Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Βαθιώτης - Οι ποινικές ευθύνες των πολιτικών και των υγειονομικών διαχειριστών της επιδημίας που προκαλεί ο SARS-CoV-2

Κωνσταντίνος Βαθιώτης - Οι ποινικές ευθύνες των πολιτικών και των υγειονομικών διαχειριστών της επιδημίας που προκαλεί ο SARS-CoV-2
Απόσπασμα από το βίντεο https://youtu.be/6JzO3bxv0tg που δημοσίευσε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ 0:00 - Εισαγωγή 3:00 - O 2ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ "ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ" 10:11 - ΥΓΕΙΑ=Η ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ 16:00 - ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Ουάσινγκτον D.C - Αυτά συμβαίνουν στά τουνελς .

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ 9':40''

Ουάσινγκτον D.C - Αυτά συμβαίνουν στά τουνελς στίς υπόγειες σήραγγες.
- ΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΣΤΟ WASHINGTON DC.

Η ιστορία ενός αρχηγού της αστυνομίας. Στην Ουάσιγκτον στα τέλη Ιανουαρίου, ο αριθμός των στρατιωτών ανήλθε στους 65 ......χιλιάδες ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ. (θελει εγγραφή)

Η Βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είναι ανεμιγμενη στην πεδοφιλια, στις θυσίες σε μωρά παιδιά, σε εχμαλωτιση και δολοφονία χιλιάδων παιδιών από όλο τον κόσμο.

Αυτό το βιντεοκλιπ αναφέρεται στο πόσο βαθειά είναι ανεμιγμενη η Βασιλική οικογένεια της Αγγλίας στην πεδοφιλια, στις θυσίες που κάνουν σε μωρά παιδιά, σε εχμαλωτιση χιλιάδων παιδιών από όλο τον κόσμο, την δολοφονία χιλιάδων άλλων παιδιων για να τους πάρουν τα ζωτικά τους όργανα και να τα πουλάνε για πάρα πολλά χρηματα.

Ο δεύτερος γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο Ανδρέας έχει μεγάλο πρόβλημα διότι με τον Αμερικανό παιδοφιλο Epstein και την φίλη του είχαν στενή φιλιά και υπάρχουν φωτογραφίες που έχει στην αγκαλιά του μικρά σε ηλικία κοτιτσια.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters