Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Η απόκοσμη Ελληνική πόλη «φάντασμα» στην Ιταλία που τρομάζει τους ειδικούς! (ΦΩΤΟ)

Το Craco βρίσκεται στην περιφέρεια της Basilicata και στην επαρχία Matera της Ιταλίας και κατοικήθηκε τον 8ο αιώνα από Έλληνες αποίκους με την ονομασία Montedoro, οι οποίοι προτίμησαν την ενδοχώρα για αμυντικούς λόγους, εγκαταλείποντας την παραθαλάσσια πόλη Metaponto.

Ο Αγιογδύτης Οβριόπουλος και οι Καλοί Φόροι

Φόρος στα Τσιγάρα, Φόρος στο Πετρέλαιο, Φόρος
στα καύσιμα, Φόρος στα αυτοκίνητα, Φόρος στα Κινητά, Φόρος Θεαμάτων, Ενιαίος Φόρος Ακινήτου Ιδιοκτησίας, Φόρος στο Εισόδημα, Φόρος στα Νοίκια, Φόρος στο Ρεύμα, Φόρος για τα σκουπίδια, Φόρος Προστιθεμένης Αξίας , Φόρος , Φόρος, Φόρος.
Και τώρα.Φόρος στις σακούλες.
Ακολουθεί, ο Φόρος υγείας στη Ζάχαρη και ο φόρος στα λιπαρά ενάντια στη Χοληστερίνη που και αυτοί, είναι για το … «καλό μας», και ο φόρος στο υδρόθειο της πορδής.
Και οι καλοί άνθρωποι, κάνουν αναδιανομή εισοδήματος, μαζεύουν λεφτά από τους πλιούσιους αντιδραστικούς και τα δίνουν στα ξυπόλυτα τάγματα του ΣΥΡΙΖΑ..
http://deltio11.blogspot.gr/2018/01/blog-post_53.html

Ποινή φυλάκισης 2,5 χρόνων στον Ηλιάδη

 
Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την Παρασκευή  ποινή 2,5 ετών στον Ανδρέα Ηλιάδη και πρόστιμο 120 χιλιάδων ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι σε μια εκ των κατηγοριών που αντιμετώπιζαν και που αφορούσε τη χειραγώγηση της αγοράς μέσω παραπλανητικών δηλώσεων για το κεφαλαιουχικό έλλειμμα της τράπεζας, στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Tράπεζας στις 19/6/2012.

Ο ΝΑΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ, Ο ΝΑΟΣ ΠΟΥ ΔΟΝΕΙΤΑΙ - Ο ΝΑΟΣ ΠΥΞΙΔΑ


Το Ιερό του Απόλλωνα στην Ηλεία, αλλά και ο
Δελφικός Ναός κρύβουν κάποια
αναπάντεχα μυστικά. Οι Αρχαίοι Ελληνικοί Ναοί δεν
ήταν τυχαία αρχιτεκτονήματα. Σίγουρα, δεν κατασκευάστηκαν μόνο για να στεγάσουν
τη Αρχαία λατρεία, αλλά και για να αποτυπώσουν την αρμονία του Σύμπαντος
. Μέσα
τους είναι εγγεγραμμένη η βαθιά γνώση που συνδέει τη Γη με τον Ουράνιο θόλο,
τον άνθρωπο με το ’Άπειρο.

Τι θα συμβεί κατά τη διάρκεια της μετάβασης στη πέμπτη διάσταση;

Πρόβλεψη του Drunvalo Melchizedek 10 Ιανουαρίου 2017 Από τη διάλεξη του  Drunvalo Melchizedek στο εργαστήριο του Λουλουδιού της Ζωής
 Μετάφραση σχόλια από το Ζάχο Σκαφίδα
 Τι πρόκειται να συμβεί στο εγγύς μέλλον
Αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι ότι όταν προσεγγίζουμε το σημείο της μετάπτωσης όπου η αλλαγή αυτή πραγματοποιείται, όλα αρχίζουν να καταστρέφονται - όλες τις κοινωνικές δομές, κλπ αρχίζουν να διαλύονται και να σπάζουν.

Χρωστάμε 233 τρισ. δολάρια στους εξωγήινους, μειώθηκε ως προς το ΑΕΠ / Φούσκα έτοιμη να εκραγεί το παγκόσμιο χρέος – Σε συναγερμό οι κεντρικές τράπεζες

Χρωστάμε 233 τρισ. δολάρια στους εξωγήινους, μειώθηκε ως προς το ΑΕΠΣε ανοδική τροχιά συνεχίζει να κινείται το παγκόσμιο χρέος καθώς εκτοξεύθηκε στα 233 τρισ. δολάρια, αυξημένο κατά 16 τρισεκατομμύρια δολάρια από τα τέλη του 2016, σύμφωνα με ανάλυση του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών (IIF).
Το ιδιωτικό χρέος του μη χρηματοπιστωτικού τομέα εκτινάχθηκε στον Καναδά, τη Γαλλία, το Χονγκ Κονγκ, τη Νότια Κορέα, την Ελβετία και την Τουρκία.

Διατροφική Κυριαρχία, γιατί η τροφή δεν αποτελεί πια βασικό ανθρώπινο δικαίωμα σήμερα.

Σήμερα, το σύστημα παραγωγής, διανομής και κατανάλωσης τροφίμων, σε όλη την αλυσίδα του, από το χωράφι μέχρι το πιάτο, βρίσκεται στα χέρια ελάχιστων πολυεθνικών που αποκλειστική προτεραιότητα έχει το οικονομικό όφελος και όχι τις διατροφικές μας ανάγκες, και το σεβασμό για το περιβάλλον. Τα αγαθάόπως το νερό, οι σπόροι, η γη ... ιδιωτικοποιήθηκαν και ανήκουν πια στις πολύ μεγάλες πολυεθνικές.

Η τροφή δεν αποτελεί πια βασικό ανθρώπινο δικαίωμα σήμερα.

Ho'oponopono, Ιστορία, εξέλιξη, εφαρμογή στη Νέα εποχή

Δεν βλέπω τον εαυτό μου ως kahuna, βλέπω τον εαυτό μου ως συλλέκτη ψηγμάτων αλήθειας. Είμαι μόνο εδώ για να είμαι υπεύθυνος και είναι συχνά πολύ δύσκολο να το κάνουμε αυτό.
 Δρ Hew Len, Shamanic Wisdomkeepers

Από τον Ζάχο Σκαφίδα

Ho’oponopono σημαίνει, «να κάνεις το σωστό», ή «να διορθώνεις ένα λάθος».

"Στο Βατικανό είναι κρυμμένη όλη η Αρχαία Ελληνική γραμματεία και όλα τα βιβλία της Αλεξανδρινής βιβλιοθήκης;"

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί στα πανεπιστήμια του εξωτερικού να υπάρχει μία αλλαγή στη στάση τους απέναντι στα ελληνικά συγγράμματα της Αρχαίας Εποχής.
Αφορμή ήταν ο υπολογιστής των Αντικυθήρων πράγμα που έβαλε πολλούς ερευνητές σε σκέψεις αφού η λειτουργία και οι υπολογισμοί του είναι ακριβείας σε σχέση με το πλανητικό σύστημα.

Τα Ακασικά Αρχεία Γεννήθηκαν στην Ελλάδα

Δεν ήθελα να σας πω την αλήθεια να γράψω για αυτά αλλά τελικά το κάνω διότι πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα τα οποία έχουν παρεξηγηθεί στο έπακρον….!!!! Και ίσως έλθω σε σύγκρουση με τους ψευδογκουρούδες και ψευδό Δαλάι Λάμα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα αλλά και με πολλούς άλλους ψευτογνώστες του Ακασικισμού!!!!

Ας δούμε όμως εν αρχή τι είναι τα Ακασικά Αρχεία:

Η ψυχή και τα 21 γραμμάρια του «βάρους» της

Η λέξη «ψυχή» (από το ρήμα «ψύχω», δηλ. «πνέω») κυριολεκτικά σημαίνει «πνοή», δηλαδή την ένδειξη της ζωής στο σώμα η οποία εκδηλώνεται μέσω της αναπνοής. Εντούτοις, από αρχαιοτάτων χρόνων ο όρος χρησιμοποιήθηκε για να δηλώσει πολύ περισσότερα, ιδίως όσον αφορά τις νοητικές λειτουργίες του ανθρώπου και τη μετά θάνατον ζωή, με ειδικά το τελευταίο να έχει κυριαρχήσει στη θρησκεία και τη φιλοσοφία.

To site που προέβλεψε 17 θανάτους το 2017, έβγαλε την λίστα για το 2018

Το 2017 ήταν χρονιά ρεκόρ για το deathlist.net, καθώς κατάφερε να προβλέψει 17 θανάτους.Το συγκεκριμένο site είναι online από το 1987, δημοσιεύοντας στην αρχή κάθε χρόνου μία μακάβρια λίστα με τους celebrities που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να εγκαταλείψουν τα εγκόσμια.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters