Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Πληροφορίες για την καταπολέμηση της επιδημίας κοροναϊού:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Πληροφορίες από ερευνητή που συνεργάζεται με την ομάδα εργασίας για την καταπολέμηση της επιδημίας κοροναϊού:
Εδώ στέλνουμε σαφείς, απλές και προσιτές πληροφορίες σε όλους, οι οποίες περιγράφουν ακριβώς τι είναι ο ιός Covid-19 (Coronavirus), πώς μεταδίδεται από άτομο σε άτομο και πώς μπορεί να εξουδετερωθεί .

ΒΓΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ.... ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...



Νικόλαος Γεωργιάδης

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.....
ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΕΝΑΝ ΙΟ, ΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ....
ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑΝΚΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ.....ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΝΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΟΝ ΙΟ, Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.........ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.....

Πες μου με ποιόν θύμωσες .........να σου πω που πονάς.....!!!

Μάθετε το κρυφό μήνυμα που περιέχει κάθε ασθένεια. 
Τι γίνονται τα συναισθήματα που καταπνίγουμε ; Πού πηγαίνουν οι ανάγκες μας που καταπιέζουμε; Τι συμβαίνει στα θέλω μας που δεν τολμάμε να εκφράσουμε; Η απάντηση είναι κοινή : βυθίζονται στα βάθη του είναι μας, στις αποθήκες του ψυχισμού μας. 

Όταν αυτές οι αποθήκες γεμίσουν ασφυκτικά τότε τα καταπιεσμένα συναισθήματα, ανάγκες και επιθυμίες μας σπάνε τις πόρτες αυτών των αποθηκών και ξεχύνονται είτε στην ψυχολογική μας κατάσταση είτε στο σώμα μας περιέχοντας ένα κρυφό μήνυμα. 

Θυμάστε τότε που σας είχαν πιάσει νευρικά γέλια και που με κόπο καταφέρατε να τα καταπνίξετε πριν σας αντιληφθεί εκείνος που δεν έπρεπε; Μπορείτε να ανακαλέσετε στη μνήμη σας τις φορές που είχατε κατακλυστεί από πανικό και που μόλις μπορέσατε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να συγκρατήσετε τις κραυγές σας; 

Κάτι συμβαίνει! Ενώ τα ΜΜΕ μας “διασκεδάζουν” με τον ιό της Κορόνα, 40.000 ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ προσγειώνονται σε όλη την ΕΕ αυτή τη στιγμή.

Ενώ τα πρωτοσέλιδα, τα σόου και τα social media στην Ιταλία έχουν πλέον πλημμυρίσει από το παγκόσμιο θέμα του κορονοϊού, 20.000 Αμερικανοί στρατιώτες βρίσκονται σήμερα σε έως 7 ευρωπαϊκά αεροδρόμια και 10.000 ακόμη αμερικανικά στρατεύματα στην Ευρώπη στρατεύματα από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες.

Για ποιους σκοπούς ήρθαν συνολικά 37.000 Αμερικανοί στρατιώτες οπλισμένοι μέχρι τα δόντια;

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ "ΒΡΩΜΑΕΙ" ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ.!!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Πως είναι δυνατόν να έχουμε ΠΑΝΔΗΜΙΑ , όταν ο ιός επηρεάζει θανατηφόρα ΜΟΝΟ ένα τμήμα του πληθυσμού;; Δεν θα ήταν πιο ακριβές να χαρακτηριστεί ως γενετικά κατασκευασμένη γενοκτονία παρασιτικών μελών της κοινωνίας που καταναλώνουν και δεν συνεισφέρουν στα συνταξιοδοτικά ταμεία;;
Υπολογίστε πόσα τρις σώζονται από τις συντάξεις και πόσα τρις  αν πεθάνει το 80 % όλων των αποδεκτών. 

Έχουμε οικονομική και κοινωνική καταστροφή, ανόητοι! Επείγον έκτακτο εθνικό σχέδιο σωτηρίας


Από Ν.Ζ.

Η Ελλάδα να γράψει στα παλιά της τα παπούτσια τους “κανόνες” της Ευρωζώνης και της Ε.Ε

Αυτήν την ώρα η χώρα δεν βιώνει μόνο μια θανατηφόρα πανδημία αλλά και μια μεγάλη οικονομική και κοινωνική καταστροφή, η οποία μόλις έχει ξεκινήσει και εξελίσσεται.

Ελβετία: 8.000 στρατιώτες στους δρόμους για τον κορωναϊό

Η ελβετική κυβέρνηση κήρυξε σήμερα τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έως τις 19 Απριλίου, μπροστά στον νέο κορωναϊό, απαγορεύοντας «όλες τις δημόσιες και ιδιωτικές εκδηλώσεις» με εξαίρεση τις κηδείες.

«Αυστηρά μέτρα επιβάλλονται σε ολόκληρη τη χώρα. Τα χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή», δήλωσε η πρόεδρος της Ελβετίας Σιμονέτα Σομαρούγκα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και αναφέρει η Neue Zircher Zeitung.

Στείλτε αυτό το βίντεο παντού τώρα που κάθεστε όλοι στα σπίτια σας

Ο κορονοϊος κτύπησε πρώτα τις περιοχές που δοκιμάστηκε το 5G....ΤΥΧΑΙΟ....

Οἱ ἀλλοδαποί,οἱ ἄστεγοι ὁ ...ἰός καί τά ἐφιαλτικά σενάρια....

Ἀλήθεια, ἀνάμεσα στά κρούσματα ὑπάρχουν καί κάποια πού νά εἶναι ἀπό ὅλους αὐτούς τούς ἑκατοντάδες χιλιάδες,ἴσως καί πλέον τοῦ ἑκατομμυρίου,πού ἔχουν εἰσβάλῃ παρανόμως στήν χώρα μας,τά τελευταῖα χρόνια; Ὑπάρχει κάποιο κρούσμα στά κέντρα φύλαξης ὅπου στοιβάζονται κατά χιλιάδες; Ἒκεῖ δέν τίθεται θέμα ὑγιεινῆς; Ἐκεῖ ὁ ...ἰός ἀπαγορεύεται νά περάσῃ; Ἀπ᾿ὅτι γνωρίζουμε,οἱ ἐν λόγῳ κυκλοφοροῦν ἐλεύθεροι,πᾶνε καί ψωνίζουν ὅ,τι θέλουν,ἀπ᾿ὅπου θέλουν καί ξαναγυρνοῦν στά κέντρα.

Περίεργα δημοσιεύματα για θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας πριν το Πάσχα

Ερωτηματικά και ανησυχία προκάλεσε στο Μαξίμου μια ανάρτηση του ελληνικού παραρτήματος των Αμερικανών Ρεπουμπλικάνων στο Facebook που προβλέπει θερμό επεισόδιο με την Τουρκία στην περιοχή Κρήτης-Καστελλόριζου και μάλιστα πριν το Πάσχα.

-Η ανησυχία δεν αφορά τόσο το ενδεχόμενο μιας ένοπλης ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης που ούτως ή άλλως θεωρείται πλέον σοβαρή πιθανότητα, αλλά το γεγονός ότι το σενάριο των Ρεπουμπλικάνων προβλέπει.....

Ανοιχτή Επιστολή του καθηγητού Θ. Καρυώτη προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Aξιότιμη κυρία Πρόεδρε,
Σας στέλνω αυτή την επιστολή από την πρωτεύουσα των ΗΠΑ, όπου κατοικώ για σχεδόν μισό αιώνα. Υπήρξα μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Ελλάδας και παρακολουθώ, ανελλιπώς, το θέμα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) από την λήξη της Διάσκεψης τον Απρίλιο του 1982 στην Νέα Υόρκη μέχρι σήμερα.

Τίποτα δεν κάνουν τυχαία...! Όλα είναι ένα "καλά" ο ρ γ α ν ω μ έ ν α ΣΧΕΔΙΑ.....

Η πρωτη ενδειξη, με κορωνα και πενθιμη ενδυμασια μηνες πριν 
την παραμικρη υποψια.
Μαλιστα εσπευσαν να μας υποδειξουν οτι θα ξεσπουσε την ανοιξη (λουλουδια).
Λαουτζικο μου ιδου το συστημα
που υπηρετεις και πως λατρευει 
να σε δουλευει!....

Αν δειτε το βιντεο θα δειτε και 
ενδειξη για τις φωτιες που θα κατεκαιγαν τους επομενους 
μηνες την Αυστραλια...

ΚΑΙ αυτες προγραμματιστηκαν οπως καλα υποψιαστηκαν 
καποιοι.

Μυτιλήνη: Έχουν ανοσία στον κορωνοϊό οι διαμαρτυρόμενοι για το λαθρομεταναστευτικό;


Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους έγραψαν όπως φαίνεται αρκετοί πολίτες στη Μυτιλήνη τις αποφάσεις της κυβέρνησης και τα μέτρα που είναι σε εφαρμογή για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού.

Την ώρα που άνθρωποι δίνουν μάχη διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας της χώρας για τη ζωή τους και άλλοι ήδη την έχασαν, κάποιοι αγνοούν επιδεικτικά τα μέτρα θέτουν τις ζωές τους και τις ζωές άλλων πολιτών σε θανάσιμο κίνδυνο.

ΕΛΛΑΔΑ/Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας ετοιμάζει η κυβέρνηση!


Η κυβέρνηση βλέποντας τους πολίτες να μην αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο της πανδημίας, αναμένεται να ανακοινώσει μέτρα-σοκ με απαγόρευση κυκλοφορίας
Όπως αναφέρει αποκλειστικό δημοσίευμα του newsbomb.gr τις επόμενες ημέρες, μέσα στην εβδομάδα που έρχεται η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας. Άλλωστε ο ίδιος ο πρωθυπουργός είπε πρόσφατα ότι τα δύσκολα είναι μπροστά και ότι θα κάνει ότι χρειαστεί για να αποτρέψει θανάτους.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters