Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ CITROEN. ΑΠΟΚΡΥ-ΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ!

Οι οραματιστές και οι συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας δεν ήταν ποτέ υπερβολικά ακριβείς σχετικά με τις ημερομηνίες ορισμένων γεγονότων, αλλά τα αυτοκίνητα είναι ένα από τα λίγα αντικείμενα που σύντομα θα αποκτήσουν νέο πρόσωπο...

Κρίνοντας από όλες τις τέλειες, πλήρως ηλεκτρικές ιδέες που βλέπουμε να εμφανίζονται σε τακτική βάση, φαίνεται ότι είμαστε σίγουροι ότι η αυτοκινητοβιομηχανία αναπτύσσει τις διάφορες κατευθύνσεις που πιθανότατα θα χρειαστούν μια μέρα τα νέα σχέδια γραμμών.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters