Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Ρόμπερτ Φ Κένεντι Τζούνιορ: Συνέντευξη για το Βιβλίο του

Η «στρατιωτική απάντηση» της CIA στην πανδημία είχε ως στόχο να χτυπήσει τη δημοκρατία των λαών και να εγκαινιάσει τον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό»

Ο Robert F. Κένεντι Jr έριξε αρκετές βόμβες στο νέο του βιβλίο: «Ο πραγματικός Anthony Fauci: ο Μπιλ Γκέιτς, η Big Pharma και ο Παγκόσμιος Πόλεμος κατά της Δημοκρατίας και της Δημόσιας Υγείας». Και φύλαξε μερικές από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις του για μια  συνέντευξη στις 18 Νοέμβρη  στο Brannon Howse Live.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters