Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!

Το παράξενο συμβαίνει σε όλες τις πυραμίδες του κόσμου αλλά ακόμα και σε ναούς σε ανύποπτες χρονικές στιγμές που έχει προβληματίσει πολύ τους επιστήμονες ανά τον κόσμο χωρίς να μπορούν να δώσουν μια λογική εξήγηση το τι μπορεί να συμβαίνει.

Όταν είδαν τις πρώτες φωτογραφίες στην αρχη είπαν ότι τις είχαν φτιάξει για πλάκα όταν όμως άρχισαν να υπάρχουν και ποιο πολλές αλλά ακόμα και φωτογραφίες που τράβηξαν οι ίδιοι τότε πείστηκαν ότι κάτι περίεργο γινόταν.
Πρόκειται για τις περίεργες φωτεινές δέσμες που βγαίνουν από όλες τις πυραμίδες του κόσμου αλλά και ναούς, λένε ότι πρόκειται για δέσμες φωτονίων, αλλά ας δούμε πως έχουν τα πράγματα σε αυτό το περίεργο αλλά και τόσο σοβαρό συμβάν.
Παρά το γεγονός ότι η NASA κρύβει πληροφορίες σχετικά με το περίεργο σύννεφο των φωτονίων, το οποίο καλύπτει πλέον σχεδόν ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα, έχουμε κάποιες πληροφορίες που διαρρέουν… από ορισμένους επιστήμονες. Καθώς αυτό το δυσοίωνο σύννεφο βρίσκεται μέσα στο ηλιακό μας σύστημα, αρχίζει να έχει μια ανεξήγητη επίπτωση στον Ήλιο και τους πλανήτες.

Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι ότι, αυτή η παράξενη ενέργεια που εισβάλλει στον χώρο μας, κάνει μερικές από τις πιο φημισμένες πυραμίδες του κόσμου να αρχίζουν να παράγουν έντονη ενέργεια η οποία όταν μετρηθεί με διάφορα μηχανήματα τα τρελαίνει τελείως και δεν ξέρουν τι δείχνουν.

Έχουμε αρκετές περιπτώσεις όπου ισχυρές ορατές δέσμες φωτός ήταν ορατές από τον χώρο των πυραμίδων με κατεύθυνση το σύννεφου του φωτονίου, προς τον ουρανό, και όλες αυτές οι μαρτυρίες ήταν καλά τεκμηριωμένες χωρίς να αφήνουν καμία αμφιβολία πλέον για το αν είναι ψεύτικες.
Παράλληλα, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να παρατηρούν και να καταγράφουν παράξενα τρομακτικά φαινόμενα όπως ήχους και θορύβους που δίνουν την εντύπωση ότι η ίδια η Γη στενάζει και κλαίει…..
Όλα αυτά τα φαινόμενα, έχουν σχέση με την ταραγμένη εκπομπή του Ήλιου, πιθανότατα που προκαλείται από την παρουσία του σύννεφου φωτονίου, που σε ορισμένους κύκλους έχει λάβει μια γενική ονομασία “δυναμικός χώρος εκδηλώσεων της Ημέρας της Κρίσεως”

Είναι πολλοί αυτοί που λένε ότι οι Αρχαίες πυραμίδες ξύπνησαν μετά από αιώνες και χιλιετίες ύπνου!!!!
Πολλοί είναι αυτοί που είδαν μια λαμπρή ακτίνα φωτός στην πυραμίδα των Μάγια και γρήγορα το φωτογράφησαν με ένα κινητό τηλέφωνο και το δημοσίευσαν. Αλλά το φαινόμενο αυτό δεν υπήρχε την επόμενη μέρα με αποτέλεσμα κανείς να μην έχει ιδέα για το τι σημαίνει αυτό. Ενέργεια δέσμης στην πυραμίδα των Μάγια; Η επεξεργασία και μεγέθυνση της εικόνας στα δεξιά εμφανίζει και κάποια άλλη κρυφή δέσμη που μοιάζει με κεραυνό……
Η πυραμίδα του Kukulkan ( Κουκαλκάν ), έστειλε μια απίστευτη στήλη ενέργειας στο διάστημα, να ήταν άραγε τυχαίο ή ήταν μόνο η τελευταία από όλες τις πυραμίδες, που το κάνανε;

Πρόσφατα, η κινεζική κυβέρνηση άρχισε να παρακολουθεί εκ νέου την πυραμίδα Xianyang ( Ξιαν-γιάνγκ ), που έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια δραστηριότητας. Πέρυσι, μια ομάδα επιστημόνων εξέτασε την πυραμίδα, και πιστεύει ότι μπορεί να έχει εξωγήινη προέλευση. Αυτό το λένε διότι ανακάλυψαν μέσα στην πυραμίδα περίεργες οπές όπου περιείχαν χάλκινες καλωδιώσεις χιλιάδων ετών!!!!
Η εκρηκτική απελευθέρωση της ενέργειας στην κορυφή της πυραμίδας της Σελήνης των Αζτέκων.





Αυτό το εκπληκτικό περιστατικό το οποίο ακολουθεί είναι από μια εκρηκτική απελευθέρωση ενέργειας και έχει παρατηρηθεί και καταγραφεί σε φιλμ. Είναι από την απελευθέρωση ενέργειας από την κορυφή της διάσημης πυραμίδας της Σελήνης των Αζτέκων, στη Teotihuacan στο Μεξικό.
Δέσμες Ενέργειας, δίνες, ανεμοστρόβιλοι με έντονη δύναμη … Τι σημαίνουν όλα αυτά; Που πηγαίνει όλη αυτή η ενέργεια και γιατί; Πώς ενεργοποιήθηκαν οι μυστηριώδεις δυνάμεις οι σιωπηλοί πέτρινοι φρουροί, που παρέμεναν σε ακινησία για αιώνες … μέχρι κάτι που έσπασε τον ύπνο τους; Ποιος τις ξαναέφερε πίσω στη ζωή; Αλλά και για ποιον λόγο;

Ίσως όλα αυτά να είναι κάτι περισσότερο από απίστευτα και ότι οι πυραμίδες είναι το σημάδι για την άφιξη μιας άγνωστης δύναμης που περιβάλλει το γαλαξιακό κενό, το οποίο βρίσκεται σε ένα μεγάλο μέρος του Ηλιακού συστήματος.
Η NASA και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος για δύο χρόνια έχουν προειδοποιήσει τον κόσμο για την επερχόμενη καταστροφή που μπορεί να προκύψει κατά την περίοδο 2012-2013. Αλλά λίγοι άνθρωποι το άκουσαν και ακόμα ποιο λίγοι το πιστεύουν. Τώρα, ο διάσημος Ρώσος αστροφυσικός Alexei Dimitriev ( Αλεξέι Διμιτρίεφ ) λέει ότι αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι χειρότερο, πολύ χειρότερο από ότι προβλέπουν από τη NASA και την ESA στις προειδοποιήσεις τους.

Λέει ότι το ο ηλιακό μας σύστημα επηρεάζεται από τεράστια, δυνητικά θανατηφόρα, διαστρικά νέφη ενέργειας. Ο Δρ Dimitriev εξήγησε ότι η αποκωδικοποίηση των μηνυμάτων από τους ανιχνευτές Voyager 1 και Voyager 2 δείχνει σαφώς ότι ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο. Ακόμη χειρότερα, ο Merav Opher ( Μεράβ Όφερ ) ερευνητής στη NASA ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους Ήλιο-φυσικούς στον κόσμο μας λέει ότι αυτό το διαστρικό νέφος ενέργειας είναι πολύ ασταθής και ταραγμένο.
Ο Ρώσος επιστήμονας ισχυρίζεται επίσης ότι το σύννεφο ενέργειας φωτονίων προκαλεί τη διέγερση της ατμόσφαιρας και των πλανητών και ειδικά του Ήλιου μας. Αν το διαστρικό νέφος της ενέργειας επηρεάζει και αλληλεπιδρά με τον Ήλιο, δεν είναι ακόμα σαφής, αλλά είναι ήδη σαφές ότι η ηλιακή δραστηριότητα είναι αυξημένη, η οποία μας οδηγεί σε υψηλότερες συχνότητες ενέργειας και αστάθειας.
Λέει ότι η μαγνητική ροή εισέρχεται σε αλληλεπίδραση με την ηλιακή μαγνητόσφαιρα και το γήινο μαγνητικό πεδίο της Γης, και μπορεί να οδηγηθεί σε αλλαγές των βασικών τομέων του. Η συνέπεια όλων αυτών μπορεί να είναι μια αλλαγή της πολικότητας του μαγνητικού πεδίου της Γης, άγριες διακυμάνσεις του καιρού, και εκπληκτικοί ήχοι στην ατμόσφαιρα τα οποία μπορούν να επηρεάσουν τον πλανήτη. Οι πυραμίδες βάσει θεωριών είναι η φυσική αποθήκευση ενέργειας στη Γη, κάτι σαν ένα είδος πυκνωτή με βάση την ισχύ του μαγνητικού πεδίου του πλανήτη, για την παραγωγή και εκτόξευση ακτινών καθαρής ενέργειας προς το διάστημα και την κατεύθυνση του νέφους που μαστίζει το πλανητικό μας σύστημα. Θέλει να πει με λίγα λόγια ότι δηλαδή είναι χτισμένες για να μας προστατεύουν!!!!
Βέβαια ένα τέτοιο φαινόμενο είναι δυνατό μόνο εάν η πηγή της ακτινοβολίας βρίσκεται στον πυρήνα της Γης. Αυτή η τεράστια απελευθέρωση της ενέργειας από τον πυρήνα της Γης, στο τέλος του περασμένου έτους αλλά και φέτος σε διάφορες άλλες πυραμίδες ήταν αυτό που σηματοδότησε την αρχή της μετάβασης της εσωτερικής ενέργειας της Γης σε μια νέα ενεργή φάση.
Υπάρχουν όμως και πολλοί ερευνητές οι οποίοι δεν συμφωνούν με αυτά που λένε οι ερευνητές και λένε ότι πρόκειται για αποστολή μηνυμάτων προγραμματισμένα από τους αρχαίους την κατάλληλη στιγμή στους εξωγήινους θεούς. Δεν λένε όμως τι είναι το μήνυμα και σε ποιους εξωγήινους θεούς το στέλνουν……. Όπως και να έχει πραγματικά είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει κάποιοι θα πουν ότι ήταν ένα είδος κεραυνού….. χμμμ ναι αλλά όταν δεν υπάρχουν σύννεφα τότε κάτι άλλο είναι. Εμείς ερευνούμε από κοντά αυτό το φαινόμενο και όταν έχουμε κάποια νεότερα θα σας τα ανακοινώσουμε. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!



invisiblelycans.gr
http://1greek.wordpress.com

http://okloios.blogspot.gr/2012/10/blog-post_7293.html

Συνελήφθη ο Κώστας Βαξεβάνης

Συνελήφθη ο Κώστας Βαξεβάνης
Συνελήφθη στο σπίτι του στη Δροσιά παρουσία Εισαγγελέα ο Κώστας Βαξεβάνης... 

Την είδηση ανάρτησε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο twitter, όπου έγραψε: «Μπαίνουν στο σπίτι με εισαγγελέα τωρα. Με συλλαμβάνουν. Διαδώστε» καθώς και «Βρίσκομαι Ποντου 16 στη Δροσιά. Απέξω υπάρχουν 15 Αστυνομικοι. Ας μπουν να με συλλάβουν την επέτειο του ΟΧΙ σαν γερμανοτσολιαδες».


newsbeast.gr

Αυτό τo ξέρατε; Έλληνες είχαν κατεβάσει την γερμανική σημαία το 1941 και από την αρχαία Ολυμπία.

(Αναδημοσίευση μιας παλιάς ανάρτησης)

Πολλές φορές η ιστορία είναι άδικη. Ενώ ο Γλέζος και Σάντας για την πράξη τους να κατεβάσουν στις 31 Μαΐου την Γερμανική σημαία από την Ακρόπολη ηρωποιήθηκαν και τιμήθηκαν (ιδίως ο πρώτος...), κάποιοι άλλοι για παρόμοια ενέργεια έμειναν στην αφάνεια.

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι ίδιο ακριβώς γεγονός με της Ακροπόλεως συνέβη λίγους μήνες μετά στην αρχαία Ολυμπία.

Υπάρχει μάλιστα και ντοκουμέντο που το επιβεβαιώνει. Δυστυχώς είναι άγνωστα τα ονόματα των ηρώων.

Αντιγράφω από το βιβλίο ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ 1940-1944 του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Χ. ΠΕΤΡΑΚΟΥ (Εφόρου των αρχαιοτήτων Ε.Τ) εκδ. Βιβλιοθήκη της εν Αθήναις Αρχαιολογικής Εταιρείας αρ.144:

[Λίγους μήνες μετά την ηρωική πράξη του Γλέζου και του Σάντα, παρόμοιο περιστατικό συνέβη στην Ολυμπία. Δεν έγινε γνωστό, ή τουλάχιστον δεν του δόθηκε δημοσιότητα. Το ανακοίνωσε στον τότε Πρωθυπουργό ο Πληρεξούσιος Πρεσβευτής της Γερμανίας στην Ελλάδα Gunther Altenburg, με το έγγραφό του αρ. 2 της 3 Αυγούστου 1941. Στο Αρχείο της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας σώζεται η μετάφραση του εγγράφου και το διαβιβαστικό του Γραφείου του Πρωθυπουργού.

«Κύριε Πρόεδρε,

Μόλις πληροφορούμε ότι εις τον χώρον των ανασκαφών της Ολυμπίας, δια την οποίαν ως γνωστόν ο Φύρερ επιδεικνύει εξαιρετικόν ενδιαφέρον, εκλάπη εκ του ιστού η υπηρεσιακή σημαία. Πληρέστεραι λεπτομέρειαι δεν μοι περιήλθον εισέτι. Θα λάβω το θάρρος να τας φέρω εις γνώσιν σας ευθύς ως μοι περιέλθωσι. Λαμβάνω όμως την τιμήν από τούδε να σας παρακαλέσω, όπως εξετάσητε την περίπτωσιν ταύτην με την επιβαλλομένην αυστηρότητα, προς ανάλογον τιμωρίαν της εγκληματικής ταύτης πράξεως. Θα σας ήμην ευγνώμων, εάν με τηρήσετεν ενήμερον της διενεργηθησομένης ανακρίσεως».]


Μετά την Γερμανική σημαία της Ακρόπολης, Έλληνες κατέβασαν ΚΑΙ αυτήν την σημαία.
Στην φωτογραφία εικονίζεται η ύψωση της σημαίας στο αρχαίο στάδιο της Ολυμπίας.


http://kolotoubes.blogspot.gr/2012/10/o_27.html

"ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ... ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ"‏

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΠΕΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Δείτε το βίντεο από το 0:18 και μετά



http://www.youtube.com/channel/UCRVOwY40nG55qRI3HEQD1Og
http://www.youtube.com/user/vaios63?feature=em-share_video_user
 
 
 
http://www.triklopodia.com/2012/10/blog-post_7825.html 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters