Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

«Όσοι εμβολιάστηκαν για τον κορωνοϊό δεν θα επιζήσουν»: Σοκαριστικές δηλώσεις από τον Γάλλο νομπελίστα Luc Montagnier - Παρενέργεια σοκ σε ασθενείς

Εμφάνισαν μακρογλωσσία σε τέτοιο βαθμό που οι γλώσσες τους κρέμονταν έξω από το στόμα τους

Από Γιάννης Κυριακόπουλος
«Ξανακτυπά» ο Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Luc Montagnier. 
Μετά την δήλωσή του ότι τα εμβόλια του κορωνοϊού προκαλούν τις μεταλλάξει, ο Γάλλος επιστήμονας επιστρέφει δριμύτερος, με ακραίες και σοκαριστικές δηλώσεις, λέγοντας, πως όσοι εμβολιάστηκαν με κάποιο από τα εμβόλια δεν πρόκειται να επιζήσουν! 
Παράλληλα, περισσότεροι θάνατοι συνδέονται με το εμβόλιο της Pfizer, παρά με αυτό της AstraZeneca, αυτό τονίζει έρευνα, η οποία μελετάει την θνησιμότητα σε έξι ευρωπαϊκές χώρες.

Δεν υπάρχει πιθανότητα μακροχρόνιας επιβίωσης για όποιον έλαβε κάποιο από τα εμβόλια για τον COVID-19, σύμφωνα με τον κορυφαίο Γάλλο ιολόγο Luc Montagnier.

Όλοι όσοι εμβολιάστηκαν για τον «κινεζικό ιό», όπως χαρακτηρίζει τον κορωνοϊό, «δεν θα επιζήσουν», είπε ο Montagnier κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής του. «Δεν υπάρχει ελπίδα και καμία πιθανή θεραπεία για όσους έχουν ήδη εμβολιαστεί», δήλωσε ο Montagnier.

«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αποτεφρώσουμε τα πτώματα»(!) σημείωσε για να προκαλέσει την αμηχανία του δημοσιογράφου.

Αφού μελέτησε σε βάθος τα συστατικά που περιέχονται στις ενέσεις και τι κάνουν, ο Montagnier αναφέρει ότι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κάθε άτομο που παίρνει το εμβόλιο τελικά θα πεθάνει από το ανοσιακό φαινόμενο ή εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση ή ADE. «Αυτό μπορεί να λεχθεί», πρόσθεσε.

Ο Montagnier δήλωσε επίσης πέρυσι ότι «η παρουσία στοιχείων του HIV και των μικροβίων της ελονοσίας στο γονιδίωμα του κορωναϊού είναι πολύ ύποπτη και τα χαρακτηριστικά του ιού δεν θα μπορούσαν να προκύψουν φυσικά».

Ο νέος αυτός ιός είναι ένα κατασκεύασμα γενετικά τροποποιημένο που απελευθερώνεται σκόπιμα, κατά την άποψη του Montagnier.

Ο κορωνοϊός είναι ένα κατασκεύασμα γενετικά τροποποιημένο

Παρενέργεια σοκ σε ασθενείς με κορωνοϊό: Εμφάνισαν μακρογλωσσία, σε τέτοιο βαθμό που οι γλώσσες τους κρέμονταν έξω από το στόμα τους

Φαίνεται ότι έχουμε να δούμε ακόμη πολλά στο μέτωπο του κορωνοϊού, καθώς όλο και περισσότερες πληροφορίες για παρενέργειες έρχονται στο φως. Αυτό ακριβώς συνέβη και με την περίπτωση ασθενών στις ΗΠΑ, που παρουσίασαν μια σοβαρή και επικίνδυνη παρενέργεια. Παράλληλα, δείτε τις δύο θεωρίες των ΗΠΑ για την πραγματική προέλευση του κορωνοϊού! Ποιες είναι οι επίσημες 4 εκδοχές;

Ο Δρ. James Melville, από το Κέντρο Επιστήμης Υγείας του Πανεπιστημίου του Τέξας στη Σχολή Οδοντιατρικής του Χιούστον (UTHealth) δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι υπάρχουν εννέα τεκμηριωμένα περιστατικά… μακρογλωσσίας σε ασθενείς με COVID-19 στις ΗΠΑ! Και μπορεί το ποσοστό να είναι εξαιρετικά μικρό, πρόκειται για ασθενείς που μετριούνται στα δάχτυλα των χεριών, όμως χρειάζεται παρακολούθηση και προσοχή.

Οι συγκεκριμένοι εννέα ασθενείς εμφάνισαν τόσο πρησμένες γλώσσες, που η γλώσσα τους κρεμόταν έξω από το στόμα τους και δεν μπορούσαν ούτε να αναπνεύσουν από το στόμα, ούτε να φάνε, να πιούν νερό και να μιλήσουν!

Αν και δεν είναι ακόμη σαφές ποια είναι η σχέση μεταξύ του κορωνοϊού και αυτής της κατάστασης, ο Melville είπε ότι φλεγμονώδη κύτταρα είχαν ανιχνευθεί στη γλώσσα των ασθενών.

Παρενέργεια σε ασθενείς με κορωνοϊό

Ένας από τους ασθενείς που υποβλήθηκαν σε θεραπεία από τον Melville ήταν ο Anthony Jones, από τη Lake City της Φλόριντα.

Ο Τζόουνς επιβίωσε από την COVID-19 μετά από ένα μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο, αλλά η γλώσσα του παρέμεινε πρησμένη.

«Ο γιατρός του είπε ότι μπορούσε να κάνει χειρουργική επέμβαση, αλλά δεν μπορούσε να εγγυηθεί ότι ο Άντονι θα φάει ποτέ ή θα μιλήσει ξανά», δήλωσε η μητέρα του, Mary Ann Jones, στην UTHealth News.

Ένας γιατρός είπε στην οικογένεια ότι η κατάσταση ονομάζεται μακρογλωσσία και η Mary Ann Jones άρχισε να ψάχνει στο διαδίκτυο για περισσότερες πληροφορίες. Βρήκε μια μελέτη που δημοσίευσε ο Melville και ήρθε σε επαφή με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να τους βοηθήσει.

Παρενέργεια μακρογλωσσίας σε ασθενείς με κορωνοϊό

Ο Melville είπε στο UTHealth News ότι η μακρογλωσσία του Jones χαρακτηρίστηκε τεράστια.

«Είναι ψυχολογικά καταθλιπτικό επειδή θεωρείται περίεργο. Οι ασθενείς πρέπει να τρώνε με σωληνάκι και έχουν μόνιμη τραχειοστομία ενώ υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης. Η γλώσσα στεγνώνει εντελώς, οπότε πρέπει να την τυλίξεις για να διατηρηθεί η υγρασία, ώστε να μην ραγίσει και αρχίσει να αιμορραγεί», είπε.


https://www.athensmagazine.g



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters