Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Η αρχαία Σπαρτιατική διάλεκτος εξακολουθεί να ζει παρά τις καταστροφές του χρόνου και της τύχης

Η Ελλάδα, η πατρίδα ενός από τους παλαιότερους πολιτισμούς στον κόσμο, είναι ευλογημένη με χιλιάδες ανεκτίμητα μνημεία, από τον Παρθενώνα, τον ναό στο Σούνιο και την περιοχή των Δελφών. Αλλά ίσως καμία φυσική δομή πουθενά δεν είναι τόσο σημαντική από το ζωντανό μνημείο μιας ομιλούμενης γλώσσας που προέρχεται απευθείας από τον αρχαίο κόσμο.

Μία τέτοια γλώσσα σώζεται ακόμα σήμερα, παρά τις καταστροφές του χρόνου και τις πολλές αναστροφές της τύχης που γνώρισε η Ελλάδα, στο Λεωνίδιο, ένα ζωντανό κατάλοιπο της γλώσσας της αρχαίας Σπάρτης, το πολεμικό κράτος με  μια εξαιρετικά αυστηρή και σύνθετη κοινωνία .

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Δημοσιευτικε 05/03/2021

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες.

Αντιμετωπίζουμε ως χώρα μία σατανική κυβέρνηση που έχει βάλει σκοπό να διαλύσει την Ελλάδα σε όλους τους τομείς.
Και στον τομέα της Οικονομίας, που σχεδόν έχει διαλύσει την μεσαία τάξη

Πούτιν: Οι μέρες των Ανουνάκι είναι μετρημένες. Θα τους κλείσουμε τις πύλες κατάμουτρα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Μετά την τελετή ορκωμοσίας στον προεδρικό θώκο του Βλαντιμίρ Πούτιν, που έγινε στις 7 Μαΐου 2018, για μία ακόμα συνεχή φορά, ο Ρώσος πρόεδρος φρόντισε για μια ιδιωτική συνάντηση με αξιωματούχους ανώτερων στελεχών και με λίγους πιστούς στρατιωτικούς διοικητές.

Αυτό που ακολουθεί στην συνέχεια αρκετοί θα το εκλάβουν ως προϊόν φαντασίας, αλλά μπορεί και να είναι. Κατά συνέπεια, το αφήνουμε στην κρίση του αναγνωστικού κοινού:

Γιατί οι Ινδοί και οι Ινδιάνοι έχουν Μακριά Μαλλιά; Το Μυστικό της Επίδρασής τους στο Πνεύμα και την Υγεία Μας!

«Το στυλ των μαλλιών μας μπορεί να είναι απλά μια τάση της μόδας, αλλά αν μελετήσουμε την πραγματική σημασία των μαλλιών, θα ανακαλύψουμε ότι μπορεί να στερούμε από τον εαυτό μας μια από τις πιο πολύτιμες πηγές ενέργειας για την ανθρώπινη ζωτικότητα.» –Yogi Bhajan
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters