Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Επιγραφή των Μινύων στην Μινεσότα (ΗΠΑ) 5.000 πριν;



Η πέτρινη επιγραφή ελληνικής γραφής που βρέθηκε σε αγρόκτημα στο… Κενσιγκτον της Μιννεσοτας ( ΗΠΑ ) ( μουσείον Μιννεσοτας ΗΠΑ ), γράφτηκε από τους Μινύες της Μαγνησίαςτης Θεσσαλίας το έτος 2,748 π.χ.

Η απόκρυφη ιστορία των Ελλήνων: Μαγνήσια Θεσσαλίας έτος 2765 π.χ.

Το έτος 2765 π.χ. – 2715 π.χ. βασιλεύς της Μαγνησίας της Θεσσαλίας ήταν ο Μινεας ο 10ος.


Γεννήθηκε το έτος 2795 και πέθανε το έτος 2715 π.χ.σε ηλικία 80 ετών.

Εγινε βασιλεύς σε ηλικία 35 ετών και βασίλευσε επί 50 έτη.

Κυβέρνησε με δημοκρατικούς θεσμούς,εφαρμόζοντας πάντοτε το δίκαιο. Φρόντιζε για την ανάπτυξη του κράτους του, ήταν ταπεινόφρων ,καλοσυνάτος και ευγενικός, γι αυτό και οι υπήκοοι του τον ονόμαζαν ευγενή.

Επί βασιλείας του,αργοναύτες Μινύες του βασιλείου του, 35 άτομα,15 γυναίκες και 25 άνδρες, από τα οποία τα 15 ήταν νεαρά ζευγάρια,με αρχηγό τους τον ΟΕΡΜΟΕ = ΕΡΜΙΟΝΑ ,αποίκησαν με τη θέληση τους,πλέοντας με τα τρία καράβια τους προς δυσμάς, διασχίζοντας τον ατλαντικό, έφθασαν μετά από ταξίδι 60 ήμερων στην έκταση της Αμερικής, που σήμερα ονομάζεται Μινεσότα.

Στην τοποθεσία αυτή έχτισαν οικισμό, από 20 οικήματα. Τον οικισμό τους τον ονόμασαν Μαγνήσια και τον τόπο Μινεσότα, προς τιμήν του ευγενούς βασιλέα τους (μηναία).

Σχόλιο diadrastika: Για το θέμα αυτό υπάρχει μία αντίρρηση, σύμφωνα με το ellinikahoaxes.gr:

«Η πλάκα βρέθηκε το 1898 σε μια κωμόπολη της Μιννεσότα και πήρε το όνομα της από τον κοντινό οικισμό του Κένσιγκτον. Σύμφωνα με τους ειδικούς πρόκειται για μια φάρσα του 19ου αιώνα και δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα.

»Ένας Σουηδός μετανάστης ο Olof Olsson Ohman ισχυρίστηκε πως βρήκε αυτή την πέτρα και οι υποστηρικτές της αυθεντικότητας της πέτρας λένε πως πρόκειται για απόδειξη επίσκεψης σκανδιναβών στην περιοχή τον 14ο αιώνα και μετέφρασαν μάλιστα την επιγραφή η οποία είναι γραμμένη στο ρουνικό αλφάβητο»

Είναι, λοιπόν, σωστό να αναφέρουμε πως το ρουνικό αλφάβητο, σύμφωνα με τo wikipedia.org πιθανόν να έχει ετρουσκική καταγωγή ή φοινικική προέλευση. Όμως οι Ετρούσκοι είναι ελληνικό φύλο, ενώ οι Φοίνικες -αν και μάταια υποστηρίζεται πως μας έδωσαν το αλφάβητο- δεν άφησαν κανένα γραπτό κείμενο…

Δείτε την επιγραφή από κοντά:


Δείτε και το ρουνικό αλφάβητο:


Από εκεί και πέρα είναι θέμα χρονολόγησης…

Και όταν οι ιθύνοντες αποφασίζουν να θάψουν κάτι, γίνονται πολύ καλοί σε αυτό…

Τα συμπεράσματα δικά σας

-d-


ΜΕΣΩ periergaa
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ medicalland.gr

http://www.diadrastika.com/2016/07/epigrafi-minyon-minesota.html

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ: ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ {ΦΩΤΟ +ΒΙΝΤΕΟ}

Screen Shot 2016-07-25 at 11.07.09 PM

Το ακόλουθο άρθρο είναι απο το atheatignosi.blogspot.gr και λέει ΠΟΛΛΑ για την «γνησιότητα» του ισχυρισμού της Γερμανικής κυβέρνησης και του διεθνούς τύπου ότι έγινε «χτύπα» στο Μόναχο.  ΔΕΙΤΕ τώρα μερικές απο τις…ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ απο το Μόναχο.  
Και αν δεν με πιστεύετε, γιά ρίξετε μια ματιά τότε στις δύο εκπομπές που έκανα στην ελληνική τηλεόραση (πατήστε εδώ και εδώ) ΑΠΟΔΕΙΧΝΥΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ότι και το «χτύπημα» στις Βρυξέλλες ήταν μια μεγάλη…ΦΑΡΣΑ γιατί έδειξαν και εκεί σκηνές…ΨΕΥΤΙΚΕΣ που ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΠΙΘΕΣΗ» ΠΟΥ «ΕΓΙΝΕ» ΕΚΕΙ!!!  Έδειξαν δηλαδή ένα βίντεο μιας έκρηξης που φέρεται να έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών αλλά, στην πραγματικότηα, ήταν βίντεο μιας ΥΠΑΡΚΤΗΣ έκρηξης που έγινε σε ένα…ΡΩΣΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟ 2011….!!!….
Διαβάστε το!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
Το μακελειό ξεκίνησε στα McDonald στις 16:50 όταν ο 18-χρονος Αλί Σονμπόλι βγήκε από τις τουαλέτες και φώναξε «Αλλάχου Ακμπάρ» που σημαίνει ο Θεός είναι μεγάλος »και άνοιξε πυρ με ένα πιστόλι. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
26 Ιουλίου 2016


Η υποτιθέμενη τρομοκρατική επίθεση στο Μόναχο έρχεται ακριβώς πέντε χρόνια μετά αφότου ο Άντερς Μπρέιβικ δολοφόνησε 77 ανθρώπους στη Νορβηγία 

Η διπλή τρομοκρατική επίθεση στη Νορβηγία, στις 22/7/11 με τον 32χρονο Νορβηγό Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ 2+2+7 = (11). με δύο εμφανέστατα 11άρια στην συγκεκριμένη ημερομηνία φανερώνουν την πηγή προέλευσης του κακού.

Οι παρακάτω φωτογραφίες από τους πυροβολισμούς στο Μόναχο είναι εντελώς ψεύτικες.

Πολλοί μοιράστηκαν αυτή τη φωτογραφία λέγοντας ότι παρουσιάζει κάποια από τα θύματα των πυροβολισμών στο Μόναχο . Αλλά στην πραγματικότητα είναι από τη Νότια Αφρική.

Προκαλεί εντύπωση , ότι ο γνωστός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός SAT.1 δημοσιεύει την πλαστή φωτογραφία, χωρίς να επαληθεύσει αν είναι πλαστή η όχι. 

Προφανώς ποντάρισαν ότι το αδαές κοινό που απευθύνονται δεν πρόκειται να καταλάβει τίποτα απολύτως. 





Μια φωτογραφία η οποία δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 2015 μετά από μια επίθεση στη Νότια 
Αφρική




Η παρακάτω φωτογραφία φέρεται να δείχνει τους ανθρώπους που βρίσκονται στο έδαφος του Μονάχου.

Στην πραγματικότητα, η φωτογραφία αυτή είναι από μια εκπαίδευση της αστυνομίας στο Μάντσεστερ της Αγγλίας.


Η φάρσα είναι προφανής στο The Mall του Μονάχου / στα McDonald 's. Η παραπάνω εικόνα και μόνο αποδεικνύει τη φύση της απάτης, καθώς στους ηθοποιούς κρίσης τους έχει ανατεθεί να τρέχουν, ενώ βρίσκονται ανάμεσα από δύο εικονολήπτες οι οποίοι τραβούν πλάνα σαν να μην συνεβεί απολύτως τίποτα .

Γιατί κανένας από αυτούς δεν σκοτώθηκε επί τόπου. Ο δράστης δεν είναι τόσο μακριά τους την στιγμή που πυροδοτεί το ισχυρό όπλο του.

Υπάρχει ένας δήθεν ληστής, εκεί. Γιατί οι άνθρωποι να βγούν από την κρυψώνα, όπου βρίσκονται σχετικά ασφαλείς, και να τρέξουν μπροστά του, ακριβώς στην γραμμή του πυρός; Κανείς δεν μπορεί να το βρει αυτό πιστευτό.


Την στιγμή που η ειδησεογραφία για τον σφαγέα με το όπλο στο Μόναχο διέσχισε τον Ατλαντικό Ωκεανό, την Παρασκευή, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών αστειεύτηκε.

Ο Μπαράκ Ομπάμα εκφώνησε μια σύντομη ενημέρωση στους δημοσιογράφους στο Λευκό Οίκο για τους πυροβολισμούς στην γερμανική πόλη.

Οκτώ επιβεβαιωμένοι νεκροί και 10 τραυματίες.

Ο πρόεδρος μιλούσε στους εκπροσώπους της υπηρεσίας επιβολής του νόμου στο  Κτίριο του Εκτελεστικού Γραφείου, δίπλα στο Λευκό Οίκο. 

Αλλά, καθώς οι κάμερες κατέγραφαν την μελαγχολική στιγμή, ο Ομπάμα χαμογέλασε και γέλασε - και παρέσυρε στα γέλια το κοινό του - λέγοντας πως θα χάσει την κόρη του Μάλια, όταν θα πηγαίνει στο κολέγιο.

Η αντίδραση του Ομπάμα να ξεσπάσει σε γέλια την στιγμή που αναφέρετε στους νεκρούς του Μονάχου, αποδεικνύει ότι αυτά που συνέβησαν δεν ήταν τίποτα περισσότερο από τις γνωστές φάρσες που διοργανώνουν τα νεοταξικά τσιράκια.

Κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν θα μπορούσε να αντιδράσει έτσι, πόσο μάλιστα ο πλανητάρχης.

Φωτό πάνω: Ποιοί ανάγκασαν το παιδί αυτό να παραβρεθεί στο σημείο που έγινε το υποτιθέμενο περιστατικό; Στο παρακάτω βίντεο που επιμελήθηκε η Αθέατη γνώση προσέξτε την χαρακτηριστική στιγμή που αγκαλιάζει ο πατέρας, η κάποιος συγγενής το παιδί με το λευκό μπλουζάκι για να το παρηγορήσει - ενώ εκείνο αντιδράει σαν να μην θέλει να δεχτεί την αγκαλιά προσπαθώντας να ξεφύγει.

Δείτε το βίντεο 

Το άρθρο συνεχίζεται



Τον Ιανουάριο του 2016, δημοσιεύθηκε στον τύπο ότι η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος φέρεται να σχεδίαζε μία «επίθεση αυτοκτονίας» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Μόναχο (νότια Γερμανία), όπου το γνωστοποίησαν οι γερμανικές αρχές. Οι πληροφορίες που περιήλθαν στην κατοχή των γερμανικών αρχών τότε, έκαναν λόγο για μία απειλή «μιας επίθεσης αυτοκτονίας».

Μετά από μήνες συνέβη αυτό, όμως το ΙΣΙΣ μέχρι στιγμής δεν αναλαμβάνει την επίθεση. Ο λόγος; Το περιστατικό με τον 18-χρονο συνέβη μια ημέρα που χαρακτηρίστηκε από τους Illuminati - όπου με απεσταλμένο τον Άντερς Μπρέιβικ δολοφόνησε 77 ανθρώπους στη Νορβηγία.

Αν και στην σημερινή υπόθεση δεν έχει αναλάβει ακόμη την ευθύνη το ΙΣΙΣ, τα φαινόμενα μας δείχνουν ότι το υποτιθέμενο χτύπημα το οποίο δεν συνέβει τότε, <<πραγματοποιήθηκε>> μετά από 7 μήνες.

Το αξιοσημείωτο επίσης είναι, ότι το περιστατικό έγινε στην Γερμανία, αλλά μεταξύ των υποτιθέμενων θυμάτων δεν υπήρχε μέχρι στιγμής κανένας Γερμανός.

Οι δολοφονίες έλαβαν χώρα σε ένα εμπορικό κέντρο δίπλα στο Ολυμπιακό Στάδιο της πόλης, όπου, το 1972, 11 ισραηλινοί αθλητές κρατήθηκαν όμηροι και σκοτώθηκαν, μαζί με έναν Γερμανό αξιωματικό της αστυνομίας, από την παλαιστινιακή ομάδα Μαύρος Σεπτέμβρης.

Ο 18-χρονος δράστης πυροβόλησε τον εαυτό του περίπου μισό μίλι από το εμπορικό κέντρο, αλλά το σώμα του δεν βρέθηκε ( ? ) μέχρι περίπου <<<< δυόμισι ώρες μετά το συμβάν>>> που ξεκίνησε στις 6μμ τοπική ώρα την Παρασκευή.
Το Facebook Του Σκοπευτή του Μονάχου συμπεριλαμβανομένου του Ιστορικό της οικογένειας δείχνει Ότι Δεν Είναι Ιρανός Αλλά Συρίος Ισλαμιστής υπέρ της Τουρκίας

Η λεζάντα της φωτογραφίας στην σελίδας του Ali Sonboly στο Facebook  που δημιουργήθηκε από αυτόν με την τουρκική σημαία (ενημέρωση 23 Ιουλίου του 2015) αιωρείται στο παρασκήνιο.

Ο Ali David Sonboly (το πραγματικό του όνομα Ali Daud Sonboly) και δεν είναι Ιρανός. Είναι από την Ισλαμική ατζέντα υπέρ της Τουρκίας και είναι Σύριος, δεν είναι από το Ιράν. Αυτό συν το ότι είχε ένα ρεκόρ παρακολούθησης από την Ιντερπόλ.

Πρώτα απ ολα. Υπάρχει μόνο ένας ορθογραφικός τρόπος γραψίματος για το Sonboly στην αραβική γλώσσα: سنبلي. Στην αγγλική μπορεί να γραφτεί με πολλούς τρόπους, όπως Sunbulli , Sonboly επειδή πρέπει να προστεθούν τα Αραβικά φωνήεντα . Αλλά στα αραβικά είναι πάντα η ίδια ορθογραφία: سنبلي

Εξετάζοντας την φατρία του Sonboly ακόμα και στο δικό του Facebook , δεν θα βρούμε καμία περσική σημαία. Αυτό που βρίσκουμε είναι το σύμβολο της τουρκικής σημαίας, ακριβώς όπως το Facebook δείχνει τον σκοπευτή. Δεν βρίσκουμε αραβικά, ούτε περσικά, ως κύρια γλώσσα τους.

Ο Ali Daud (όχι David) Sonboly, δεν έχει απλά ένα φετίχ με το κόκκινο χρώμα της σημαίας ή την ημισέληνο.  Η γενιά του, επίσης, είναι τουρκικής καταγωγής που ζουν στη Συρία. Η Τουρκία και η ίδια τουρκική σημαία, καθώς και η συριακή σημαία είναι το καμάρι αυτής της φυλής. Μελετήστε κάθε μια από τις σελίδες τους στο Facebook.


Γιατί, λοιπόν, τον διαφημίζουν ως Ιρανό που παριστάνει τον σιίτη μουσουλμάνο;

Μας δείχνουν το πρόσωπό του ως παιδί, την στιγμή που ο ίδιος είναι ένα ώριμο άτομο όπως δείχνει το βίντεο. Γιατί παρουσιάζουν μια παιδική φωτογραφία; Δεν υπάρχουν φωτογραφίες αυτού του ανθρώπου, όπως πραγματικά είναι; Αφού όπως βλέπουμε είναι ένας μεγάλος άντρας.

Η παραπάνω φωτό από το βίντεο δείχνει ένα τεράστιο άντρα. Ποιος είναι αυτός;

Στην πραγματικότητα, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Hubertus Andrae στην ίδια πόλη, έδωσε το κάτι διαφορετικό στα μέσα μαζικής ενημέρωσης από ό, τι αρχικά μοιράστηκε: «Ο ληστής, ο οποίος αυτοκτόνησε, είχε ήδη αναφερθεί από την Ιντερπόλ.>>

Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε και σε μια τοπική πορτογαλική εφημερίδα (βλέπε παρακάτω) όπου επίσης και η Al-Arabiya το επιβεβαιώνει ξεκάθαρα.


Όλα αυτά αγνοήθηκαν, άλλαξαν και κρύφτηκαν αργότερα.

Η Al-Arabiya κάνει μια εξαιρετική επισήμανση ", σύμφωνα με το [αρχικό] δελτίο τύπου της αστυνομίας, με βάση τους αυτόπτες μάρτυρες, είπαν ότι υπήρχαν 3 που εμπλέκονται στην υπόθεση" και βλέπουμε επίσης 3 θέσεις και περιστατικά που είχαν αναφερθεί.

Αυτός ο άνθρωπος, λένε συνδέθηκε (ή ήταν ερωτευμένος) "με τον ακροδεξιό τρομοκράτη Anders Breivik" !; Και τώρα, ο ίδιος ο επικεφαλής της αστυνομίας του Μονάχου Hubertus Andrae που ήξερε ότι αυτός ο άνθρωπος είχε αναφερθεί στην Ιντερπόλ λέει ότι ο τύπος αυτός φαίνεται να είναι μόνο ένας τρελός άνθρωπος "με εμμονή στους πυροβολισμούς"; Αυτός ήταν και ο λόγος που παρακολουθήθηκε; Τι, μπορεί λοιπόν,  να θέλει ένας Ιρανός με μια τουρκική σημαία; 

Εν τω μεταξύ, να θυμηθούμε, ότι η Αντιτρομοκρατική Μονάδα "Anti-» της Γαλλικής Εθνικής Αστυνομίας διέταξε την καταστροφή των αποδεικτικών στοιχείων από την κάμερα ασφαλείας 24 ώρες πριν και κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Νίκαιας.

Δείτε και αυτή την πρόσφατη ανακοίνωση από το Μόναχο:



Μόναχο αστυνομία: "Παρακαλώ μην δημοσιεύετε φωτογραφίες ή βίντεο των αστυνομικών επιχειρήσεων στο διαδύκτιο. Μην βοηθάτε τον δράστη.

Ο φωτογράφος Richard Gutjahr βρίσκεται την κατάλληλη στιγμή και στο Μόναχο! 


Ο κάμεραμαν, που προφανώς προ-τοποθετήθηκε στο μπαλκόνι για να βιντεοσκοπήσει την έναρξη της επίθεσης του φορτηγού είναι ένας γερμανός δημοσιογράφος και blogger που ονομάζεται Ρίτσαρντ Gutjahr ... που απλώς έτυχε να είναι παντρεμένος με την ισραηλινή πολιτικό Einat Wilf, πρώην Ισραηλινή αξιωματικός πληροφοριών στην Μονάδα 8200 η οποία υπηρέτησε ως ξένη πολιτική σύμβουλος του Σιμόν Πέρες. Το 2007 συμμετείχε στην προεδρία του παγκόσμιου εβραϊκού συνεδρίου. 

Ο δημοσιογράφος Richard Gutjahr ήταν ο κάμεραμαν που τράβηξε τα πλάνα από ένα φορτηγό λίγο πριν από το χτύπημα στη Νίκαια. Απλά έτυχε να βρίσκεται και στο μπαλκόνι του Westminster Hotel στις 10:30 μμ και σκέφτηκε ότι ήταν μια καλή ιδέα να κινηματογραφήσει ένα φορτηγό. 

atheatignosi

http://atheatignosi.blogspot.gr/2016/07/blog-post_26.html

 

Διαβάστε και τα άρθρα επι του ίδιου θέματος! Στο

Ελληνικά Νέα Τώρα

Γιατί ο καμεραμάν στρέφει το τηλέφωνό του μακριά από τα «θύματα» του «πυροβολισμού» στο Μόναχο;…
Το βίντεο του «τρομοκάτη» των McDonalds στο Μόναχο το γύρισε…ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ!
Προ-τοποθετημένος τόσο στη Νίκαια όσο και στο Μόναχο φωτογράφος της….ΜΟΣΑΝΤ!!!


 http://greeknewsondemand.com/

ΤΟΚΥΟ ΤΩΡΑ. Μακελειό στην Ιαπωνία: Άνδρας σκότωσε 20 άτομα με μαχαίρι, τραυμάτισε 45

Μακελειό στην Ιαπωνία: Άνδρας σκότωσε 19 άτομα με μαχαίρι
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το κτήριο φιλοξενεί άτομα με ειδικές ανάγκες - 
Στους 45 ανέρχονται οι τραυματίες  Τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 45 ακόμη τραυματίστηκαν από έναν άνδρα που επιτέθηκε με μαχαίρι σε κτήριο στην πόλη Σαγκαμιχάρα στην Ιαπωνία. 
Ο δράστης είναι 20 ετών και συνελήφθη από την αστυνομία, όχι όμως πριν αιματοκυλίσει το κτήριο.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/07/20-45.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters