Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

PROJECT ODIN + Military GESARA = EBS: Μια φόρμουλα που θα αλλάξει την πορεία της ιστορίας για πάντα!

 

Από τη Medeea Greere

PROJECT ODIN και Military GESARA , ένας μνημειώδης συνδυασμός που υπόσχεται να καταρρίψει το ασφυκτικό της Cabal στην παγκόσμια δύναμη. Προετοιμαστείτε για την πιο δραματική αλλαγή στη σύγχρονη ιστορία καθώς αναδύεται το Military Emergency Broadcast System (EBS) , σηματοδοτώντας μια νέα εποχή αλήθειας, δικαιοσύνης και απελευθέρωσης.

Η σκηνή έχει στηθεί, οι παίκτες είναι στη θέση τους και ο κόσμος πρόκειται να δει μια σεισμική αλλαγή που θα αναδιαμορφώσει την πορεία της ιστορίας. Το PROJECT ODIN , ένα έργο που καλύπτεται από μυστικότητα, βρίσκεται στα πρόθυρα της αποκάλυψης του εαυτού του στον κόσμο.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΕΑ: 64 υποκαταστήματα τραπεζών των ΗΠΑ ανακοινώνουν συγκλονιστικό κλείσιμο σε μια εβδομάδα – JPMorgan, Wells Fargo και Goldman Sachs κλείνουν εκατοντάδες υποκαταστήματα

Σε ένα εκπληκτικό κύμα χρηματοοικονομικών αναταραχών, 64 υποκαταστήματα τραπεζών στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων κολοσσών όπως η PNC Bank και η JPMorgan Chase , υπέβαλαν συγκλονιστικά αίτηση για κλείσιμο μέσα σε μόλις επτά ημέρες. Αυτή η άνευ προηγουμένου κίνηση έχει προκαλέσει σοκ στον τραπεζικό τομέα, αφήνοντας τους πελάτες να αναζητούν απαντήσεις και να αναρωτιούνται εάν τα αξιόπιστα χρηματοπιστωτικά ιδρύματά τους γίνονται θύματα μιας απαίσιας τάσης. Προετοιμαστείτε για μια έκθεση σχετικά με το δυσοίωνο κύμα κλεισίματος καταστημάτων που αναδιαμορφώνει το τοπίο των αμερικανικών τραπεζών.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters