Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

«Μετανάστευση αντικατάστασης: Μία λύση για την μείωση και γήρανση του πληθυσμού »,


Giorgos Sotiris

Η Ευρώπη θα έχει ανάγκη έως το 2025 από 159.000.000 μετανάστες. 

Αναρωτιέται
κανείς, πώς θα ήταν δυνατό να γίνουν τόσο ακριβείς εκτιμήσεις για τη μετανάστευση, αν δεν ήταν ένα προμελετημένο σχέδιο . 
«O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. 
Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. 

Ακούστε το χαμένο έργο του Βαγγέλη Παπαθανασίου για νευροχειρουργεία!

Τα τελευταία δύο χρόνια, το υλικό επεξεργασμένο άρχισε να εμφανίζεται στο διαδίκτυο με το όνομα The Tegos Tapes. Αυτά τα edits είναι η μουσική από τις ταινίες χωρίς την ιατρική αφήγηση.

Είναι γνωστή και τεράστια η αγάπη και μανία των ξένων για το έργο του Βαγγέλη Παπαθανασίου και για τον ίδιο φυσικά. Γι’ αυτούς αποτελεί ένα σχεδόν μυθικό πρόσωπο. Ειδικά όσον αφορά τους μουσικούς και τους καλλιτέχνες που τον έχουν σαν θεό.


Θυμάμαι έναν γνωστό μου μουσικό από το Βέλγιο που μας έτρεχε όλη μέρα στο Θησείο μέχρι να ανακαλύψουμε το σπίτι στο οποίο υπήρχε η φήμη πώς έμενε ο Vangelis.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters