Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Η Βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είναι ανεμιγμενη στην πεδοφιλια, στις θυσίες σε μωρά παιδιά, σε εχμαλωτιση και δολοφονία χιλιάδων παιδιών από όλο τον κόσμο.

Αυτό το βιντεοκλιπ αναφέρεται στο πόσο βαθειά είναι ανεμιγμενη η Βασιλική οικογένεια της Αγγλίας στην πεδοφιλια, στις θυσίες που κάνουν σε μωρά παιδιά, σε εχμαλωτιση χιλιάδων παιδιών από όλο τον κόσμο, την δολοφονία χιλιάδων άλλων παιδιων για να τους πάρουν τα ζωτικά τους όργανα και να τα πουλάνε για πάρα πολλά χρηματα.

Ο δεύτερος γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο Ανδρέας έχει μεγάλο πρόβλημα διότι με τον Αμερικανό παιδοφιλο Epstein και την φίλη του είχαν στενή φιλιά και υπάρχουν φωτογραφίες που έχει στην αγκαλιά του μικρά σε ηλικία κοτιτσια.

Ο δε πρώτος γιος της Ελισάβετ και ο επόμενος βασιλιάς της Αγγλίας, και πρώην σύζυγος της DIANA, είχε σαν τον ποιο κολιτό του φιλο τον ποιο γνωστό παιδοφιλο και βασανιστη τους αλλά και γνωστός ο ποιο διάσημος νεκροφιλος, όπου επειδή είχε τις σχέσεις που είχε με το παλάτι, είχε πρόσβαση σε πολλά μέροι ακόμα και σε Νεκροτομια όπου έκανε όλες τις ανώμαλες πράξεις του σε πεθαμένους.

Επίσης είναι γνωστό ότι η Βασιλισσα Ελισάβετ με τον Συζηγο της Φίλιππο επισκέφτηκαν το Βανκούβερ του Καναδα το 1964 όπου επισκέφτηκαν ένα ινδιάνικο χωριό δηλαδή τους γνήσιους Καναδούς και εκεί διάλεξαν 10 παιδιά αυτά πήραν πίσω μαζί τους υποτηθετε να τα βοηθήσουν για μια καλύτεροι ζωή, όμως από τότε τα παιδιά αυτά δεν ακούστηκαν ποτε.

Θα δείτε η γυναίκα αυτή που μιλάει στην συνεντευξη, λέει πως με τα μάτια της έχει δει για χρόνια όλη την Βασιλική οικογενεια της Αγγλίας να πηγενουν στους χώρους θυσίες και εκεί να φοράνε μόνο μια ρόμπα λευκη και από μέσα τίποτα γιατί αφού κάνουν τις θυσίες στα παιδιά και τους ποιουν το αίμα, κάποια από αυτά τα τρώνε για γεύμα και άλλα τα καίνε σε φουρνους που έχουν στις στοες, και στο τέλος κάνουν όργια με τα παιδιά και μεταξύ τους.

Η γυναίκα της συνέντευξης λέει ότι έχει δει όλους και την Βασίλισσα Ελισαβετ, αλλα ακομα και Βασιλομητωρ, δηλαδή την μάνα της βασιλισσας να κάνει όλες τις θυσίες όπως όλοι οι Άλλοι όπου για γεύμα είχαν κάποια από τα παιδια.

Ο μόνος ανθρωπος που δεν έχει ποτέ εμφανιστεί σε αυτούς τους χώρους ήταν η DIANA.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters