Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ο Γ.Παπανδρέου – Εκχώρησε εθνική κυριαρχία

“Κατοχικός” πρωθυπουργός παρά ηγέτης ο Γ.Παπανδρέου – Εκχώρησε εθνική κυριαρχία με σφραγίδα Βουλής


Mπλοφάρει με την απειλή των εκλογών ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προκειμένου να πειστούν οι βουλευτές της Κ.Ο. της ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο με το οποίο δεσμεύει τις επόμενες κυβερνήσεις για τα επόμενα 50 χρόνια σε ότι αφορά το πλαφόν των συντάξεων στο 2,5% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος έως και το 2060! Η απόρριψη των διατάξεων του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που στέλνει τους συνταξιούχους εφ’εξής σε μία εποχή αβάστακτης φτώχειας είναι βέβαιο ότι θα σημάνει κραδασμούς στην κυβέρνηση και δεν αποκλείεται ως ενδεχόμενο.
Στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ γνωρίζουν ότι «το κόμμα τελειώνει» με την ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου. Αλλά και σε περίπτωση προκήρυξης εκλογών είναι βέβαιο ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να αποσπάσει την πλειοψηφία των εδρών....


Ο πρωθυπουργός μπορεί να υπολογίζει μόνο στην θετική ψήφο της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία σε συνέντευξη της σε κυριακάτικη εφημερίδα δηλώνει ότι θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο του κ. Ανδρέα Λοβέρδου, όχι όμως πλέον του ΛΑΟΣ που έχει τοποθετηθεί αρνητικά. Είναι ενδεικτική η αναφορά της Ντόρας Μπακογιάννη στο ενδεχόμενο να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές.

Η πρώην υπουργός και τώρα ανεξάρτητη βουλευτής, η οποία δηλώνει πώς «παροικεί την Ιερουσαλήμ» και άρα γνωρίζει, ισχυρίζεται πώς αν υπάρξει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ενδεχομένως και να διακοπεί η χρηματοδότηση από το ΔΝΤ και την ΕΕ.

Το νομοσχέδιο θα κατατεθεί για επεξεργασία από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής την Τρίτη 29 Ιουνίου. Προβλέπει συνταξιοδότηση στα 65 έτη είτε στα σαράντα χρόνια εργασίας με ένσημα και στα εξήντα έτη ως προς την ηλικία. Προβλέπεται, επίσης, και η εξίσωση ανδρών και γυναικών από το 2013. Από το 2015 τα συντάξιμα χρόνια για βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα θα υπολογίζονται στα 60. Δεν καταργούνται τελικά οι συντάξεις χηρείας καθώς και η σύνταξη στις άγαμες θυγατέρες.

Το βασικό πρόβλημα του Γιώργου Παπανδρέου είναι ότι συνεχώς απομονώνεται τόσο από την Κ.Ο. του κόμματός του όσο και από την βάση του ΠΑΣΟΚ. Δείχνει περισσότερο διαχειριστής μιάς κατάστασης, δίκην “κατοχικού” πρωθυπουργού, παρά ηγέτης…

Eίναι χαρακτηριστικό ότι το μνημόνιο που ο Γ.Παπανδρέου επέβαλε να ψηφιστεί από την Βουλή (Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ, πλην Σ.Σακοράφα, Β. Οικονόμου και Γ.Δημαρά, ΛΑΟΣ και Ντόρα Μπακογιάννη) επιτρέπει στο ΔΝΤ και τους λοιπούς δανειστές της Ελλάδας αν υπάρξει καθυστέρηση 30 ημερών στην καταβολή των δόσεων να κατάσχουν εθνικά περιουσιακά στοιχεία!

Συγκεκριμένα αναφέρει: “Ούτε ο δανειολήπτης ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας (σ.σ. !!!) ή διαφορετικά λόγω της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης – συντηρητικής ή αναγκαστικής – ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιαδήποτε ενέργεια-διαδικασία σχετικά με την σύμβαση”.

Αυτά υπερψήφισαν 172 βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Βέβαια, όλα αυτά δεν αντέχουν σε μία προσφυγή στο Συνταγματικό Δικαστήριο και προφανώς αυτή θα είναι η λύση στην οποία θα καταφύγει η όποια νέα κυβέρνηση θελήσει να επανακτήσει την κυριαρχία της χώρας. Απλώς αυτό θα πρέπει να υπάρξει πολύ προσεκτικός σχεδιασμός των επόμενων κινήσεων πριν γίνει η κίνηση αυτή…

defencenet.gr

Κόμμα Αλβανών Μεταναστών Ελλάδας

Κόμμα Αλβανών Μεταναστών Ελλάδας..εμφανίστηκε στο facebook.. !



Σελίδα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης "Facebook", δημιούργησαν οι πρωτεργάτες του αλβανικού κόμματος στην Ελλάδα. Αφυπνισθείτε...!
Μέσω του διαδικτύου επιθυμούν να βρουν συμπαραστάτες στον αγώνα τους για εκπροσώπηση των Αλβανών μεταναστών στο ελληνικό κοινοβούλιο μέσω του δικού τους κόμματος.
Στην χώρα της δημοκρατίας και της φιλοξενίας, πολλοί είναι εκείνοι που θα πουν ότι μια τέτοια κίνηση αν μη τι άλλο προκλητική δεν είναι. Όποιος το δει καλοπροαίρετα ενδεχομένως να θεωρήσει πως είναι δικαίωμά τους να διεκδικούν.....


Να απαιτήσει από την εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση να τεθούν εκτός νόμου φασιστικά κόμματα όπως το ΛΑΟΣ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Μπαίνοντας όμως στην συγκεκριμένη σελίδα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς τις δημοσιεύσεις των διαχειριστών της:
- Φίλοι του George Soros, επίσημη ομάδα υποστηρικτών
- Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
- Δεν ξεχνάμε τους φίλους μας: George Bush
- ΠΑΣΠ - ΠΑΣΟΚ Μειονοτήτων και μεταναστών
- Μακεδονική μειονότητα Ελλάδος
- Τούρκικη Μειονότητα Ελλάδος
Οι σκοποί του υπό ύδριση κόμματος είναι πολύ συγκεκριμένοι:
1) Να προωθήσει την Ελληνο-Αλβανική φιλία ώστε έλληνες και αλβανοί στην Ελλάδα να συνηπάρχουν ειρηνικά με αγάπη και δημιουργικότητα.
2) Να αγωνιστεί και να κατοχυρώσει τα δικαιώματα των αλβανών αλλά και όλων των άλλων μεταναστών στην Ελλάδα.
3) Να συνεργαστεί με τις μειονότητες της Ελλάδας (π.χ. Τουρκική, Μακεδονική) για μια πολυπολιτισμική, δημοκρατική, Ευρωπαική Ελλάδα.
4) Να συνεργαστεί με δημοκρατικά κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ για την καταπολέμηση της ακροδεξιάς, του εθνικισμού στην Ελλάδα.
5) Να καταπολεμήσει εκτος τον εθνικισμό και άλλες νοσυρές καταστάσεις όπως ο αντισημιτισμός, η ξενοφοβία, η ισλαμοφοβία, η ομοφοβία, ο ανθελληνισμός
6) Να απαιτήσει από την εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση να τεθούν εκτός νόμου φασιστικά κόμματα όπως το ΛΑΟΣ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
7) Να εισάγει τον διεθνιστικό παρεμβατισμό στην πολιτική.
8) Να προωθήσει την ιδέα για μια οικονομική ένωση στα βαλκάνια. (sic)
Οι Αλβανοί μετανάσες δηλαδή πρέπει να απαιτούν να έχουν λόγο:
- για τις "εθνικές μειονότητες" της Ελλάδας
- για την μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας
- για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας
- για το σύνταγμα της Ελλάδας
- για ποια ελληνικά κόμματα πρέπει να θεωρούνται νόμιμα.
και ποιος ξέρει τι άλλο έχουν στο μυαλό τους οι ίδιοι και τα αφεντικά τους।
Και βέβαια ο σκοπός υπ' αριθμόν 8 είναι ο πιο ενδεικτικός του ποιος είναι ο πατέρας της ιδέας αυτής. Οικονομική ένωση των Βαλκανίων από την άλλη και επίσημη ομάδα υποστηρικτών Σόρος φτιάχνουν ένα πολύ ωραίο μείγμα, έτσι δεν είναι;
Οι υπονοούμενες ανησυχίες μου θα μπορούσαν εύκολα να θεωρηθούν από σενάρια επιστημονικής φαντασίας μέχρι "λιακοπουλισμοί", αν δεν υπήρχε το προηγούμενο της "ειρηνικής συμβίωσης" με τους Αλβανούς αδελφούς καθώς και διάφορες δραστηριότητες από Ελλαδίτες (μεγαλο)δημοσιογράφους, πολιτικούς, προέδρους ΜΗΚΥΟ κτλ.


Πηγή

Σχέδιο "Καλλικράτης

Σχέδιο "Καλλικράτης". Ομοσπονδοποίηση της Ελλάδας και διαμελισμός....Εσχάτη προδοσία...

Χωρίζοντας διοικητικά την Ελλάδα σε 13 αυτοδιοικούμενα τμήματα αυξάνεται η ισχύς των εκλογικών ποσοστών των μειονοτήτων εκεί όπου αυτές υπάρχουν. Αν θεωρήσουμε δηλαδή ότι στη Θράκη έχουμε χ αριθμό αυτοαποκαλούμενων Τούρκων, αυτή η ποσότητα μεταφράζεται σε ένα μικρό ποσοστό επί του συνολικού Ελληνικού πληθυσμού με το παρόν σύστημα. Απομονώνοντας όμως διοικητικά τη Θράκη αυτό το ποσοστό γιγαντώνεται.
Βάσει της απογραφής του 2001 στη Θράκη έχουμε 86.000 Μουσουλμάνους τους οποίους η Ελληνική πολιτεία κάνει το άπαν για να τους χαρίσει στην Τουρκία. Επίσης κατά το 2001 έχουν απογραφεί 363.479 κάτοικοι στη Θράκη (αναλογία 1/4).....


Αυτά όμως αφορούν τους αριθμούς του 2001. Μην ξεχνάμε ότι το 2011 είναι έτος απογραφής. Τι έχει μεσολαβήσει;

Έχουν Ελληνοποιηθεί χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες τους οποίους και κατευθύνει το κράτος του Κολωνακίου μαζικά στις μουφτίες της Θράκης ασχέτως αν διαμένουν στην Αθήνα. Αυτά σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα των Ελλήνων θα οδηγήσουν σε μεγάλες και δυσάρεστες εκπλήξεις κατά την απογραφή του 2011.

Αντίστοιχες άτυπες μειονότητες έχουν δημιουργηθεί κατά τα τελευταία χρόνια τόσο στην Μακεδονία όσο και στην Ήπειρο με τις μετακινήσεις και τις Ελληνοποιήσεις Αλβανών που “ντεμέκ” έχουν ενσωματωθεί στην Ελλάδα θαρρείς και είναι από την Αυστραλία και έχουν κόψει επαφή με την πραγματική τους πατρίδα.

Έτσι οδηγούμαστε σε διάσπαρτες μειονότητες αλλοεθνών σε όλη την Ελλάδα που σε συνδυασμό με το σχέδιο Καλλικράτης θα μπορούν να εκλέξουν τον επαυξημένων αρμοδιοτήτων νέου τύπου περιφερειάρχη.

Εδώ έρχεται η Θεωρία της αυτοδιάθεσης των λαών που ως δούρειος ίππος θα λειτουργήσει στα Καλλικρατικά κρατίδια. Μπορεί ποτέ μια Ελληνοποιημένη Αλβανική μειονοτική κοινωνία να μην μπορέσει να εκλέξει Αλβανό περιφερειάρχη, μπορεί ποτέ μια Ελληνοποιημένη Τουρκοποιημένη μουσουλμανική μειονοτική κοινωνία να μην μπορέσει να εκλέξει περιφερειάρχη στην Θράκη.

Δεν έχει όμως καμία σημασία το αποτέλεσμα. Σημασία έχει η καταγραφή του ποσοστού των επιθυμούντων την ανεξαρτητοποίηση οι οποίοι θα αυξάνονται τεχνηέντως διαρκώς και θα προβάλουν την καταπίεση τους από την Ελληνική πολιτεία. Ενός μάλιστα ποσοστού που όπως είπαμε ενώ πανελλαδικά θα φαίνεται μικρό, Καλλικρατικά θα είναι ισχυρό.

Τα ποσοστά αυτά θα αυξάνονται και από τις αντιδράσεις κάποιων θερμοκέφαλων Ελλήνων που καταπιεσμένοι από την αδικία του Αθηνοκεντρισμού θα πιστέψουν στην ανάγκη αυτονόμησης της περιοχής τους. Σε αυτό το αποτέλεσμα θα οδηγήσουν αδικίες σε όλο το φάσμα της κοινωνικής ζωής αλλά κυρίως στον αθλητισμό όπου μπορεί να καλλιεργηθεί συμπεριφορά όχλου. Έτσι λοιπόν η άδικη σφυρίχτρα στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού δεν είναι απλά άδικη αλλά και αντεθνική αφού ενισχύει αυτό το συναίσθημα της καταπίεσης.

Εξάλλου πάντα θα βρίσκονται καλοθελητές που διασπείρουν το διχασμό, καλοθελητές είτε αριστεροί είτε δεξιοί.

Μπορεί επομένως η ομοσπονδοποίηση της Ελλάδας να είναι ένα ωραίο όνειρο για κάποιους αλλά στην ουσία είναι ο δούρειος ίππος του διαμελισμού της πατρίδας αφού δεν συμβαίνει μόνη της αλλά ακολουθεί μια σειρά από γεγονότα που νομοτελειακά ενισχύουν τα αποσχιστικά ρεύματα. Φυσικά οι ενέργειες ενίσχυσης αυτών των ρευμάτων δεν έχουν ολοκληρωθεί από την μεριά της κυβέρνησης. Ενισχύει διαρκώς τη δημιουργία πολυεθνικού μωσαϊκού στην Ελλάδα με κινήσεις προς χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Σε όλους αυτούς τους κινδύνους η κυβέρνηση απαντά με ένα συγκεντρωτισμό στην άσκηση της εξουσίας που κορυφώνεται με την ανάληψη του ρόλου του Υπουργού Εξωτερικών από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Γιατί; Τι φοβάται ο κος Παπανδρέου και δεν δίνει το υπουργείο σε κάποιον συνεργάτη του;

Όταν βέβαια το σχέδιο ολοκληρωθεί, το παγκόσμιο σύστημα ξαφνικά θα ενισχύσει τις ακροδεξιές οργανώσεις και κόμματα ώστε να ενισχύονται οι προστριβές των πληθυσμών και άρα και τα αποσχιστηκά ρεύματα. Όλοι στο παιχνίδι και ο Ελληνικός λαός στην άγνοια.

Με λίγα λόγια, καληνύχτα…τελειώσαμε.

πηγή Στράβων Αμασεύς

Λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας

Υδράργυρος: Νέα Φρίκη!Ακούσαμε στην εκπομπή του Γιώργου ΣΑΧΙΝΗ στο ΚΡΗΤΗ TV τον ΝΙΚΟ ΚΑΤΣΑΡΟ Διευθυντή Ερευνών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» να λέει κάτι το ανατριχιαστικό και δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας...

Ακούσαμε λοιπόν, πως, εάν σπάσουν πέντε από τις πολυδιαφημιζόμενες λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας, μπορεί ο υδράργυρος που περιέχουν να μολύνει μια λίμνη ογδόντα τετραγωνικών χιλιομέτρων, και για αυτό το πρόβλημα δεν έχουν ενημερωθεί οι πολίτες.

Οι λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας περιέχουν φονικό ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ.

Δυστυχώς, στην Ελλάδα καμία περιβαλλοντική οργάνωση, ή οι οικολογούντες υπερασπιστές των λαμπτήρων 'οικονομίας' ενημέρωσαν τους έρμους καταναλωτές για το 'πράσινο' προϊόν που είναι τοξικό για τους ανθρώπους και ρυπαρό για το περιβάλλον.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!

Στις 8 Οκτωβρίου τού 2008, η βρετανική υπηρεσία Προστασίας της Υγείας εξέδωσε ανακοίνωση για την επικινδυνότητα των λαμπτήρων 'οικονομίας' (η οποία ουδέποτε είδε το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα).

Με αυτήν διευκρινιζόταν ότι η υπεριώδης ακτινοβολία των λαμπτήρων 'οικονομίας', όταν χρησιμοποιούνται από κοντινή απόσταση, είναι δυνατό να προκαλέσει προβλήματα στην υγεία των καταναλωτών και ίσως καρκίνο.

Οι λαμπτήρες περιέχουν επικίνδυνα ποσοστά Υδράργυρου και Μόλυβδου. Γι αυτόν το λόγο απαγορεύεται να πετιούνται αυτοί οι λαμπτήρες στα σκουπίδια αλλά επιβάλλεται να πηγαίνουν στην ανακύκλωση.

Δεν υπάρχουν πουθενά οδηγίες καθαρισμού του χώρου σε περίπτωση που ο Υδράργυρος απελευθερωθεί εάν μια λάμπα σπάσει.

Πώς λοιπόν μπορούν οι καταναλωτές να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν όταν εκτεθούν σε τέτοιο κίνδυνο και πώς θα μάθουν πόσο επικίνδυνη είναι η έκθεσή τους σε περίπτωση απελευθέρωσης του Υδράργυρου;

Προσέξτε λοιπόν τα εξής σημαντικά αν είστε από αυτούς που έχουν ήδη πειστεί και έχετε στο σπίτι σας ή στη δουλειά σας τέτοιους λαμπτήρες:

- Ποτέ μη χρησιμοποιείτε ηλεκτρική σκούπα για να καθαρίσετε τον Υδράργυρο.

Η ηλεκτρική σκούπα θα μολυνθεί και θα πρέπει να πεταχτεί σε χώρο ειδικό για επικίνδυνα απόβλητα.

- Ποτέ μην πλένετε σκεύη που έχουν μολυνθεί από Υδράργυρο, στο πλυντήριο πιάτων. Το αποτέλεσμα θα είναι να μολυνθεί η συσκευή καθώς και ο υπόνομος στον οποίο θα καταλήξει το νερό της συσκευής.

- Όλοι, συμπεριλαμβανομένων και των ζώων, πρέπει να μετακινηθούν από το σημείο που έχει υπάρξει διαρροή Υδραργύρου, να σφραγιστεί ο χώρος και να κλείσουν όλα τα συστήματα εξαερισμού.

- Σε περίπτωση τέτοιου ατυχήματος, μολύνονται αυτομάτως τα παπούτσια και τα ρούχα μας με αποτέλεσμα την εξάπλωση του Υδράργυρου σε όλον το χώρο του σπιτιού!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters