Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Έχετε διερωτηθεί γιατί αίρονται τα μέτρα για τον covid 19...?

Έχετε διερωτηθεί γιατί αίρονται τα μέτρα για τον covid 19 – Γιατί τα μέτρα ήταν απάτη και γιατί οι κυβερνήσεις φοβήθηκαν την κοινωνία 

Γιατί ξαφνικά οι περισσότερες χώρες αίρουν τα μέτρα, τα απαράδεκτα μέτρα για τον covid 19; Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού που δεν είχαν καμία επιστημονική βαρύτητα καταργούνται.

Οι περιορισμοί καταργούνται.
Ακόμη και οι μάσκες που έχει αποδειχθεί ότι δεν έχουν καμία αποτελεσματικότητα ή καλύτερα έχουν να μας καλύπτουν για να μην κρυώνουμε από το ψύχος, σίγουρα όχι για να μας προστατεύουν από τον covid 19… αποσύρονται από τους δημόσιους χώρους.

ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ - ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Αγαπημένοι μου,

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία σας ενημερώνει ότι έχει έρθει η ώρα για την ανθρωπότητα να κάνει το επόμενο βήμα στην πνευματική της εξέλιξη. 
Βρισκόμαστε στη διαδικασία ενοποίησης όλων των ανθρώπων στον πλανήτη Γη, ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας ή χρώματος. Αυτή τη στιγμή, όπως λέει η Γαλαξιακή Ομοσπονδία, "το πέπλο μεταξύ του φυσικού και του πνευματικού κόσμου έχει αρθεί".

ΣΥΝΘΗΚΗ G.E.S.A.R.A - N.E.S.A.R.A - GESARA ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΝΕSARA ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ (ίδιος είναι)

Στη διαρκεια της τελευταίας δεκαετίας το 20ου αιώνα ανέκυψε το ζήτημα του νόμου G.E.S.A.R.A ή N.E.S.A.R.A (Golb ή National Economic Stabilization And Reformation Arc). Πρόκειται για μιά πράξη νομοθετικού περιεχομένου,η οποία θεσπίσθηκε από τις ΗΠΑ, κάτω από την επίδραση μιάς σειράς νομικο-κοινωνικών συγκυριών της αγροτικής αμερικανικής κοινωνίας.

H μακρινή απαρχή της υπόθεσης αυτής πηγαίνει πίσω στις δεκαετίες του 1970 και του 1980,σε μια περίοδο κατά την οποία είχε ξεσπάσει μια δραματική κοινωνική κρίση στον αγροτικό

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters