Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Η σφαγη των Ελλήνων από το Βυζάντιο και την Εκκλησία! ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ πως εκχριστιανιστηκαν οι Ελληνες Διάβασε και φρίξε

Η σφαγή των Ελλήνων από το Βυζάντιο και την Εκκλησία! Η σφαγή των Ελλήνων από το Βυζάντιο και την Εκκλησία! Διαβάστε όλα τα στοιχεία

Τα παρακάτω είναι αυτοκρατορικά διατάγματα από την εποχή του Βυζαντίου με τα οποία δίνονται οδηγίες προς τους τοπικούς άρχοντες για το πως θα εξαλείψουν τους “Έλληνες”. Σαν Έλληνες θεωρούνται αυτοί που δεν ασπάστηκαν τον χριστιανισμό αλλά συνέχιζαν να εξασκούν την προγονική τους Ελληνική θρησκεία και να διαβάζουν και να μελετούν αρχαία κείμενα φιλοσόφων.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ 3/2/2903-2019 (βίντεο)ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ 03/02/2019 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ! ! ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ! ! !

ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ


Βασιλειάδης Δημήτριος

Διευκρινίσεις της Εθνικής Τράπεζας σχετικά με την Τράπεζα της Ανατολής
Αθήνα

21/9/2011

Με αφορμή την πρόσφατη ανακίνηση, για μια ακόμη φορά, ενός ανύπαρκτου θέματος περί απαιτήσεων «μετόχων της Τράπεζας της Ανατολής» σε βάρος της Εθνικής, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος διευκρινίζει τα εξής:

Εγχειρίδιο με οδηγίες για τη δολοφονία μελών του κόμματος AfD δημοσίευσαν οι Αντίφα της Γερμανίας


Κάλεσμα για τη δολοφονία σημαντικών στελεχών του ακροδεξιού κόμματος ”Εναλλακτική για τη Γερμανία” (AfD), με λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να το πράξουν, εντοπίστηκε σε διαδικτυακή πλατφόρμα συνδεδεμένη με τους Αντίφα της Γερμανίας.

Η δημοσίευση έγινε στην περίφημη πλατφόρμα “Indymedia” και καλεί για τη δολοφονία αρκετών βουλευτών του AfD, μεταξύ των οποίων των ηγετικών στελεχών Αλεξάντερ Γκάλουαντ και Άλις Βάιντελ, μεταδίδει το Tichys Einblick.

Ο ρόλος των Τραπεζιτών στην Επανάσταση του 1917 (και όχι μόνο)


Της Οκτωβριανής Επανάστασης
προηγήθηκε η Φεβρουαριανή.
Ήταν άσχετες μεταξύ τους;
Σας λένε κάτι τα ονόματα Kuhn, Loeb, Schiff, Warburg, Parvus; Κάτι σχετικά με την Μεγάλη Επανάσταση του 1917; Όχι; Έχετε ακουστά μόνον για Μαρξ, Λένιν, Τρότσκι;

Ο πανεπιστημιακός Δημήτρης Μιχαλόπουλος και ο δημοσιογράφος-ερευνητής Σπύρος Χατζάρας μιλούν για την «Ρωσική Επανάσταση» που έγινε μέσα στον Α΄ παγκόσμιο πόλεμο. Εξηγούν γιατί έγινε από τους Τραπεζίτες και όχι από τον λαό, όπως η κοινή ιστορία διαδίδει.

Η χειραγώγηση μέσω του ποδοσφαίρου και η κλοπή του εθνικού πλούτου της Ελλάδας.


Κατά τον Νόαμ Τσόμσκι η πρώτη τεχνική χειραγώγησης της κοινής γνώμης είναι “η τεχνική της διασκέδασης”.

Πρωταρχικό στοιχείο του “κοινωνικού ελέγχου” η τεχνική της διασκέδασης συνίσταται στην στροφή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και από τις μεταλλαγές που αποφασίστηκαν από τις πολιτικές και οικονομικές ελίτ, με ένα αδιάκοπο καταιγισμό διασκεδαστικών και ασήμαντων λεπτομερειών.

“ΤΡΙΣ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ” ΟΙ ΠΡΕΣΠΕΣ (!!!)

Η Συνθήκη της Βιέννης
ΑΚΥΡΩΝΕΙ με τρία “ποινικά άρθρα”
τη συμφωνία της λίμνης

Εν δράσει, οι διεθνείς κακοποιοί κατά ελληνισμού…
Οι έμμισθοι σταβλίτες, του αρχισταβλίτη Σόρου – τα γραπτά μένουν.
Έχω αποκαλύψει τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΛΟ του από το 1992…

Όλοι αυτοί τώρα διακινούν μετά μανίας ότι τελεσιδίκησε το πωλητήριο της Μακεδονίας.
Κομπάζουν, δεν αγγίζετε, δεν πέφτει. Και σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.
Ψεύδος, πανικού.

Εξηγήθηκε ο πιο Αινιγματικός Στίχος της Οδύσσειας με τη Βοήθεια Βατραχανθρώπων

Με τη βοήθεια βατραχανθρώπων η Επιστήμη προσπαθούσε να εξερευνήσει την “Οδύσσεια”, το 1963.
Ίσως ο ισχυρισμός αυτός να φαινόταν εξοργιστικός και παράδοξος. Κι όμως, οι αρχαιολόγοι του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, δεν είχαν την παραμικρή διάθεση ευφυολογημάτων, όταν υποστήριζαν ότι η ανακάλυψη των “βομβών οξυγόνου” τους επέτρεψε να διαφωτίσουν έναν μυστηριώδη στίχο της “Οδύσσειας”.

Υπάρχουν Τρεις Κατηγορίες Ανθρώπων που Ζουν στη Γαία Σύμφωνα με τους ΟλύμπιουςΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ – ΜΗΝΥΜΑ:
– «Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων που ζουν στη Γαία».

-«Οι Ουράνιοι Έλληνες οι συνοδοί των θεών που ζουν χιλιάδες χρόνια στον πλανήτη».

-«Οι γήινοι άνθρωποι που μεταλλάχθηκαν στη Γαία».


-«Μια ειδική κατηγορία ανθρώπων μοιάζουν πολύ με τα ανθρώπινα όντα αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι άνθρωποι.

-Είναι από άλλες διαστάσεις με κοσμική αποστολή.

-Παραπλανούν τη σκέψη και δεν μπορείς να τους ξεχωρίσεις.

Οι Rothschild δίνουν γραμμή στους πράκτορες της δημοσιογραφίας να συνεχίσουν να εκθειάζουν τον πράκτορα της OTPORΟι ύαινες της τοκογλυφίας …τρίβουν τα χέρια τους.
300 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου … στο έδαφος της Βενεζουέλας …
Άνθρωποι τρέχουν σε πολέμους για 1000 ευρώ τον μήνα. Άλλοι σκοτώνουν κατά παραγγελία για 5000 ευρώ.
Κάποιοι πέφτουν στα τέσσερα για 10 ευρώ μόλις…
Για 16 τρισεκατομμύρια δολάρια … δεν θα έκαναν ακόμα και πόλεμο ;

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ FRESH RADIO ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 4-2-2019

ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΤΗΝΩΝ.... ΠΡΟΣΟΧΗ...ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ.....

Αφροδιτη Καρανικου
Αλλόκοτη η εποχή μας... χωρίς αξίες, χωρίς σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ακόμη και της ίδιας της ζωής.
Χρόνια τώρα, κάποιοι έστησαν τις βιομηχανίες τους με σκοπό το κέρδος, και με πολύτιμο βοηθό τους την εξαπάτηση.
Σ'αυτό βοήθησε ο τομέας της διαφήμισης, ο οποίος εκτοξεύθηκε στα ύψη με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα από την τηλεόραση και τα περιοδικά.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΟ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ;;; ΑΠΑΠΑΠΑ


 

Νικόλαος Γεωργιάδης
ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ...ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ.....
ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ;;;;; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ....
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.....ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.......
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ...ΑΦΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ....ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ;;;;;;;;

Εσκεμμένη εξάπλωση καρκίνου παγκοσμίως μέσω εμβολίων!

eskemeni-exaplosi-tou-karkinou-pagosmios-meso-embolion
Ναι, ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί μέσω ιών του καρκίνου και προτού να πείτε ότι είναι λάθος, διαβάστεεδώ… Αυτή η εκπληκτική λογοκριμένη συνέντευξη διενεργήθηκε από τον ιατρικό ιστορικό Edward Shorter για την δημόσια τηλεόραση WGBH (Βοστώνη) και Blackwell Science. Κόπηκε από την The Health Century λόγω της τεράστιας ευθύνης της.
H παραδοχή ότι τα εμβόλια της φαρμακευτικής εταιρείας Merck έχουν παραδοσιακά ενισχύσει ιούς του καρκίνου (SV40 και άλλους) σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Οι αρνητικές επιπτώσεις του να κόβετε τα μαλλιά σας

Πίσω στις αρχαίες εποχές, οι άνθρωποι πολλών πολιτισμών είχαν μακριά μαλλιά επειδή πίστευαν πως ήταν σημάδι δύναμης και πνευματικής ωριμότητας.

Οι Ιθαγενείς της Αμερικής και οι Κινέζοι είναι λίγα παραδείγματα από τις κουλτούρες που εκτιμούσαν τα μακριά μαλλιά και γι αυτό οι άντρες και οι γυναίκες αυτών των πολιτισμών σπάνια έκοβαν τα μαλλιά τους.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters