Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Για πτήσεις μυστήριο πάνω από τον Έβρο κάνει λόγο άρθρο της κυριακάτικης Realnews:

uav

Πτήσεις – μυστήριο στη μεθόριο του Έβρου, αλλά και σε ακριτικά νησιά, έχουν προκαλέσει ανησυχίες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Την περασμένη εβδομάδα αναφέρθηκαν από φυλάκια της ελληνοτουρκικής μεθορίου στον Έβρο επτά περιπτώσεις πτήσεων από “μη επανδρωμένα αεροσκάφη” (uav) . Ανάλογες αναφορές υπήρξαν και από το Αιγαίο. Η συχνότητα των πτήσεων προβληματίζει ειδικά αν αποδειχτεί ότι τα uav είναι τουρκικά....

Υπάρχει αμφιβολία για την “εθνικότητά” τους καθώς μη επανδρωμένα “αεροχήματα” χρησιμοποιούν πλέον και αρκετοί ιδιώτες, μηχανικοί και τοπογράφοι, οι οποίοι αξιοποιούν την τεχνολογία “από αέρος” για τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Ωστόσο στο ΓΕΕΘΑ θεωρούν ότι το θέμα των πτήσεων “μυστήριο” πρέπει να διαλευκανθεί άμεσα.
Δεν θα είναι η πρώτη φορά που τουρκικά uav’ s έχουν εντοπιστεί πάνω από ελληνικό έδαφος. Ωστόσο η εμφάνισή τους μέχρι τώρα ήταν σπάνιο φαινόμενο. Η “μαζικές αναφορές” πτήσεων που αποδίδονται σε τουρκικά uav’s είναι το στοιχείο που προβληματίζει.
Ενδεικτικό της βαρύτητας που δίνει το ΓΕΕΘΑ στις αναφορές από τον Έβρο και τα ακριτικά νησιά είναι το γεγονός ότι ενημερώθηκε άμεσε ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος που ζήτησε να του αναφέρουν άμεσα τα αποτελέσματα των ερευνών, ακόμη κι αν πρόκειται για “ιδιωτικά uav”. Σ΄ αυτή τη περίπτωση θα έχει προφανώς ενδιαφέρον να μάθουμε από ποιες περιοχές της Θράκης απογειόνονται τα μη επανδρωμένα “αεροπλανάκια”.
Η τεχνολογία των uav έχει αλλάξει τα πάντα στον αέρα ,ειδικά σε πτήσεις επιτήρησης ή κατασκοπείας. Αποτελούν μια αξιόπιστη και πολύ φθηνή λύση τόσο στην κατασκευή τους, όσο και σ΄ ότι έχει να κάνει με το κόστος χρήσης τους. Δυστυχώς και σ΄ αυτό το τομέα έχουμε μείνει πίσω από την Τουρκία η οποία χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο Αιγαίο. Κι αν επαληθευτούν οι ανησυχίες επιτελών του ΓΕΕΘΑ φαίνεται ότι στον κατάλογο των καθημερινών απειλών από την Τουρκία θα πρέπει να προσθέσουμε και τις πτήσεις των κατασκοπευτικών uav.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/07/realnews.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters