Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Υπό βροχή η πορεία των οπαδών του Σώρρα στο Αγρίνιο-ισχυρή η συνοδεία των αστυνομικών (φωτο)

opadoi-sorra-epeisodia-8Ολοκληρώθηκε υπό συνεχή  βροχή η πορεία των εκατοντάδων οπαδών του Αρτέμη Σώρρα σε κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου για να καταλήξει στο σημείο απ’όπου ξεκίνησε,  στο πάρκινγκ των παλιών δημοτικών σφαγείων στο Αγρίνιο.
Η κινητοποίησή τους αυτή, εντάσσονταν στο πλαίσιο πανελλαδικών κινητοποιήσεων των οπαδών του φυγόποινου Σώρρα που επιμένουν πως τα 600 δις ευρώ υπάρχουν και ζητούν από τους πολίτες να τους εμπιστευτούν ώστε να «αποπληρωθούν» τα όποια χρέη τους.

Κομματικοποίησαν και το εθνόσημο της χώρας; (ΒΙΝΤΕΟ). Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Κομματικοποίησαν και το εθνόσημο της χώρας; (ΒΙΝΤΕΟ)Αλλαγή όλα!  Η Αριστερά, κατά τα φαινόμενα, μετά την κυβέρνηση θέλει να πάρει και την εξουσία και πλασάρεται πλέον ως το ίδιο το Έθνος-Κράτος της Ελλάδας!  Ένα κοινό στοιχείο που λίγοι πρόσεξαν, όταν είδαν τα τρία τελευταία κυβερνητικά βίντεο, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters