Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Στην στολή τουρκαλβανού που πυροβόλησε την ελληνική σημαία στα Καλάβρυτα παρατηρήθηκε το εξής: Βίντεο!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ; ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ. Μία “λεπτομέρεια” που δεν πρόσεξε κανείς.
Μία “λεπτομέρεια” που πρόσεξε μόνον ο γίγαντας Παναγιώτης Λιάκος στην “Δημοκρατία” και ήταν η αιτία για να κατέβει το βίντεο του Αλβανού. Από ποιούς; Μα από αυτούς που μας παραμυθιάζουν για τους “δύστυχους οικονομικούς μετανάστες που καταπιέζονται”. Διαβάστε και κρατηθείτε σε λίγο για μία νέα αποκάλυψη μεγατόνων που αφορά την προχθεσινη, δήθεν αντιρατσιστική πορεία.
Για να δούμε κύριε Δένδια, κάτι λέγατε για “τάγματα εφόδου”.
Χάινριχ Χίμλερ

Η εισαγωγή έγινε για να παραλληλιστεί με τα στοιχεία που έχει δώσει στους Έλληνες ο ίδιος ο Αλβανός ναζί για το ποιόν του και επιμένουμε να τα αγνοούμε.
Στην φωτογραφία του συλληφθέντα Αλβανού παρακρατικού (ως οικονομικό μετανάστη θα τον οίκτιρε και το κόμμα του κυρίου Φανούρη και ο ΣΥΡΙΖΑ) βλέπουμε να φιγουράρει στο πέτο του το έμβλημα των Ες Ες, «SS». Αλβανός Ες Ες δεν αποτελεί ανέκδοτο κατά το παλαιότερο «τουρίστας» αλλά ιστορική πραγματικότητα. Στις 17 Απριλίου 1944 δημιουργήθηκε μια μονάδα Ες Ες αποτελούμενη αποκλειστικά από Αλβανούς, με την ονομασία 21 Waffen – Gebirgs – Division der SS Skanderberg.
Χάριν συντομίας, οι πρόγονοι της κ. Μέρκελ αλλά και του Σαλί Μπερίσα τα έλεγαν «Σκεντέρμπεου». Σημειωτέον ο Σκεντέρμπεης είναι ο εθνικός ήρωας των Αλβανών, παρότι Έλλην στην καταγωγή (Γεώργιος Καστριώτης). Ιδρύθηκαν με πρωτοβουλία του αρχιτέκτονα του Ολοκαυτώματος Χάινριχ Χίμλερ και ασχολήθηκαν με δραστηριότητες όπως:
 Πυρπολήσεις χριστιανικών ναών, κλοπές, δολοφονίες, εκτελέσεις, βιασμοί και άλλα παραβατικά που συνοδεύουν πάντοτε τις εναλλασσόμενες γενεές των δυσώνυμων ανθελλήνων. Δεν είναι απορίας άξιος που κανείς δεν πρόσεξε τούτο το… κλεμμένο γράμμα;
olympia.gr

Βίντεο βόμβα για την Τσαμουριά! Ντοκουμέντα Τσάμηδων με SS!




Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters