Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Οι Χειριστές του Μπάιντεν Αιτούνται Ειρήνη Μετά τη Μυστική Συμφωνία Ανατολής/Δύσης

Οι χειριστές του ψεύτικου καθεστώτος του «Τζο Μπάιντεν» εγκαλούν για ειρήνη, σύμφωνα με πηγές των P3 Ελευθεροτεκτόνων. Ζητούν ένα συνέδριο στο Λίχτενσταϊν «σύντομα». Ο λόγος για αυτό είναι επειδή επιτεύχθηκε μια μυστική συμφωνία Ανατολής/Δύσης την προηγούμενη εβδομάδα για να διακοπεί το καθεστώς «Μπάιντεν», σύμφωνα με πηγές που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις. Την ελεγχόμενη κατάρρευση αυτού του φρικτού καθεστώτος θα ακολουθήσει ένα τεράστιο έργο Ανατολής/Δύσης πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων για τη βελτίωση του πλανήτη, ανέφεραν οι πηγές.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters