Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Ρόμπερτ Φ Κένεντι Τζούνιορ: Συνέντευξη για το Βιβλίο του

Η «στρατιωτική απάντηση» της CIA στην πανδημία είχε ως στόχο να χτυπήσει τη δημοκρατία των λαών και να εγκαινιάσει τον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό»

Ο Robert F. Κένεντι Jr έριξε αρκετές βόμβες στο νέο του βιβλίο: «Ο πραγματικός Anthony Fauci: ο Μπιλ Γκέιτς, η Big Pharma και ο Παγκόσμιος Πόλεμος κατά της Δημοκρατίας και της Δημόσιας Υγείας». Και φύλαξε μερικές από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις του για μια  συνέντευξη στις 18 Νοέμβρη  στο Brannon Howse Live.

Ο δικηγόρος και ακτιβιστής δημόσιας υγείας κάλεσε τους παίκτες που προωθούν το αφήγημα του φόβου που έχει, από τον Φεβρουάριο του 2020, οικοδομηθεί γύρω από την «κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία» – γνωστή ως Covid-19 – και που ουσιαστικά οδήγησε σε αναστολή του Συντάγματος των ΗΠΑ. (ΣτΜ και όχι μόνο των ΗΠΑ)

«Νομίζω ότι το τμήμα του βιβλίου για το οποίο θα ενδιαφερθεί ο κόσμος πραγματικά είναι η ιστορία του Tony Fauci», δήλωσε ο Κένεντι στον Howse στην ωριαία συνέντευξη.
«Αντί να έχουμε μια ιατρική ανταπόκριση σε μια ιατρική κρίση, είχαμε μια στρατιωτικοποιημένη και μια οικονομική ανταπόκριση», δήλωσε ο Κένεντι.
«Όλες οι πολιτικές του Φάουτσι σχεδιάστηκαν για να διευκολύνουν τη δημόσια άποψη ότι τα εμβόλια ήταν η μόνη διέξοδος από την πανδημία και στη συνέχεια ήρθε η χρήση του ενορχηστρωμένου φόβου ως προπαγάνδα. Για να εγκλωβιστούν οι άνθρωποι σε κατ’ οίκον περιορισμό και να προκληθεί μια κατάσταση που είναι γνωστή ως σύνδρομο της Στοκχόλμης, η οποία κάνει τους ανθρώπους ευγνώμονες στους απαγωγείς τους πιστεύοντας ότι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσουν, η μόνη διέξοδος από την κρίση, είναι η πλήρης υπακοή στις εντολές του απαγωγέα.»

Αλλά ίσως η πιο συγκλονιστική αποκάλυψη για τους περισσότερους αναγνώστες του βιβλίου του Κένεντι θα είναι η υπόθεση που χτίζει εναντίον των υπηρεσιών πληροφοριών της κυβέρνησης των ΗΠΑ ότι είχαν προετοιμάσει το σενάριο ολόκληρης της αντίδρασης στον ιό εκ των προτέρων.

«Ένα από τα πράγματα που δείχνω και νομίζω ότι θα εκπλήξει τον κόσμο είναι η βαθιά συμμετοχή των υπηρεσιών πληροφοριών. Όχι μόνο στο κέρδος της χρηματοδότησης της λειτουργίας στη Γουχάν και στις πολύ περίεργες συνεργασίες που είχαν με τους Κινέζους στρατιωτικούς επιστήμονες, αλλά και στο πώς συνωμότησε η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα η CIA, με τον Τόνι Φάουτσι για να χρησιμοποιήσει την πανδημία ως πρόφαση ώστε να επιβάλει ολοκληρωτικούς ελέγχους, να εξαλείψει το Νομοσχέδιο των Δικαιωμάτων, όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και σε όλες τις δημοκρατίες παγκόσμια».

Η έρευνα του Κένεντι απέδειξε ότι το 68% του μισθού του Φάουτσι προέρχεται από έρευνα για βιολογικά όπλα.
Ξεφλούδισε τα στρώματα της μακράς ιστορίας της θητείας του Φάουτσι στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας [NIH] και δείχνει πώς, μέσω της κρίσης του AIDS, το μετέτρεψε σε μια υπηρεσία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων που δεν κάνει πλέον βασική έρευνα για τη δημόσια υγεία.

«Κάνει ανάπτυξη φαρμακευτικών ουσιών. Είναι το κύριο φυτώριο για νέα φαρμακευτικά προϊόντα. Από το 2009 έως το 2016 υπήρχαν περίπου 240 νέα φάρμακα εγκεκριμένα από τον FDA που βγήκαν όλα από το κατάστημα του Tony Fauci», δήλωσε ο Κένεντι. «Και ο Φάουτσι και η υπηρεσία του έχουν το δικαίωμα να κατοχυρώνουν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αυτά τα φάρμακα, και τα άτομα μέσα σε αυτές τις υπηρεσίες, όπως και ο ίδιος ο Φάουτσι, μπορούν να βγάζουν μέχρι και 150.000 δολάρια το χρόνο από τα δικαιώματα για προϊόντα που αναπτύσσουν στο NIH.»

Είπε ότι το NIAID του Φάουτσι, μια υπο-υπηρεσία του NIH, έχει ετήσιο προϋπολογισμό 6,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων «και ουσιαστικά όλα πηγαίνουν στην ανάπτυξη φαρμάκων».

«Τα αναθέτει ως υπεργολαβία σε πανεπιστήμια, γίνονται σύμμαχοι και συνεργάζεται μαζί τους καθώς και με τις φαρμακευτικές εταιρείες για την ανάπτυξη νέων φαρμάκων, και χρησιμοποιεί τη δύναμή του για να τα περάσει μέσω της ρυθμιστικής διαδικασίας και να λάβει την έγκριση του FDA. Έτσι, ελέγχει όλες τις σχετικές υπηρεσίες στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ, όχι μόνο τη NIAID, αλλά τη NIH όπως και το CDC σε κάποιο βαθμό, και το FDA σχεδόν πλήρως», δήλωσε ο Κένεντι.

Είπε ότι ο Μπιλ Γκέιτς και η ΜΚΟ που ελέγχει την Welcome Trust ελέγχουν το 61% της παγκόσμιας βιοϊατρικής έρευνας.

Ο Κένεντι επισημαίνει μια καίρια αλλαγή στην αμερικανική πολιτική μετά τις επιθέσεις άνθρακα το 2001

Είπε ότι οι ΗΠΑ είχαν εμπλακεί σε μια εξωτερική πολιτική βασισμένη στην τρομοκρατία, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι οι Ισλαμιστές τρομοκράτες δεν σκότωναν αρκετό κόσμο ώστε να τρομάξουν αρκετούς Αμερικανούς για να εγκαταλείψουν τα συνταγματικά εγγυημένα δικαιώματα και ελευθερίες τους. Ούτε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να εξαναγκάσει τους ανθρώπους του ελεύθερου κόσμου να δεχτούν υποχρεωτικά εμβόλια.
Μια εξωτερική πολιτική βασισμένη στα μικρόβια θα ήταν πολύ πιο τρομακτική και αποτελεσματική.
«Κυκλοφορούν στον αέρα, ο κόσμος δεν μπορεί να τα δει», είπε ο Κένεντι.

Μια σημαντική στιγμή έλαβε χώρα το έτος 2000, όταν ο Μπιλ Γκέιτς κάλεσε τον Φάουτσι στην έπαυλή του έξω από το Σιάτλ.
«Έδωσαν τα χέρια στο σαλόνι της έπαυλής του (Μπιλ Γκέιτς) αξίας 87 εκατομμυρίων δολαρίων και συμφώνησαν σε μια συνεργασία για τον εμβολιασμό ολόκληρου του κόσμου μέχρι το 2020», δήλωσε ο Κένεντι. «Και συνεργάστηκαν με τις υπηρεσίες πληροφοριών και το Πεντάγωνο για να το πραγματοποιήσουν.»
Αργότερα ανακαλύφθηκε ότι ο άνθρακας προερχόταν από αμερικανικά στρατιωτικά εργαστήρια.
Ο Νίξον υπέγραψε μια συνθήκη ασφαλείας βιολογικών όπλων το 1972, η οποία κατέστησε παράνομο κάθε είδους πειραματισμό ή αποθήκευση βιολογικών όπλων.
«Ωστόσο, η CIA συνέχισε να το κάνει παράνομα, χρηματοδοτώντας το μέσω της USAID», δήλωσε ο Κένεντι.

Υπήρχε ένα παραθυράκι στη συνθήκη για τα βιολογικά όπλα, επιτρέποντας τη χρηματοδότηση της βιοϊατρικής έρευνας, αν μπορούσε να υπάρξει ο ισχυρισμός ότι υπήρχε διπλή χρήση, όπως η ανάπτυξη εμβολίων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως άμυνα κατά ενός βιολογικού όπλου.
«Το Πεντάγωνο όμως δεν ήθελε να εισέλθει σε μια τέτοια επιχείρηση επειδή πίστευε ότι θα εκτεθεί. Έτσι άρχισαν να διοχετεύουν χρήματα μέσω του NIH και τα χρήματα αυτά κατέληξαν στον Τόνι Φάουτσι», δήλωσε ο Κένεντι.

Εκτός από τα 6,1 δισεκατομμύρια δολάρια που παίρνει ο Φάουτσι από τους αμερικανούς φορολογούμενους κάθε χρόνο για αυτή την έρευνα, λαμβάνει άλλα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια από το στρατό για να κάνει έρευνα για βιολογικά όπλα, την οποία ονόμασαν έρευνα «διπλής χρήσης».
Σε κάποιο σημείο η ορολογία για την έρευνα για τα βιολογικά όπλα άλλαξε από «διπλή χρήση» σε «κέρδος λειτουργίας».
Ο Φάουτσι έλαβε αύξηση 68% στο μισθό του το 2002, αύξηση η οποία συνδέθηκε άμεσα με τη συνεχή έρευνα για τα βιολογικά όπλα. Σήμερα εισπράττει ετήσιο μισθό 434.000 δολάρια, τον υψηλότερο από οποιονδήποτε στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου, ο οποίος αμείβεται με 400.000 δολάρια το χρόνο.

Το 2014, μια ομάδα 300 επιστημόνων έστειλε μια επιστολή στον Ομπάμα ζητώντας του να κλείσει την έρευνα «Κέρδος Λειτουργίας» του Φάουτσι, την οποία θεωρούσαν εξαιρετικά επικίνδυνη επειδή η έρευνα του Φάουτσι αφορούσε την εκμάθηση στους ιούς να μεταπηδούν από το ένα είδος στο άλλο. Ο Ομπάμα απάντησε το 2014 με ένα μορατόριουμ σε κάθε έρευνα Κέρδους Λειτουργίας. Ωστόσο, ο Φάουτσι παραβίασε επανειλημμένα το μορατόριουμ, ανέφερε ο Κένεντι.

Μετά την αυξανόμενη πίεση από την επιστημονική κοινότητα, ο Φάουτσι άρχισε να διοχετεύει τα χρήματά του σε κινεζικά εργαστήρια, τα οποία εργάζονταν πάνω στη μετάδοση κορονοϊών από νυχτερίδες σε ανθρώπους.

«Και κατά σε ολόκληρη τη διάρκεια του μορατόριουμ συνέχισε να κάνει κάτι που ήταν πολύ αποκαλυπτικό», δήλωσε ο Κένεντι. Ο Φάουτσι χρηματοδότησε τον Ραλφ Μπάριτς, καθηγητή επιδημιολογίας και ιολογίας στο UNC-Chapel Hill, ο οποίος ανέπτυξε έναν τρόπο απόκρυψης της γενετικής μηχανικής που λάμβανε χώρα στα ερευνητικά εργαστήρια βιολογικών όπλων.

«Εάν κάνατε πραγματικά έρευνα εμβολίων, θα κάνατε το αντίθετο από αυτό. Θα φροντίζατε να είναι ορατή όλη η παρέμβασή σας. Επρόκειτο για έρευνα όπλων. Δεν είχε καμία σχέση με τη δημόσια υγεία», δήλωσε ο Κένεντι.

Τι συνέβη στην Εκδήλωση 201;

Ο Κένεντι εξηγεί επίσης τη σημασία του Event 201, την προσομοίωση μιας επιδημίας κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο του 2019. Ο κορωνοϊός άρχισε να κυκλοφορεί δύο μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο.

Ποιος ήταν παρών στην προσομοίωση της Εκδήλωσης 201;

Όλοι οι μεγάλοι τεχνολογικοί γίγαντες της Σίλικον Βάλεϊ είχαν εκπροσώπους εκεί, όπως και η Big Pharma (οι ισχυρότερες φαρμακοβιομηχανίες), το Bloomberg News, το NBC και η Washington Post.
Ο επικεφαλής του κινεζικού CDC ήταν εκεί, όπως και το Ίδρυμα Γκέιτς, το Πανεπιστημιακό Κέντρο Υγείας Johns Hopkins, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας των Ηνωμένων Εθνών και η Avril Haines της CIA.

«Οι δύο οικοδεσπότες ήταν ο Μπιλ Γκέιτς και η Αβρίλ Χέινς, πρώην υποδιευθύντρια της CIA και η οποία είναι τώρα διευθύντρια Εθνικών Πληροφοριών του Μπάιντεν. Είναι η κορυφαία κατάσκοπος του έθνους», είπε ο Κένεντι. «Κάτι το οποίο είναι παράξενο. Και είναι παράξενο που η CIA ήταν σε αυτό το συνέδριο.»

Το σχέδιό τους, που αποκαλύφθηκε στα τέσσερα σεμινάρια συζήτησης Event 201, ήταν να αναπτύξουν ένα σύστημα πλέγματος για τη σύνδεση των γιατρών σε όλο τον κόσμο, αναγκάζοντάς τους να ακολουθήσουν παγκοσμιοποιημένα, καθολικά υγειονομικά πρωτόκολλα στη θεραπεία του ιού.

«Ποτέ δεν μίλησαν για απομόνωση των ασθενών ή θεραπεία τους. Δεν μίλησαν ποτέ για το πώς θα διατηρηθούν τα συνταγματικά δικαιώματα κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας. Αυτό για το οποίο μίλησαν ήταν μια στρατιωτική ανταπόκριση και πώς να χρησιμοποιηθεί η πανδημία ως δικαιολογία για να επιβάλουν ολοκληρωτικούς ελέγχους στη χώρα μας και σε όλες τις χώρες παγκόσμια», δήλωσε ο Κένεντι.

Τα τέσσερα σεμινάρια βρίσκονται ακόμη στο YouTube, όσο συντασσόταν αυτό το άρθρο.

«Αν κοιτάξετε το Σεμινάριο 4, που είναι το μεγαλύτερο και το τελευταίο από τα τέσσερα σεμινάρια, έχει να κάνει με τη λογοκρισία. Όλα όσα σχετίζονται με το πώς μπορείτε να κάνετε τις εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να λογοκρίνουν συζητήσεις για υποψίες ότι πρόκειται για διαρροή εργαστηρίου, ότι ο κορωνοϊός που εξαπλώνεται τώρα σε όλο τον κόσμο προκλήθηκε από διαρροή εργαστηρίου», δήλωσε ο Κένεντι.
Και το Event 201 δεν ήταν ένα μοναδικό γεγονός.  Έχουν υπάρξει 20 τέτοιες προσομοιώσεις από το 1999, σύμφωνα με την έρευνα του Κένεντι.

«Συλλογικά ονομάζονται Επιχείρηση Lockstep (Τυφλή Υπακοή). Και το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν ήταν πώς θα μπορούσαν όλες τις φιλελεύθερες δημοκρατίες στον κόσμο να στραφούν σε Τυφλή Υπακοή και να μετατραπούν σε ολοκληρωτικά έθνη. Κάνουν εξάσκηση ξανά και ξανά. Και σε κάθε μία από αυτές τις προσομοιώσεις, καμία από αυτές δεν είχε να κάνει με τη δημόσια υγεία. Τα πάντα αφορούν το πώς μπορεί να γίνει ελεγχόμενη κατεδάφιση της δημοκρατίας σε όλο τον κόσμο.»


Δύο από τους κοινούς παρονομαστές αυτών των προσομοιώσεων του ιού ήταν η παρουσία ή η εμπλοκή του Μπιλ Γκέιτς και της CIA.

«Ο Γκέιτς συμμετέχει σε πολλές από αυτές άμεσα ή σε μία από τις οιονεί οργανώσεις του, η οποία είναι η Σχολή Ελέγχου Πληθυσμού Johns Hopkins, είναι εκεί σχεδόν σε όλες τις προσομοιώσεις. Αλλά η μόνη σταθερά σε κάθε μία από αυτές είναι η CIA.
Υπάρχουν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της CIA και αξιωματούχοι πληροφοριών, και η CIA έγραψε το σενάριο για κάθε μία από αυτές. Οπότε πρέπει να αναρωτηθείτε, ποια είναι η πρόθεσή τους με αυτού του είδους τις προσομοιώσεις; Είναι σαφές ότι δεν ήταν η διατήρηση του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών ή των Συνταγμάτων σε οποιαδήποτε από τις υπόλοιπες χώρες· είχε να κάνει με το πώς θα καταργηθεί η δημοκρατία σε όλα αυτά τα έθνη».

Ο Κένεντι σημείωσε κάθε δικαίωμα που εγγυάται η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων και έδειξε πώς έχει υποστεί επίθεση από την αντίδραση της κυβέρνησης για τον Covid σε όλα τα επίπεδα

«Το Νομοσχέδιο Δικαιωμάτων μας έχει εξαλειφθεί, ξεκινώντας από την Πρώτη Τροπολογία. Άνθρωποι σαν εμένα δεν επιτρέπεται να μιλούν, δεν μας επιτρέπεται να επικρίνουμε την κυβέρνησή μας», ανέφερε. «Ακόμα και με ένα προϊόν που είναι πειραματικό, δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε. Οι γιατροί που πιστεύουν ότι έχουν βρει άλλους τρόπους για τη θεραπεία του κορωνοϊού τιμωρούνται και σιωπούν».

Μόλις αποδεκάτισαν την ελευθερία του λόγου, κυνήγησαν την ελευθερία της θρησκείας

«Έκλεισαν κάθε εκκλησία σε αυτό το έθνος για ένα χρόνο, και το έκαναν χωρίς δημόσιες ακροάσεις, χωρίς επιστημονική ανάγκη. Κατήργησαν τις θρησκευτικές εξαιρέσεις», δήλωσε ο Κένεντι. «Και κράτησαν τις κάβες ανοιχτές. Δεν έχω τίποτα ενάντια στις κάβες, αλλά δεν είναι στο Σύνταγμα. Οι εκκλησίες είναι.»

Επόμενη στην κατάργηση ήταν η ελευθερία του συνέρχεσθαι. Εφάρμοσαν την κοινωνική αποστασιοποίηση – ένας όρος που κανείς δεν είχε ακούσει ποτέ πριν γίνει πανταχού παρών σε μια νύχτα.

«Στα πάντα μπήκε έλεγχος. Χώρισαν οικογένειες και άτομα με έναν τρόπο που ήταν άνευ προηγουμένου. Τους ανάγκασαν όλους να φορούν μάσκες. Κάτι το οποίο φυσικά δημιούργησε μια τεράστια ψυχολογική αποστασιοποίηση – χωρίζει τους ανθρώπους, δημιουργεί φόβο. Όλοι αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον ως βιολογικούς κινδύνους.»
Οι εργοδότες μπορούν τώρα να επιτάσσουν τα ιατρικά σας δικαιώματα και το ιατρικό σας απόρρητο. Η ελεύθερη κυκλοφορία περιορίστηκε σε πολλές χώρες και όλη η ιδιωτική ζωή τίθεται σε κίνδυνο με την εφαρμογή ψηφιακών διαβατηρίων εμβολίων.
«Ποιος άλλος στην ιστορία εξέδωσε πάσο;» ρωτά ο Κένεντι. «Ο Χίτλερ και το καθεστώς απαρτχάιντ της Νότιας Αφρικής. Το διαβατήριο είναι ένα εργαλείο δικτατορίας, το ξέρουμε αυτό. Πάντα το ξέραμε αυτό.»


Ψηφιοποιημένα, προγραμματιζόμενα χρήματα

«Εάν πάτε στην Ευρώπη, τα δελτία δεν εκδίδονται από τους υπουργούς Υγείας. Εκδίδονται από τα υπουργεία Οικονομικών. Υπάρχει λόγος γι’ αυτό», είπε ο Κένεντι.
«Ο σκοπός είναι να έχετε την πιστοληπτική σας ικανότητα και την κοινωνική σας αξιολόγηση μαζί», ανέφερε. Αυτό διαμορφώνεται βάσει του συστήματος βαθμολόγησης κοινωνικής πίστωσης του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, στο οποίο η πρόσβαση ενός ατόμου στα χρήματά του μπορεί να διακοπεί εάν δεν υπακούσει στους κανόνες του κράτους.

«Δεν είναι μόνο ψηφιακό. Είναι ψηφιακό και προγραμματιζόμενο νόμισμα, έτσι ώστε αν δεν συμμορφώνεστε να σας λένε ότι μπορείτε να πάτε μέχρι δέκα τετράγωνα από το σπίτι σας. Και αν ζείτε στο Μιλάνο και θέλετε να πάτε στη Μπολόνια, τα χρήματά σας δεν θα λειτουργήσουν στη Μπολόνια.»

Εν ολίγοις, οι κυβερνήσεις, με τους συμμάχους τους στον τραπεζικό και εταιρικό κόσμο, είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν το ψηφιακό χρήμα για να κατηγοριοποιήσουν και στη συνέχεια να διαχωρίσουν άτομα με αντιφρονούσες απόψεις.
«Εάν σας πουν ότι μπορείτε να φάτε μόνο σε πιτσαρία, τα χρήματά σας θα λειτουργήσουν μόνο σε πιτσαρία. Περί αυτού πρόκειται.»
«Έτσι, όλα αυτά τα συνταγματικά δικαιώματα χάνονται. Έχουμε κάτι που ονομάζεται δέουσα διαδικασία του νόμου. Αν θέλετε να περάσετε ένα νόμο στις Η.Π.Α., θα τον προωθήσετε στο Κογκρέσο να τον περάσει. Αν δεν σας αρέσει, μπορείτε να προσπαθήσετε να τους κάνετε να ψηφίσουν εκτός γραφείου. Αυτή ήταν μια δικλείδα ασφαλείας.
Αλλά τώρα, με το πρόσχημα μιας «έκτακτης ανάγκης», ένας πολιτικός καριέρας όπως ο Τζο Μπάιντεν, που βρίσκεται στο D.C. εδώ και 50 χρόνια, μπορεί να κάνει ένα νόμο κάνοντας απλά ένα διάταγμα από το πουθενά», δήλωσε ο Κένεντι.

Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρη η συνταγματική διαδικασία της θέσπισης των νόμων, ολόκληρο το αμερικανικό σύστημα διάκρισης των εξουσιών και των ελέγχων και ισορροπιών έχει παρακαμφθεί χάρη στον Covid και στις ψυχολογικές επιχειρήσεις της CIA και του στρατού.

Leo Hohmann, Brannon Howse 19/11/2021

πηγή

https://eternalnowblog.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters