Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Περίεργα δημοσιεύματα για θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας πριν το Πάσχα

Ερωτηματικά και ανησυχία προκάλεσε στο Μαξίμου μια ανάρτηση του ελληνικού παραρτήματος των Αμερικανών Ρεπουμπλικάνων στο Facebook που προβλέπει θερμό επεισόδιο με την Τουρκία στην περιοχή Κρήτης-Καστελλόριζου και μάλιστα πριν το Πάσχα.

-Η ανησυχία δεν αφορά τόσο το ενδεχόμενο μιας ένοπλης ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης που ούτως ή άλλως θεωρείται πλέον σοβαρή πιθανότητα, αλλά το γεγονός ότι το σενάριο των Ρεπουμπλικάνων προβλέπει.....
«διαιτησία» του γερμανικού παράγοντα και αφόρητες πιέσεις προς την ελληνική πλευρά για εξευτελιστικό συμβιβασμό με τον Ερντογάν στο Αιγαίο που πιθανόν να οδηγήσουν σε πτώση της κυβέρνησης!
-Η πρόβλεψη «υπογράφεται» από τον πρόεδρο του ελληνικού παραρτήματος των Ρεπουμπλικάνων και γνωστό δικηγόρο Τζόναθαν Κωσταντίνου που κάποιοι στο πρωθυπουργικό περιβάλλον, αλλά και στο υπουργείο εξωτερικών, επιμένουν να εμφανίζουν ως «γραφικό υπερπατριώτη»:
Έναν θερμοκέφαλο που εκφράζει «προσωπικές απόψεις» και δεν έχει σχέση με την πρεσβεία.
-Τα πράγματα όμως δεν φαίνονται να είναι ακριβώς έτσι. Σχέσεις με τον-απροκάλυπτα Δημοκρατικό-πρέσβη Πάιατ o Kωσταντίνου πράγματι δεν έχει, αφού ο ίδιος με πολλαπλά διαβήματα στην Ουάσιγκτον έχει καταγγείλει τη δράση του σε πολλά επίπεδα ζητώντας την απομάκρυνση του (που τελικά «κλείδωσε» για τον ερχόμενο Αύγουστο).
-Όμως όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Data Room ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που ανέλαβε την προεδρία της παραπαίουσας οργάνωσης Republicans Overseas-Hellenic Chapter πέρυσι τέτοια εποχή και την ανέστησε μέσα σε λίγους μήνες, διαθέτει αποδεδειγμένα ισχυρότατες διασυνδέσεις με ανώτατους παράγοντες του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στην Ουάσιγκτον, αλλά και το Ισραήλ.
-Επιπλέον εργάζεται σκληρά για την επανεκλογή Τράμπ με στόχο την κινητοποιήση δεκάδων χιλιάδων Ελληνο-αμερικανών στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου. Και είναι φανατικός θιασώτης της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, υπό την αιγίδα των ΗΠΑ.
Αν παρελπίδα οι…δημόσιες «μαντεψιές» του δεν είναι προσωπικές απόψεις, αλλά εκφράζουν πεποιθήσεις και σε κλιμάκια του επιτελείου Τράμπ ο Κυριάκος θα έχει έναν ακόμη λόγο για να χάσει τον ύπνο του…
-Και μιας και αναφερθήκαμε στον πρέσβη Πάιατ: Κάποιοι που είναι σε θέση να γνωρίζουν λένε ότι όλο και περισσότερο αρχίζει να θυμίζει τον Ντάνιελ Σπέκχαρτ.
Ξέρετε, έναν προκάτοχο του που εγκατέλειψε το διπλωματικό σώμα αναζητώντας καριέρα ως πρόεδρος στην Proton του Λαυρεντιάδη…Κι αργότερα κατέληξε επικεφαλής σε μία «ανθρωπιστική» ΜΚΟ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters