Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Ελλάδα: Νομιμοποιήθηκε η βρεφοκτονία ενώ ετοιμάζουν και τη νομιμοποίηση της ευθανασίας.

Εφόσον είναι νόμιμο να σκοτώσει κάποια ένα μωρό μέσα στην κοιλιά της ..η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να καταδικάσει κάποια που σκοτώνει ένα μωρό που μόλις βγήκε από την κοιλιά. Μερικές βδομάδες δεν κάνουν τη διαφορά. Πρακτικά νομιμοποιήθηκε η βρεφοκτονία ενώ ετοιμάζουν και τη νομιμοποίηση της ευθανασίας.

Πρώην τεχνικός της NASA αποκαλύπτει την απόκρυφη γεωμετρία του Ελλαδικού χώρου


Ο συγγραφέας Maurice Chatelain, πρώην τεχνικός της NASA, έχει υποστηρίξει ότι ένας πολύ προηγμένος πολιτισμός είχε υπάρξει στη Γη, περίπου 65.000 χρόνια πριν.

Θεωρείται ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της θεωρίας των "αρχαίων εξωγήινων", δηλαδή πως επισκέπτες από το διάστημα βοήθησαν την ανθρωπότητα με προηγμένες πληροφορίες στα μαθηματικά, την ηλεκτρική ενέργεια και την αστρονομία στο απώτατο παρελθόν.

Προϊστάμενος της ΔΕΗ λέει “έτσι κλέβει η ΔΕΗ τους πολίτες”

 O τρόπος που κλέβει η ΔΕΉ τους πολίτες είναι πολύ απλός αλλά δύσκολα γίνεται αντιληπτός από κάποιον.

Ο πρώτος τρόπος είναι με τον όρο ειδικές χρεώσεις οι οποίες μάλιστα είναι ανάλογες με τις κιλοβατώρες που έχει κάψει η χελώνα. Αν δηλαδή κάποιος με τα ίδια τετραγωνικά και τις ίδιες συσκευές κάψει λιγότερο ρεύμα θα πληρώσει λιγότερα. Οι ειδικές χρεώσεις ουσιαστικά είναι απλό τέχνασμα ώστε η ΔΕΗ να μπορεί να εισπράττει ουσιαστικά τα ανεξόφλητα ποσά αλλά και έξοδα δικτύου καθώς και μία κλιμακούμενη οικονομική επισφάλεια προς όφελός της.

Βγήκε πετρέλαιο στη Ζάκυνθο μετά τον σεισμό!


 

Ένα αξιοσημείωτο φαινόμενο παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στη θαλάσσια περιοχή του Μαραθία, στη Ζάκυνθο, καθώς μετά την εκδήλωση του σεισμού των 6,6 Ρίχτερ, η επιφάνεια της θάλασσας γέμισε πετρέλαιο!
 
Σύμφωνα με τους ντόπιους κατοίκους, το φαινόμενο δεν είναι πρωτόγνωρο, αλλά μετά τον σεισμό είναι πολύ πιο έντονο και σε καθημερινή βάση.

Οι Δύο Φατρίες Που Κυβερνούν Τον Πλανήτη !

Οι Δύο Φατρίες Που Κυβερνούν Τον Πλανήτη !
Η Γερμανική ABWHΕR, οι Ναΐτες, οι Βαυαροί Βασιλείς, ο Φον Κανάρης, η Νέα Τάξη, οι Ρότσιλντ, το Federal Reserve Banking System, οι 300 οικογένειες!

Μήπως είμαστε τα πιόνια σε μια παγκόσμια σκακιέρα, στα χέρια άψυχων όντων και μυστικών εταιριών;

Αρχικά θα ήθελα να επισημάνω ότι οι απόψεις που αναφέρονται στο άρθρο αυτό –και να το θυμάστε– είναι αυτούσιες της Raelyan Allan, η οποία ίδρυσε το Rumor Mill News.

Χρόνος και Αιωνιότητα. ΑΙΩΝΙΟ ΤΩΡΑ, ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

Χρόνος και Αιωνιότητα 
“Τίποτα δεν γεννιέται και τίποτα δεν πεθαίνει. Τίποτα δεν έγινε μέσα στο χρόνο ούτε θα γίνει στο μέλλον… Όλα τα όντα είναι αόρατα πριν γεννηθούν και μετά το θάνατο γίνονται και πάλι αόρατα. Είναι θεατά ανάμεσα σε δύο αθέατα. Γιατί σε πικραίνει αυτή η αλήθεια, ω Αρτζούνα;” Μπαγκαβάτ Γκίτα
Ο Κρόνος ήταν ο έβδομος και ο μικρότερος από τους Τιτάνες, γιους του Ουρανού και της Γαίας. Σύμφωνα με τον Ησίοδο, ο Κρόνος (ο πατέρας Χρόνος) κατά τη διάρκεια της μάχης για την απελευθέρωση των Κυκλώπων, ευνούχισε με το δρεπάνι τον πατέρα του Ουρανό κι έτσι απέκτησε την εξουσία στην Ελλάδα.

Ο Εγκέφαλος στο Χρόνο


Ο Εγκέφαλος στο Χρόνο
                                Ο Εγκέφαλος κι ο Κόσμος του

Ζούμε σε μια εποχή που τουλάχιστον οι θετικές επιστήμες προχωρούν με γεωμετρική πρόοδο και «δεν προλαβαίνουμε» να αφομοιώσουμε τις συνέπειες των αποκαλύψεών τους. Θεωρίες και συλλήψεις που μόλις πριν λίγες δεκαετίες αποτελούσαν πεδίο έντονων αμφισβητήσεων ή παράγοντες συνταρακτικών ανατροπών, σήμερα αποτελούν «κοινό τόπο» και οι σύγχρονες αναζητήσεις πριν λίγα χρόνια θα φαίνονταν εντελώς επιστημονική φαντασία.

Cyber – Creatures. Ζωντανές Οντότητες στον Κυβερνοχώρο. Ενα Νέο Είδος Κατακτά την Εικονική Πραγματικότητα.


Cyber – Creatures 

Στον κυβερνοχώρο σήμερα δημιουργείται ένας παράξενος ρεαλισμός, μέσα από ένα συνονθύλευμα επιστημονικής φαντασίας, εικονικής πραγματικότητας, τεχνητής νοημοσύνης και μιας υπόγειας –αλλά παγκόσμιας– κουλτούρας εκφραζόμενης μέσω μιας κόμικς αισθητικής! Πρόκειται για τον περίεργο κόσμο των πλασμάτων του Κυβερνοχώρου, των κατοίκων της εικονικής χώρας.

Δεν πέρασαν ακόμη πολλά χρόνια από τότε που ο Νικόλας Νεγροπόντης, παγκοσμίως γνωστό μέλος των ευαγγελιστών της τεχνολογίας που ανήκουν στο ΜΙΤ, το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης,

Αυτό που Περιμένουν να Συμβεί Τέλη 2018 με Αρχές 2019 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ

 
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Όσοι ασχολούνται με τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στη χώρα μας, αλλά ειδικότερα παγκοσμίως, θα έχουν ενδεχομένως αντιληφθεί ότι κάτι δεν στέκει και πολύ καλά στη θέση του.
Μπορεί αυτό που ακολουθεί παρακάτω να εκληφθεί ως μία θεωρία συνωμοσίας, αλλά είναι στο χέρι του καθενός να κρίνει και να ψάξει.

Η ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ

http://newpost.gr

ΣΤΙΣ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2018, Η ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.newpost.gr  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 370 ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΡΟΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΝΕΑΜΗΝΟ”.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΕ 370  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ 324 ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ 16% ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΛΕΙΣΑΝ 450 ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ 274.

ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ $9.000.000.000.000

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑ ΤΗΣ FEDERAL RESERVE ELISABETH COLEMAN ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΤΑΙ AΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ALAN GRAYSON.
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ.
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ 9 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters