Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Μεγάλη επαναφορά εναντίον Τέλος παιχνιδιού (Δυτικό Πόκερ εναντίον Ανατολικό Σκάκι) Σας ενωνω τα τελευταια κομματια του παζλ και βλεπετε πλεον το τελος του παιχνιδιου.

Στις 2 Μαρτιου του σωτηριου ετους 2022, η ΕΚΤ και η ΕΕ, ενημερωνονται αιφνιδιαστικα και γραπτως απο τη Ρωσικη Κεντρικη Τραπεζα και τη Ρωσικη αντιπροσωπεια στις Βρυξελλες, πως στις 4 Μαρτιου, η Ρωσια προκειται να προχωρησει σε απο-φορολογηση της αγορας του χρυσου της (σε ποσοστο 20%) και θα συνδεσει την ισοτιμια του νομισματος της, απευθειας με την αξια του χρυσου και οχι με καποιο αλλο νομισμα (πχ. δολλαριο ή ευρω).

Η αντίσταση των ερπετοειδών...

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που έχει η ερπετοειδής φυλή και ο αποκρυφισμός σε σχέση με εμάς είναι η ικανότητα να χρησιμοποιούν την ψευδαίσθηση παραμένοντας κρυμμένοι σε μια άλλη διαστατική συχνότητα. 

Πρέπει να αναρωτηθείτε πόσο αποτελεσματικοί θα εξακολουθούσαν να είναι αν αυτό το πέπλο της ψευδαίσθησης είχε αρθεί; 

(από την Teri Wade)

Καθώς εισερχόμαστε σε αυτές τις υψηλότερες διαστατικές συχνότητες, οι άνθρωποι αναφέρουν ότι βλέπουν και δέχονται επισκέψεις από εξωδιαστατικά όντα και γεωμετρικές μορφές με τη μορφή φωτός. 

Είμαι ένας από αυτούς... 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters