Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Ποινή φυλάκισης 2,5 χρόνων στον Ηλιάδη

 
Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την Παρασκευή  ποινή 2,5 ετών στον Ανδρέα Ηλιάδη και πρόστιμο 120 χιλιάδων ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι σε μια εκ των κατηγοριών που αντιμετώπιζαν και που αφορούσε τη χειραγώγηση της αγοράς μέσω παραπλανητικών δηλώσεων για το κεφαλαιουχικό έλλειμμα της τράπεζας, στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Tράπεζας στις 19/6/2012.


Υπενθυμίζεται ότι κρίθηκαν αθώοι όλοι οι κατηγορούμενοι σε άλλες τέσσερις κατηγορίες και ότι εκτός από την Τράπεζα Κύπρου ως νομικό πρόσωπο και τον Ανδρέα Ηλιάδη, κατηγορούμενοι στην ίδια  υπόθεση ήταν επίσης οι Θεόδωρος Αριστοδήμου, Αντρέας Αρτέμη, Γιάννης Κυπρή και Γιάννης Πεχλιβανίδης, οι οποίοι κρίθηκαν αθώοι από το δικαστήριο.

Σύμφωνα με την εν λόγω κατηγορία, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Τράπεζας στις 19/6/2012, ο κ. Ηλιάδης, ενώ ήταν μέλος του ΔΣ και Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής διέδωσε πληροφορίες που έδιναν παραπλανητικές ενδείξεις σε σχέση με τα χρηματοοικονομικά μέσα, δηλαδή ενώπιον των μετόχων της τράπεζας προέβηκε σε παραπλανητικές δηλώσεις σε σχέση με το κεφαλαιουχικό έλλειμμα της τράπεζας.

Πηγή: philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters