Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Σχέδιο NESARA & QFS: Ανακαλύψτε την άνευ προηγουμένου διανομή πλούτου στο πλαίσιο του σχεδίου NESARA/QFS – Ξεκίνησε η διαδικασία εξαγοράς RV, Πραγματικές Έντυπες Υπογραφής όπως NDA και Έγγραφα Σχεδίου Μετά την Εξαγορά – Εμπιστευτείτε το Σχέδιο!

Το σχέδιο NESARA/QFS  είναι συχνά μια συμφωνία αγάπης, ελπίδας και άνευ προηγουμένου οικονομικής αφθονίας για τους δικαιούχους. Έχει την υπόσχεση να μεταμορφώσει τις ζωές, να δημιουργήσει ένα φάσμα συναισθημάτων και να αναδιαμορφώσει τον κοινωνικό ιστό με τη φαινομενικά απεριόριστη γενναιοδωρία του. Το ταξίδι μέσα από τις περιπλοκές του αποκαλύπτει έναν κόσμο όπου η καλοπροαίρετη πράξη της προσφοράς εναρμονίζεται με τις πρακτικές συνέπειες της συσσώρευσης πλούτου, αναλογιζόμενος τους ηθικούς προβληματισμούς και τις ευθύνες που συνοδεύουν μια τέτοια άνευ προηγουμένου οικονομική ενδυνάμωση.

Αποκαλύπτοντας τα κρυμμένα βάθη: Διαρροές εκρηκτικών εκθέτουν τεράστια υπόγεια συστήματα στο Μανχάταν!

Προετοιμαστείτε να σας παρασύρουν καθώς ξετυλίγουμε τη συγκλονιστική αλήθεια πίσω από τον άπιαστο κόσμο των Deep Underground Military Bases (DUMBS) και των αποθηκών δισεκατομμυριούχων.

Αμφιβολοι, προσοχή! Τα εντυπωσιακά στοιχεία που περιμένατε, και είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένο.

Ετοιμαστείτε να τα μάτια σας με εντυπωσιακές φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τα κολοσσιαία υπό τα θαύματα που βρίσκονται κάτω από τους εμβληματικούς δρόμους του Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters