Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

«Όσοι εμβολιάστηκαν για τον κορωνοϊό δεν θα επιζήσουν»: Σοκαριστικές δηλώσεις από τον Γάλλο νομπελίστα Luc Montagnier - Παρενέργεια σοκ σε ασθενείς

Εμφάνισαν μακρογλωσσία σε τέτοιο βαθμό που οι γλώσσες τους κρέμονταν έξω από το στόμα τους

Από Γιάννης Κυριακόπουλος
«Ξανακτυπά» ο Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Luc Montagnier. 

Κηρύσσεται Πόλεμος Μετά την Αποτυχία Ανταπόκρισης από την Αδελφότητα της Σιών

Πόλεμος έχει κηρυχθεί εναντίον της Αδελφότητας του Σατανά, μετά την άρνησή τους να συμφωνήσουν σε μια εκστρατεία για τη διάσωση του πλανήτη, αναφέρουν πηγές της Κοινωνίας των Λευκών Δράκων.  Ωστόσο, έχει ληφθεί απόφαση να απορριφθεί η προσφορά των Γνωστικών Illuminati να χτυπήσουν τη λίμνη της Γενεύης, το Αρχηγείο του ΝΑΤΟ και την Ιερουσαλήμ με πυρηνικά όπλα υδρογόνου 4ης γενιάς, τα οποία δεν προκαλούν μακροπρόθεσμη ραδιενεργή ρύπανση.  Αντ’ αυτού, οι Ειδικές Δυνάμεις θα διενεργούν επιθέσεις ακριβείας για να εξαλείψουν βασικά άτομα και θεσμούς που εμπλέκονται στην συνεχιζόμενη ψεύτικη πανδημία και τα σχετιζόμενα εγκλήματα πολέμου.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters