Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Η ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ



ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

 «ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ, ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ« ΕΙΠΕ Ο ΠΑΡΜΕΝΙΔΗΣ (και όχι ο λογοκλόπος Καρτέσιος όπως θέλησε να μας το παρουσιάσει ο μασωνοκρατούμενος διαφωτισμός)
«…ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΡΑΤΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ  ΟΠΟΙΟΣ  ΕΛΕΓΧΕΙ  ΤΟ  ΧΡΗΜΑ  ΕΛΕΓΧΕΙ  ΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ  ΟΛΟΝ… « ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ

Η "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ !!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΔΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!


Να πάρουν τη ρεβάνς από τους ξένους τραπεζίτες, που πήραν τον έλεγχο των διοικήσεων, επιδιώκουν οι Έλληνες τραπεζίτες, πιέζοντας την κυβέρνηση να «ξηλώσει» τη διάταξη του τρίτου μνημονίου, με την οποία οι ξένοι έγιναν… αφεντικά.

Όμως, οι θεσμοί των δανειστών δεν αναμένεται να τείνουν ευήκοον ους σε τέτοια αιτήματα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟ SITEPHILENEWS.COM ΖΩ Ή ΠΈΘΑΝΑ;

http://www.philenews.comΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ “ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ” ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΑΣ.

ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΕΙ, ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ – ΧΩΡΙΣ Φ.Ε.Κ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥΛΙ ΣΕΡΡΩΝ 09-07-2018. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters