Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Σανάντα: Η Γη θα επιστρέψει στην ανθρωπότητα

Luk Duke II
ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Σανάντα: Η Γη θα επιστρέψει στην ανθρωπότητα ✨✨✨
Είμαι η SANDA
Αγαπημένοι άνθρωποι,
Το γεγονός αυτό βρίσκεται στα θεμέλια των τρεχουσών γεγονότων και των ανατροπών. Επειδή αυτά τα όντα, παρόλο που λειτουργούν σαν ανθρώπινα όντα και φαίνεται να είναι ανθρώπινα, δεν ανήκουν σε αυτόν τον κόσμο - ωστόσο είναι παντοδύναμα.
Αυτές οι ατομικές και συλλογικές ψυχές επέτρεψαν να ζήσουν τη ζωή στη γη αυτή τη στιγμή, ώστε να μπορούν να είναι εκτός από τη διαδικασία αναλήψεως. Την ίδια στιγμή, οι δυνάμεις αυτές όταν ξυπνάνε οι άνθρωποι. Επειδή όσο πιο ανυπόφορη είναι η κατάσταση για ένα άτομο ριζωμένο σε αυτή τη χώρα, τόσο πιο εύκολα ανοίγει στο φως το άτομο.
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι που ξεκίνησαν, έπαιξαν ή ολοκλήρωσαν ολόκληρο τον κύκλο των ενσαρκώσεων σε αυτή τη γη τώρα θυμούνται την προέλευσή τους λόγω της τρέχουσας κατάστασης εδώ στη γη. Γιατί κανένα ανθρώπινο ον, ανεξάρτητα από το εξελικτικό στάδιο αυτού του ατόμου, δεν είναι ικανό για τέτοια κακοποίηση της χώρας και της ζωής του για την οποία έχει ανατεθεί η επιμέλεια.
Λοιπόν, μάθετε αυτό: αυτόν τον πλανήτη εκμεταλλεύονται δυνάμεις που είναι εδώ ως φιλοξενούμενοι και των οποίων η παρουσία είναι προσωρινή.
Στόχος τους όμως είναι να σχηματίσουν μια ′′ ανθρώπινη συλλογικότητα ′′ που προσαρμόζεται στο σκοπό τους και να την υποτάσσεται. Αυτό θα σήμαινε ότι αυτή η γη είναι διαθέσιμη για περισσότερα από το άπειρο βασίλειο του Να Είναι για τους καταστροφικούς σκοπούς τους μέχρι να καταστραφεί ολοσχερώς.
Αυτό δεν θα συμβεί καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ένας σημαντικός καθαρισμός.
Η Γη θα επιστρέψει στην ανθρωπότητα.
Ως εκ τούτου, δείτε όλα όσα βιώνετε σε αυτή τη γη ως την τελευταία μάχη που αποκαλύπτει τις σκοτεινές δυνάμεις και αποκαλύπτει τις πραγματικές φιλοδοξίες τους.
Γιατί οι άνθρωποι μπορούν να είναι τόσο κακοί;
Αναρωτιέσαι, '' Γιατί οι άνθρωποι μπορούν να είναι τόσο κακοί?"
Θα σας δώσω την απάντηση εδώ και τώρα: επειδή τους πήρε το συλλογικό πνεύμα των σκοτεινών δυνάμεων, ή ανήκουν στον απάνθρωπο πληθυσμό που ζει τη ζωή ως επισκέπτης '' στη γη.
Τώρα είναι η ώρα να αποχαιρετήσουμε πολλά από αυτά τα καταστροφικά όντα. Εξορίζονται από αυτόν τον πλανήτη για λογαριασμό τους ή με τη βοήθεια κοσμικών φωτεινών δυνάμεων.


Στο μέλλον, οι άνθρωποι - που βρίσκονται στο σπίτι στον πλανήτη Γη κατά τη διάρκεια πολλών ενσαρκώσεων - θα ζήσουν ειρηνικά μεταξύ τους. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να έχετε τις εμπειρίες που επιθυμείτε και να ολοκληρώσετε τον κύκλο ενσάρκωσης σας χωρίς διακοπή.
Μια νέα και ένδοξη εποχή ξεκίνησε - και παρόλο που το τέλος είναι ακόμα απρόβλεπτο για πολλούς, ήρθε: ένα τέλος για όσους βλάπτουν αυτή τη χώρα και αναζητούν την ανθρωπότητα υπό τον έλεγχό τους.
Η συμβολή σας σε μια σταδιακή μετάβαση
Τι μπορείτε να προσθέσετε σε μια σταδιακή μετάβαση;
Δώστε προσοχή στη συχνότητά σας. Μην αφήνετε κανέναν να σας κατεβάσει σε επίπεδο ξένο για την ανθρώπινη φύση σας και επιβλαβές για την ψυχή σας. Διατηρήστε την εσωτερική σας ειρήνη: αφήστε αυτούς που θεωρούν τον πόλεμο λύση και απομακρυνθείτε από αυτόν.
Να είστε παρόντες ζωντανοί μετρητές - η έννοια αυτής της μήτρας - εσωτερικά και εξωτερικά. Μην ενδώσεις στη συλλογικότητα, αλλά μείνε πιστός στον εαυτό σου. Αυτό κρατάει τους ανεπιθύμητους επισκέπτες σε απόσταση και οδηγεί το ανθρώπινο ον απέναντι στους ανθρώπους.
Μην κάνετε πολύ φασαρία για το τι σκέφτεστε, νιώθετε και αντιλαμβάνεστε. Να ξέρετε ότι είστε ο φύλακας όλων όσων ζουν σε αυτόν τον πλανήτη και αφιερώστε τον εαυτό σας ολοκληρωτικά σε αυτή την αποστολή.
Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ζήσετε τη ζωή σας ως άνθρωπος και να ζήσετε τις αποστολές σας ως άτομο. Όλα τα άλλα τακτοποιούνται.
Είμαι η SANDA
Είμαι ανάμεσά σας
Κανάλι: Jahn Kassl



3 σχόλια:

Unknown είπε...

μετα θανατο υπαρχει κριση δεν υπαρχει ενσαρκωση ΠΡΟΣΟΧΙ ΣΤΑ ΠΣΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΙΓΟΥΝ ΣΤΙΝ ΚΟΛΑΣΙ

Unknown είπε...

μετα θανατον υπαρχει κρισι και οχι ενσαρκοσι προσοχι εινε ενανδια στιν αγια γραφι και εναντια στον θεο

Τσοπάνος είπε...

Έλα μ---ι στο τόπο σού!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters