Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Το 96% του συνόλου των ΜΜΕ του πλανήτη ανήκει σε 6 εβραϊκές εταιρείες

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Πιστεύουμε οτι πολλοί συμπατριώτες μας θα αναθεωρήσουν τις απόψεις τους περι ρατσισμού και αντισημιτισμού μόλις διαβάσουν το παρακάτω άρθρο.
"Επιτρέποντας στους Εβραίους να ελέγχουν τα νέα μας και τα μέσα ψυχαγωγίας, κάνουμε περισσότερα από το να τους δώσουμε απλώς την δυνατότητα να επηρεάζουν αποφασιστικά το πολιτικό μας σύστημα αλλά και τον εικονικό έλεγχο της κυβέρνησής μας.
Τους δίνουμε επίσης τον έλεγχο του μυαλού και της ψυχής των παιδιών μας,των οποίων η συμπεριφορά και τα πιστεύω τους διαμορφώνονται περισσότερο από την τηλεόραση και την εβραϊκή τηλεόραση και τις εβραϊκές ταινίες παρά απο τους γονείς τους, τα σχολεία τους, ή οποιαδήποτε άλλη επιρροή."
ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΔΩ - ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΕΙ - ΠΑΝΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ....
Η ισχύς των ψεμάτων, οι απάτες και η παραπληροφόρηση καθως οι Αμερικανοί πληρώνουν το τίμημα της συλλογικής βλακείας.
Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Δεν είναι μόνο τα παιδιά των Αμερικανών και οι ίδιοι Αμερικάνοι που πληρώνουν το τίμημα της συνολικής βλακείας. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ευρώπη και στην χώρα μας. Εχουμε κατα καιρούς αναφερθεί σε άρθρα μας για το πως επηρεάζονται τα ελληνικά ΜΜΕ απο τα ξένα και ποια έχουν εξαγοραστεί απο πολυεθνικές που ανήκουν στους Εβραίους(τι σόϊ "πολυεθνικές" είναι αυτές).

"Ξέρετε πολύ καλά, και η ηλίθιοι Αμερικανοί γνωρίζουν εξίσου καλά, ότι έχουμε τον έλεγχο της κυβέρνησης τους, ανεξάρτητα από το ποιος βρισκεται στο Λευκό Οίκο. Βλέπετε, το ξέρω και το ξέρετε και εσείς και εγω πως κανένας Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι σε θέση να μας προκαλεσει, ακόμη και αν κάνουμε το αδιανόητο. Τι μπορείτε εσεις (Αμερικανοι) να μας κάνετε; Εμείς ελέγχουμε το Κονγγρέσο, έχουμε τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης,της show biz, και γενικά τα πάντα στην Αμερική. Στην Αμερική μπορείς να επικρίνεις ακόμα και τον Θεό, αλλά δεν μπορείς ν επικρίνεις το Ισραήλ ... "-Tzipora Menache

(Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ισως η δήλωση αυτή της Menache να μην είναι δυνατόν να αποδειχθεί απο κάποια πηγή, καθώς η ηλεκτρονική έκδοση της «Pakistan Daily» που την είχε δημοσιεύσει «κατέβασε» την ανάρτηση απο την ιστοσελίδα της. Στην Αμερική όμως σήμερα τα πράγματα φαίνεται να είναι όπως ακριβώς τα περιγράφει η Menache, αφού οι Αμερικανοί έχουν αντιληφθεί σε μεγάλο βαθμό οτι η εξωτερική πολιτική της χώρας τους καθορίζεται σύμφωνα με τα συμφέροντα του Διεθνούς Σιωνισμού).
Πραγματικά περιστατικά του εβραϊκού ελέγχου των μέσων ενημέρωσης

Ηλεκτρονικές Ειδήσεις & μέσα διασκέδασης

Ο μεγαλύτερος όμιλος μέσων ενημέρωσης είναι σήμερα η Walt Disney Company, της οποίας o πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Michael Eisner, είναι Εβραίος. Η αυτοκρατορία της Disney , με επικεφαλής έναν άνθρωπο που περιγράφεται από ένα αναλυτή των μέσων ενημέρωσης ως "φρικιό του ελέγχου",περιλαμβάνει πολλές τηλεοπτικής παραγωγής (Walt Disney , Touchstone , Buena Vista)...έχει ακόμη το δικό της καλωδιακό δίκτυο με 14 εκατ. συνδρομητές, και δύο εταιρείες παραγωγής βιντεο. Όσο για ταινίες μεγάλου μήκους, ο όμιλος Walt Disney Pictures, με επικεφαλής τον Joe Roth (επίσης ένας Εβραίος), περιλαμβάνει την Touchstone Pictures, τη Hollywood Pictures, και τη Caravan Pictures.Η Disney κατέχει επίσης την Miramax Films, που διευθύνεται από τους αδελφούς Weinstein. Όταν η Disney Company διευθυνόταν από τον οικο Gentile Disney πριν από την εξαγορά της από τον Eisner το 1984, ειχε ως βασικό στόχο την οικογενειακή ψυχαγωγία. Αν και εξακολουθεί να κατέχει τα δικαιώματα για την «Χιονάτη», όντας στα χέρια του Eisner, η εταιρεία επεκτάθηκε στην παραγωγή του σέξ και της βίας μεσω των κινουμένων σχεδίων. Επιπλέον, ελεγχει 225 σταθμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι ιδιοκτήτης κατα ενα ποσοστό πολλών ευρωπαϊκών εταιρειών τηλεόρασης. Θυγατρική της είναι το καλωδιακό καναλι του ABC, ESPN, των οποίων ηγείται ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Steven Bornstein, που ειναι Εβραίος. Αυτή η εταιρεία έχει επίσης το μεγαλυτερο μερίδιο της καλωδιακης τηλεορασης Lifetime Television καθώς και της Entertainment Network .

Το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ABC κατέχει έντεκα σταθμους ΑΜ και δέκα σταθμούς FM, και πάλι σε μεγάλες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, Λος Άντζελες, και έχει πάνω από 3.400 συνεργάτες. Παρόλο που κατά κύριο λόγο ειναι μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών, η Capital Cities / ABC κέρδισε πάνω από 1 δισ. δολαρίων στις εκδόσεις το 1994. Η εταιρία διαθέτει επτά ημερήσιες εφημερίδες, τις εκδόσεις Fairchild,τις εκδόσεις , Chilton, και τη Diversified Publishing Group.
Η Time Warner, Inc, είναι ο δεύτερος κολοσσος των διεθνών μέσων ενημέρωσης. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, Gerald Levin, είναι Εβραίος. Θυγατρική της Time Warner η HBO είναι το μεγαλύτερο συνδρομητικό δίκτυο καλωδιακής τηλεόρασης της χωρας. Η Warner Music είναι κατά πολύ η μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στον κόσμο, με 50 ετικέτες, η μεγαλύτερη των οποίων είναι η Warner Brothers Records, με επικεφαλής τον Ντάνι Γκόλντμπεργκ.Ο Stuart Hersch είναι πρόεδρος της Warnervision, μονάδα παραγωγής βιντεο της Warner Music. Οι Goldberg και Hersch είναι Εβραίοι. Η Warner Music ήταν απο τους πρώτους υποστηρικτές της "gangsta rap." Αποτέλεσμα της ανάμειξης της με την Interscope Records ηταν στο να βοηθήσει στην προωθηση αυτου του είδους της μουσικής οι στίχοι του οποίου προτρέπουν ρητά τους Μαύρους να διαπράξουν πράξεις βίας εναντίον των Λευκών. Εκτός από την καλωδιακή και τη μουσική, η Time Warner συμμετέχει ενεργά στην παραγωγή ταινιών μεγάλου μήκους (Warner Brothers Studio) και των εκδόσεων. Το εκδοτικο τμημα της Time Warner(με υπευθυνο τον Norman Pearlstine, έναν Εβραίο) είναι ο μεγαλύτερος εκδότης περιοδικων στη χώρα (Time, Sports Illustrated, Άνθρωποι, Fortune).
Όταν ο Τεντ Τέρνερ, ο «μη Εβραίος»(σ.σ: είναι σε τόσο μεγάλο βαθμό ελεγχόμενα τα Μέσα Ενημέρωσης που είναι περίεργο ένας «μη Εβραίος» Gentile ο όρος, να είναι σε υψηλές θέσεις σε τέτοιες εταιρείες!!!), έκανε μια προσφορά για να αγοράσει το καναλι CBS το 1985, προκλήθηκε πανικός στις αίθουσες συσκέψεων των μέσων ενημέρωσης σε ολόκληρο το έθνος. Ο Τέρνερ απεκτησε μεγαλη περιουσία απο την διαφήμιση και στη συνέχεια είχε χτίσει μια επιτυχημένη καλωδιακή τηλεόραση- ένα δίκτυο ειδήσεων, το CNN.
Αν και ο Turner απασχολούσε έναν αριθμό Εβραίων σε βασικές διευθυντικές θέσεις στο CNN και ποτέ δεν είχε εκφράσει δημόσια απόψεις και θέσεις που να εναντιώνονται στα εβραϊκά συμφέροντα, είναι ένας άνθρωπος με μεγάλο εγώ και μια ισχυρή προσωπικότητα και θεωρήθηκε από τον πρόεδρο William Paley (πραγματικό όνομα Palinsky, Εβραίος) και τους άλλους Εβραίους στο CBS ως ανεξέλεγκτος: ενα κανόνι που ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον στραφεί εναντίον τους. Επιπλέον, ένας εβραίος παρουσιαστής ειδήσεων ,ο Ντάνιελ Schorr, ο οποίος είχε εργαστεί για τον Turner, δημοσίως ομολόγησε πως το πρώην αφεντικό του είχε προσωπική αντιπάθεια για τους Εβραίους. Με σκοπό να μην γίνει αποδεκτή η προσφορά του Turner, τα στελέχη του CBS καλούν τον δισεκατομμυριούχο μεγιστάνα Laurence Tisch να δρομολογήσουν μια «φιλική» εξαγορά της εταιρείας.Έτσι από το 1986 έως το 1995 ο Tisch ήταν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του CBS, εξαλείφοντας κάθε απειλή μη-εβραϊκής επιρροής στο καναλι. Μεταγενέστερες προσπάθειες από τον Turner να αποκτήσει ένα σημαντικό ραδιοτηλεοπτικο δίκτυο εμποδίζονται από την Time Warner του Levin , η οποία κατέχει περίπου το 20 τοις εκατό των μετοχών του CBS και έχει δικαίωμα βέτο σε μεγάλες συμφωνίες.

Η εταιρια Viacom, Inc, με επικεφαλής τον Sumner Redstone (γεννηθείς με όνομα Murray Rothstein), ένας Εβραίος, είναι η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία πολυμεσων της χώρας, με έσοδα άνω των 10 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Η Viacom, η οποία παράγει και διανέμει τηλεοπτικά προγράμματα για τα τρία μεγαλύτερα δίκτυα, κατέχει 12 τηλεοπτικούς σταθμούς και 12 ραδιοφωνικούς σταθμούς. Παράγει κινηματογραφικές ταινίες με την Paramount Pictures, με επικεφαλής την εβραία Sherry Lansing. Το εκδοτικό τμήμα της εταιριας περιλαμβάνει τα Prentice Hall, Simon & Schuster, και βιβλία τσέπης. Διανέμει βίντεο μεσω 4.000 και ανω πολυ γνωστών καταστήματων . Η Viacom είναι ο μεγαλύτερος χορηγός στον κόσμο των καλωδιακων προγραμματων, μέσω του Showtime, MTV, Nickelodeon, και άλλα δίκτυα. Από το 1989, το MTV και Nickelodeon αποκτούν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο από το νεότερο ηλικιακά τηλεοπτικό κοινό. Έτσι έχοντας υπό τον έλεγχο τους οι εβραίοι τις τρεις πρώτες, αλλα και με διαφορα τις μεγαλύτερες εταιρίες μέσων ενημέρωσης , είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι ένας τόσος συντριπτικός βαθμός ελέγχου έιναι απλα τυχαίος και δεν συγκεντρώθηκε συνειδητά, με συντονισμένη προσπάθεια εκ μέρους τους.
Τι γίνεται με τις άλλες μεγάλες εταιρείες μέσων ενημέρωσης; Αριθμός τέσσερα στον κατάλογο είναι η Rupert Murdoch’s News Corporation , η οποία κατέχει τις Fox Television and 20th Century Fox Films.Ο Murdoch είναι "Gentile"(και ο Μέρντοκ είναι Εβραίος - η μητέρα του Μέρντοκ ήταν Εβραία και σύμφωνα με τον "εβραϊκό νόμο" και ο Μέρντοκ είναι Εβραίος - το σημειώνουμε γιατί ο συγγραφέας το παρέλειψε) ,αλλά ο Peter Chermin, ο οποίος ηγείται στα στούντιο παραγωγής ταινιών και επίσης εποπτεύει τις τηλεοπτικές παραγωγές του, είναι Εβραίος. Αριθμός πέντε είναι η ιαπωνική Sony Corporation, αμερικανική θυγατρική της οποίας ειναι η Sony Corporation of America, διοικείται από τον Michael Schulhof, ένα Εβραίο.Ο Alan Levine, ένας άλλος Εβραίος,είναι επικεφαλής του τμήματος παραγωγης ταινιων της Sony Pictures. Οι περισσότερες από τις τηλεόρασεις και τις εταιρείες παραγωγής ταινιών που δεν ανήκουν στις μεγαλύτερες εταιρείες ελέγχονται επίσης από τους Εβραίους.
Για παράδειγμα, η New World Entertainment, που ανακηρύχθηκε από ένας αναλυτή μέσων ενημέρωσης ως "η πρώτη ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες," ανήκει στον Ronald Perelman, ένα Εβραίο.
Η ποιο γνωστή από τις μικρότερες εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης, η Dreamworks SKG, είναι μια αυστηρά kosher υπόθεση. Η Dream Works ιδρύθηκε το 1994 εν μέσω μεγάλης δημοσιότητας εξαιτίας της συμμετοχής,του κολοσσου της δισκογραφικης βιομηχανιας, του David Geffen, του πρώην πρόεδρου της Disney Pictures Jeffrey Katzenberg, και του σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ, οι τρεις από τους οποίους είναι Εβραίοι. Η εταιρεία παράγει ταινίες, κινούμενα σχέδια, τηλεοπτικά προγράμματα, και μουσική.
Δύο άλλες μεγάλες εταιρείες παραγωγής,η MCA και η Universal Pictures, και οι δύο ανήκουν στην Seagram Company, Ltd . Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Seagram, είναι ο Edgar Bronfman ο νεώτερος, ο οποίος είναι επίσης πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου. Είναι γνωστό ότι οι Εβραίοι ελέγχουν την παραγωγή και διανομή ταινιών από την έναρξη του κινηματογράφου στις αρχές της δεκαετίες του 20ού αιώνα. Αυτό συμβαίνει ακόμα και σήμερα. Ταινίες που παράγονται μόνο από τις πέντε μεγαλύτερες εταιρείες κινηματογράφου που προαναφέρθηκαν-Disney, Warner Brothers, Sony, Paramount (Viacom), και η Universal (Seagram)-αντιπροσώπευαν το 74 τοις εκατό των συνολικών εσόδων του box-office για τους πρώτους οκτώ μήνες του 1995 . Οι τρεις μεγαλοι στη τηλεοπτική μεταδοση προγραμματων ήταν οι ABC, CBS και NBC. Με την ενοποίηση των αυτοκρατοριών μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα τρία αυτά δεν είναι πλέον ανεξάρτητες οντότητες.Όμως και κατα την περίοδο που ήταν ανεξάρτητες, κάθε μια απο αυτές ελεγχόταν από έναν Εβραίο από την ίδρυσή της: ABC από Leonard Goldenson, CBS πρώτα από τον William Paley και στη συνέχεια από τον Lawrence Tisch, NBC και πρώτα από τον David Sarnoff και στη συνέχεια από τον γιο του Ρόμπερτ. Για αρκετές δεκαετίες, τα δίκτυα αυτά στελεχώνονται από πάνω προς τα κάτω με τους Εβραίους, και η απαραίτητη εβραιοσύνη του τηλεοπτικού δικτύου δεν άλλαζε καθώς τα δίκτυα αυτά απορροφήθηκαν από άλλες εταιρείες. Η εβραϊκή παρουσία στην τηλεοπτικές ειδήσεις παραμένει ιδιαίτερα ισχυρή. Όπως σημειώνεται, η ABC είναι μέρος της εταιρείας Disney του Eisner , καθώς και οι εκτελεστικοί παραγωγοι (executive producers)προγραμμάτων ειδήσεων του ABC είναι όλοι οι Εβραίοι: Victor Neufeld (20-20), Bob Reichbloom (Good Morning America), και Rick Kaplan (World News Tonight). Η CBS αγοράστηκε πρόσφατα από την Westinghouse Electric Corporation. Ωστόσο, ο άνθρωπος που διορίστηκε απο τον Lawrence Tisch, ο Eric Ober, παραμένει πρόεδρος του CBS News, και ο Ober είναι Εβραίος. Στο NBC, που τώρα ανήκει στην General Electric, στο NBC News Πρόεδρος Andrew Lack είναι Εβραίος, όπως οι εκτελεστικοί παραγωγοί Jeff Zucker (Today), Jeff Gralnick (NBC Nightly News), και Neal Shapiro (Dateline). 


Ο έντυπος τύπος, μετά από τηλεοπτικές ειδήσεις, εφημερίδες κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο επιρροής οσον αφορα στον τομεα της ενημέρωσης στην Αμερική. Εξήντα εκατομμύρια εντύπων πωλουνται (και πιθανώς διαβάζονται) κάθε μέρα. Αυτά τα εκατομμύρια κατανεμονται μεταξύ των περίπου 1.500 διαφορετικών εκδόσεων. Θα μπορούσε κανείς να συμπεράνει ότι ο μεγάλος αριθμός των διαφόρων εφημερίδων σε ολόκληρη την Αμερική, θα παρέχει προστασία κατά των Εβραίων ,τον έλεγχο και την παραπληροφόρηση. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει. Υπάρχει λιγότερη ανεξαρτησία, λιγότερος ανταγωνισμός, και πολύ λιγότερο η εκπροσώπηση των συμφερόντων μας πράγμα που θα σκεφτόταν και ένας απλός παρατηρητής.
Οι ημέρες κατά τις οποίες οι περισσότερες πόλεις και κωμοπόλεις είχαν ακόμη αρκετές εφημερίδες ανεξάρτητης ιδιοκτησίας που εκδίδονται από τον τοπικό πληθυσμό με στενούς δεσμούς με την κοινότητα αποτελούν πλέον παρελθόν. Σήμερα, οι περισσοτερες "τοπικές" εφημερίδες ανήκουν σε ένα μάλλον μικρό αριθμό μεγάλων εταιρειών που ελέγχονται από τα στελέχη που ζουν και εργάζονται εκατοντάδες ή ακόμη και χιλιάδες μίλια μακριά. Το γεγονός είναι ότι μόνο το 25 τοις εκατό των 1500 εντύπων της χώρας, ανήκουν σε ανεξάρτητα άτομα. Τα υπόλοιπα ανήκουν σε πολυ-αλυσίδες εφημερίδων.


Μόνο μια χούφτα είναι αρκετά μεγάλη για να διατηρήσει ανεξάρτητα επιτελεία αναφοράς εκτός των ίδιων των κοινοτήτων τους.Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από αυτά τα λίγα για όλες τις εθνικές και διεθνείς ειδήσεις τους.

Η αυτοκρατορία Newhouse των Εβραίων αδελφών Samuel και Donald Newhouse παρέχει ένα παράδειγμα της κατι περισσότερο από έλλειψης πραγματικού ανταγωνισμού μεταξύ των ημερησίων εφημερίδων της Αμερικής: αυτό καταδεικνύει επίσης την ακόρεστη όρεξη των Εβραίων για όλα τα όργανα ελέγχου της γνώμης πράγμα που θα διευκολυνε στο εργο τους...Η Newhouses έχει στην ιδιοκτησία της 26 ημερήσιες εφημερίδες, μεταξύ των οποίων αρκετές μεγάλες και σημαντικές, όπως η Cleveland Plain Dealer, τη Newark Star-Ledger, και η New Orleans Times-Picayune: το μεγαλύτερο εθνικό εκδοτικό κολοσσό όσον αφορα στις εμπορικές συναλλαγές.Τη Random House, με όλες τις θυγατρικές της.Η Newhouse Broadcasting, αποτελείται από 12 σταθμούς μετάδοσης τηλεοπτικών και 87 συστήματα καλωδιακής τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων από τα μεγαλύτερα καλωδιακά δίκτυα της χώρας. Η συμπληρωματική Sunday Parade, με κυκλοφορία πάνω από 22 εκατομμύρια αντίτυπα την εβδομάδα, περίπου δύο δωδεκάδες μεγάλων περιοδικών, συμπεριλαμβανομένων και των New Yorker, Vogue, Madmoiselle, Glamour, Vanity Fair, Bride’s, Gentlemen’s Quarterly, Self, House & Garden, καθώς και όλα τα άλλα περιοδικά της ιδιοκτησίας του εκδοτικού οικου Conde Nast. Αυτή η εβραϊκή αυτοκρατορία μέσων ενημέρωσης ιδρύθηκε από τον Samuel Newhouse, ένα μετανάστη από τη Ρωσία.


Η καταβρόχθιση τόσων πολλών εφημερίδων από την οικογένεια Newhouse κατέστη δυνατή σε μεγάλο βαθμό από το γεγονός ότι οι εφημερίδες δεν υποστηρίζονται και συντηρούνται από τους συνδρομητές τους, αλλά από τους διαφημιστές. Είναι τα έσοδα από διαφημίσεις και όχι η συνδρομή που συλλέγεται από τους αναγνώστες της εφημερίδας η οποία πληρώνει κατά μεγάλο μέρος τους μισθούς των συντακτών και επιφέρει κέρδη στον ιδιοκτήτη. Κάθε φορά που οι μεγάλοι διαφημιστές σε μία πόλη επιλέξουν να ευνοήσουν μια εφημερίδα σε βάρος μιας άλλης με τις επιχειρήσεις τους, η ευνοημένη εφημερίδα θα ανθίσει ενώ θα βλέπει τους ανταγωνιστές της να πεθαίνουν.

Από τις αρχές του 20ου αιώνα, όταν η εμπορική εξουσία των εβραίων στην Αμερική έγινε κυρίαρχη οικονομική δύναμη, υπήρξε μια σταθερή αύξηση του αριθμού των αμερικανικών εφημερίδων που περνούσαν σε εβραϊκά χέρια, συνοδευόμενη από σταθερή μείωση του αριθμού των ανταγωνιστικών εφημερίδων που ανηκαν σε "gentiles"-κυρίως ως αποτέλεσμα της επιλεκτικής πολιτικής διαφήμισης από Εβραίους εμπόρους. Επιπλέον, ακόμη και αυτές οι εφημερίδες που βρίσκονταν ακόμη υπό την ιδιοκτησία και διαχείριση των τζεντιλε είναι τόσο καλά εξαρτημενες από τα έσοδα των εβραικων διαφημίσεων,που η συντακτική και εκδοτική τους πολιτική ειναι κατα μεγάλο βαθμό περιοσμένη απο το τι αρέσει και τι όχι στους εβραίους. Ισχύει τόσο και στην επιχειρηση μιας εφημερίδας, όπως και παντου ότι αυτός που πληρώνει πάντοτε έχει τον πρώτο λογο..
Τρεις εβραϊκές Εφημερίδες

Η κατάργηση του ανταγωνισμού και η δημιουργία τοπικών μονοπωλίων πάνω στη διάδοση των ειδήσεων και των απόψεων έχουν συνοδευτεί από την αύξηση του εβραικού ελέγχου στις εφημερίδες της Αμερικής. Η επακόλουθη δυνατότητα των Εβραίων να χρησιμοποιεί τον Τύπο ως όργανο κοινής αποδοχής της εβραϊκής πολιτικής δύσκολα θα μπορούσε να απεικονιζεται καλύτερα από ό, τι φαίνεται από τα παραδείγματα των τριών πιο διάσημων και μεγαλύτερης επιρροής εφημερίδων της χώρας: οι New York Times, η Wall Street Journal, και η Washington Post . Αυτές οι τρεις, που κυριαρχούν στα οικονομικά και πολιτικά καφάλαια της Αμερικής, έιναι οι εφημερίδες, οι οποίες καθορίζουν τις τάσεις και τις κατευθυντήριες γραμμές για σχεδόν όλες τις άλλες. Είναι αυτές που αποφασίζουν τι είναι είδηση και τι δεν είναι, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Από αυτές ουσιαστικά προέρχονται όλες οι ειδησεις,οι υπόλοιπες απλά τα αντιγράφου.Και οι τρεις εφημερίδες βρίσκαονται σε εβραϊκό χέρια. Η New York Times, ιδρύθηκε το 1851 από δύο "gentiles",τον , Henry Raymond και τον George Jones. Μετά το θάνατό τους, αγοράστηκε το 1896 από από έναν πλούσιο εβραίο εκδότη ,τον Adolph Ochs.Ο δισέγγονος του, ο Arthur Ochs Sulzberger ο νεώτερος, είναι σήμερα ο εκδότης και διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας. Ο εκτελεστικός συντάκτης είναι Max Frankel, και ο αρχισυντάκτης είναι ο Joseph Lelyveld. Και οι δυο τους είναι επίσης Εβραίοι.

Η οικογένεια Sulzberger επίσης κατέχει, μέσω των New York Times Co, 33 άλλες εφημερίδες, συμπεριλαμβανομένης και της Boston Globe. Δώδεκα περιοδικά, συμπεριλαμβανομένων των McCall και Family Circle με κυκλοφορίες των 5 εκατ. αντιτυπων το καθένα. Επτά ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικές σταθμούς. Ένα καλώδιακό - τηλεοπτικό κανάλικαι τρεις εταιρείες εκδόσεων βιβλίων.

Η New York Times News Service μεταδίδει ειδήσεις καθώς και φωτογραφίες από την εφημερίδα New York Times μεσω καλωδιων σε 506 άλλες εφημερίδες, πρακτορεία ειδήσεων, και περιοδικά. Παρόμοιας εθνικής σημασίας είναι η Washington Post, η οποία, έχοντας εγκαταστήσει τα δικά της ατομα σε κυβερνητικές υπηρεσίες στην Ουάσιγκτον, έχει μια εσωτερική ενήμερωση οσον αφορά τις ειδήσεις που αφορούν την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Η Washington Post, όπως και οι New York Times, έχει μη-εβραϊκή καταγωγή. Ιδρύθηκε το 1877 από τον Stilson Hutchins, από τον οποίον την αγόρασε το 1905 ο John McLean, και αργότερα την κληροδότησε στον Edward McLean. Τον Ιούνιο του 1933, ωστόσο, στο απόγειο της μεγάλης οικονομικής κρίσης, η εφημερίδα αναγκάστηκε να κηρύξει πτώχευση. Αγοράστηκε σε πλειστηριασμό πτώχευσης από τον Eugene Meyer, ένα εβραίο χρηματοδότη.

Η Washington Post διοικείται πλέον από την Katherine Meyer Graham, κόρη του Eugene Meyer. Είναι ο κύριος μέτοχος και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Washington Post Co. Το 1979, διόρισε τον γιο της Donald εκδότη της εφημερίδας. Κατέχει πλέον και τη θέση του προέδρου και Διευθύνων Σύμβουλος της Washington Post Co.

Η εταιρεία Washington Post Co είναι μέτοχος σειρά από άλλα μέσα ενημέρωσης όπως εφημερίδες, τηλεόραση, περιοδικά και, με πιο αξιοσημείωτο το εθνικό εβδομαδιαίο περιοδικό το Newsweek το οποίο ειναι δεύτερο σε πωλήσεις. Η εφημερίδα Wall Street Journal, η οποία πωλεί 1,8 εκατομμύρια αντίτυπα κάθε εργάσιμη μέρα, είναι η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας. Ανήκει στην Dow Jones & Company, Inc, μια εταιρεία της Νέας Υόρκης η οποία εκδίδει επίσης 24 άλλες ημερήσιες εφημερίδες και τα εβδομαδιαίους οικονομικούς πίνακες του Barron μεταξύ των άλλων.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Dow Jones είναι Peter Kann, ο οποίος είναι Εβραίος. Ο Kann κατέχει επίσης τις θέσεις του προέδρου και του εκδότη της Wall Street Journal. Οι περισσότερες από τις άλλες μεγάλες εφημερίδες της Νέας Υόρκης δεν είναι καλύτερα χέρια απ ο,οτι οι New York Times και η Wall Street Journal.

Η New York Daily News ανήκει στον Εβραίο κτηματομεσίτη Mortimer B. Zuckerman. Η εβδομαδιαια εφημερίδα Village Voice είναι η προσωπική περιουσία του Leonard Stern, του Εβραίου δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη του Hartz Mountain -επιχείρηση προμήθειας προιοντων για κατοικιδια.
Άλλα ΜΜΕ

Η ιστορία είναι λίγο πολύ η ίδια για τα άλλα μέσα, όπως είναι και για την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, και τις εφημερίδες. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, τα περιοδικά. Τ ρία από αυτα που εκδίδονται στις Ηνωμένες Πολιτείες: Time, Newsweek, και των U.S. News and World Report. To Time, με εβδομαδιαία κυκλοφορία 4,1 εκατομμυρίων, εκδίδεται από μια θηγατρική της Time Warner Communications. Ο διευθύνων σύμβουλος της Time Warner Communications, όπως προαναφέρθηκε, ο είναι Gerald Levin, ένας Εβραίος.Το περιοδικό Newsweek, εκδίδεται από την Washington Post Company, απο την Εβραία Katherine Meyer Graham. Η εβδομαδιαία κυκλοφορία του ανέρχεται στα 3,2 εκατομμύρια αντιτυπα. Τα περιοδικά US News και το World Report, με εβδομαδιαία κυκλοφορία 2,3 εκατ., ανήκουν και εκδίδονται από Mortimer Zuckerman, έναν Εβραίο. Ο Zuckerman κατέχει επίσης την Atlantic Monthly και μια μικρού σχήματος εφημερίδα της Νέας Υόρκης, την εφημερίδα Daily News, η οποία είναι η έκτη μεγαλύτερη εφημερίδα στη χώρα. Όσον αφορα τους μεγαλυτερους εκδοτικούς ομίλους, η κατάσταση είναι επισης μια εβραϊκή υπόθεση. Τρεις από τους έξι μεγαλύτερους εκδότες βιβλίων στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την εβδομαδιαίο περιοδικό για τους εκδοτες και τις εκδοσεις, ανήκουν ή ελέγχονται από τους Εβραίους. Αυτοί είναι η (1η θεση)Random House (με πολλές θυγατρικές της, συμπεριλαμβανομένης της Crown Publishing Group), η (3ηθέση)Simon & Schuster, και η (6η θεση)Time Warner Trade Group (συμπεριλαμβανομένης της Warner Books and Little, Brown). Άλλος εκδότης με ιδιαίτερη σημασία είναι η Western Publishing. Παρόλο που κατατάσσεται μόλις στην 13η θέση σε μέγεθος μεταξύ όλων των εκδοτών των ΗΠΑ, κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των εκδοτών παιδικών βιβλίων, με περισσότερα από το 50 τοις εκατό της αγοράς. Πρόεδρός της και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Richard Snyder, ένας Εβραίος, ο οποίος αντικαταστάθηκε μόλις από τον Richard Bernstein,που είναι επίσης Εβραίος.
Η Επίδραση του εβραϊκού Ελέγχου των Μέσων Ενημέρωσης

Αυτά είναι τα πραγματικά περιστατικά του εβραϊκού ελέγχου των μέσων ενημέρωσης στην Αμερική. Όποιος είναι πρόθυμος να δαπανήσει αρκετές ώρες σε μια μεγάλη βιβλιοθήκη μπορεί να ελέγξει την ακρίβειά τους. Ελπίζω ότι όλα αυτα τα στοιχεία αυτά είναι το λιγότερο ενοχλητικά και για εσάς. Πιστεύετε πως πρέπει οποιαδήποτε μειονότητα να έχει τη δυνατότητα να ασκεί τέτοια τρομερή δύναμη και εξουσία. Βεβαίως οχι, και επιτρέποντας σε άτομα με πεποιθήσεις όπως αυτές που εκφράζονται στο Ταλμούδ, να καθορίζει τι θα διαβάσετε ή θα παρακολουθήσετε δινει σε αυτή τη μικρή μειονότητα το δικαίωμα να γεμίσει με μούχλα το μυαλό μας για να ικανοποιήσει τα δικα της Ταλμουδικά συμφέροντα, τα συμφέροντά τους, τα οποία, όπως έχουμε αποδείξει είναι διαμετρικά αντίθετα προς τα συμφέροντα του λαού μας. Επιτρέποντας στους Εβραίους να ελέγχουν τα νέα μας και τα μέσα ψυχαγωγίας, κάνουμε περισσότερα από το να τους δωσουμε απλώς την δυνατοτητα να επηρεαζουν αποφασιστικά το πολιτικό μας συστήμα αλλά και τον εικονικό έλεγχο της κυβέρνησής μας.
Τους δίνουμε επίσης τον έλεγχο του μυαλου και της ψυχής των παιδιών μας,των οποίων η συμπεριφορά και τα πιστεύω τους διαμορφώνονται περισσότερο από την τηλεόραση και την εβραϊκή τηλεοραση και τις εβραϊκές ταινίες παρά απο τους γονείς τους, τα σχολεία τους, ή οποιαδήποτε άλλη επιρροή.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/07/96-6.html

ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ; «Συγχωρήστε μας», αυτό ζητούν Ισραηλινοί που άναψαν 1043 κεριά, όσα και οι νεκροί Παλαιστίνιοι (βίντεο)

Ισραήλ
«Συγχωρήστε μας». Αυτό έγραψαν στο Τελ Αβίβ με 1043 κεριά, όσα και οι νεκροί Παλαιστίνιοι, ισραηλινοί διαδηλωτές κατά του πολέμου που συνεχίζεται στη Λωρίδα της Γάζας. Την ίδια ώρα, ωστόσο, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου αρνήθηκε την ανακωχή που πρότεινε η Χαμάς, τονίζοντας πως η χώρα του θα κάνει ό, τι είναι αναγκαίο για να υπερασπιστεί τους πολίτες της. Σε αυτήν του στη σκληρή στάση συνηγορούν πρόσφατες δημοσκοπήσεις σύμφωνα με τις οποίες το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό των Ισραηλινών συμφωνεί με τον πόλεμο. ΒΙΝΤΕΟ>>
 

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/07/1043.html

EI END ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 27/07/2014

 


Το θεριό θεριάζει! Διευθύνων Σύμβουλος της Goldman Sachs βρέθηκε νεκρός

Η αστυνομία ερευνά τον τραγικό θάνατο του 39 χρονου Goldman Sachs Διευθύνων Σύμβουλο, του τμήματος "cross-asset sales'' τον Nicholas Valtz. Όπως αναφέρει το Bloomberg, ο Valtz, ήταν «αρχάριος kiteboarder," και βρεθηκε νεκρός χθες από τα μέλη της οικογένειας του που πήγαν να τον ψάξουν αφού δεν είχε επιστρέψει από το kiteboarding.
Σύμφωνα με το Bloomberg: Ο Nicholas Valtz, διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs στη Νέα Υόρκη, είχε βρεθεί στο Napeague Harbor ανοικτά των ακτών του Long Island νεκρός, σύμφωνα με την αστυνομία East Hampton. Ο Valtz, 39 ετών, ήταν ένας «αρχάριος kiteboarder» και βρέθηκε να επιπλέει στο νερό δήλωσε η αστυνομία. Άλλα του kite βρέθηκαν σε μια καταπράσινη περιοχή του λιμανιού, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Ο Valtz, ο οποίος εντάχθηκε στην Goldman Sachs το 2000, προήχθη σε διευθύνων σύμβουλος το 2010. Η σύζυγός του, Sashi Valtz, εργάζεται επίσης στην Goldman Sachs ως επικεφαλής της παγκόσμιας έρευνας πωλήσεων σε τρίτους, σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn.
Τον Μάρτιο του 2008, ο Valtz ξύρισε το κεφάλι του για να συγκεντρώσει χρήματα για την έρευνα κατά του καρκίνου σε παιδική ηλικία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Ίδρύματος Αγ. Μπόλντρικ.
Σημείωση: δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία για το θανατό του, αλλά πρόσεξε τον τρόπο της αναφοράς αιτίας του θανάτου. Δηλ. οτι πρόκειται για έναν αρχάριο καιτ σερφερ... δηλαδή την δικαιολογία πληροφορία προγραμματισμού...το φτέξιμο δίκο του....ας πρόσεχε το θύμα. Το κοπάδι στη Νιου Γιορκ ας παει για ύπνο.
ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

http://www.katohika.gr/2014/07/goldman-sachs-to-therio-therizi.html

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτου Σπυρόπουλου

ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ Ο ΡΟΒΕΡΤΟΣ !!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΚΑ…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ END…!!!
[ Αρτέμης Σώρρας: Έδωσα 450εκ. από μελέτες που έχουμε κάνει εμείς. Στον διευθυντή του ΙΚΑ υπάρχει επίσημο έγγραφο από τον Αρτέμη Σώρρα και την τράπεζά μου προς το ΙΚΑ, με statement, προσέξτε statement 450εκ. εμφανή, ορίστε, να αναλάβουμε τη διαχείριση του ΙΚΑ, όχι να πάρουμε το ΙΚΑ δικό μας. Να φτιάξουμε τα νοσοκομεία τι είναι να φτιάξουμε, να φτιάξουμε τα κρεβάτια, να κάνουμε μια ενιαία διαχείριση φαρμάκων εμείς, όχι η ασπιρίνη π.χ. να στοιχίζει στο νοσοκομείο 30ευρώ ενώ κάνει 3ευρω. Να κάνουμε εμείς τη διαχείριση, τη γάζα παράδειγμα να μην τη φέρνουμε από το Ισραήλ, μια γάζα είναι. Να κοιτάξουμε εδώ, δεν χρειάζεται να τη φέρνουμε από το Ισραήλ τη γάζα, την ένεση από την Μασαχουσέτη, δεν γίνεται ρε παιδιά! Να πάρουμε τα φάρμακα, εδώ φτιάξατε γεννόσημα, τα γεννόσημα είναι της Ινδίας δεν μπορεί να τα φτιάξει η Ελλάδα; Εγώ ξέρω έναν φίλο μου παλιά, μια μεγάλη φαρμακοβιομηχανία φτιάχνει ακριβώς την ασπιρίνη την οποία την πουλάει 1σεντ το χάπι! Γιατί δεν μπορώ στο νοσοκομείο μου, η ελληνική βιομηχανία αυτά που είναι στην Αθήνα να πουλάει στα νοσοκομεία; Πρέπει να παίρνω από την BAYER να μου κλέβει και το σήμα του Ιπποκράτη, η ασπιρίνη είναι του Ιπποκράτη, δεν το καταλαβαίνω; ]
Η ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ… ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ… ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…
481800-ÅÃÃÑÁÖÏ ÁÑÍÇÔÉÊÇÓ ÁÐÁÍÔÇÓÇÓ ÉÊÁ
Εισαγγελική έρευνα για τον διοικητή του ΙΚΑ και η απάντησή του σε δημοσίευμα! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ.
………………………………………………………………………………………..
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτου Σπυρόπουλου

E06A45E17295C766C19BB674FEBB132A 

Μετά από έρευνα που διενήργησαν οι επίκουροι εισαγγελείς διαφθοράς, Γιάννης Δραγάτσης και Αντώνης Ελευθεριάνος

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτου Σπυρόπουλου ασκήθηκε από την εισαγγελία διαφθοράς, μετά από έρευνα που διενήργησαν οι επίκουροι εισαγγελείς διαφθοράς, Γιάννης Δραγάτσης και Αντώνης Ελευθεριάνος.
Το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται είναι αυτό της απιστίας στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.
Ο κ. Σπυρόπουλος φέρεται να έδωσε εντολή και μάλιστα δυο φορές για να αρθεί η κατάσχεση εις χείρας των τραπεζών των λογαριασμών της εταιρείας σούπερ μάρκετ Χ. Αρβανιτίδης με αποτέλεσμα η εταιρεία να χρωστά περί τα 18,25 εκατ. ευρώ στο ΙΚΑ και να χαθούν εκατ. ευρώ που θα μπορούσαν να έχουν καταλήξει σε Ταμείο του ΙΚΑ.
http://www.protothema.gr/greece/article/366481/alert-poiniki-dioxi-se-vathmo-kakourgimatos-se-varos-tou-dioikiti-tou-ika-rovertou-spuropoulou/

http://alfeiospotamos.gr/?p=8532

IΔΡΥΣΗ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ “ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ” ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ- ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ¨ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ”

ellas-rosia2
Σύγχρονη επανάληψη των ιστορικών γεγονότων των τεσσάρων πρώτων ετών της Επαναστατικής περιόδου 1821-1825, καταγράφεται σε απολύτως διασταυρωμένο ρεπορτάζ της “Ε.Ω”, με ραγδαίες εξελίξεις που αφορούν στην ίδρυση “πολιτικού κόμματος φιλορωσικού προσανατολισμού”, με φανερούς ιδρυτές και στελέχη που δεν έχουν καμία σχέση με προσωπικότητες από το φαύλο, διεφθαρμένο αλλά και βρώμικο πολιτικό σύστημα της χώρας.

Το “φιλορωσικό κόμμα” που κατά τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες είναι στα σκαριά και δεν αναλώνεται σε απλές συζητήσεις και φληναφήματα, είναι αποκύημα ώριμης σκέψης ανθρώπων από τον δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό, εκδοτικό και ευρύτερο χώρο ελεύθερων επαγγελματιών που έχουν καταγράψει χιλιάδες ένσημα στο ενεργητικό τους και δεν είναι τεμπέληδες, κλέφτες και λωποδύτες σαν τους πολιτικούς που κυβερνάνε την πατρίδα.
Από τα τέλη Αυγούστου ήδη θα υπάρξουν οι πρώτες αναφορές και “φωτογραφίσεις” για το εγχείρημα ενώ από τα τέλη Σεπτεμβρίου, θα γίνει το πρώτο μεγάλο βήμα: Η ανακοίνωση, κατ’αρχήν, ιδρυτικής διακήρυξης “πολιτικής ριζοσπαστικής κίνησης εμπιστοσύνης στην Ορθόδοξη Ρωσία”. Μετά από πολλαπλές διαδικασίες, επαφές αλλά και διατυπώσεις, θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση του πολιτικού φορέα και το επόμενο βήμα θα είναι η κάθοδος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές όποτε και εάν γίνουν. Στο πολιτικό σχήμα σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει…
περισσότερα στην Έντυπη Έκδοση της “Κυριακάτικης Ελεύθερης Ώρας” που ήδη κυκλοφορεί στα περίπτερα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ από τον Στέφανο Χίο στο διαδικτυακό “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”: “Ίδρυση φιλορωσικού κόμματος στην Ελλάδα!”


makeleio

Η μακάβρια λίστα με τις «κατά λάθος» καταρρίψεις επιβατικών αεροσκαφών

h-makabria-lista-me-tis-kata-lathos-katarripseis-epibatikwn-aeroskafwn
Γράφει ο Παναγιώτης Βελισσάρης – Λυμπερίδης > Το τραγικό συμβάν με την κατάρριψη (;) του Boeing 777 της Malaysia Airlines πάνω από την ανατολική Ουκρανία, σίγουρα είναι ένα από τα πιο αιματηρά της ιστορίας (298 νεκροί) αλλά δεν είναι το πρώτο περιστατικό τέτοιου είδους.
Κατά τον Ψυχρό Πόλεμο αλλά και τα πρώτα χρόνια του 21ου αιώνα έχουν καταγραφεί παρόμοια δυστυχήματα που προκάλεσαν σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη (και παραμένουν αντικείμενο έρευνας μέχρι τις ημέρες μας), απειλώντας με κλιμάκωση κατά τόπους ψυχρών και θερμών συγκρούσεων ανά τον πλανήτη.


Το πρώτο σοκ

Η πρώτη καταγεγραμμένη κατάρριψη αεροσκάφους πάνω από ζώνη αυξημένου κινδύνου εντοπίζεται τον Φεβρουάριο του 1973. Καθώς οι εντάσεις μεταξύ των αραβικών κρατών και του Ισραήλ κορυφωνόταν – οι μνήμες από τον πόλεμο των Έξι Ημερών ήταν ακόμη νωπές- οι επιβάτες ενός Boeing 727 των Λιβυκών Αραβικών Αερογραμμών, υπήρξαν τα τραγικά θύματα αυτής της αντιπαράθεσης.

Ισραηλινά μαχητικά αναχαίτισαν το επιβατικό
αεροσκάφος που πετούσε πάνω από την κατεχόμενη περιοχή του Σινά και ζήτησαν την προσγείωση του σε κοντινό αεροδρόμιο. Μόλις το λιβυκό αεροσκάφος άλλαξε πορεία για να βγει εκτός εναέριου χώρου, τα Phantom F-4 το έστρεψαν τα πυρά τους εναντίον του αφού νόμιζαν πως ο πιλότος αγνοούσε τις εντολές τους, με αποτέλεσμα να συντριβεί στην έρημο.

Από τους 113 επιβαίνοντες οι 108 βρήκαν τραγικό θάνατο σε ένα περιστατικό που εκτόξευσε την ένταση στα ύψη μεταξύ των αραβικών κρατών και του Ισραήλ σε ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα, λίγους μόνο μήνες πριν την έναρξη του πολέμου του Γιομ Κιπούρ.

Το Boeing που λίγο έλειψε να φέρει σύρραξη ΕΣΣΔ – ΗΠΑ

Μία δεκαετία αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 1983, σημειώθηκε ένα περιστατικό που σημάδεψε Ψυχρό Πόλεμο και ώθησε τις ΗΠΑ και την ΕΣΣΔ στα πρόθυρα της ένοπλης αντιπαράθεσης.

Πρόκειται για την κατάρριψη ενός
Boeing 747 των Κορεατικών Αερογραμμών. Το αεροσκάφος που είχε απογειωθεί από το Άνκορατζ της Αλάσκας με προορισμό τη Σεούλ, παρέκλινε της πορείας του όπως έγινε αργότερα γνωστό και βρέθηκε πάνω από τον σοβιετικό εναέριο χώρο, με αποτέλεσμα να καταρριφθεί από σοβιετικά μαχητικά.

Και οι 269 επιβάτες – ανάμεσα τους και ο Γερουσιαστής του Δημοκρατικού Κόμματος Λόρενς Μακντόναλντ- βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρίγκαν καταδίκασε την κατάρριψη χρησιμοποιώντας ένα λεξιλόγιο που παρέπεμπε στα πρώτα (και πιο σκοτεινά) χρόνια του Ψυχρού Πολέμου.

Οι σοβιετικοί αφού στην αρχή αρνήθηκαν εμπλοκή στο περιστατικό, τελικά ισχυριστήκαν ότι η κατάρριψη οφειλόταν σε «υπερβολική αντίδραση» από την πλευρά των πιλότων. Όπως και να έχει εκ των υστέρων προέκυψε από τις έρευνες που έγιναν εκ των υστέρων, το τραγικό συμβάν θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Το αεροπλάνο χάθηκε εξ αιτίας λάθος υπολογισμών στην πορεία του, με αποτέλεσμα να πετάει στα «τυφλά» πάνω από τον σοβιετικό εναέριο χώρο. Εάν είχε εφαρμοστεί το σύστημα GPS – το οποίο χρησιμοποιούσε τότε η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ-  μάλλον η ιστορία θα ήταν διαφορετική.

Μόνο έπειτα από το αίμα που χύθηκε και την ανησυχία που προκλήθηκε, τα GPS εγκαταστάθηκαν σε επιβατικά
αεροσκάφη και χρησιμοποιούνται ευρέως μέχρι και σήμερα.

Το Ιρανικό αεροσκάφος που οι ΗΠΑ το πέρασαν για μαχητικό

Λίγα χρόνια αργότερα ήρθε η σειρά των ΗΠΑ να πρωταγωνιστήσουν ένα περιστατικό για το οποίο το πολεμικό ναυτικό της χώρας φέρει ακέραιη την ευθύνη, απ’ όποια οπτική γωνία και το διερευνήσει κανείς.

Στις 3 Ιουλίου του 1988 ένα αεροσκάφος Airbus A300, των Ιρανικών Αερογραμμών που απογειώθηκε από την Τεχεράνη με προορισμό το Ντουμπάι, ενώ πετούσε πάνω από διεθνή ύδατα, κατερρίφθη από πυραύλους εκτοξεύτηκαν από το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Vincennes. Και οι 290 επιβαίνοντες βρήκαν ακαριαίο θάνατο, στο πιο πολύνεκρο δυστύχημα τέτοιου είδους μέχρι το προχθεσινό στην ανατολική Ουκρανία.

Σε μία εποχή ιδιαίτερα ταραγμένη, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη ο πόλεμος μεταξύ Ιράκ και Ιράν, οι ΗΠΑ ανέλαβαν την προστασία των τάνκερ που αναχωρούσαν γεμάτα με πετρέλαιο από τον Περσικό Κόλπο. Κάπως έτσι βρέθηκε στην περιοχή το USS Vincennes, οι αξιωματικοί του οποίου δικαιολόγησαν την κατάρριψη του ιρανικού αεροσκάφους, ισχυριζόμενοι πως το μπέρδεψαν με… μαχητικό F14.

Ένας ισχυρισμός έωλος, καθώς το αεροσκάφος πετούσε σε ένα υψόμετρο που επέτρεπε στους υπεύθυνους να αναγνωρίσουν τον τύπο του, και το κυριότερο, εάν αποτελούσε πραγματικά απειλή…

Μόλις το 1996,  ΗΠΑ και Ιράν έφτασαν σε συμφωνία για καταβολή αποζημίωσης 61,8 εκατομμυρίων δολαρίων, ένα ποσό κυριολεκτικά ασήμαντο μπροστά στην απώλεια τόσων ανθρώπινων ζωών. Σημαντική λεπτομέρεια; Η Ουάσινγκτον ποτέ δεν ανέλαβε επίσημα την ευθύνη, ούτε ζήτησε συγγνώμη από την Τεχεράνη.

Η κατά λάθος κατάρριψη του ρωσικού Tupolev

Τέτοια τραγικά δυστυχήματα δεν σημειώθηκαν μονάχα κατά τον Ψυχρό Πόλεμο, αλλά και στην πρόσφατη ιστορία.
Τον Οκτώβριο του 2001 αεροσκάφος Tupolev των αερογραμμών της Σιβηρίας που απογειώθηκε από το Τελ Αβιβ με προορισμό την πόλη του Νοβοσιμπίρσκ εξερράγη στον αέρα ενώ βρισκόταν πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι 78 επιβαίνοντες.
Οι έρευνες έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι το αεροσκάφος κατερρίφθη από ουκρανικό πύραυλο κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης, γεγονός που αρχικά το Κίεβο αρνήθηκε μετ’ επιτάσεως, ωστόσο αργότερα αναγκάστηκε να το παραδεχθεί υπό το βάρος των αποδείξεων που παρουσίασε η Μόσχα.

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/372018/h-makabria-lista-me-tis-kata-lathos-katarripseis-epibatikwn-aeroskafwn#ixzz38ghL4yjR

Για πτήσεις μυστήριο πάνω από τον Έβρο κάνει λόγο άρθρο της κυριακάτικης Realnews:

uav

Πτήσεις – μυστήριο στη μεθόριο του Έβρου, αλλά και σε ακριτικά νησιά, έχουν προκαλέσει ανησυχίες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Την περασμένη εβδομάδα αναφέρθηκαν από φυλάκια της ελληνοτουρκικής μεθορίου στον Έβρο επτά περιπτώσεις πτήσεων από “μη επανδρωμένα αεροσκάφη” (uav) . Ανάλογες αναφορές υπήρξαν και από το Αιγαίο. Η συχνότητα των πτήσεων προβληματίζει ειδικά αν αποδειχτεί ότι τα uav είναι τουρκικά....

Υπάρχει αμφιβολία για την “εθνικότητά” τους καθώς μη επανδρωμένα “αεροχήματα” χρησιμοποιούν πλέον και αρκετοί ιδιώτες, μηχανικοί και τοπογράφοι, οι οποίοι αξιοποιούν την τεχνολογία “από αέρος” για τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Ωστόσο στο ΓΕΕΘΑ θεωρούν ότι το θέμα των πτήσεων “μυστήριο” πρέπει να διαλευκανθεί άμεσα.
Δεν θα είναι η πρώτη φορά που τουρκικά uav’ s έχουν εντοπιστεί πάνω από ελληνικό έδαφος. Ωστόσο η εμφάνισή τους μέχρι τώρα ήταν σπάνιο φαινόμενο. Η “μαζικές αναφορές” πτήσεων που αποδίδονται σε τουρκικά uav’s είναι το στοιχείο που προβληματίζει.
Ενδεικτικό της βαρύτητας που δίνει το ΓΕΕΘΑ στις αναφορές από τον Έβρο και τα ακριτικά νησιά είναι το γεγονός ότι ενημερώθηκε άμεσε ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος που ζήτησε να του αναφέρουν άμεσα τα αποτελέσματα των ερευνών, ακόμη κι αν πρόκειται για “ιδιωτικά uav”. Σ΄ αυτή τη περίπτωση θα έχει προφανώς ενδιαφέρον να μάθουμε από ποιες περιοχές της Θράκης απογειόνονται τα μη επανδρωμένα “αεροπλανάκια”.
Η τεχνολογία των uav έχει αλλάξει τα πάντα στον αέρα ,ειδικά σε πτήσεις επιτήρησης ή κατασκοπείας. Αποτελούν μια αξιόπιστη και πολύ φθηνή λύση τόσο στην κατασκευή τους, όσο και σ΄ ότι έχει να κάνει με το κόστος χρήσης τους. Δυστυχώς και σ΄ αυτό το τομέα έχουμε μείνει πίσω από την Τουρκία η οποία χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο Αιγαίο. Κι αν επαληθευτούν οι ανησυχίες επιτελών του ΓΕΕΘΑ φαίνεται ότι στον κατάλογο των καθημερινών απειλών από την Τουρκία θα πρέπει να προσθέσουμε και τις πτήσεις των κατασκοπευτικών uav.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/07/realnews.html

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…Το χαμένο Boieing 777 (MH-370), είναι ΑΥΤΟ (MH-17) που καταρρίφθηκε στην Ουκρανία; ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά ότι η πτήση MH-370 των Μαλαισιανών αερογραμμών εξαφανίστηκε χωρίς κανένα ίχνος, υπήρξαν φωνές που υποδηλώναν ότι το ίδιο αεροσκάφος θα χρησιμοποιηθεί αργότερα σε μια πτήση ψευδή » μούφα»…. Προσωπικά, προσπάθησα να αγνοήσω τις εικασίες νομίζοντας ότι καμιά μυστική υπηρεσία δεν θα μπορούσε ποτέ να διεξάγει μια τέτοια προφανή και εξωφρενική επιχείρηση, αναμένοντας ότι ο υπόλοιπος κόσμος δεν είναι αρκετά ηλίθιος για να το πιστέψει… ’Εκανα λάθος….! Δεν είναι μόνο ότι η επίσημη ιστορία MH17 είναι γεμάτη με κενά, αλλά υπάρχουν και περίεργα στοιχεία και «συμπτώσεις», που είναι αδύνατο να αγνοήσουμε: Διαβάστε την συνέχεια  στα αγγλικά…

1. The alleged MH17 was the same plane model as MH-370
malboeing1
The aircraft allegedly shot down over Shaktarsk is a Boeing 777-200, ID number M9-MRD.
The missing MH370 was the same model, 777-200, but with a different ID number M9-MRO.
Recent, “near conclusive” evidence reports that MH-370 (M9-MRO) was actually hijacked before it disappeared. This means that the hijackers could have safely landed the plane somewhere else.
The US military base Diego Garcia is conveniently located within flying distance of the spot where MH-370 disappeared from the radar.
One of the passengers on board MH-370, Phillip Wood, allegedly managed to send a photo from his iPhone, tracing back to the previously mentioned military base.
If the US secret services got possession of the MH-370 jet, then it was a child’s play for them to set it up for a false flag operation suiting their needs.
After the story of a passenger jet having been shot down by pro-Russian separatists broke loose, Russia lost a lot of credibility and support due to the US propaganda machine.
2. The crashed plane had a different configuration of windows than MH17
Unfortunately for those who staged the false flag event, the MH17 plane had an extra window (below) next to the second right-side door, which MH370 did not — and neither did the wreckage of the airplane!
#1 Update [07.25.14]: Jim Stone brings more photographic evidence supporting the connection between the wreckage and flight MH-370:
#2 Jim Stone Update [07.26.14]:
malboeing3
The flag in the wreckage is now getting cropped out of images posted of the shoot down, and someone either kicked the aluminum plate over the window out or a second window got Photoshopped in. Take a look at this photo:
And ask yourself, WHY HAS THIS BEEN DONE? Obviously, to muddy the waters, that is a super professional Photoshop hack, we all know what the real photo is supposed to look like and this was obviously done in response to people discussing the flag, and having the window arrangement match flight 370 exactly.
They HAD TO release a photo showing a window where there was none in the original crash scene, to muddy the waters and just «PROVE» this is MH17. Notice the flag is cropped out, because it is the smoking gun that proves this is flight 370. [1]
Image source: © REUTERS
#3 Update [07.26.14]: There is a lot of official Photoshopping going on. The following is a prime example:
01. Image source: AFP; | 02. Image source: Official © REUTERS/ Maxim Zmeyev;
malboeing2
The first picture is the original, taken at the crash site, while the second one has been obviously Photoshopped, adding a black window under the flag.
According to independent journalist Jim Stone,
«It is important to note that MH370 [bellow] was new, and therefore never repainted. This is the way the flag ALWAYS looked on Flight 370, and it forever pegs the shoot down plane as flight 370.»
«Next is flight MH17. Notice the flag position, and ALSO, that MH17 has an extra window on this side of the aircraft, TOTALLY BUSTING THE OFFICIAL STORY.» [1]
So, what does it all mean?
The plane wreckage shown in the propaganda pictures doesn’t have the window configuration of MH17, whilst it matches the one of MH370.
The conclusion is obvious: the wreckage most probably belongs to the “lost” flight MH370.
3. Rebel leader describes the MH17 victims: rotten corpses, drained of blood
«A top pro-Russia rebel commander in eastern Ukraine has given a bizarre version of events surrounding the Malaysian jetliner crash — suggesting many of the victims may have died days before the plane took off. (…) [People at the crash site]: “A significant number of the bodies weren’t fresh,” adding that he was told they were drained of blood and reeked of decomposition.» [2]
According to independent journalist Jim Stone:
«It is being said that a Dutch doctor who was at the scene within a day has released testimony that the bodies on the plane were rotten and dead days before the crash, which would corroborate what the military commander said and that evidence is there that they were also tortured before the crash. However, the translation from Dutch is very poor and I am working on secondary confirmation.»
This means that the bodies found at the crash site in Ukraine are probably the passengers of MH370.
4. ALL the videos were created before MH17 was allegedly shot down
«A look at the time stamps for the nine versions of the video that allegedly shows a conversation between Ukrainian anti-fascists and the Russian military and uploaded to what is said to be the Ukrainian Security Service (SSU) youtube account, indicating that all the videos were created before MH17 wrecked in the afternoon 2014-07-1.» [3]
malboeing4
Remarkable unit with timestamps confirmed by the date stamp for when the videos were uploaded to a local server contained herein.
5. MH-17 propaganda picture doesn’t match the facts
According to the Daily Mail, Flight MH-17 was photographed by one of the passengers just before boarding, but the identification number doesn’t macth!
MH-17′s ID number is 9M-MRD (Wikipedia):
The ID of the plane in the propaganda picture is 9M-MRC (Daily Mail):
6. Flight MH17 was cancelled, according to flight radar screen
malboeing5
Flight Radar-24 screen capture on the day following the crash (7/18) shows MH-17, (9M-MRD) as “canceled” on the date of the crash (7/17): [4]
7. Invalid and pristine passports at the crash site
All the passports appearing in the propaganda video are in mint condition. They want us to believe that ALL passports have escaped undamaged after an airplane filled with fuel was shot down by a SAM missile — not to mention the 33,000 feet drop.
And that’s not all! Many of presented passports are clearly invalid: some have been ‘hole-punched’ in the upper left-hand corner, while others have been ‘clipped’ (triangular cut-out from right-hand center front cover) – making it impossible that any of these decommissioned passports could be used to travel internationally at the flight’s port of Departure in Amsterdam. [5]
Περισσότερα … http://humansarefree.com/2014/07/busted-mh-17-was-in-fact-lost-flight-mh.html?m=0#sthash.Wi2W39QE.dpuf
 http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/07/boieing-777-mh-370-mh-17.html

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; Καταγγελίες ΣΟΚ βουλευτή της Ν.Δ.. Κατηγορεί Σαμαρά για εθνική παράδοση και παραβίαση του Συντάγματος!!

Δείτε το και κρίνετε μόνοι σας:
1. Κατηγορείτε την κυβέρνηση για την εφαρμογή του Μνημονίου. Η εναλλακτική ποια είναι; Οι δανειστές απειλούν ότι αν δεν εφαρμοστεί το Μνημόνιο θα σταματήσει η χρηματοδότηση και θα βγει η χώρα από το ευρώ; 
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ: Η ατυχία της χώρας δεν είναι η δεινή οικονομική κρίση, αλλά ότι οι κυβερνώντες δημιούργησαν τις συνθήκες ώστε «οι δανειστές να την έχουν στο χέρι και να τη χορεύουν όπως αυτοί θέλουν».

Αυτήν την απίστευτη εθνική παράδοση την μοιράζονται σε ευθύνη ο ΓΑΠ, ο Παπαδήμος και ο Σαμαράς με συγκολλητική ουσία τον Βενιζέλο....

και τον Κουβέλη. Όμως, εξαρχής, τίποτα από όσα συμφωνήθηκαν για τον δανεισμό της χώρας δεν έχουν σχέση με Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη. Οι δανειστές με συνεχείς αρνητικές δηλώσεις, απομακρύνουν τις απαραίτητες επενδύσεις και κρατούν τη χώρα δέσμια. Και η νέα τρικομματική κυβέρνηση έπεσε στην ίδια παγίδα με την προηγούμενη. Η λύση είναι μόνο μία: άμεση εθνική συμφωνία για άρνηση του Μνημονίου….. 
 
3. Εκτιμάτε ότι μπορεί να σημειωθεί κοινωνική έκρηξη λόγω των μέτρων; 

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Τη θεωρώ βέβαιη. Η ελληνική οικογένεια καταπιέζεται αφόρητα όπως συνέβαινε στα κομμουνιστικά καθεστώτα. Οι αμοιβές είναι χαμηλές, το κοινωνικό κράτος αδύναμο και ανάλγητο, η μικροιδιοκτησία σε διωγμό ενώ απλόχερα μοιράζονται προνόμια σε Τράπεζες και πολυεθνικές αλυσίδες, οι διεκδικήσεις λοιδορούνται και η κυβέρνηση παραβιάζει το Σύνταγμα προς εφαρμογή του Μνημονίου. 

Το κράτος είναι συγχρόνως ο μεγαλύτερος εκμεταλλευτής και ο χειρότερος κακοπληρωτής. Όλα αυτά καταρρακώνουν τη μεσαία τάξη που εξαθλιώνεται και τους νέους που υποχρεώνονται να μεταναστεύουν. Όταν ο συντηρητικός οικογενειάρχης εκραγεί δεν «μαζεύεται» αν δεν πάρει πίσω τουλάχιστον όσα χρειάζεται για να ζήσει αξιοπρεπώς.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/07/blog-post_445.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters