Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Λυκαβηττός & Μηχανή Ουρανίου των Ναζί

Λυκαβηττός & Μηχανή Ουρανίου των ΝαζίΟ Λυκαβηττός, η Μηχανή Ουρανίου των ΝΑΖΙ, το Κολονάκι, η Περιστερά, η Κουκουβάγια και ο Αποσπερίτης ! Λυκαβηττός, τι στην ευχή συμβαίνει εκεί!! Στα Άδυτα της Φάρμας των Ζώων. Οι μαγικές τελετές του Χίτλερ και οι αποκρυφιστικές πρακτικές των Ναζί.

Το Τελευταίο Οχυρό του Γερμανικού Έθνους.

Β Ο Μ Β Α !!! «BILDERBERG» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΓΕΜΙΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Η ΑΘΗΝΑ….
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΙΕΣ…

Η πρόβλεψη Μπαρόζο για την επόμενη κυβέρνηση
Μεγάλη προσέλευση, υψηλές παρουσίες και πλούσιο παρασκήνιο είχε η Ευρωπαϊκή Διάσκεψη Concordia Europe, που διοργανώνεται στο Χίλτον.

Στην Εφημερίδα των Συντακτών “Βόμβα” Μαρτίνη για off shore πεθαμένου πολιτικού δυό μερες πριν την Εξεταστική !!!


 

Μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο προφυλακισμένος πρώην πρόεδρος των δύο νοσοκομειακών ιδρυμάτων, κατονομάζει υπουργούς των προηγούμενων κυβερνήσεων με κύριους «υποκινητές» τους «γαλάζιους» Άδωνη Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη,”για να αρπάξει το “Ντυνάν” ο Σάλλας” όπως λέει χαρακτηριστικά η εφημερίδα ενώ δεν αφήνει «εκτός κάδρου» και τις μεθοδεύσεις που έγιναν παλαιότερα επί ΠΑΣΟΚ, με τον Ανδρέα Λοβέρδο να παίζει σημαντικό ρόλο στις πελατειακές πρακτικές που αναπτύχθηκαν εντός της Διοίκησης του «Ερ. Ντυνάν».
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters