μία τεράστια διάσπαση και μία τρύπα σε ανθρώπους στους οποίους θα μπορούσαν να μπουν στην διαδικασία των συνελλήνων και με μια δημοκρατική διαδικασία να εκλέξουμε και να δούμε ακριβώς, όπως πρέπει να είναι τα δημοκρατικά ιδεώδη, όπως τα έχουμε. Άρα, όχι να γίνεται έτσι ώστε από την μία εκπομπή στην άλλη, η δημοκρατία να αλλάζει πρόσωπα.
Η δικαιοσύνη άμα το θέλετε, έχει αλλάξει έννοια 27 φορές. Δεν γίνονται αυτά!
Όχι δεν μπορούμε να πορευτούμε, έχουμε πάρα πολύ αγώνα! Δεν μπορούμε να πετάξουμε όλον αυτόν τον αγώνα! Υπάρχουνε συνέλληνες που πραγματικά έχουν προσφέρει πολύ περισσότερα από τον Λαμπράκη και από τον Βαλσαμάκη. Γιατί το να είσαι στο σπίτι σου και να περιμένεις να ντυθείς, να κάνεις λουστρίνι φαβορίτα και να βγεις στην εκπομπή σου 2 ώρες και τελικά να συζητάς, πώς θα φτιάξεις το image σου και πως θα γίνεις πιο καλό μοντέλο, δεν είναι εκπομπή και δη Ελληνική. Δεν γίνεται αγαπητοί μου. Είχαμε συγκεκριμένο αγώνα και έπρεπε να είναι στην γραμμή του αγώνα, την σΣυνένωση και την Συνέλευση των Ελλήνων και όχι να την αφορίζει.
Αδριανός Μπεζούγλωφ: Κύριε Σώρρα, τι έχετε να πείτε σε όλους αυτούς τους συνέλληνες, οι οποίοι αποκαλούν τον κύριο Λαμπράκη «Δάσκαλο» και περιμένουν με πολύ αγάπη και ανυπομονησία να τον ακούσουν σε εκπομπές στα ραδιόφωνα.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ….
Αρτέμης Σώρρας: Εγώ δεν θα πω σε καμία περίπτωση να σταματήσει ο Λαμπράκης να λέει ό,τι θέλει. Άλλωστε έχουμε ελεύθερη βούληση και ελεύθερη φωνή. Να τοποθετηθεί. Εγώ προσωπικά απαγορεύω στον Μανώλη τον Λαμπράκη – εγώ προσωπικά – να ξανά ασχοληθεί, έτσι όπως έχουν τοποθετηθεί τα θέματα, με τα οικονομικά εργαλεία, γιατί τα έχει ήδη αφορίσει και να μην ξανά τοποθετηθεί ως EI-END. Για να ξανά τοποθετηθεί σαν EI-END από δω και στο εξής, θα πρέπει να πάμε σε Συμβούλιο και σε Γενική Συνέλευση.
Ο άνθρωπος μπορεί να κάνει εκπομπή όποτε θέλει, σε οποιοδήποτε κανάλι έχει, όχι όμως να κρέμεται πίσω από έναν αγώνα που πραγματικά έχει κάνει η EI-END. Θα πρέπει να πάμε σε γενική συνέλευση και να πάμε σε αρχαιρεσίες, που πολύ θα το ήθελα και να πάμε σε νόμιμες διαδικασίες και αν βγει πρόεδρος, βγήκε.
Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ … Ο ΑΒΡΑΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ
Μπορεί να μιλάει σαν Μανώλης Λαμπράκης, όσοι τον ακούνε μπορούνε να τον ακούσουνε, εγώ δεν θα πω πως όλα αυτά που λέει δεν είναι όλα σωστά, θα πω ότι έχει πέσει σε ατοπήματα. Αλλά ξέρετε, δεν γίνεται ειδικά σε αυτό τον αγώνα, δεν γίνεται να είναι τα μισά είναι σωστά και τα μισά να μην είναι. Έχει διαφοροποιηθεί πάρα πολλές φορές και σήμερα έχει στοχεύσει πολύ συγκεκριμένη διαδικασία. Εγώ είμαι προδομένος που χωρίς να τον πειράξω, είπε ένα τόσο μεγάλο ατόπημα. Βεβαίως, εάν θέλει να κάνει μία ακαδημαϊκή διάλεξη ή να πει ο,τιδήποτε, ή για τον Ελληνισμό, έτσι όπως τον βλέπει από την άποψή του ο Μανώλης Λαμπράκης, η δικιά μου η άποψη δεν συνάδει! Εγώ δεν θα δεχθώ ποτέ ότι ο Αβραάμ είναι αδερφός με τον Δία και την Άρτεμις και τον Απόλλωνα. Είναι ύβρις να μου το κάνει αυτό και δη σε συνέλληνές μου.
Έχω πει ότι ο Ελληνισμός είναι πολύ ξεκάθαρος, είναι ξεκάθαρος και δεν επιδέχεται τίποτα! Είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο! Προσβάλλονται πάρα πολλοί άνθρωποι και δη η Ελληνική κοσμοθέαση, η οποία προϋπάρχει πριν από οποιοδήποτε δόγμα! Δεν θα μπω στα τεράστια ατοπήματα που έχει πει κι αυτό δεν είναι κατόπιν έγκρισης διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού. Καταρχάς, μπορεί να συζητάει ο Λαμπράκης, πότε θα γίνουν εκλογές; Έχει έναν χρόνο τώρα που λέει «εκλογές θα γίνουν τότε, τον Μάρτη, τον Απρίλη, τον Μάη, τον Οκτώβρη….»! Δεν γίνονται αυτά. «Τον Ιούνιο γελάμε, τον Ιούλιο τρώμε, στρώνουμε τραπέζι, τον Αύγουστο παντρέψαμε την νύφη… » Δεν είναι αυτά πράγματα, ούτε είναι στρατηγική του οργανισμού. Μόνος του έχει πάρει αυτές τις αποφάσεις, μόνος του τα λέει, δεν έχει παρθεί καμία απόφαση και του γνωστοποιώ ότι από δω και πέρα για να ξαναμιλήσει σαν οργανισμός END και να πει το οτιδήποτε θα πρέπει να πάρει συμβούλιο και θα πρέπει να ανακοινώνει τις αποφάσεις του οργανισμού END έτσι όπως το έχει βάλει, στην βάση των θεσμών! Ο Λαμπράκης έβαλε βάση θεσμών! Αυτοί είναι λέει οι θεσμοί και οι Έλληνες τους σέβονται, εσύ κύριε Λαμπράκη γιατί δεν τους σέβεσαι; Έχεις πάρει απόφαση διοικητικού συμβουλίου για να λες όλα αυτά που λες; Δηλαδή εγώ θα άφηνα τον πρόεδρό μου να λέει ότι θέλει στον αέρα; Δηλαδή γίνεται μες το φαγητό να βάζουμε και γλυκό και βρώμα και χόρτο και έτσι, γιατί; Δεν σου το επιτρέπω. Σου επιτρέπω να έχεις την άποψή σου. Έβγα λοιπόν σαν Μανώλης Λαμπράκης, πες ότι θέλεις, κάνε ότι θέλεις, τοποθετήσου, άλλωστε έχουμε πολλούς, έχουμε Πάλμο, έχουμε αυτό, έχουμε εκείνο, έχουμε χίλιους ανθρώπους που μιλάνε και λένε το ακαταλόγιστο, άλλοι σωστά άλλοι μη σωστά.
Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ
Ο Λαμπράκης λοιπόν θα μπορεί να βγαίνει και να λέει ότι θέλει, σίγουρα όμως δεν θα έχει τον σεβασμό γιατί σήμερα ο Λαμπράκης ο Μανώλης απολαμβάνει τον σεβασμό που εγώ του έδινα! Και ποτέ δεν είπα, και με εντολή μου μην πειράξετε ποτέ τον πρόεδρο. Μέχρι χθες τον προστάτευα και προσωπικά αλλά και από τους συνέλληνες. Από αύριο το πρωί δεν τον προστατεύω, είναι υπόλογος για αυτά που έχει πει. Δεν τον χτύπησε κανένας σε ότι έλεγε. Βγήκε ο Βαλσαμάκης τώρα, εκπρόσωπος τύπου, ο οποίος δεν είναι στην END και δεν είναι και εκπρόσωπος τύπου και λέει υπάρχει ένας δήμαρχος που έχει κατεβάσει τα χρήματα και θα τα αξιοποιήσει όπως θέλει αυτός. Τι είπες ρε Βαλσαμάκη; τι είναι αυτό, από πού προκύπτει; Τον παίρνω τηλέφωνο, βρε Βαλσαμάκη τι είπες; Ε τι να κάνω ρε Σώρρα μου λέει, τι να κάνω μου λέει αφού με πίεσε με ρώταγε. Και γιατί κάθεσαι να σου κάνουν ερωτήσεις ρε Αντώνη; Και απαντάς ότι θες στους συμπεθέρους; Δηλαδή εκπροσωπεί την Κύπρο 15 άτομα και κάθεσαι και απαντάς ότι να΄ναι; Έβγα μου λέει εσύ στον αέρα να με διαψεύσεις. Μα θα το κάνω ποτέ αυτό; Μα θα βγω να διαψεύσω τον δικό μου άνθρωπο; Το άφησα και πέρασε. Εγώ το άφησα και πέρασε, οι συνέλληνες τα θυμούνται όλα αυτά. Θυμούνται όλα αυτά τα πράγματα, τι είπες ρε Αντώνη τότε; Τι είναι αλήθεια τι είναι ψέματα; Γιατί τώρα λέτε τέτοια; Τελικά δεν μπορείτε να ισορροπήσετε κάπου; Τι πατίνια είναι αυτά; Έτσι θα πάμε για Ελλάδα;! Θα λες ότι γουστάρεις;! Θα είσαι εκπρόσωπος αλλά δεν είσαι;! Ποιος τα είπε αυτά να τα πεις; Δηλαδή ανοίγεις το ραδιόφωνο και μιλάς μόνος σου;! Τι παριστάνεις;!
ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ & ΑΝΤΙΝΟΟΙ
Τους αφήνω να κάνουν ότι θέλουν. Άλλωστε πήραν συγκεκριμένη θέση. Εγώ δεν είχα πάρει θέση, μέχρι σήμερα. Σήμερα που παίρνω θέση σας λέγω ότι έχουνε κάνει και 5-6 εκπομπές, έχουνε πει τα μύρια όσα, έχουνε ήδη τοποθετηθεί. Από εκεί και πέρα λοιπόν είναι θέμα συνελλήνων, τι αντιλαμβάνονται, τι δεν αντιλαμβάνονται. Εγώ δεν θα πω ποτέ μην ακούτε τίποτα. Άλλωστε τις τελευταίες ημέρες υπάρχει και το εξής, ομάδες στο facebook που εγώ τις άνοιξα ή αν τις άνοιξαν κάποιοι τις άνοιξαν με το δικό μου όνομα και του EI-END. Σήμερα λοιπόν βλέπω, γιατί εγώ μπορούσα, ξέρετε οι δυνατότητές μου είναι τεράστιες, μπορούσα λοιπόν όταν βλέπω τέτοιες κακοτοπιές να πετάξω όλα τα παιδιά από εκεί, που δεν ξέρω ποιοι είναι μαζί μας και ποιοι δεν είναι, σίγουρα σέρνουμε πράκτορες, σέρνουμε αντίνοους, σέρνουμε πολλά πράγματα, μπορούσα λοιπόν να τους πετάξω όλους και να μείνω διαχειριστής και να βάλω δικούς μου διαχειριστές. Δεν το έκανα, το άφησα και έχουνε πάρει κάποιες ομάδες. Μα δεν μου πήραν και τίποτα. Ο κόσμος θα πάει εκεί, δεν θα τον πιέσω, ποτέ δεν πίεσα κανέναν και ποτέ δεν θα έρθει κανένας χωρίς ελεύθερη βούληση. Αυτό να το θυμάστε όλοι! Δεν με ενδιαφέρει, δεν έχασα. Φωνάζανε, είμαστε σε πραξικόπημα, μας παίρνουνε τις ομάδες. Τίποτα δεν μας πήρανε, σε μια βδομάδα θα ανοίξω άλλες! Χάσανε αυτοί! Απλά βλέπουμε τώρα ποιοι είναι και τι κάνουν!
Διότι ήρθε και αυτή η πληροφορία, ότι εδώ και έξι μήνες ή τέσσερις, υπάρχει ένας Μανώλης Λαμπράκης ο οποίος κλαίγεται για τα όσα-όσα, αλλά βλέπουμε άτομα τα οποία μαθαίνουμε ότι κάνει προτάσεις σε ανθρώπους να τους πάρει με μισθό. Να τους πάρεις με μισθό; Και τόσο καιρό γιατί δεν έπαιρνες πέντε κοπέλες να μαζεύουν τα ψηφίσματα; Και τόσον καιρό γιατί δεν έκανες κάτι; Τώρα λοιπόν θέλεις να πάρεις κοπέλες με μισθό, ε; Είναι πολλές συνελληνίδες λοιπόν οι οποίες πληρώνονται, έτσι τουλάχιστον είναι οι πληροφορίες, έχουμε ορισμένες, θα δείξουν, αλλά και ραδιόφωνα που είδα. Θα παρακαλέσω όλα τα ραδιόφωνα τα οποία είναι μαζί μας από ψυχή, γιατί αυτή τη στιγμή μαζεύουμε τις πραγματικές ψυχές, τα άλλα θα τα βρούμε. Τα κρυφά χαρτιά είναι πάντα και δεν τα έχουμε δείξει σε κανέναν. Αν μη τη άλλο με στεναχωρεί και με θλίβει το γεγονός του Μανώλη Λαμπράκη που θα μπορούσε να απολαύσει και να έρθει μέχρι το τέλος, γιατί στο τέλος είναι η νίκη, και κάνει τεράστια αποστασία τώρα. Τεράστια και το κάνει με άσχημο τρόπο, θα μπορούσε να αποστατήσει, να φύγει και να πει παιδιά εγώ διαφοροποιώ την θέση μου και φεύγω. Αυτό που κάνει και με τον τρόπο που το κάνει είναι μια τεράστια αποστασία, αν και συνεχίζει να μιλάει πάλι γιατί δεν ξέρω αν την επόμενη μέρα που δεν θα μιλάει για μένα και τα εργαλεία μου και δεν είναι στημένο όπως είναι, τι ακριβώς θα λέει. Τον αφήνω όμως να το δούμε.
ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ
Για μένα το κεφάλαιο είναι κλειστό, ο Μανώλης ο Λαμπράκης με πρόδωσε, το αν πρόδωσε Ελλάδα ή συνέλληνες είναι ένα άλλο κομμάτι θα το δούμε στις επόμενες ημέρες ή θα το πούνε οι συνέλληνες. Εμένα πάντως με πρόδωσε και λέει τεράστια ψέματα. Λέει τεράστια ψέματα και λέει ότι θέλει. Φανταστείτε εμένα αύριο το πρωί λοιπόν να βγω σε ένα κανάλι και να λέω ότι ακριβώς θέλω, να μου χρωστάει ο Λαμπράκης 1-2 εκατομμύρια, να μου χρωστάει ο Αντώνης αυτό, μου κάνει αυτό, μου κάνει εκείνο, πόσο θράσος θα είχα, όσο αποστατική… και ξέρετε η προδοσία, δεν είναι ότι προδίδει εμένα μόνο, προδίδει την συνειδητότητά του, έχει προδώσει την συνειδητότητά του. Σε όλα τα ραδιόφωνα λοιπόν τα οποία έχουν έρθει πατριωτικά μαζί μας και έχουνε δείξει τα δείγματά τους, με ότι καλώς ή κακώς, πολλά λάθη έχουν γίνει και από τα ραδιόφωνα και από τους συνέλληνες, θα παρακαλέσω να δείξουν την ωριμότητα να μην μου ξαναπούνε… αν ξανακούσω την λέξη «εμείς σας κάναμε γνωστούς», τελικά ποιος με έκανε γνωστό; Έχω ξαναπεί λοιπόν ότι υπάρχουν μεγάλα θέματα και δεν υπάρχουν μεγάλες εφημερίδες ή ραδιόφωνα. Να μαζέψουν λοιπόν το στόμα τους και το μυαλό τους, να κάτσουν ακριβώς εκεί που είναι, γιατί τα διαδικτυακά ραδιόφωνα τα μεγαλώσαμε εμείς μέσα από τις ομάδες μας. Θα ήθελα λοιπόν να μην κάτσουν απέναντι σε ένα κομμάτι τόσο σοβαρό, να πάρουν τα μέτρα τους και τα σταθμά τους και αν τυχόν φύγουν, να φύγουν κύριοι και να μην τύχει να τους κυνηγήσω! Γιατί απαγορεύεται με ανθρώπους που μοιράστηκα πολλά να τύχει να τους κυνηγήσω! Έτσι λοιπόν εδώ δεν τίθεται το θέμα Λαμπρακικοί και Σωρρικοί, το θέμα είναι συνέλληνες και Έλληνες. Δεν έχει να κάνει ούτε με Λαμπράκη ούτε με Σώρρα. Τα ραδιόφωνα στην θέση τους, να αφήσουνε λοιπόν τις σπόντες και τις διαδικασίες, να μαζέψουν το μυαλό τους γιατί είναι πολλά ράμματα για την γούνα τους και αν κλείσω ποτέ τις σελίδες και τους κυνηγήσω θα περάσουν πολύ άσχημα! Εγώ δεν είπα σε κανέναν τι θα βγάλει, θα πρέπει να κάτσουν στα αυγά τους ακριβώς, να κάτσουν στα ίσια τους, να βγάλουν τι πρέπει, από δω και πέρα αν θα βγάλουν Μανώλη Λαμπράκη βγάζουν Μανώλη Λαμπράκη δεν βγάζουν END, ούτε Μανώλη Λαμπράκη που θα μιλήσει για εργαλεία, τέλος! Βαλσαμάκης δεν θα ξαναβγεί σαν εκπρόσωπος, απαγορεύεται! Θα βγαίνει σαν Αντώνης Βαλσαμάκης, θα δηλώνει την ιδιότητά του και ας μιλάει για ότι θέλει. Ο Μανώλης ο Λαμπράκης δεν θα ξαναμιλήσει σαν πρόεδρος του οργανισμού END. Απαγορεύεται! Θα πρέπει να πάρει συμβούλιο για να μιλήσει σαν πρόεδρος και θα βγάλουμε συμβούλιο τι πρέπει να λέει. Σαν Λαμπράκης όμως μπορεί να λέει ότι θέλει, να κάνει μία εκπομπή και να πει ότι θέλει. Έτσι λοιπόν τα ραδιόφωνα θα μαζευτούνε! Όχι ραδιόφωνα που εγώ τα μεγάλωσα! Και θα πω αυτό, τα ραδιόφωνα μεγάλωσαν μαζί μας, δεν μεγάλωσαν μόνα τους. Εάν ξανά ακούσω την κουβέντα ότι εμείς σε βγάλαμε και εμείς σε κάναμε, θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.
ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ
Αδριανός Μπεζούγλωφ: Τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα κύριε Σώρρα;
Αρτέμης Σώρρας: Θα πω αυτό, όλοι λοιπόν και ακούω αυτές τις μέρες στο διαδίκτυο ότι ήρθε το χάος κλπ… τίποτα δεν ήρθε συνέλληνες, μια χαρά είμαστε. Αυτό ενδεχομένως να έπρεπε να γίνει και ίσως η Νέμεσις μας το έστειλε τώρα! Για να έχουμε ένα τεράστιο ξεκαθάρισμα, τι ακριβώς είμαστε, τι λέμε, τι μπορούμε να αποδείξουμε, ποιος λέει ψέματα, για ποιον λόγο, τι θέλει. Εγώ προσωπικά δεν θέλω τίποτα περισσότερο και λιγότερο από αυτά που έχω πει από την αρχή. Όμως ξέρετε, εδώ είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι, πάντα περιμένω πότε θα με προδώσουν. Όλοι μιλάνε για Ελληνισμό, όλοι μιλάνε για αγώνα, έτσι έχουμε δύο Έλληνες, τον νοήμονα Έλληνα και τον συναισθηματικό Έλληνα. Ο συναισθηματικός Έλληνας δεν ξέρει και γιατί είναι Έλληνας πολλές φορές, απλά είναι. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να μπούμε στην βάση γιατί έκανα ενεργούς πολίτες, εκεί βάσισα και όλη μας την δύναμη και η συνέλευση θα γίνει μέσα από ενεργούς πολίτες. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να καταλάβουν οι συνέλληνες, όλοι λίγο-πολύ. Ότι δεν μπορούνε να καταλάβουνε θα βασιστούνε στους άλλους που ξέρουν καλύτερα για να το καταλάβουν.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
Εγώ λοιπόν από την αρχή μέχρι το τέλος, και αν πάρετε και τις εκπομπές μου, έχω πολύ συγκεκριμένη στρατηγική και γραμμή. Δεν έχω αλλάξει και δεν θα αλλάξω και μέχρι το τέλος. Έχω υποσχεθεί και έχω ορκιστεί. Ναι ξέρετε τώρα μιλάνε όλοι για όρκο ε; Όλοι για όρκο μιλάνε, μάλιστα. Ο Λαμπράκης ορκίστηκε λέει σε μένα ότι θα είναι μέχρι τον θάνατο μαζί μου. Λόγια, λόγια, λόγια… λόγια χωρίς λόγο, λόγος ίσον νους! Γεμάτες οι βιβλιοθήκες από λόγια, φτάνει. Έργα! Από αυτό που κάνουμε μας χαρακτηρίζει το τι είμαστε. Αυτό που κάνουμε μας χαρακτηρίζει και όχι όλα αυτά τα λόγια που γέμισαν σελίδες και εκπομπές, άρα τελικά χαθήκαμε στα λόγια, άρα τελικά χτυπάμε παλαμάκια, άρα τελικά δεν ξέρουμε τι είπε, άρα τελικά τα είπε καλά.
Από δω και πέρα αγαπητοί μου συνέλληνες έχουμε έναν καινούριο Καρυώτη κατά την άποψή μου. Ο Μανώλης ο Λαμπράκης διαχώρισε την θέση του μαζί μου και εγώ σήμερα το κάνω ότι την διαχωρίζω μαζί του. Δεν άλλαξε τίποτα για μας. Η συνέλευση των Ελλήνων είναι παρόν και θα είναι η συνέχεια. Αυτό που γίνεται τώρα, αυτή η προδοσία η τεράστια όσον αφορά τον Λαμπράκη και κάποιους συνεργάτες του – που τους αφήσαμε να το κάνουν – και θα το ξανακάνουν άμα τους ξανά αφήσουμε, είναι μία εκπαίδευση για σας, να εκπαιδευτείτε καλά για να δείτε ότι πρέπει να περάσετε και να καταλάβετε ποια είναι η προδοσία και ποιος είναι ο αντίνοος, γιατί ο Αντίνοος ζει μέσα στο παλάτι, ζει μέσα μας. Τελικά τους εχθρούς μας τους ξέρουμε, οι δικοί μας που είναι; Και τι κάνανε οι δικοί μας; Και είναι δικοί μας; Και μέχρι χθες και μέχρι σήμερα και τι θέλουν;
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
Από αύριο το πρωί, σε όλους τους δήμους, όπως έχω πει, δεν σταματάει τίποτα! Όλοι λοιπόν στις επάλξεις! Σε όλη την Ελλάδα! Σε όλους τους δήμους! Φτιάχνουμε ομάδες, φτιάχνουμε πυρήνες με όλα αυτά τα προβλήματα και όλες τις αντιστάσεις που δεχόμαστε! Ο Λαμπράκης μπορεί να κάνει ότι θέλει, τον αφήνουμε στην άκρη. Για μένα δεν υπάρχει Λαμπράκης, τελείωσε! Στην Κρήτη λένε «όπου φτύνεις δεν γλύφεις» αυτό το κάνω εγώ. Ο Λαμπράκης το έχει κάνει, εκεί που έχει φτύσει ξαναγλύφει και δεν ξέρω γιατί το κάνει. Με έμαθε ένα ρητό ότι υπάρχουν άνθρωποι από την Κρήτη και οι Κρητικοί. Του λέω ότι είναι από την Κρήτη. Και για του λόγου το αληθές θα πω και αυτό σήμερα, επειδή έχω πει σε μία εκπομπή μου και ότι έχω πει θυμηθείτε τα λόγια μου, το Ελληνικό DNA δεν μπορεί να προδώσει ποτέ την φυλή του! Ο Λαμπράκης το΄κανε.
DNA ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ
Αυτοί επειδή λένε ότι έχει χαλάσει πολλά λεφτά η END, ενώ δεν έχει χαλάσει τίποτα αλλά δεν πειράζει, αυτή την φορά θα του βάλω εγώ τα χρήματα, προκαλώ και προσκαλώ τον Λαμπράκη και όλους τους επιτελικούς να κάνουν DNA καταγωγής στην Αθήνα, έχουμε ένα κέντρο που θα κάνουμε. Και από δω και πέρα ίσως θεσπίσουμε για άτομα τα οποία είναι πάρα πολύ κοντά, ομιλητές, στελέχη μας, να κάνουν ένα DNA. Δεν είναι κακό, κάποτε θα γινότανε, ας το κάνουμε. Μανώλη Λαμπράκη σε προσκαλώ να κάνεις ένα DNA και όλοι οι επιτελικοί σας! Για να καταλάβουμε πια τι έχει γίνει. Γιατί έχω πει το Ελληνικό DNA δεν προδίδει. Εγώ είμαι πάντα εδώ. Σε ήθελα μέχρι το τέλος, δεν θέλεις να κάτσεις μέχρι το τέλος. Έχει χαράξει την δικιά σου πορεία, θα τα πούμε στην πορεία.
Ωστόσο όμως, επειδή δεν αντέχουμε άλλη προδοσία αγαπητοί μου συνέλληνες, το πρόβλημα ήτανε παντού όρκοι, όρκοι, ορκίστηκα στον Σώρρα, ορκίστηκα εδώ, ορκίστηκα εκεί… Αυτός ο αγώνας είναι ιερός όπως είπα και όλοι μας έχουμε τις ευθύνες μας. Τελευταία προδοσία είναι αυτή! Από δω και πέρα θα πορευτούμε μόνο αυτοί που μπορούμε και αυτοί που ξέρουμε και νιώθουμε τι πρέπει να κάνουμε. Και αυτό το παιχνίδι που είναι ομαδικό θα το κάνουν όλοι οι συνέλληνες. Σε όλους τους δήμους θα ανοίξουμε βάσεις, ομάδες, πυρήνες. Δεν θα μας ενοχλήσει τίποτα, δεν θα σας πτοήσει τίποτα. Ωστόσο πρέπει να προστατεύσουμε όλη την διαδικασία.
Κάποτε είπα του Λαμπράκη του Μανώλη σε μια μεγάλη μυστική υπηρεσία η οποία γεννιέται τώρα, είναι εγκεκριμένη από τον Ο.Η.Ε., έχω χρηματοδοτήσει με ένα ομόλογο και είμαι και στέλεχος εκεί, ότι το πρωτόκολλο 1 θα είναι ο όρκος. Από δω και πέρα σε όλον τον πλανήτη ορκίζονται, γιατροί, δικηγόροι, ιεράρχες, τα πάντα. Αν πάρετε έναν όρκο θα δείτε ότι δεν υπάρχει όρκος γιατί δεν λέει τι θα πάθεις ή δεν λέει τι θα απογίνεις ή σε τι ορκίζεσαι ή τι πρέπει να κάνεις. Και όλα είναι ή στον χριστιανισμό ή στο κοράνι ή οπουδήποτε. Είναι δυνατόν να ορκίζεσαι στην θρησκεία; Αφού να φανταστείτε ακόμα και ο γιαχβέ ορκίζεται στο όνομά του. Ορκίζομαι λέει σε μένα, α να ορκιστώ και εγώ σε μένα. Είναι γελοία τα πράγματα των όρκων. Οι πραγματικές οντότητες ακόμα και οι θεϊκές ορίζονται τι θα πάθουν ακόμα και αν δεν κάνουν αυτό που λένε! Από δω και πέρα λοιπόν θα πορευτούμε και θα υπάρξει ένας όρκος, ο οποίος είναι πολύ συγκεκριμένος. Δεν έχει να κάνει με θρησκεία, έχει να κάνει με την ύπαρξη, με συνειδητότητα, με την πραγματικότητα. Ούτε με ψέματα, ούτε με δόγματα, ούτε με τίποτα. Πριν από τον όρκο υπάρχει ένας Μαίανδρος Λόγος. Υπάρχουν ορκισμένοι πολεμιστές και από δω και πέρα από άκρη σε άκρη της Ελλάδος, ακόμα και στην Αμερική, όπου υπάρχουν Έλληνες θα δώσουμε τον όρκο να ορκιστούνε. Με αυτόν τον όρκο δεν θα μπορείς να ξανακάνεις τίποτα, δεν θα μπορείς να κάνεις αυτά που κάνεις κύριε Λαμπράκη! Ή δεν θα μπορεί να ορκίζεται η κυβέρνηση, να ορκίζεται όλη η βουλή και τελικά να κάνει όλα αυτά που κάνει τις προδοσίες. Θα δείτε.
ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΛΟΓΟΣ
Επικαλούμαι σε έναν Ζευς τον μέγιστο θεό των ουρανών, ότι καλό και να ζητήσω για το καλό του ανθρώπου πρέπει να γίνει. Κατέστησε με ανίκητο, ακαταμάχητο και ακατάβλητο διότι με το όνομά σου στην καρδιά μου τίποτα δεν θα μπορέσει να με καταβάλει, ούτε άνθρωπος ούτε πνεύμα ούτε σκοτεινός δαίμων. Θεέ μέγιστε επικαλούμαι τις δυνάμεις σου.
Αυτός είναι ο Μαίανδρος Λόγος, δεν το διάβασε, δεν τον είπε κανένας. Όταν είπα του Λαμπράκη να φτιάξουμε έναν όρκο για το πρωτόκολλο 1 για την (μυστική) παγκόσμια αστυνομία, άνοιξε τον υπολογιστή του, το διαδίκτυο. Στο διαδίκτυο πας;
Ο λόγος πρέπει να είναι εμψυχωμένος. Και αυτή την στιγμή έχουμε ανάγκη από εμψυχωμένο λόγο, όχι από λόγια. Ούτε των άλλων, πρέπει να είναι δικά μας.
Ο όρκος του πολεμιστή και δη του Έλληνα. Αγαπητοί συνέλληνες, από αύριο το πρωί όποιος νιώθει έτοιμος για την πατρίδα του, για να μην μπορέσει κανείς να τον ξαναπροδώσει και στις μέρες των Ελλήνων ο αξιωματούχος ή ο άνθρωπος ο οποίος έχει αξίωμα θα πρέπει να έχει τον όρκο τον πραγματικό. Γιατρός να μην έχει όρκο; Ορκίζομαι λέει να κάνω καλά τους ανθρώπους, και; Ο δικηγόρος; Δεν φοβούνται τίποτα. Γι αυτό δεν υπάρχει κανένας όρκος πουθενά στον πλανήτη. Ελέγξτε το να δείτε δεν υπάρχει κανένας όρκος στον πλανήτη. Και στον στρατό τι λέμε; Να υπερασπίζομαι τα σύνορα κλπ… ναι, και αν δεν το κάνεις τι θα γίνει; Κανένας όρκος δεν είναι σοβαρός! Κανένας δεν φοβάται, όλοι ορκίζονται και δεν φοβούνται τίποτα. Ακούστε έναν όρκο που από δω και πέρα οι άνθρωποι που θα είναι δίπλα μας και δίπλα στην Ελλάδα και στους συνέλληνες θα πρέπει να έχουν ορκιστεί! Και θα καταλάβετε τι σημαίνει όρκος και τι σημαίνει εμψυχωμένος λόγος!
Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ
«Τάσσομαι και αφοσιώνομαι εις τον λόγο της ενότητας του πανάγαθου άρχοντα του φωτός. Με καρδιά και ψυχή συντονισμένη στις φωτεινές δυνάμεις του Ζευς. Ορκίζομαι στην συμπαντική συνειδητότητα και νομοτέλεια ως μονάδα στην ένωση όλων των ιερών ψυχών όπου η δύναμή τους είναι το κοσμικό πυρ. Ορκίζομαι ως πολεμιστής ταγμένος στον ιερό σκοπό της ελευθερίας της Ελλάδος, του Ελληνισμού και της Ελληνικότητα απανταχού της Γαίας. Να υπηρετώ πάντα την αλήθεια, το δίκαιο, την αρμονία, την αρετή, την αφθονία. Με ανιδιοτέλεια ορκίζομαι να προστατεύω τους συνέλληνές μου. Ορκίζομαι και τάσσομαι ολόψυχα στην εγκαθίδρυση του Ελληνισμού, του σκοπού και των αξιών του, όπου μου ζητηθεί και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και κόστος. Ορκίζομαι να θέτω το συμφέρον του Ελληνισμού πάνω από κάθε προσωπική μου ή οικογενειακή μου επιθυμία. Ορκίζομαι να υπερασπίζομαι με κάθε δύναμή μου τα δίκαια του Ελληνισμού. Ορκίζομαι να υπερασπίζομαι, να συμπαραστέκομαι και να προφυλάσσω του συμπολεμιστές μου και κάθε Έλληνα, όπου υπάρχει ανάγκη. Ορκίζομαι να πράττω πάντα σύμφωνα με το Ελληνικό αξιακό σύστημα και να επιζητώ πάντα νόηση φωτός. Ορίζομαι να είμαι ένα σώμα και ένας νους και ένα ενεργό με τους συμπολεμιστές μου, ομόνοα ως σφαίρα πυρός που στο πέρασμά της κατακαίει κάθε αποστατική ενέργεια και την μετουσιώνει με δύναμη φωτός. Ορκίζομαι στον απόλυτο σεβασμό των εντολών του Ζευς του Διός, υγεία, κάλλος, πλούτος, ισχύς, φρόνηση, σωφροσύνη, δικαιοσύνη, ανδρεία. Ορκίζομαι υπακοή στα Ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα και στον ιερό σκοπό και σχέδιο που εκπροσωπεί. Ο παραπάνω Όρκος του Πολεμιστή σφραγίζεται ενώπιον της συμπαντικής μνήμης του ενεργού ύδατος το οποίο δέχεται να πιεί ενώπιον συννημόνων, Θεών και ανθρώπων. Πίνω το ύδωρ τούτο και σφραγίζω τον όρκο στην συνείδησή μου, στην ύπαρξή μου, στην οντότητά μου, στην ψυχή μου και κρυσταλλώνω τον λόγο που έδωσα στον όρκο αυτόν. Αν παραβώ τον όρκο μου, όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός μου να διαλυθεί σε χώμα και λάσπη από όπου προέρχεται.»
Αγαπητοί Έλληνες δεν είναι θρησκευτικός ο όρκος. Είναι ένας όρκος ο οποίος πρέπει όλοι οι Έλληνες, αυτοί που νιώθουν Έλληνες και θα είναι μπροστά στον αγώνα. Να μην ξαναυπάρξει τίποτα τέτοιο. Αυτός ο όρκος, ο όρκος ο οποίος είναι ενεργοποιημένος και κρυσταλλοποιημένος τον κάνουν όλοι οι αξιωματούχοι και την ίδια ώρα που δεν θα κάνει όλα αυτά για το Ελληνικό γένος και γι αυτό που έχει ταχθεί, έχει σκοτωθεί μόνος του, δεν χρειάζεται να τον τιμωρήσει κανένα δικαστήριο, καμία ποινή. Ανάμεσα Θεών και ανθρώπων κρυστάλλωσε τον λόγο. Δεν θα είχαμε προδότες, από δω και πέρα οι προδότες δεν θα υπάρχουν μεταξύ μας. Έτσι θα πορευθούμε.
Αγαπητοί μου συνέλληνες, δεν σταμάτησε τίποτα και δεν θα σταματήσει τίποτα, ίσα-ίσα γίνεται δυνατότερο. Γίνεται πιο δυνατό, θα πάει όπως πρέπει μέχρι το τέλος γιατί δεν έχουμε άλλη λύση. Δεν ζητάω τίποτα παραπάνω από τα δίκαια και τα δικά μου! Και δεν θα αφήσω κανέναν στο δρόμο μου να κάνει όχι κακό μόνον στην Ελλάδα μου την ιερή – εγώ θα την λέω Ελλάδα μου! Γιατί για κάποιους δεν είναι Ελλάδα τους, μιλάνε για Ελλάδα και είναι μισαλλόδοξοι, είναι φιλόδοξοι και δεν ξέρω τι άλλο. Εγώ προδόθηκα από τον Μανώλη τον Λαμπράκη, έχω κι άλλες προδοσίες, έχω και τις μυστικές μου προδοσίες. Δεν πρόκειται κανένας να περάσει. Εδώ είναι Ελλάδα και αυτός ο σκοπός είναι πολλά χρόνια που στρατηγοποιείται για να γίνει!
Συνέλληνες όλοι στις θέσεις τους! Από την άλλη μέρα ξεκινάμε, σε όλη την Ελλάδα, αφήστε τους πίσω. Αφήστε τους πίσω και ας κάνουν ότι θέλουν, δεν μας ενδιαφέρει! Πάμε για Ελλάδα, πάμε για την συνένωση, πάμε για την εθνοσυνέλευση! Και αυτή είναι δικιά μας, δεν θα μου την στερήσει κανένας! Θα αποφασίσουμε εμείς πως θα ζήσουμε και τι θα κάνουμε. Και το μέλλον μας και την ανάπτυξή μας και την ιερή γη μας δεν θα την ξανά ακουμπήσει κανένας!
Αγαπητοί συνέλληνες, αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΑΔΡΙΑΝΟ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ ΓΙΑ ΤΟΝ SORRAS FM & SORRAS TV

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ – ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014
https://www.youtube.com/watch?v=-kxJRUCF0v4
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ Μνημοσυνη


http://alfeiospotamos.gr/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters