Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΙΝΑΙ 100%.

ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ «ΕΙΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΕΙΤΕ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ».

Οι Ρώσοι κατάφεραν να αφαιρέσουν τα νανοτσίπ από το εμβόλιο Pfizer και έχουν δημοσιεύσει ένα διάγραμμα λειτουργιών!

 

Το τσιπ αποτελείται από μόνο 4 επεξεργαστές και 4 τρανζίστορ. Το σήμα μέσω του δικτύου 5 G εισέρχεται στα αριστερά στο INPUT.

 Έτσι σας ελέγχουν.

Η ισχύς γίνεται μέσω θερμότητας σώματος και όλα τα μέρη συνδέονται με αυτήν την ένταση. Το σήμα επεξεργάζεται στον πρώτο επεξεργαστή με φίλτρο συχνότητας και τρανζίστορ που το ενισχύει.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters