Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Αυτό το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από θαλασσινό νερό: 760HP, κορυφαία ταχύτητα 186 MPH, 621 μίλια / δεξαμενή

Η γερμανική εταιρεία Nanoflow Cell παρουσίασε ένα κομψό ηλεκτρικό Quant 48Volt στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης φέτος με στόχο να φέρει το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο που θα τροφοδοτείται από αλμυρό νερό. 

ΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ; ΤΟ ΚΡΑΚΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ!!! ΝΟΡΜΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΣΤΟΡΙ;;;

Ο πρόεδρος Τραμπ έχεις ίσως τους καλύτερους χακερς στον κόσμο.

Το βράδυ των εκλογών ήταν μαζί με την ομάδα των μυστικών υπηρεσιών κυβερνοπολέμου και παρακολουθούσαν σε πραγματικό χρόνο το έργο της απάτης από την πλευρά των δημοκρατικών.
Ήξεραν από την πρώτη στιγμή και έχουν καταγραμμένα τα πάντα:
Σε ποιες πολιτείες γινόταν η απάτη με το ντομινιον.
Όλες τις παρεμβάσεις που γινόντουσαν στους υπολογιστές.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters