Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ - Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ): Αυτές είναι οι παρενέργειες των εμβολίων Pfizer/BioNTech και Moderna

Ο Ευρωπαϊκός (ΕΜΑ) και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), με έκτακτη ενημέρωση προς τους γιατρούς της ΕΕ δίνει ανανέωση στα στοιχεία για τις άμεσες παρενέργειες (μυοκαρδίτιδες κλπ) που μπορούν να οδηγήσουν μέχρι και στον θάνατο τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA των εταιρειών Pfizer/BioNTech και Moderna.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 19/07/21

ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
 
ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΟΜΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Η ΝΟΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΚΟΠΑ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!! 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters