Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας: Ένα Αβάσταχτο Ψέμα

Η περιβόητη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, εγκαινιάστηκε τον 4ο – 3ο π.Χ. αι. επί του βασιλέως της Αιγύπτου Πτολεμαίου του Φιλάδελφου, ο οποίος ουσιαστικά αποπεράτωσε το έργο που ξεκίνησε ο πατέρας του (Πτολεμαίος ο Α’). Τον θεμέλιο λίθο της Βιβλιοθήκης, τον έθεσε ο Μέγας Αλέξανδρος.

Η βιβλιοθήκη, γνώρισε τεράστια άνιηση, ώσπου εμφανίζεται να γίνεται παρανάλωμα του πυρός και να χάνονται στις στάχτες όλα τα κείμενα που υπήρχαν μέσα και μάλιστα… ΔΥΟ φορές.

Εντόπισαν Υπόγεια Πόλη 7480 στρεμμάτων στο Tiwanaku και ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Με τα νέα δεδομένα που ελήφθησαν με τη βοήθεια τεχνολογίας, αποτελούμενα από κάμερες ακριβείας που έκαναν φωτογραφίες από τον αέραa, υπέρυθρες ακτίνες και δορυφόρους που χαρτογράφησαν την περιοχή, βρέθηκε μια προ-ισπανική ακρόπολη έξω από την αρχαιολογική περίμετρο.

Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει μια πόλη προ-Inca με ένα υπόγειο χώρο, πιθανότατα πόλη και δύο πλατφόρμες με αποδιδόμενο πυραμιδοειδές σχήμα.

Τα Δέντρα Έχουν Αισθήματα, Αγαπούν Ακόμη και Ανθρώπους, σύμφωνα με μία μελέτη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Σύμφωνα με τη μελέτη αυτή, τα δέντρα μπορούν πραγματικά να αισθάνονται και να δημιουργούν δεσμούς αγάπης μεταξύ άλλων δέντρων, φυτών ακόμη και με τους ανθρώπους.
Τα φυτά είναι ζωντανά όντα, αν και δεν μπορούν να μετακινηθούν, να μιλήσουν ή να σκεφτούν – όπως το αντιλαμβανόμαστε εμείς οι άνθρωποι – ωστόσο, υπάρχουν πολλές πτυχές που μπορεί να είναι αρκετά απίστευτες και πολύ παρόμοιες με κάποιες ανθρώπινες πτυχές.

«2.400 χρόνια πριν από τον Φρόιντ, ο Ηράκλειτος μίλησε για υποσυνείδητο»

Βαθύς γνώστης και παθιασμένος μελετητής του ελληνικού πολιτισμού,
ο Αντρέας Λεμπέντεφ απαγγέλλει απέξω ολόκληρα αποσπάσματα αρχαίων
κειμένων με την ερασμιακή προφορά
Παναγιώτης Γεωργουδής
Ριζική αλλαγή της εικόνας που υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο για τον μέγιστο Ηράκλειτο επιφέρει μία καινούργια μελέτη.
του αναπληρωτή καθηγητή Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Αντρέα Λέμπεντεφ, ο οποίος, παρουσιάζοντας είκοσι τρία νέα αποσπάσματα του μεγάλου φιλοσόφου, καταδεικνύει πως δεν ήταν ένας φυσικός φιλόσοφος, σύμφωνα με την επικρατούσα θετικιστική άποψη, αλλά πρωτίστως πολιτικός, ηθικός φιλόσοφος και ανθρωπολόγος.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters