Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Τι «κρύβουν» τα ονόματα των θηλυκών θεών

Οι Αρχαίοι Έλληνες δεν ονόμαζαν ποτέ τίποτα στην τύχη, έτσι και στους θεούς τους που για αυτούς συμβόλιζαν τις εκφάνσεις και τις αρετές που περιέχει η μία και μοναδική Θεία Ουσία έδιναν τις κατάλληλες ονομασίες οι οποίες ήταν στην κυριολεξία πνευματικοί κώδικες.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΟΜΠΙΝΑ. Ο ΕΟΠΥΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΥΑΛΙΩΝ ΟΡΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ!

 
Ο ΕΟΠΥΥ από την 1η Οκτωβρίου 2018 έχει σταματήσει πρακτικά και ουσιαστικά να χορηγεί γυαλιά οράσεως στους ασφαλισμένους. Ενώ είναι καθήκον και υποχρέωσή του να χορηγεί στους ασφαλισμένους γυαλιά οράσεως, αποφάσισε (με την τακτική του “αποφασίζουμε και διατάσσουμε”) να καταστήσει ασφαλιστικό φορέα τους .... οπτικούς! Ενώ είναι παράνομο και αντισυνταγματικό...

Τι ήταν ο Ταράξιππος που τόσο έτρεμαν οι αρχαίοι Έλληνες


Οι πρόγονοί μας είχαν μια λέξη ειδικά αφιερωμένη σε έναν από τους χειρότερους εφιάλτες τους.

Ταράξιππο ονόμαζαν τον δαίμονα που τρόμαζε τα άλογα στις ιπποδρομίες, μια βασανισμένη ψυχή που στοίχειωνε τα ιπποδρόμια του ελλαδικού χώρου και καταλάγιαζε μόνο με θυσίες.

Ο Ταράξιππος ήταν ουσιαστικά Ταράξιπποι, πλήθος δαιμονίων δηλαδή που ενέδρευαν στους ιπποδρόμους και έκαναν τα άλογα να αφηνιάζουν, προκαλώντας συντριβές αρμάτων και τραυματισμούς ή θανάτους αρματηλατών.

Η πόρτα στον Υμηττό που μάς οδηγεί 2.500 χρόνια πίσω στο χρόνο


«Η πιο ωραία εμπειρία που μπορούμε να έχουμε, είναι το μυστηριώδες. Είναι το πρωταρχικό συναίσθημα που βρίσκεται στη βάση της αληθινής τέχνης και της αληθινής επιστήμης», είχε πει κάποτε ο Άλμπερτ Αϊνστάιν. Κάπως έτσι μπορεί να αποτυπωθεί αυτό που θα δει κάποιος, εάν πάει μέχρι τα νότια της Αττικής, για να δει από κοντά το Σπήλαιο Νυμφολήπτου, γνωστό και ως Σπήλαιο Πανός και Σπήλαιο Αρχέδημου.

Το σαγηνευτικό μυστήριο με τους Στύλους του Ολυμπίου Διός και μια αινιγματική φωτογραφία του 19ου αιώνα


Ερευνητές, ακαδημαϊκοί, αρχαιολόγοι, ιστορικοί και όσοι έχουν αυτή την ακόρεστη επιστημονική περιέργεια να τους τρώει σαν σαράκι ξέρουν καλά τη συγκίνηση του να κυνηγάς έναν ανεξήγητο γρίφο.

Ένα από αυτά τα δισεπίλυτα αινίγματα που μοιάζουν σπαζοκεφαλιές, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για κάτι ξακουστό που μας έρχεται από την αρχαιότητα και έχει μπει πολλάκις στο μικροσκόπιο της επιστημονικής ανάλυσης.

Σοκ και δέος! Οδηγούν «στρατιές» παράνομων μεταναστών προς τις ΗΠΑ – Με στρατό και… πυρηνικά απειλεί ο Τραμπ (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ο πλανήτης βρίσκεται στα όριά του, καθώς τα δύο μεγάλα παγκόσμια ιδεολογικοπολιτικά κέντρα οξύνουν την αντιπαράθεσή τους.
του Κίμωνα Χαραλάμπους
Πρόκειται φυσικά για την
1) Νέα Τάξη που ελέγχει ΝΑΤΟ, Ο.Η.Ε., Ευρωπαϊκή Ένωση και το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ με εκπροσώπους, αυτή την στιγμή, τον Μπαράκα Ομπάμα και την Χίλαρι Κλίντον

Πώς παραχωρούνται και σε ποια ιδιωτική εταιρεία πάνω από 500.000.000 τ.μ. δημόσιας γης;;; Ποια είναι αυτή η γη; Και τι περιλαμβάνει;


Του Γιώργου Λεκάκη

Η φασαρία καλώς έγινε, γιατί στα 10.119 ΚΑΕΚ ακίνητα, που αναφέρονται στην «πρόταση» και παραδίδονται είναι και αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία κλπ., τα οποία όπως προείπαμε, εξαιρούνται της παραχώρησης.
Μήπως όμως πρέπει να δούμε και ποια είναι όλα τα 10.119 ακίνητα – δημόσια περιουσία συνολικού εμβαδού γης 511.357.451 τ.μ. και συνολικής δομημένης επιφάνειας 22.601 τ.μ.!!!! – που παραχωρούνται σε ιδιωτική εταιρεία;;; (ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΑ 22.601 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ 10.119 ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2τ.μ. ΑΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΟΥΤΕ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ...


Η ΑΠΑΤΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ, ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ......
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters