Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Tο πρώτο αρχαιοελληνικό πολυβόλο που εκσφενδόνιζε διαδοχικά βέλη

Αυτό είναι το πρώτο αρχαιοελληνικό πολυβόλο που εκσφενδόνιζε διαδοχικά βέλη. Ποιος το εφύηρε και σε ποια μάχη δοκιμάστηκε πρώτα

Στην αρχαιότητα το βεληνεκές των όπλων ήταν το συγκριτικό πλεονέκτημα που εξασφάλιζε υπεροχή σε κάθε στρατό. Η έκβαση κάθε μάχης εξαρτιόταν από το πόσο μακριά μπορούσε κάθε όπλο να εκτοξεύσει, αλλά και η συχνότητα στις βολές.

Ένας τοξότης υπερτερούσε από έναν σπαθοφόρο. Γι΄αυτόν τον λόγο οι λαοί προσπαθούσαν να έχουν τα ισχυρότερα τόξα.Αν μάλιστα ο καταπέλτης είχε τη δυνατότητα να εκτοξεύει πολλαπλά βέλη σε χρονική διαφορά ελάχιστων δευτερολέπτων, αποτελούσε ένα από τα πιο δυνατά όπλα.

Υπερυπολογιστής Μιμείται Τον Ανθρώπινο Εγκέφαλο...


Perierga.gr - Ένας υπερυπολογιστής που μιμείται τον ανθρώπινο εγκέφαλο

Ο μεγαλύτερος υπερυπολογιστής στον κόσμο, ο οποίος μπορεί να ολοκληρώσει περισσότερες από 200 εκατομμύρια κινήσεις ανά δευτερόλεπτο, ενεργοποιήθηκε για πρώτη φορά.
Ο υπολογιστής των 15 εκατομμυρίων λιρών έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να λειτουργεί όπως ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Ονομάζεται SpiNnaker και θα βοηθήσει τους επιστήμονες να κατανοήσουν καλύτερα πώς οι νευρολογικές ασθένειες, όπως η νόσος του Πάρκινσον, επηρεάζουν τον εγκέφαλο.

Καλά Γίνονται Αυτά Στην Ελλάδα...

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνικη σημαια
Σχολιάζει ο Κλεισθένης.

Μάθαμε και τι δεν μάθαμε. 
Το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν είχε μετατραπεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο για πολιτικάντηδες και όχι μόνο. Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το wikipedia.org 

Το Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» δημιουργήθηκε το 2000 με δαπάνη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και λειτουργεί ως κοινωφελές, μη κερδοσκοπικό ίδρυμα. Το σύνολο των πλεονασμάτων του Ιδρύματος δίνεται στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Όργιο Φοροδιαφυγής Στη Γερμανία- Εγκληματικές Συμμορίες: Deutsche Bank Και Commerzbank...


Δύο νέα είδη φορολογικής απάτης, τα εγχειρήματα Cum-Ex και Cum-Cum, στα οποία αποκαλύφθηκε πως συμμετείχαν όλες οι μεγάλες τράπεζες, κυρίως η Deutsche Bank και η Commerzbank – οπότε πολύ σωστά θεωρούνται ως εγκληματικές συμμορίες. 
 
Πρόσφατα ανακαλύφθηκαν δύο τρόποι, τα εγχειρήματα Cum-Ex και Cum-Cum, μέσω των οποίων τράπεζες, κερδοσκόποι και δικηγόροι κερδίζουν τεράστια ποσά, κλέβοντας τα κράτη – αφού προηγουμένως έχουν αναλύσει τα φορολογικά τους συστήματα και έχουν βρει τα αδύναμα σημεία που τους επιτρέπουν τη, νόμιμη ουσιαστικά, κλοπή.

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) 19/4/2018


Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 19/4/2018
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΔΩΣΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΦΕΚ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΨΑΞΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΔΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΟ ΜΕ ΦΕΚ!

Ρωσία-Κίνα Συγκαλούν Το Συμβούλιο Ασφαλείας Για Την Συμφωνία Των Πρεσπών...

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες την προσεχή εβδομάδα Ρωσία και Κίνα (δύο από τα πέντε μόνιμα κράτη-μέλη με δικαίωμα βέτο) προχωρούν στην πραγματοποίηση έκτακτης συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών στην οποία θα ζητήσουν την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μία "Επιτυχία" Της Συμφωνίας Των Πρεσπών...


Η «Μακεδονική Φέτα» Έκανε Την Εμφάνισή Της Στα Ράφια Των Ελληνικών Σούπερμαρκετ Και Του Εξωτερικού!

“Πάγωσαν” καταναλωτές γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ με εκατοντάδες υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα, όταν κοίταξαν τα ψηλά γράμματα προϊόντων που αγόρασαν. 

Αυτό το Βότανο Δεν Πρέπει να Λείπει από Κανένα Σπίτι. Δείτε τις Απίστευτες ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ του Ιδιότητες!

Είναι ένα ολιστικό βότανο, ευρέως διαδεδομένο στον Δυτικό κόσμο, ιδιαίτερα χρησιμοποιημένο σε συμπληρώματα διατροφής, αλλά γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων στην παραδοσιακή ιατρική της Ανατολής.
Πρόκειται για τη φορσκολίνη. Η ουσία φορσκολίνη (forskolin) είναι η δραστική ουσία ενός φυτού (του Coleus Forskohlii) που ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια της μέντας και συναντάται κυρίως σε περιοχές όπως η Ινδία και η Ταϊλάνδη.

Τι Κρύβεται Πίσω από την Συμφωνία Κράτους και Εκκλησίας

 
Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος
Η Eκκλησία της Ελλάδος θα διαχειρίζεται αποκλειστικά πλέον 10.500 κληρικούς και 200 εκατομμύρια ευρώ, πάλι με έξοδα του κράτους.

Γιατί δέχτηκε με προθυμία ο Ιερώνυμος; 

Επειδή η ανώτατη ιεραρχία πλέον αποκτά υπερεξουσίες πάνω στους κληρικούς: μπορούν άνετα πλέον εσωτερικά να αναπροσαρμόζονται οι μισθοί σε οποιοδήποτε πρόσωπο, άρα υπάρχει μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους στους κύκλους των υψηλά ισταμένων, αλλά και απολύσεις «αντιφρονούντων» και προσλήψεις «φίλων».

Πυρηνικός αντιδραστήρας 2 δισεκατομμυρίων χρόνων βρέθηκε στη Γκαμπόν

Επιμέλεια/Μετάφραση: Ομάδα Ορφέας
Ένας εργαζόμενος σε εργοστάσιο επεξεργασίας πυρηνικών καυσίμων στη Γαλλία διαπίστωσε κάτι ύποπτο. Είχε μόλις πραγματοποιήσει μια ανάλυση ρουτίνας σε δείγμα ουρανίου από μια φαινομενικά κανονική πηγή ορυκτών.
Όπως και στην περίπτωση του φυσικού ουρανίου, το υλικό μελέτης περιείχε τρία ισότοπα, δηλαδή τρεις μορφές με διαφορετικές ατομικές μάζες: το ουράνιο 238, την πλουσιότερη ποικιλία ουρανίου 234 και το ουράνιο 235, το πολυπόθητο ισότοπο, επειδή μπορεί να διατηρήσει μια πυρηνική αλυσιδωτή αντίδραση.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters