Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

O τυφώνας Sandy είναι μέρος του σχεδίου των Illuminati;

Είναι η παράξενη φύση αυτής της θύελλας μια σαφή ένδειξη ότι οι Illuminati έχουν... κυριαρχήσει τελικά στην τέχνη και την επιστήμη του ελέγχου του καιρού; Είναι αυτό το αποτέλεσμα όσων βρίσκονται στην εξουσία με τη χρήση τεχνολογιών όπως το HAARP για να δημιουργήσουν αυτό που έχει ονομαστεί ως "Frankenstorm";

Δεν υπάρχει εύκολη απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα, αλλά η χρονική στιγμή της καταιγίδας φαίνεται κάτι περισσότερο απο απλή σύμπτωση! Η καταιγίδα έρχεται στην εβδομάδα πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εάν αυτή η καταιγίδα κάνει ό, τι προβλέπεται να κάνει-να εξαφανίσουν την εξουσία και να κλείσουν την ανατολική ακτή για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, τότε θα μπορούσαμε να καταλάβουμε τι έχουν προβλέψει: η τέλεια ευκαιρία για τον Barack Obama να αναστείλει την εκλογές, να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να κηρύξει στρατιωτικό νόμο. Επίσης σίγουρα θα ακολουθήσει η κατάρρευση της αγοράς. Ήρθε η ώρα να ανασκουμπωθούν, γιατί η Νέα Τάξη Πραγμάτων μπορεί να βρίσκεται στη γωνία.

Τον περασμένο μήνα, η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε μια τροποποίηση του νόμου ασφάλειας του 2002, που εμποτίζει τον Διαχειριστή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων (FEMA) "να παρέχει την καθοδήγηση και το συντονισμό ενός σχεδιασμού μαζικής θνησιμότητας , καθώς και για άλλους σκοπούς.

Στο προσδοκώμενο γεγονός ενός «μαζικού μοιραίου περιστατικού», ο συντονισμός και ο προγραμματισμός πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή της FEMA με τη βοήθεια του τμήματος ασφάλειας πατρίδας (DHS) όπως αναφέρεται από την Επιτροπή της μεταφοράς και της υποδομής (CTI). Σε περίπτωση που το εξειδικευμένο τμήμα ή το συνέδριο κηρύσσει μια μαζική καταστροφή προκαλούμενη από τη φύση, μια εσωτερική τρομοκρατική επίθεση, ή οποιαδήποτε άλλη προκαλούμενη από τον άνθρωπο καταστροφή, πρέπει να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο για την προετοιμασία και την αντιμετώπιση του περιστατικού.

Αν τελικά η χρήση της τεχνολογίας HAARP ήταν αυτή η καταιγίδα μηχανικής με σκοπό να δημιουργήσει μια μαζική καταστροφή, η να κρατήσει μέχρι τις εκλογές, ο χρόνος θα δείξει.
 
seolamesa.blogspot.gr
http://anekshghta.blogspot.gr/2012/11/o-sandy-illuminati.html

Τι θα σημάνει για τον κόσμο μια πιθανή παραίτηση Ομπάμα;


Μέρες έμειναν για να δούμε....

Γράφει ο Ανδρέας Αποστολόπουλος

Υπάρχουν χονδρικά δύο κύρια σενάρια για την εξέλιξη των πραγμάτων .

Το πρώτο είναι αυτό που επιζητούν και προωθούν οι ιδιοκτήτες-μέτοχοι της FED (Ροκφέρελ, Ρότσιλντ κ.λ.π) , αλλά και η διεθνής των τραπεζών, όχι η βασισμένη στη Γουόλ Στρίτ, το Σίτι ή την Σιγκαπούρη, των επονομαζόμενων επενδυτικών, αλλά των Κεντρικών Τραπεζών, πολλές εκ των οποίων πλέον χωρίς να εξαιρείται η Τράπεζα της Ελλάδος, είναι ιδιωτικές.

Όχι τυχαία. Είναι οι τράπεζες, που δεν παράγουν πλούτο, αλλά έχουν την εξουσία της βάσης του πλούτου, που είναι η συγκρότηση και ο ρυθμός κυκλοφορίας των νομισμάτων. Όσο περιορίζονται τα εθνικά κράτη, τόσο περιορίζεται και η ποικιλία των νομισμάτων.

Όσο πιo μικρός είναι ο αριθμός των νομισμάτων τόσο λιγότερες είναι οι Κεντρικές Τράπεζες. Όσο λιγότερες είναι οι πραγματικά Κεντρικές Τράπεζες, τόσο πιο πολύ προωθείται η κατ’ ευφημισμό «παγκόσμια διακυβέρνηση». Ουσιαστικά δηλαδή ο έλεγχος επί του παγκόσμιου πλούτου.

Η σύγχυση μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ

Εδώ θέλει μια προσοχή στις λεπτομέρειες. Το πραγματικό μοντέλο αυτού του τύπου παγκοσμιοποίησης είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι οι ΗΠΑ. Η Ένωση της Ευρώπης, από το Μάαστριχτ και μετά, τον σχεδιασμό δηλαδή του κοινού νομίσματος, είναι το ζητούμενο. Οι ΗΠΑ είναι το αντίθετο.

Πρόκειται για τη συγκρότηση ενός νέου Έθνους, από αποίκους-μετανάστες- πολίτες από διάφορες εθνικές καταγωγές, που πήγαν με τη θέληση τους στη νέα Γη και συγκρότησαν ένα νέο Έθνος, πιο δημοκρατικό και συνταγματικά κατοχυρωμένο από τις Μητροπόλεις και τις αυτοκρατορικές δυνάμεις του παλιού κόσμου.

Χωρίς κρατική Κεντρική Τράπεζα

Η Αμερική, ως ΗΠΑ, είναι έθνος, αν και ομόσπονδη, που δεν ελέγχει όμως την Κεντρική Τράπεζα, αλλά ούτε και οι τραπεζίτες ιδιοκτήτες της, δεν μπορούν να ελέγξουν την Αμερική, ως Δημοκρατία και ως Έθνος, μέχρι τουλάχιστον να επιβεβαιωθεί ένα σενάριο, όπως αυτό που υπο τύπον παραδοξότητας, δημοσιοποίησαν οι New York Times.

Να βρεθεί σε κατάσταση χρεοκοπίας και μπροστά στο κραχ, οι τραπεζίτες της FED, να οδηγήσουν σε παραίτηση τον Ομπάμα, το εκλεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ δηλαδή, και να διορίσουν στη θέση του για παράδειγμα τον Μπλούμπεργκ, με τη σύμφωνη γνώμη Γερουσίας και Βουλής των Αντιπροσώπων, προκειμένου να βρεθεί διέξοδος.

Τι δηλαδή;

Ό,τι δοκιμάζεται στην Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα και την Ιταλία, όταν Παπανδρέου και Μπερλουσκόνι σχεδόν ταυτόχρονα , επέλεξαν ο ένας με την πρόταση για δημοψήφισμα και ο άλλος με τη δήλωση του ότι το ευρώ δεν σημαίνει πλούτο για την Ιταλία, να προκαλέσουν ρωγμές στην Ένωση.

Χωρίς ενιαία εθνική ταυτότητα

Η Ευρώπη ως Ένωση είναι στην αντιστροφή των ΗΠΑ. Δημιουργήθηκε στη βάση του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, ως ενιαία αγορά και στη συνέχεια στην αυθαίρετη συγκρότηση ενός νομίσματος ως ένωση.
Σήμερα στη βάση του νομίσματος η Ευρώπη οδηγείται εφόσον τελεσφορήσει ο σχεδιασμός των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης, στη δημοσιονομική ενοποίηση και στην κατάργηση των εθνικών κρατών. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει , αυτόματα σχεδόν η πολιτική ενοποίηση και η στρατιωτική ενοποίηση.

Όλη η Ευρώπη υπό την κυριαρχία της Γερμανίας, η οποία όμως στην ανταπόδοση για το ότι θα μετεξελιχθεί στο κυρίαρχο Έθνος, των ευρωπαϊκών Λαών πλέον και όχι Εθνών, θα παραχωρήσει δικαιώματα στην ΕΚΤ και τον ESM, το μηχανισμό σταθεροποίησης.

Και τα δικαιώματα αυτά θα τα παραχωρήσει στη FED και το ΔΝΤ, «διδυμοποιώντας» τις κεντρικές χρηματοπιστωτικές δομές της Ευρώπης , με τις πέραν του Ατλαντικού δομές και οδηγώντας και το Αμερικανικό Έθνος όπως αυτό εκπροσωπείται και αυτοκαθορίζεται από το αμερικανικό κράτος υπό τις εντολές του Λευκού Οίκου, στην μοίρα των ευρωπαϊκών εθνών .

Στον αφανισμό δηλαδή και τον έλεγχο της οικονομικής-κοινωνικής-πολιτικής επικράτειας των ΗΠΑ από τους τραπεζίτες.

Μια πρώτη εφαρμογή

Μια πρώτη μορφή εφαρμογής τέτοιας εξέλιξης είναι η απόφαση των 5 κεντρικών τραπεζών, υπό τον συντονισμό της FED , να μειώσουν στο μισό το κόστος του διατραπεζικού δανεισμού, μεταξύ δολαρίου και ευρώ, για το 2012, όπου όλα θα κρίνονταν , με αποτέλεσμα μετά τους Μερκοζί (Μέρκελ- Σαρκοζί) να έχουμε ευρωδολάριο (FED- ΕΚΤ).

Εάν πετύχει η πρώτη φάση η υπερχρεωμένη Ιαπωνία δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να αναστρέψει τη φορά των εξελίξεων, ενώ η Κίνα θα χρηματοδοτήσει και αυτή το νέο νόμισμα , για να μην βρεθεί μπροστά στο ενδεχόμενο να υποστεί κράχ ,εξαιτίας της έκθεσης της στο δολάριο των ΗΠΑ και την αμερικανική οικονομία.

Και τελευταία η Ρωσία, με ολόκληρο τον Καύκασο, πολύ δύσκολα δεν θα γυρίσει από την εποχή Πούτιν- Μεντβέντεφ, στην εποχή Γιέλτσιν, όταν όλος της ο πλούτος βρέθηκε σε ελάχιστα «χέρια» των φεουδαρχών, όπως ονομάστηκαν τότε.

Το νέο παγκόσμιο νόμισμα θα έχει την φιλοσοφία του ευρώ και όχι του δολαρίου και η παγκόσμια συγκρότηση , μετά το τέλος των Εθνών, την φεουδαρχική αντίληψη της Λέσχης της μίας , ενιαίας Κρατικής Τράπεζας, που θα ελέγχουν ιδιώτες και όχι κράτη.

Προετοιμαστείτε για τα χειρότερα, τόσο χειρότερα , που δεν θα τα έχει φανταστεί ούτε ο χειρότερος εχθρός σας.....

Η Παγκόσμια Δικτατορία των Τραπεζιτών, θα επιβληθεί από στιγμή σε στιγμή κι από μέρα σε μέρα.....
 

Ανδρέας Αποστολόπουλος 
katohika
http://www.hellas-now.com/2013/10/blog-post_6912.html

Τι ετοιμάζουν...Δεν μπορούμε να προστατεύσουμε τη χώρα λέει o επικεφαλής των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών


Το λουκέτο στο αμερικανικό δημόσιο έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στην άλλη πλευρά του ατλαντικού. Ο διευθυντής μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, Τζέιμς Κλάπερ υποστήριξε ενώιον της αμερικανικής γερουσίας ότι ουσιαστικά πλέον η χώρα είναι απροστάτευτη.

Το λουκέτο «βλάπτει σοβαρά την ικανότητά μας να προστατεύουμε την ασφάλεια του έθνους μας», συμπλήρωσε ο Κλάπερ.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Κλάπερ χαρακτήρισε ως «εξαιρετικά βλαπτικό» για τις επιχειρήσεις της αμερικανικής αντικατασκοπείας το λουκέτο της κυβέρνησης. Και συμπλήρωσε ότι αν και εργάζεται για 50 χρόνια στις μυστικές υπηρεσίες, «δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο».

«Κανείς από τους υπαλλήλους μας δεν είναι μη-απαραίτητοι» συμπλήρωσε ο Κλάπερ επισημαίνοντας ότι το 70% των εργαζομένων στις μυστικές υπηρεσίες έχει τεθεί σε καθεστώς υποχρεωτικής άδειας.

«Η ζημιά θα συσσωρεύεται και ο κίνδυνος θα είναι ύπουλος» κατέληξε ο Κλάπερ.


ΣΥΝΘΗΚΗ N.E.S.A.R.A.-Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ Ή ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ;







N.E.S.A.R.A..docx


What is NESARA?

ΣΥΝΘΗΚΗ N.E.S.A.R.A.-Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ Ή ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ;

ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ N.E.S.A.R.A. (National Economic Stabilization And Reformation Act)

ΝΟΜΟΣ ΝΕΣΑΡΑ - ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ N.E.S.A.R.A. (National Economic Stabilization And Reformation Act)



Ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ



Όλες οι διατάξεις του νόμου έχουν ψηφιστεί ; (βλ.εδώ) από το Κογκρέσο των Η.Π.Α. από τις 9 Μαρτίου του 2000. Ο Πρόεδρος Κλίντον αρχικά αρνήθηκε να υπογράψει το νόμο αυτό ως ότου 4 στρατηγοί μπήκαν στο γραφείο του στο oval office και με πολύ συνοπτικές διαδικασίες ανάγκασαν τον Πρόεδρο Κλίντον να υπογράψει την εγκυρότητα του νόμου ΝΕΣΑΡΑ στις 10/10/2000.
Με τη σειρά της η Wikipedia,η οποία δεν θεωρείται ως και η ακριβέστερη πηγή πληροφοριών,διατείνεται οτι το νομοσχέδιο N.E.S.A.R.A. ουδέποτε εμφανίστηκε ενώπιον του Αμερικάνικου κονγκρέσου (βλ.εδώ)
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ - ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ & ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ N.E.S.A.R.A.

Επειδή οι αλλαγές που προβλέπει αυτός ο νόμος θεωρήθηκαν επαναστατικές, ήταν αδύνατο να εφαρμοστεί με ταχύ ρυθμό. Άρχισαν σιγά σιγά να εφαρμόζονται και η μεγάλη αλλαγή που ήταν η δημιουργία νέας Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ θα γινόταν την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 στις 10 το πρωϊ. Καταλαβαίνετε γιατί δεν έγινε αυτό. Στις 9 το πρωϊ έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι "εντελώς" συμπτωματικά. Με την νέα Κεντρική Τράπεζα δεν θα είχαν σχέση οι Ρόθτσάϊλντ και οι τραπεζίτες-επιβήτορες. Με την πτώση των δίδυμων πύργων καταστράφηκαν όλα τα λογισμικά που είχαν εγκατασταθεί στον βόρειο πύργο στόν 1ο & 2ο όροφο. Έτσι αναβλήθηκε η εφαρμογή του νόμου ΝΕΣΑΡΑ και ξεκίνησαν πάλι απ'την αρχή να φτιάχνουν το σύστημα.

Ανάλυση των διατάξεων απο τον Δρα Εμμ.Λαμπράκη,στόν ArtFM Kύπρου.(Στο τέλος του άρθρου παραθέτουμε ολόκληρη την αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα, δύωρη συνέντευξη) :



ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ


1) Μηδενίζονται όλα τα χρέη που έχουν σχέση με πιστωτικές κάρτες διότι είναι παράνομη και καταχρηστική η επιβολή τόκων.

2) Καταργείται ο φόρος εισοδήματος.

3) Κλείνει η εφορία των ΗΠΑ. Μεταφέρεται ως υπηρεσία στο Υπουργείο Οικονομικών το οποίο θα είναι υπεύθυνο για τη συλλογή φόρου συναλλαγής.

4) Επιβολή φόρου (ΦΠΑ) 14% σε όλα τα νέα προϊόντα. Όχι στα παλαιά. Παράδειγμα: Εάν πουλήσετε το μεταχειρισμένο σας αυτοκίνητο δεν πληρώνετε φόρο. Δέν θεωρείτε εισόδημα. Εάν αγοράσετε καινούριο θα πληρώσετε φόρο 14%. Δέν θα υπάρχει άλλος φόρος εισοδήματος. Έχει υπολογιστεί από πολλά πανεπιστήμια ότι : Η επιβολή 14% φορολογίας σε όλες τις πωλήσεις νέων αγαθών είναι υπέρ αρκετό για να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες ενός κράτους.

5) Αυξάνονται όλες οι παροχές στους συνταξιούχους.

6) Καταργείται το Admiral Law ο νόμος που θέτει τις ΗΠΑ σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης δηλαδή σε εμπόλεμη κατάσταση.

Επανέρχεται το Αστικό Δίκαιο.

7) Ενεργοποιείται το Amendment 13. Υπάρχει στις ΗΠΑ η αλλαγή του συντάγματος Νο 13 που λέει ότι: Απαγορεύεται ένας Αμερικανός πολίτης να φέρει τίτλο ευγενείας - Esquire. Όλοι οι τίτλοι που έχουν Αγγλική προέλευση απαγορεύονται στην Αμερικανική Επικράτεια. Αυτό προκάλεσε τον πόλεμο του 1879 οπότε εισέβαλε η Αγγλία στην Αμερική. Πήγε στην Ουάσινγκτον και κατέστρεψε τον Λευκό Οίκο και το Καπιτόλιο μέχρι τα θεμέλια. Έκαψε όλα τα αντίγραφα αυτής της συγκεκριμένης νομοθεσίας και μόνο το 1986 ανακαλύφθηκαν δύο αντίγραφα. Ένα σε μια μικρή πόλη της Μασαχουσέτης και ένα στο Αρκάνσας.

8) Εντός 120 ημερών πρέπει να παραιτηθεί η βουλή, η Γερουσία καί ο πρόεδρος των ΗΠΑ και να διεξαχθούν εκλογές. Αυτό που ονομάζουμε μεταβατικός πρόεδρος έχει επιβληθεί στην Αμερική από τις 5 Δεκεμβρίου του 2012. Ο πραγματικός πρόεδρος των ΗΠΑ δέν είναι ο Μπαράκ Ομπάμα. Είναι ο John Andrew Boehner ο οποίος είναι ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων (House of Representatives). Επελέγει ως πρόσωπο όχι ως θεσμός. Ο Ομπάμα ζήτησε τη συγκατάθεση του John Andrew Boehner για την επίθεση στη Συρία επειδή δεν μπορούσε να κάνει κάτι ο ίδιος γιαυτό ζήτησε την απόφαση από την Βουλή των Αντιπροσώπων.

9) Ανώτατοι Δικαστές θα ελέγχουν την εκλογική διαδικασία και θα είναι εντεταλμένοι από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Στόχος είναι να σταματήσει η νόθευση των εκλογών στην Αμερική και όχι μόνο. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα, νοθεία από ορισμένα λογισμικά που υπακούουν στην Ν.Τ.Π. (Νέα Τάξη Πραγμάτων).

10) Δημιουργείται ένα νέο Υπουργείο Οικονομικών, νέο νόμισμα το οποίο θα βασίζετε στην ισοτιμία χρυσού, αργύρου, πλατίνα ή σε άλλα πολύτιμα μέταλλα. Αυτομάτως αποκλείεται η πτώχευση των ΗΠΑ την οπία υπέγραψε ο Πρόεδρος Franklin Roosevelt το 1933. Το νέο δολλάριο έχει ήδη εκτυπωθεί. Περιμένουν την κατάληλη στιγμή για να επιβληθεί το νέο νόμισμα.

11) Απαγορεύονται τα Πιστοποιητικά Γεννήσεως των Αμερικανών Πολιτών και κατ'επέκταση όλων των πολιτών του πλανήτη να χρησιμοποιούνται σαν χρηματοοικονομικά παράγωγα, για να παράγουν πλούτο στούς τραπεζίτες στα διάφορα χρηματιστήρια.

12) Δημιουργείται νέα κεντρική τράπεζα η οποία υπάγεται στην δικαιοδοσία του Υπουργείου Οικονομικών και είναι σύμφωνη με το αρχικό σύνταγμα των ΗΠΑ.

13) Κλείνει η Κεντρική Τράπεζα που ονομάζεται Federal Reserve και πτωχεύει οριστικώς. Κάτα τη διάρκεια που θα υπάρξει μεταβατική περίοδος η Federal Reserve θα επιτραπεί να λειτουργεί παράλληλα με την νέα Κεντρική Τράπεζα για ένα χρόνο με σκοπό να υπάρξει ομαλή μετάβαση τόσο στο νέο νόμισμα όσο και στην κανονική χρηματοδότηση των τραπεζών.

14) Επαναφορά της μυστικότητας των ιδιωτικών καταθέσεων που σημαίνει ότι: Εγώ ως σύστημα εφ'όσον δεν μπορώ να ελέγξω τη νομιμότητά σου δεν μπορώ να σε καταδικάσω σαν κλέφτη εξ'ορισμού.

15) Επαναφορά της συνταγματικής νομιμότητας. Απαγόρευση σε δικαστές, νομικούς , δικηγόρους κλπ να δικάζουν σύμφωνα με το Αγγλικό δίκαιο.

16) Απαγορεύεται οποιαδήποτε επιθετική πολιτική, οποιαδήποτε επίθεση η πολεμική αναμέτρηση με οποιοδήποτε κράτος σε όλο τον κόσμο.

17) Επιβάλεται Ειρήνη σε όλα τα έθνη.

18) Τα χρήματα που χρειάζεται η ανθρωπότητα για να έρθει το βιωτικό της επίπεδο σε ένα σταθερό σημείο, αυτομάτως πιστώνονται από το παγκόσμιο καταπίστευμα.

19) Ενεργοποιούνται 6000 πατέντες με τεχνολογίες οι οποίες είναι μυστικές και κρυμένες και ουσιαστικά απελευθερώνουν το ανθρώπινο γένος. Παραδείγματα: Η ελεύθερη ενέργεια είναι προσβάσιμη από όλους από οποιοδήποτε γεωφυσικό σημείο της γής. Η θεραπεία των περισσότερων ασθενειών με τη χρήση συντονισμένων υπερήχων ή υποήχων. Δύο πατέντες πολύ σημαντικές για την ανθρωπότητα.

Η πλήρης συνέντευξη των μελών της E.N.D.,Εμμ.Λαμπράκη και Αντ.Βαλσαμάκη,η οποία περιέχει πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για όσα συμβαίνουν στην ανθρωπότητα σήμερα αλλά και για το νόμο N.E.S.A.R.A. και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα :



ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΗΣ E.N.D. ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ Δρος ΛΑΜΠΡΑΚΗ :

''RESET EVALUATION DAY - ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ NESARA

Οι δυο πρώτες βδομάδες του Οκτώβρη -σύμφωνα με τις προσωπικές μου εκτιμήσεις- θα είναι εκείνες οπου θα γίνει μια αναδιάρθρωση του οικονομικού συστήματος παγκοσμίως, σύμφωνα με το νόμο NESARA. Το πρώτο που θα γίνει είναι η ανακοίνωση του νέου νομίσματος που έχει ήδη εκτυπωθεί πρό πολλών μηνών και αναμένεται η κατάλληλη στιγμή για να ανακοινωθεί.

Ονομάζουν τη μέρα αυτή RESET EVALUATION DAY- μια ανατίμηση του παρόντος νομισματικού συστήματος με βάση το νέο νομισματικό σύστημα. Το δολλάριο δε θα είναι το νόμισμα που θα κυριαρχεί, θα γίνει μια ανταλλαγή του δολλαρίου με το νέο νόμισμα και καινούρια τράπεζα που θα είναι βασισμένη στον πραγματικό συνταγματικό νόμο των ΗΠΑ θα ανακοινωθεί. Και οπωσδήποτε αν ανακοινωθεί επισήμως ο νόμος NESARA αυτό σημαίνει ότι εντός 120 ημερών από τη μέρα της ανακοινώσεως θα παραιτηθεί ο πρόεδρος, το κογκρέσο και η γερουσ0α και θα προκηρυχθούν νέες εκλογές.'' (βλ.εδώ)







ΥΛΙΚΟ ΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΔΩ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ
ΩΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ


N.E.S.A.R.A.

https://docs.google.com/document/d/1qC7NdRd4S7yoFp5et1Od1LUMS3zkgkvkydNepfaCPaQ/edit?pli=1#heading=h.maqt3pz0oh2e


Πηγή: anatropitora.blogspot.gr


ΠΗΓΗhttp://www.awakengr.com/2013/10/nesara.html#.UkvD_uoEwMY.facebook

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/10/2013 ΩΡΑ 10:00 Π.Μ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΡΓΥΡΟΥΣΗ

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

http://www.onradio.gr/player.php?id=309


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/10/2013 ΩΡΑ 10:00 Π.Μ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΡΓΥΡΟΥΣΗ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.http://www.onradio.gr/player.php?id=309




ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ARTFM RADIO ΚΥΠΡΟΥhttp://www.artfmradio.com/




ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ PDF

 

 

http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/10/4102013-1000-600-httpwwwonradiogrplayer.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ..ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ

Πλάτων Πισατίδης | 3/10/2013 11:43

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ..ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ


ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
Αγαπητοί μου Συνέλληνες, είναι τιμή μου, που είμαι μαζί σας στην Κρήτη, με όλα μου τα αδέρφια. Ξέρετε ότι η ομάδα END αποτελείται από πάρα πολλούς Κρητικούς. Γνωρίζετε τον αγώνα που έχουμε κάνει, μαζί με τους συντοπίτες σας τόν Δόκτορα Μανώλη Λαμπράκη, τον κ. Βαλσαμάκη, και τα άλλα μέλη της END. Έχουμε αγωνιστεί σκληρά. Πάρα πολλά χρόνια είμαστε μέσα σ'αυτόν τον πόλεμο αλλά τα τελευταία 2 χρόνια, έχει γίνει πολύ μεγάλος θόρυβος στην Ελλάδα, με όλα τα όπλα που έχουμε και τη διαδρομή μας στον Ελλαδικό και στον παγκόσμιο χώρο. Ξεκινώντας από τη μετοχή της Ανατολής, αν θυμάστε παλιά επί Τριανταφυλλόπουλου. Για την υπόθεση αυτή θεωρήθηκα απατεώνας.

Ο "ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΣ" ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ...

Τελικά φτάσαμε στο επίπεδο να αποδειχτεί πως η τράπεζα της Ανατολής και η Εθνική τράπεζα είναι οι τράπεζες που άνοιξαν μαζί την κεντρική τράπεζα της Γερμανίας. Μην ξεχάσουμε ποτέ, ότι η Εθνική τράπεζα άνοιξε το 1841και το 50% ήταν του κυρίου Rothschild. Δηλαδή των παγκόσμιων δυναστών - δολοφόνων του πλανήτη. Αποκαλύψαμε ακριβώς τι έχει γίνει, πώς έγινε η σφαγή στη Μικρά Ασία που κάποιοι την ονόμασαν "συνωστισμό"! Φτάσαμε μέσα στα δικαστήρια να δώσουμε μεγάλες μάχες και να κερδίσουμε τις δίκες με ακλόνητα στοιχεία, που μας κόστισαν ζωές, καριέρες, ανθρώπους που εξαφανίζονταν, που έφευγαν από τις θέσεις τους, κλπ. Φτάσαμε όμως σ ένα πολύ καλό επίπεδο, το Ελληνικό κράτος - η εφορία - να πιστοποιήσει φόρο στην μετοχή της Ανατολής ... να αναγνωρίσει την αξία της μετοχής της Ανατολής. Και βγήκε και ο φόρος σε δυο μη κυβερνητικές οργανώσεις που έχουμε, 27 δις επίσημα στο όνομα μου και στον οργανισμό EI END. Αντιλαμβάνεστε ότι είναι 27 δις ευρώ φόρος, από την εφορία. Αμέσως έγινε κοινοβουλευτικός έλεγχος στη βουλή των Ελλήνων.

ΧΑΡΤΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ (ΣΔΟΕ, ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΦΟΡΟΣ ΑΠΟ ΔΟΥ)
ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΡΩΤΗΤΑ ΤΩΝ "ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ
ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΙΣ 2 Μ.Κ.Ο.

ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟ

Ξέρουμε ότι η βουλή των Ελλήνων είναι το ανώτατο όργανο του κράτους. Η βουλή κυβερνάει την Ελλάδα. Η αντιπολίτευση έχει τεράστιες δυνατότητες και δύναμη. Οι κοινοβουλευτικοί άντρες, μπορούν να κάνουν οποιοδήποτε έλεγχο ανά πάσα ώρα και στιγμή. Σήμερα λοιπόν υπάρχει μια μεγάλη αντιπολίτευση, η οποία δεν έκανε ποτέ, τίποτα. Βλέπουμε τις αντιπολιτεύσεις να περνάνε να γίνονται κυβερνήσεις, και οι κυβερνήσεις αντιπολιτεύσεις. Λες και οι δυνατότητες τους δεν υπήρχαν. Ακόμα και σε ένα μικρό κόμμα, ο πρόεδρος του έχει τη δυνατότητα να παρουσιαστεί στον Άρειο Πάγο, να πάρει 3-4 εισαγγελείς , να κατέβει στην Εθνική τράπεζα και να κάνει οποιοδήποτε έλεγχο θέλει. Δεν το κάνει όμως κανένας. Στις μέρες μας, είδαν ότι δεν χρειάστηκε να κάνουν επερώτηση, και όταν έπρεπε να κάνουν, κανένας δεν έκανε. Βέβαια έγιναν κάποιες επερωτήσεις με δικούς μας ανθρώπους βουλευτές, και έτσι έχουμε και το έγγραφο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, που πιστοποιεί την αξία της μετοχής και πιστοποιείται και ο φόρος των μετοχών. Είδατε έβγαλαν νόμους, να κυνηγάνε για 5, 10, 500 ευρώ ανθρώπους στην Ελλάδα. Κι εγώ αναγκάστηκα κι έκανα μήνυση στο ΣΔΟΕ και συγκεκριμένα στους οικονομικούς εισαγγελείς, Μουζακίτη, Διώτη και κ. Πεπόνη. Βεβαίως ήρθε και το απορριπτικό, γιατί η Ελληνική νομοθεσία μου δίνει δύο δυνατότητες. Ή να εκχωρήσω το φόρο στο κράτος, όπου μόνος του θα το εισπράξει, ή να μου κατασχέσει τμήμα της μετοχής της Ανατολής. Δεν έγινε τίποτα από τα δύο. Φανταστείτε όμως, έκανα μήνυση στην Ελληνική Δημοκρατία για να παραλάβει το φόρο. Η Ευρώπη έχει παγώσει με κάτι τέτοιο. Ξέρετε καλά ότι η μετοχή αυτή είναι η μισή στα Γαλλικά και η μισή στα Αγγλικά. Το τμήμα που είναι στα Γαλλικά, εγγυάται η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας. Από το 1999 η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας, μετονομάστηκε σε κεντρική τράπεζα της Ευρώπης. Βέβαια, η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας και όλες οι κεντρικές της Ευρώπης, ανήκουν στο ίδιο αφεντικό, στην ίδια τραπεζική οικογένεια, στην ίδια δυναστευτική οικογένεια, τους Rothschild!

ΜΗΝΥΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...

ΜΗΝΥΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ 600 ΔΙΣ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν κατασκεύασε τράπεζα. Γιατί η Ευρώπη τι είναι; Μια Συνομοσπονδία. Δεν φτιάξαμε καινούρια τράπεζα, παρά μας έδωσε τη δικιά του ο κύριος Rothschild και τελικά φτιάξαμε την κεντρική τράπεζα της Ευρώπης; Άρα μας χρωστά η κεντρική τράπεζα της Ευρώπης τις μετοχές της Ανατολής; Το δέχομαι. Ποιος όμως χρωστάει τι; Η Ελλάδα δεν χρωστάει στην Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης. Βλέπετε πόσο άνετα και ωραία έρχονται τα πράγματα; Υπάρχουν λοιπόν 4 μετοχές, κατατεθειμένες στον οργανισμό που είναι ο κ. Λαμπράκης πρόεδρος, 4 μετοχές οπού είναι 2,775 τρίς, ποσά πιστοποιημένα από την εφορία. Υπάρχει ήδη ο φόρος στο όνομα μου, και δεν έχει κουνηθεί τίποτα. Σαν να μην έγινε τίποτα. Εντάξει να δεχτώ ότι οι μετοχές είναι παλιές. Αλλά θα το δούμε τώρα, γιατί έχουμε κι άλλα δικαστήρια συνεχόμενα. Φτάσαμε και φέραμε τα 600 δις λοιπόν, τα οποία είναι φρέσκα, δεν είναι παλιά. Εκείνα ήταν παλιά. Πήγαμε στα φρέσκα! Δεν φτάνουν; Να βάλουμε κι άλλα. Άλλωστε εγώ δεν ζήτησα από κανέναν δανεικά, ούτε από τη χώρα μου, ούτε από εσάς ούτε τίποτα. Ήθελα να αποδείξουμε ότι και χρήματα να υπάρχουν δεν είναι θέμα χρημάτων! Όταν λέμε ότι δεν είναι θέμα χρημάτων ... βεβαίως είναι καί θέμα χρημάτων, αλλά δεν είναι το κυρίαρχο αυτό! Είναι μια μεγάλη δικαιολογία. Βάλαμε λοιπόν τα 600 δις με όλους τους νόμιμους τρόπους. Οι νόμοι δεν είναι δικοί μας. Εμείς δεν κατασκευάζουμε νόμους. Άλλωστε είναι τόσο πιεσμένοι όλοι οι νόμοι και όλο το σύνταγμα έχει υποστεί τόσες διαφοροποιήσεις και όχι από μένα. Φαντάζεστε το σύνταγμα που είναι δικό μας, είναι της Ελλάδας μας και το έχουν φέρει ακριβώς στα μέτρα τους. Όμως μ'αυτό το σύνταγμα πορευόμαστε. Μ αυτό το σύνταγμα πήγαμε στο δικαστήριο να δικαστούμε. Μ αυτό το σύνταγμα θα πάμε και θα δικάσουμε εκείνους. Και είναι πολύ καλύτερα, έτσι που είναι αυστηροί οι νόμοι και όπως δικάζονται όλοι οι Έλληνες, να δικαστούν όλοι οι πολιτικοί γιατί είναι ίσοι των νόμων! Πρέπει να δικαστούν! Πότε θα το κάνουμε αυτό; Βάλαμε τα 600 δις στην Ελληνική Δημοκρατία. Ναι, κύριοι δεν είναι στα χέρια μας τα 600, είναι σε εσάς. Όπως και οι μετοχές της Ανατολής είναι σε εσάς, είναι στην Ελληνική Δημοκρατία. Να μη ξεχνάμε ότι η Ελληνική Δημοκρατία, είναι ο Ελληνικός ο Λαός. Σήμερα λοιπόν τα 600 δις είναι σε εσάς, δεν είναι σε εμένα. Τα έχουμε κάνει έτσι, ώστε αν εμένα με σκοτώσουν και δεν υπάρχω θα είστε εσείς εδώ να τους κόψετε τα κεφάλια. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ
Όλοι είμαστε μαζί, μια γροθιά! Θα ζήσουμε εποχές που δεν ζήσατε ποτέ. Ούτε το 1821. Το 1821, όλοι νομίζουμε ότι κάναμε επανάσταση και ότι είχαμε απελευθέρωση. Ναι; Ωραία! Δεν ξέρω τι να φανταστώ όταν σε μία παρέλαση, κάθονται οι επίσημοι, και εντελώς τυχαία οι επίσημοι είναι σχεδόν όλοι Εβραίοι! Η γιορτή είναι δικιά τους η δικιά μου; Γιατί εγώ δεν ελευθερώθηκα ποτέ! Σε ποιά απελευθέρωση μωρέ σκοτώνουμε τους ήρωες μας; Στη δικιά μου απελευθέρωση, όλους τους ήρωες τους σκοτώσανε. Σκότωσαν τους ήρωες μας και αφόρισε η εκκλησία όλες τις επαναστάσεις. Δεν ελευθερωθήκαμε ποτέ! Ε τώρα λοιπόν είναι η ώρα που μπορούμε να ελευθερωθούμε, και να βγάλουμε την απελευθέρωση γιατί έχουμε και τα όπλα και τα λεφτά, έχουμε τα πάντα!
ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ

Μετά το δικαστήριο στις 28 Ιουνίου, η αθώωση η δική μου και του Λαμπράκη, ήταν ακριβώς για το λόγο ότι σπείρουμε ψευδείς ειδήσεις, παρόλο που είχαν σταλεί όλα τα στοιχεία στον κρατικό μηχανισμό, στην κεντρική τράπεζα, στη Lagarde , στην Ευρώπη, στην Αμερική, παντού. Εμείς φέραμε ομόλογο της Αμερικής, και όχι κάποιας μικρής χώρας. Όλοι κάνανε πως δεν βλέπανε. Βλέπανε λοιπόν το χάρο και τα δύο μεγάλα μαχαίρια. Το ένα είναι για 100 χρόνια και το άλλο είναι για 0 τόκο. Υπήρξε ένα 0,5 το οποίο είναι θέμα Αγγλικού δικαίου. Όμως ο τόκος είναι μηδενικός. Μηδέν για την Κύπρο, μηδέν για την Ελλάδα.

EI E.N.D. ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

Κάποιοι ρωτάγανε, «καλά, τι όφελος έχει ο Σώρρας;" «Εσείς τι όφελος θα είχατε αν η μάνα σας ήταν στο νοσοκομείο και πέθαινε και έπρεπε να πληρώσετε; Θα είχατε όφελος να την κάνατε καλά; Η Ελλάδα είναι η μητέρα των μητέρων. Αν αυτή αρρωστήσει, δεν ξέρω γιατί υπάρχουμε!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ

Αγαπητοί μου Συνέλληνες, ακούστε, είμαστε μόνοι μας. Τα έχουμε βάλει και παλεύουμε με Θεούς και Δαίμονες. Το παιχνίδι όλο είναι στην Παγκόσμια κοινότητα. Είναι στη Νέα Υόρκη, είναι στην Ουάσιγκτον, είναι στη Γερμανία. Παλεύουν οι Γερμανοί; Αυτοί είναι πιο σκλαβωμένοι από εμάς. Αυτοί έχουν παραδοθεί. Δεν έχουν χώρα. Τη χώρα τους τη χάσανε όταν την κάνανε οικόπεδο. Η Γερμανία δεν είναι χώρα επίσημα. Είναι δύο εταιρείες . Τη μια την είχαν οι Ρώσοι, την άλλη οι Αμερικάνοι. Και αυτή η χώρα έχει παραδοθεί στους Σιωνιστές και νομίζουν ότι είναι χώρα. Δεν είναι χώρα λοιπόν η Γερμανία, είναι σκλαβωμένη ξανά. Για άλλη μία φορά, μετά τον β' παγκόσμιο πόλεμο που υπέγραψαν όλα τα κράτη στη Γη, ότι η Γερμανία δεν ξαναγίνετε κράτος. Ποτέ δεν υπογράψαμε να ξαναγίνει κράτος; Και πως αυτή η Γερμανία βγάζει το Ευρώ; Πείτε μου πως! Άρα δεν υπέγραψε κανείς. Άρα λοιπόν έχουμε τη σύμβαση των δανειστών πάνω από τα συντάγματα μας! Η Ελλάδα είχε σύνταγμα. Η Γερμανία δεν είχε. Όλα τα συντάγματα είναι κάτω από τους δανειστές . Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, έχουν παραδοθεί από το 1933! Εγώ άντεξα. Μου κάνανε 4 πτωχεύσεις, με πηγαίνουν για 5η. Δεν θα τους επιτρέψω να με πτωχεύσουν. Έχουμε τα πάντα! Τουλάχιστον όμως θα πρέπει να καταλάβουμε κάτι. Θα πρέπει να καταλάβουμε όλο αυτόν τον μηχανισμό όπως είπα και στο Ρresident. "Εμείς είμαστε οι μηχανισμοί. Εσείς είστε το ποτάμι!" Πρέπει να υπάρχει μια τέτοια συνεργασία! Να καθαρίσουμε τους στάβλους του Αυγεία! Υπάρχει μια κίνηση λοιπόν για να ενωθούμε. Δεν έχουμε εμείς όπλα να κάνουμε κάτι άλλο. Πέρα από το ότι θα προχωρήσουμε με ένα μεγάλο κομμάτι με τους δήμους.

ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ

Κάναμε τη μήνυση για εσχάτη προδοσία στους 302. Ναι, αυτοί θα δικαστούν, θυμηθείτε το κύριοι. Θα δικαστούν , γιατί εγώ έκανα μήνυση επειδή δεν πήραν τα 600 δις. Δεν έκανα μήνυση ούτε για το σύνταγμα, ούτε αν μου αρέσει, ούτε για τις φάτσες τους. Γιατί δεν πήραν την κατάλληλη ώρα τα 600, μετά από όλες τις διαβεβαιώσεις τις κυβερνητικές που πήρα κι απ όλα τα confirmations που πήρα από την Αμερική; Με την αθώωση μας, εσείς όμως κερδίσατε σ'εκείνη τη δίκη. Είχατε ένα δυνατό στοιχείο για το ότι υπάρχουν τα χρήματα. Άρα γιατί δεν τα παίρνουν; Σήμερα μ'αυτό που κάνετε εμφανίζεται όλο το κακό. Ναι κύριοι, δεν μπορούσαμε να τους δικάσουμε ότι θα μας ληστέψουν. Έπρεπε να εκτελέσουν το αδίκημα. Ναι, μας λήστεψαν! Ναι μας δίνανε ψεύτικα στοιχεία, ναι μας δυναστεύσανε. Ναι μας τα κάνανε όλα. Ξέρετε τις περιπτώσεις, τι έχει γίνει. Όλοι είστε υποψιασμένοι για το τι έχει γίνει. Σε όλες τις υπηρεσίες, στις τράπεζες. Περιμένατε ποτέ ότι οι τράπεζες θα παίρνανε από τον Έλληνα φορολογούμενο 350 δις, και θα τα χρωστάει το δημόσιο; Μας χρεώσανε χωρίς την έγκριση μας. Ακόμα και την υπογραφή μας που έχουμε δώσει και είναι εκλεγμένοι, θα έπρεπε να προστατεύουν το σύνταγμα μας και τη χώρα μας. Δεν το κάνανε. 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ


Υπάρχει μια πρωτοβουλία, που λέγεται ψήφισμα και πρωτοβουλία Ελλήνων πολιτών. Εδώ λοιπόν βάλε την υπογραφή σου! Δεν έχεις άλλο όπλο. Εγώ δεν σου είπα να πάρεις τα όπλα. Δεν σου είπα να σκοτώσεις κανέναν. Δεν σου είπα ούτε να πειράξεις κάποιον. Δεν έχουμε κόμμα, δεν έχουμε δόγμα, δεν έχουμε χρώμα. Το όπλο μας είναι η αποδοχή των 600 δις. Είναι σαν να είσαστε όλοι μια οικογένεια. Έχει έλθει η ένωση των Ελλήνων! Η Ένωση των Ελλήνων πρέπει να επιτύχει. Δεν έχουμε άλλη λύση, είμαστε μόνοι μας. Μας διώχνουν μας τεμαχίζουν. Έχουμε τη μεγαλύτερη Ιστορία. Ήμασταν παγκοσμιοποιητές πριν αυτά τα ζώα γίνουν παγκοσμοποιητές. Εμείς ήμασταν μεγαλύτεροι. Όλος ο πλανήτης έχει παντού τα αρχαία μου, την Ιστορία μου, τις πόλεις μου. Μου κρύβουν, μου γράφουν την ιστορία όπως γουστάρουν, μου λένε ψέματα. Γράφουν βιβλία και τα λένε Ιερά, και τα γράφουν άνθρωποι ανόητοι. Μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο! Δίνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς, τίποτα παραπάνω και λιγότερο. Αποδοχή με την υπογραφή σου, γράφεις ότι αποδέχεσαι τα 600 δις, άρα πας στο λογαριασμό χωρίς να με ρωτήσεις και τα παίρνεις. Θα βγάλω άλλο ένα έντυπο, όποιος δεν γουστάρει, να υπογράφει να το πάρει άλλος το μερίδιο του. Αυτό θα γίνει!


Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Επειδή ο Αρτέμης ήταν καταιγιστικός όπως πάντα, εγώ ήθελα να σας αφήσω με ένα τελευταίο ενδεικτικό. Στα χέρια μου κρατάω δύο δολάρια. Το ένα δολάριο και το άλλο, δεν είναι τα ίδια. Tο ένα δολάριο το τύπωσε ο John F. Kennedy και το άλλο το τύπωσε ο Rothschild. Το 1963 ο John Kennedi έκανε μια προσπάθεια να κάνει αυτό που κάνει ο Σώρρας τωρα. Να βάλει τους τραπεζίτες έξω από το σύστημα. Να δώσει το δικαίωμα στον Αμερικανικό λαό δηλαδή, να έχει δικό του νόμισμα και όχι το χρήμα. Δέκα μέρες αργότερα ήταν νεκρός. Ο Σώρρας πιστεύω ότι είναι ευφυέστερος από τον John F. Kennedy γιατί τι έχει κάνει; Αυτό εδώ το δολάριο, γράφει πάνω ότι έχει τυπωθεί από το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής και ότι έχει από πίσω του ασήμι. Είναι πραγματικό Αμερικανικό νόμισμα. Αυτό εδώ λέει FEDERAL RESERVE NOTE, δηλαδή γραμμάτιο που χρωστάει αυτός ο οποίος το έχει στην τσέπη του. Αυτά ακριβώς έχει και το Ευρώ. Η δραχμή, έχει πολύ περισσότερη αξία σήμερα, σαν μέταλλο απ'ότι 1000 ευρώ σε χαρτί. Γιατί το ευρώ είναι ακριβώς όπως το δολάριο των τοκογλύφων. Δεν έχει τίποτα από πίσω του. Το ευρώ είναι ένα χαρτί , που τυπώνουν νούμερα, σας δανείζουν και μετά βάζουν τις ζωές σας ενέχυρο. Με αυτές τις σκέψεις, θα ήθελα απόψε να πάρετε τις αποφάσεις σας. Η ελευθερία σας είναι to ψήφισμα Ελλήνων. Δεν χρειάζεται να σηκωθείτε από τον καναπέ, δεν πειράζει που έγινε ο Έλληνας του καναπέ, δεν χρειάζεται βία. Εμείς οι Έλληνες πάντα επιπλεύσαμε με το πνεύμα. Δεν χρειάστηκε, μόνον όταν μας επιτέθηκαν αμυνθήκαμε. Και πάντα αμυνθήκαμε μόνοι μας. Δεν μαζευόμαστε δέκα λύκοι να φάμε ένα πρόβατο. Είδατε τι έγινε στη Λιβύη; Μαζευτήκανε δεκαπέντε κράτη να φάνε τη Λιβύη. Άλλα δέκα κράτη να φάνε τη Συρία. Πότε ο Έλληνας ζήτησε βοήθεια να διεξάγει τους πολέμους του; Ποτέ! Γιατί δεν είναι το πρωταρχικό του όπλο η βία, είναι το πνεύμα. Με αυτό το πνεύμα λοιπόν, με τη πέννα σας, γιατί σας περιμένουν 55.000 μισθοφόροι στη γωνία για να σας εκτελέσουν, εάν τολμήσετε και κάνετε αυτό που σας προωθούν να κάνεετε. Ο φόνος του παληκαριού την περασμένη εβδομάδα που έγινε στο Κερατσίνι , ήτανε μια τέτοια προσπάθεια. Μην πέσετε στην παγίδα, εδώ είναι η Ελευθερία σας. Πάρτε τη, διαχειριστείτε τη, να είστε ευδαίμονες, και θα τα ξαναπούμε λίαν συντόμως.


ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί Έλληνες. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας. Πιστεύω ότι θα βγω αληθινός. Ίσως ακούσατε πράγματα που σας κάνουν να πιστεύετε ότι δεν χάσατε την ώρα σας. Αυτό που είπε ο πρόεδρος μόλις τώρα, όσον αφορά αυτό το χαρτί, μπροστά είναι μια απλή ενημέρωση. Στο πίσω μέρος είναι μία δήλωση, την οποία αφού γράψετε το ονοματεπώνυμο σας και την υπογράψετε, όπως ακριβώς λένε οι οδηγίες, έχει το ίδιο περίπου βάρος με ένα δημοψήφισμα. Σκεφτείτε να μαζευτούν 2-3-4.000.000 υπογραφές Ελλήνων που να απαιτούν, να εκταμιευθεί το ποσό των 600 δις. Ακόμα και το Ελληνικό Σύνταγμα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε νάρκωση, προβλέπει ότι αν το μισό περίπου από το εκλογικό σώμα, δηλαδή οι μισοί από τους ανθρώπους που εκλέγονται και εκλέγουν, έχει δικαίωμα να ανατρέψει το οτιδήποτε η να θέσει εκ νέου προς συζήτηση. Αυτό το μισό του εκλογικού σώματος, είναι περίπου 800.000, με βάση αυτούς που ψηφίζουν, που έχουν δικαίωμα ψήφου. Σκεφτείτε αν αυτά είναι 3.000.000. Την άλλη μέρα το πρωί θέλουν δεν θέλουν, από φόβο και πανικό , θα τα εκταμιεύσουν να είστε σίγουροι . Αυτή είναι μια βασική προσπάθεια. Όποιος νομίζει ότι ήρθε η ώρα να ελευθερωθούμε, πιστεύω πως δεν θα δειλιάσει σε μία υπογραφή. Δεν είναι μία σφαίρα, είναι μία υπογραφή. Μπορεί όμως να μετατραπεί σε ατομική βόμβα γι αυτούς. Καλό βράδυ, σας ευχαριστώ πολύ και θέλω να σας παρακαλέσω να είστε σε ατομικό επίπεδο ψύχραιμοι, και σε συλλογικό επίπεδο, σκεπτόμενοι για το αύριο μας. Το αύριο το έχουμε στα χέρια μας.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ν.D ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΔΡΟΓΕΩ 23/09/2013 ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ..ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ


Αρτέμης Σώρρας


ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!


ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ


https://app.box.com/s/531gab2y6sc24ujopvcc


ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


ΠΗΓΗhttp://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/10/artemhs-swrras-mia-ypografh-atomikh-bomba-twra-einai-h-wra-na-ap.html

ΕΛΛΗΝΑ ΑΘΑΝΑΤΕ ΣΗΚΩ ΑΠΑΝΩ! ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ! ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ 2ου ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ... ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΡΙΓΟΣ, ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΥΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
 
 


ΕΙ-END & Αρτέμης Σώρρας - Συνέντευξη Τύπου Ηράκλειο Κρήτης 22/9/2897*


 

ΕΙ E.N.D. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ "ΑΝΔΡΟΓΕΩ" ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ Κ' Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΟ Flash TV 23/9/2897*

 
 
Εδώ συνέλληνες τα πράγματα είναι απλά!Είπε ο Πρόεδρος ότι,μέσα στο πρόγραμμα είναι και η εξόφληση όλων των δανείων των πολιτών,οπότε αντιλαμβάνεστε τι πρέπει να κάνει το Δημοτικό Συμβούλιο κάθε Δήμου,αλλά και τι πρέπει να κάνετε κι εσείς!...


 

E.N.D. ΠΡΟΚΛΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!ΠΑΡΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!


 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:Θα κερδίσουμε τον πόλεμο με την πένα!Θα χρειαστώ μόνο υπογραφές!


Και τώρα δείτε την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμοργού!


Με αυτή την απόφαση που συνοδεύει την έγγραφη εξουσιοδότηση του Δημάρχου κ.Νικήτα Ρούσσου,ο Δήμος Αμοργού έκανε την αρχή!Και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!Τώρα ο Δήμαρχος είναι ο άμεσος συνομιλητής και συνυπογράφων με τον Αρτέμη Σώρρα,για να γίνουν πράξη όλα όσα ακούσατε πιο πάνω!!!

ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ,ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΩΝ ΤΟΥΣ,ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!
ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!!!...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΑ ...
ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΕΣΥ
ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ...
ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ;
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ...
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΦΟΡΟ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΤΟΚΟ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ .... ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΧΥΡΑ ...
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΑ ...
ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!
524503_642768335755449_1361194740_n.jpg
1237636_1419022818317262_1701235243_n.jpg

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09/ellhna-athanate-shkw-apanw-pare-thn-ellada-sta-heria-soy-apeleft.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΩΝ

500302-1234631_10201085571273721_832348689_n.jpg

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΩΝ


ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ 
  Ο κύριος Σώρρας τις τελευταίες ημέρες καλεί και τους υπερχρεωμένους Δήμους να προσέλθουν προκειμένου να τους βοηθήσει. Κύριε Σώρρα  ευχαριστώ θερμά που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας.
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Το όλο θέμα σε ότι αφορά στα 600 δις είναι σχεδόν τελειωμένο όσον αφορά στο νομικό κομμάτι, το κομμάτι των ομολόγων. Έγινε όπως ξέρετε και η δίκη που με είχαν κατηγορήσει α) για διασπορά ψευδών ειδήσεων για τα 600 δις, β) για κατάλυση πολιτεύματος και γ) ανησυχία λαού.  Ήταν τρεις οι κατηγορίες και όχι μία! Βάσει των 600 δις λέει που δεν υπήρχαν, έκανα κατάλυση πολιτεύματος και ανησυχία λαού! Ανησύχησα εγώ το λαό δηλαδή και αυτοκτονούσε ο Έλληνας επειδή του είπα ότι του έφερα τα 600 δις!  Δύο ολόκληρα χρόνια έκαναν πλύση εγκεφάλου οι τηλεοράσεις ότι πτωχεύει η Ελλάδα, δεν θα έχουμε αύριο χρήματα για βενζίνη, κλπ.  και οδηγούσαν τον Έλληνα στην αυτοκτονία. Εν πάση περιπτώσει είχαμε μια αθωωτική απόφαση, επειδή ήρθαν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στο τραπέζι, και κάποιοι Έλληνες σκεπτόμενοι λένε: Να κάνετε άγαλμα του Γεωργιάδη που έκανε μήνυση και που έφερε τα αποδεικτικά στοιχεία  στην Ελλάδα και μπορεί οποιοσδήποτε να πάει στο Πρωτοδικείο να πάρει τα στοιχεία!

Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 
ΔΗΜ: Κύριε Σώρρα εδώ είναι τώρα το κρίσιμο σημείο. Το Δικαστήριο απεφάνθη ότι υφίστανται τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια ή απεφάνθη ότι τα 600 δις που λέτε εσείς έχετε δώσει υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας δεν προκαλούν ζημία στην οικονομία της χώρας;
ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, αν αποδείκνυαν πως είναι «ψευδή» θα καταδικαζόμουν για κατάλυση πολιτεύματος. Από τη στιγμή που αποδεδειγμένα είναι κατατεθημένα τα 600 δις και είναι υπαρκτά δεν υπάρχει κατάλυση!
ΔΗΜ: Άρα μας λέτε  ότι απεφάνθη ότι υφίστανται τα 600 δις;
ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, δεν το λέω εγώ, αλλά το Δικαστήριο που είναι ανεξάρτητη αρχή αφού καταθέσαμε τα στοιχεία.   Σε αυτό το δικαστήριο θα μπορούσε να παρεβρεθεί ο υπουργός οικονομικών τον οποίο είχαμε καλέσει και  είναι ο πλέον αρμόδιος να μπει στο δικαστήριο και να πει «Καταδικάστε τον κύριο Σώρρα, επειδή έχουμε λάβει μήνυμα από την Αμερική ότι δεν υπάρχουν ούτε 600 δις αλλά ούτε 6 ευρώ! Λέει ψέματα ο άνθρωπος, και να έχει τελειώσει το θέμα εκεί!» Επίσης θα μπορούσε να παρουσιαστεί ο κύριος Προβόπουλος και να μιλήσει γιαυτό. Εμείς ζητάμε τους θεσμούς!

ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ " ΕΘΝΟΣ" 
ΔΗΜ: Η Τράπεζα της Ελλάδος  ισχυρίζεται ότι δεν υφίστανται τα χρήματα που λέτε.
ΣΩΡΡΑΣ: Όχι δεν ισχυρίζεται τίποτα. Ποιος το λέει αυτό; Εσείς το λέτε; Υπάρχει κανένα έγγραφο;
ΔΗΜ: Όχι, όχι, έγγραφο δεν έχω δει, αλλά υπάρχουν δημοσιεύματα, θα σας τα θυμίσω, και στην εφημερίδα «το έθνος» ...
ΣΩΡΡΑΣ: Ποια δημοσιεύματα; Μιλάτε για τα κανάλια των Σιωνιστών και των Εβραίων; Απαντώ λοιπόν και λέω, τα κανάλια ποιών; Του Μπόμπολα;
ΔΗΜ: Άρα δεν υπάρχει επίσημο χαρτί από την  Τράπεζα της Ελλάδος ...
ΣΩΡΡΑΣ: Όχι βέβαια! Ο Μπόμπολας είναι μηνυόμενος κύριε Καρυπίδη. Ο Μπόμπολας είναι μηνυόμενος για κακουργήματα από εμένα για το κατάπτυστο δημοσίευμα. Να σας στείλω και τη μήνυσή του. Στο κανάλι σας λοιπόν να βγάλετε τη μήνυσή και να απολογηθεί στον εισαγγελέα  και ο κύριος Προβόπουλος!
ΔΗΜ: Καλά, ο κύριος Προβόπουλος πρέπει να μηνυθεί και για άλλα πράγματα ...
ΣΩΡΡΑΣ: Έχει μηνυθεί ο κύριος Προβόπουλος από εμένα προσωπικά για δύο κακουργήματα: Στη μία περίπτωση επειδή έδινε ενάμισι δις για τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, αν θυμάστε - με ειδικούς μάρτυρες, και στην άλλη όταν έδωσε προς δημοσίευση ένα κατάπτυστο έγγραφο της εσωτερικής αλληλογραφίας Ζερβουδάκη - Προβόπουλου. Έστειλα εξώδικο στόν κ. Προβόπουλο όπου του λέω: κύριε Προβόπουλε πείτε μας αν αυτή είναι η θέση σας σε ένα έγγραφο που δεν μιλάει σε μένα ούτε για μένα καθόλου, εάν είναι δικό σας. Εάν σε 5 ημέρες δεν μας απαντήσετε θα θεωρήσουμε ότι  είναι δικό σας και θα σας κάνουμε μήνυση. Και εφόσον δεν απάντησε τον πήγα σε κακούργημα.
ΔΗΜ: Ωραία, επανερχόμαστε λοιπόν στην κουβέντα. Ούτε έγγραφο υπάρχει από την Τράπεζα της Ελλάδος που να λέει ότι δεν υπάρχουν τα 600δις όπως λέτε και όλα τα δημοσιεύματα είναι ψευδή και κατάπτυστα, ούτε το υπουργείο οικονομικών της Ελλάδας ερώτησε το υπουργείο οικονομικών της Αμερικής ή την τράπεζα ή τον Καναδά αν υπάρχουν τα χρήματα αυτά.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 
ΣΩΡΡΑΣ: Ακούστε! Υπάρχει ένα πολύ ισχυρό έγγραφο του Ελληνικού υπουργείου οικονομικών - εφόσον του στέλνω εξώδικο να παραλάβει τον φάκελο με την προσφορά των 600 δις, 8 ημέρες πριν το τρίτο Μνημόνιο - που με πολύ σεβασμό μου απαντάει ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδος: Βεβαίως κύριε Σώρρα, βλέπω τα ομόλογά σας, και έχω βάλει τρεις υπηρεσίες για να κατέβουν, την υπηρεσία εσωτερικού χρέους,  την Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος και το Γενικό Λογιστήριο του κράτους. Αυτή η απάντηση είναι δημοσιευμένη και σφραγισμένη και εγώ ξέρετε δεν κόβω ούτε σφραγίδες ούτε υπογραφές.
  
Η ΜΥΝΗΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ 302 
Το ίδιο προσπάθησε  και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νικολόπουλος στη Βουλή: «Κύριοι, για να του απαντήσουμε του Σώρρα, ο υπουργός οικονομικών έχει δει τα 600 και του λέει να κατέβουν. Δηλαδή πρέπει το Υπουργείο να  βοηθήσει , να τα δεχτεί με κάποια ειδικά έγγραφα, να πάρει τους κωδικούς και να κατεβάσει τα χρήματα από τα ομόλογα. Στέλνω αμέσως εξώδικο στον υπουργό οικονομικών και στις τρεις υπηρεσίες  που μου λέει ο υπουργός ότι τους έχει αναθέσει το θέμα των ομολόγων και του λέω: "Κύριε υπουργέ, επειδή σε 8 ημέρες θα μπείτε στο τρίτο Μνημόνιο και στη βουλή ψηφίζεται το τρίτο Μνημόνιο,  παρακαλώ εντός 5 ημερών να μας πείτε- όπου θέλετε- μαζί με τις τρεις σας υπηρεσίες και με τις τεχνικές μου επιτροπές να σας βοηθήσουμε να παραλάβετε τα 600 για να σωθεί η χώρα μου! Δεν ξανααπάντησε ποτέ ο υπουργός, δεν ξανααπάντησε να παραλάβει, ενώ μου είπε ότι εχει βάλει τρεις υπηρεσίες. Αυτές οι απαντήσεις είναι επίσημες αγαπητέ, είναι μέσα στη μήνυση που έχω κάνει για τους 302. Αντιλαμβάνεστε ότι έχει καλυφθεί όλο το νομικό κομμάτι.  Εφόσον δεν μου απαντάει και μπαίνουμε στο μνημόνιο τότε έχει τελεστεί επίσημα η πράξη της απιστίας, η κακουργηματική, η πράξη της εσχάτης προδοσίας και τότε κάνω μήνυση στους 302 της Βουλής κύριοι. Γιατί εγώ έκανα μήνυση γιατι δεν πήραν τα 600, προσέξτε, δεν έκανα μήνυση για το Σύνταγμα αν δεν ήταν καλό ή γιατί η φάτσα του Στουρνάρα δεν μου αρέσει ή του κάθε κομματάρχη, ή κομματανθρώπου. Εγώ έκανα μήνυση γιατί δεν πήρατε τα 600, το καταλαβαίνει η Ελληνική Δημοκρατία; Και τα 600 δεν τα έχω βάλει στην κυβέρνηση, τα έχω καταθέσει στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας, δηλαδή στον συνελληνά μου, στη φυλή μου, στο αίμα μου ...
ΔΗΜ:  Όπως τα περιγράφετε εδώ, οι πολιτικοί μας με τον τρόπο που ενεργούνε, τελούνε δύο φορές το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας. Διότι όταν εμένα μου πείτε ότι θα μου δώσετε 600 δισεκατομμύρια για να πληρώσω το χρέος μιας χώρας και να άρω όλες τις υποθήκες, να πάρω πίσω την κυριαρχία μου και δεν το πράττω είμαι δύο φορές προδότης από αυτό που έκανα στο παρελθόν με τα μνημόνια. Δεύτερον ξέρετε στην οικονομία και το ξέρετε πολύ καλά γιατί είστε ένας άνθρωπος της αγοράς, η προσδοκία είναι το Α και το Ω και επειδή τώρα μας παρακολουθούν πολίτες που ταλαιπωρούνται, δεν τα βγάζουν πέρα στην καθημερινότητά τους, η προσδοκία είναι το πιο χειρότερο να μην υφίσταται ως αποτέλεσμα. Δύο τινά συμβαίνουν, απλοϊκά θα το πω για να το καταλάβει ο κόσμος. Εάν ο Αρτέμης Σώρρας είναι ψεύτης πρέπει να τον συλλάβουν, προσέξτε τι σας λέω, ή αν λέει την αλήθεια ο Αρτέμης ο Σώρρας αυτοί εδώ οι άνθρωποι πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί τώρα. Και ερωτώ, εκτός από την κυβέρνηση, από τον κύριο Στουρνάρα, τον κύριο Προβοπουλο- που εμείς καθημερινά αναδεικνύουμε τη δράση του και ασκούμε την κριτική μας-  ένας άλλος πολιτικός αρχηγός δεν ήρθε να σας πει, στην επεξεργασία των προγραμμάτων τους, θα κάνω στάση πληρωμών, θα φύγω από τα μνημόνια, θα κάνω , θα ράνω, θα τιτλοδοτήσω τα πετρέλαια, δεν ήρθε να σας πει: Ελάτε εδώ κύριε Σώρρα, τι είναι αυτά που λέτε εδώ, για φέρτε εδώ να δούμε εμείς τι γίνεται, και να το πάει το θέμα στη Βουλή, Έλληνας βουλευτής;

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ 
ΣΩΡΡΑΣ: Ο μόνος βουλευτής ήταν ο Νικολόπουλος που έκανε επερώτηση!  Αλλά το χειρότερο απ όλα που έχω θυμώσει μπορώ να αποδειξω τώρα με στοιχεία ότι η αντιπολίτευση είναι μαζι και χειρότερη από την κυβερνηση!  Σας λέω λοιπον ότι έχουν ενημερωθεί όλοι οι αρχηγοί κομμάτων, έχουν ενημερωθει όλοι οι κοινοβουλευτικοι άντρες, έχουν τεράστια δύναμη. Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες πολίτες ότι μας δουλέυουνε ψιλό γαζί  όλα αυτά τα ζωα τα ανόητα!  Θα σας εξηγήσω γιατί. Η Βουλή είναι το ανώτατο όργανο του κράτους. Σημερα ενας προεδρος  ενός μικρού κόμματος είναι εκλεγμένος από το λαό και έχει τη δύναμη να πάει μέσα σε οποιοδήποτε οργανισμό και να παραλάβει οποιαδήποτε χαρτιά και στοιχεία. Μπορεί αυριο ένας μικρός προεδράκος του 3% να πάει στο Υπουργείο Οικονομικών και να ζητήσει έλεγχο και τα στοιχεία που έχει το Υπουργείο Οικονομικών. Είναι υποχρεωμένοι να του τα δωσουνε. Αυτή είναι η Βουλή. Αυτό είναι το Σύνταγμα!  Και δεν το κάνει κανένας! Να ξέρετε λοιπόν ότι η «Χρυσή Αυγή» η οποία όπως και να μας αρέσει ή δεν μας αρέσει, είναι στη βουλή αλλά και οι ΑΝΕΛ - Πάνος Καμμένος δεν παρέλαβαν το φάκελο και θυροκόλληθηκε το εξώδικο.  
ΔΗΜ: Άρα όλοι αυτοί είναι στο παιχνίδι τώρα
ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΟΙ! Καλά για το ΚΚΕ δεν το συζητάμε, οπότε δεν έχει μείνει και τίποτε άλλο!

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 50 ΔΙΣ 
Θα ήθελα όλοι  να είναι πρόεδροι και κοινοβουλευτικοί άνδρες όπως είναι μέσα στο κοινοβούλιο. Το κοινοβούλιο κάνει κουμάντο. Εάν ήθελε η αντιπολίτευση - το σκληρότερο πολίτευμα - θα μπορούσε αύριο το πρωί να καταφέρει να μήν περάσει κανένας νόμος!  Πως θα προστατευτεί αυτός ο πολίτης; Από πού; Δηλαδή τι ήθελα; Στη χειρότερη περίπτωση εγώ δεν ζήτησα δανεικά. Ζήτησα από την κυβέρνηση μου δανεικά; Ζήτησα να μοιράσω την Ελλάδα, να πάρω πετρέλαια, να πάρω τίποτα; Ζήτησα χάρη; Τι ζήτησα; Θέλω λοιπόν να τα πάρουν και να κάνουν έναν λογιστικό έλεγχο στη χώρα μου, πιστεύοντας και με στοιχεία ακράδαντα που έχω , ότι η χώρα μου δεν χρωστάει ούτε 50 δισεκατομμύρια!!!!!! Μας έχουν ληστέψει!!!!!
ΔΗΜ: Ακούστε τώρα. Έτσι όπως έχετε περιγράψει το πολιτικό προσωπικό της χώρας, όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου, από τη ΝΔ μέχρι τη Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ και όλους άπαντες, εσείς βάζετε 600 δις, τα δίδετε στην Ελληνική Δημοκρατία να τα διαχειριστεί ποιος; Αυτοί που περιγράφετε έτσι;
ΣΩΡΡΑΣ: Όχι,  δεν είναι δυνατόν !
ΔΗΜ: Ποιός θα τα διαχειριστεί;
ΣΩΡΡΑΣ: Θα σας εξηγήσω λοιπόν. Ακόμα και η υπηρεσιακή κυβέρνηση, θυμάστε ποιος βγήκε υπηρεσιακή κυβέρνηση για να γίνουν εκλογές; Ενας κύριος Πικραμένος; του 4ου Ράιχ πάλι, του προδότη που ήταν εδώ του πατέρα του, που είχε συνεργαστεί με τους Γερμανούς, και μέσα στη Μασονική Λέσχη! Ακόμα και εκείνη η υπηρεσιακή κυβέρνηση του ενός μήνα (δεν αφήσαν ελεύθερο, γιατί θα μπορούσε να γίνει οτιδήποτε). Αντιλαμβάνεστε ότι είμαστε κλειδωμένοι; Αρα καταλαβαίνεις Έλληνα ότι το Σύνταγμα είναι δικό σου, οι θεσμοί είναι δικοί σου αλλά έχουνε καταπέσει ως έχουν;  Αρα λοιπόν δεν έχω τίποτα. Το μόνο που έχω είναι τον Ελληνά μου. Σήμερα λοιπόν αν θέλετε να συζητήσουμε θα συζητήσουμε για τη Δημοκρατία. Δεν πιστεύω αυτά τα κόμματα. Αυτή είναι φεουδαρχική κομματοκρατία και δεν έχει καμία σχέση με τη Δημοκρατία. Η Δημοκρατία είναι μια και δεν έχει κόμματα! Η Δημοκρατία έχει μόνο Δημόσια Διοίκηση! Αύριο το πρωί μπορεί να είναι όλη  η Ελλάδα ένας θεσμός κάτω από μιαν Ελληνική  Συνέλευση και θα πω τη λέξη "εσύ" και τελειώνει το "εγώ"! 
Άρα λοιπόν μιλάμε για Ένωση Ελλήνων!

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ & ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΔΗΜ: Κύριε Σώρρα σήμερα έχουμε αυτή την κοινοβουλευτική Δημοκταρία που έχουμε.
ΣΩΡΡΑΣ: Γιατί εγώ μιλάω για κάτι άλλο;
ΔΗΜ: Εσείς μιλάτε για Άμεση Δημοκρατία, αν αντιλαμβάνομαι καλώς. Για Άμεση Δημοκρατία δεν μιλάτε εσείς;
ΣΩΡΡΑΣ: Μα σας είπα δεν υπάρχει καν Δημοκρατία. Αυτό που ζούμε σήμερα είναι ....
ΔΗΜ: Ναι, εσείς βλέπετε ως ιδεατή λύση την Άμεση Δημοκρατία. Για αυτό το πράγμα μιλάτε ...
ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, και τη χρηματοδοτώ! Ναι και θα τη χρηματοδοτήσω!
ΔΗΜ: Άρα, αν αυτή η κυβέρνηση κάνει αποδεκτά αυτά τα χρήματα. Θα τα διαχειριστεί αυτή η κυβέρνηση με αυτά τα κόμματα;
ΣΩΡΡΑΣ: Αν τα γίνουν δεκτά τα 600 δις με λογιστικό έλεγχο και με τα κλειδιά που έχουμε εμείς να βάλουμε, δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει κανείς ότι θέλει ακόμα και αν ήταν μουτζαχεντίν! Αλλά δεν υπάρχουν Νόμοι, είναι άνομοι σ αυτούς. Υπάρχει ένα Σύνταγμα που σκοτώνει  τον Έλληνα. Γεννήθηκαν  συστήματα τραπεζικά, οικονομικά και πολιτικά που γεννήθηκαν για να σκοτώσουν και να διαλύσουν τον Ελληνισμό και τον Έλληνα. Έχεις κόστος 120% στην Ελλάδα, δηλαδή δουλεύεις, τα δίνεις όλα και χρωστάς και 20%!Αυτή είναι η Ελλάδα ποιανού, η δικιά μου; Δεν ....για να πέσω έξω κύριε Καρυπίδη.
ΔΗΜ: Αυτά τα ζητήματα που βάζετε είναι μια συζήτηση παρα πολύ σοβαρή και ουσιαστική σε πολιτικό επίπεδο και να την κάνουμε ό,τι ώρα θέλετε. Εγώ βάζω ένα άλλο ζήτημα. Αυτούς που περιγράψατε όπως τους περιγράψατε και έτσι όπως τους βιώνει ο Ελληνικός λαός, και να συμφωνήσω με αυτά που λέτε. Θα τους εμπιστευτείτε  τα 600 δις δολάρια να τα διαχειριστούν;

ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΣ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ 
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΡΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΕΥΘΥΝΩΝ 
ΣΩΡΡΑΣ:  Ακούσατε τι είπα; Μίλησα για λογιστικό έλεγχο της χώρας. Προσέξτε. Ο λογιστικός έλεγχος της χώρας έχει να κάνει με ένα πολύ μεγάλο πράγμα. Αύριο τα 600 είναι στην Ελληνική Δημοκρατία με διαχειριστές τους  πολιτικούς και αν οι πολιτικοί θέλουν τα 600 να διαχειριστούν με λογιστικό έλεγχο από επιτροπές δικές μου,έλεγχο όλες τις συμβάσεις και με κληρωτούς αεροπαγίτες για να δουν ακριβώς τι έχει γίνει. Πρώτον. Δεύτερον είπα άλλον έναν όρο. Είπα ότι δεν θα υπάρχει παραγραφή.
ΔΗΜ: Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών λέτε τώρα.
ΣΩΡΡΑΣ: Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών έγινε τώρα, εγώ μιλάω και για παραγραφές. Δηλαδή κάθε δύο τετραετίες παραγράφονται τα αδικήματα . Δηλαδή εσύ που υπέγραψες τη σύμβαση για πέντε δις και διέλυσες τηχώρα μου, αγόρασες 1000 πυραύλους με ένα εκατομμύριο -παράδειγμα λέω- αλλά τελικά  ο πύραυλος κάνει ένα χιλιάρικο γιατί το τιμολόγιο, η εταιρία αυτή πουλάει σε άλλα κράτη με χίλια και ο κύριος αυτός ή ο κάθε κύριος σε αυτή τη χώρα που διαχειρίστηκε δημόσιο χρήμα. Όποιος διαχειρίστηκε δημόσιο χρήμα είναι πολύ σημαντικό για μένα ...εγώ λέω ότι δεν θα υπάρχουν παραγραφές και αν εμπλέκεται κάποιο πολιτικό πρόσωπο στην υπόθεση δεν θα υπάρχει άσυλο. Δεν θέλω τίποτε άλλο.
ΔΗΜ: Αντιλαμβανόμαστε ότι βάζετε κάποιους όρους και είναι λογικό. Ακούστε τώρα κάτι άλλο ...
ΣΩΡΡΑΣ: Είναι όροι αυτοί; Αυτούς τους όρους δεν ζήταγε και η βουλή πρότινος; Δεν μίλαγε για «διαφάνεια» όλα τα χρόνια; Όλα τα χρόνια αυτά τα εβραιόπαιδα δεν έλεγαν διαφάνεια και το καλό του τόπου. Ωραία τώρα που ήρθε η διαφάνεια με τα 600 τι κάνουν;  Αν δεν είχα τα 600 θα μπορούσα να ζητήσω έλεγχο ποτέ; Βλέπετε τι ωραία που είναι; Ωραία τράβα ζήτα και συ έλεγχο, θα σε γράψουν στα παλιά τους παπούτσια.  Έλα όμως που έρχονται τα 600, κατατεθημένα,  με τις μηνύσεις, με τις αγωγές, όλα κομμένα και κάθομαι και λέω: παιδιά 600, ε ναι. Τι έχετε πάρει;  Να  δούμε τα ταμεία τι έχετε πάρει, τα πήρατε; Τα δώσατε;  Αν είναι τόσο καλοί οι δανειστές μας- που δεν το πιστεύω- γιατί το παιχνίδι είναι εθνικό. Οι δανειστές σου δεν σου έδωσαν ποτέ 550 και είναι μαγειρεμένα τα βιβλία όπως είδαμε και τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ! Και μια φορά έγινε; 17% μιλάμε και έγινε 37%, αλλά έγινε μία; Αν έχει γίνει 20; Με έχεις φλομώσει στο ψέμα, γιατί να σε πιστέψω; Δεν πιστεύω τίποτα, ούτε ότι υπάρχεις!
ΔΗΜ:  Άρα λοιπόν υπάρχει ένα μεγάλο ψέμα σε κεντρικό επίπεδο, μαγείρεμα τα στοιχεία, πολλοί επίορκοι, ωραία το δεχόμαστε. Πάμε τώρα ...
ΣΩΡΡΑΣ: Ναι αλλά πρόσεξε, με τους ξένους δανειστές μου δεν δώσανε ποτέ 550 δις. Γιατι αν τα δίνανε θα τα βλέπαμε.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΟΠΑΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ                      Η  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ 
ΔΗΜ: Μα κύριε Σώρρα οι δανειστές δεν δίνουν χρήματα, κάνουν γύρα τον αέρα και κονομάνε τόκους. Πάμε παρακάτω. Κάνετε ένα βήμα πιο πάνω και λέτε οκ η κεντρική πολιτική σκηνή, έρχομαι και στην αυτοδιοίκηση λέτε. Όσοι είναι υπερχρεωμένοι Δήμοι ανά την Ελλάδα - που είναι σχεδόν όλοι - ελάτε να σας δώσω άτοκα δάνεια για 50 χρόνια - έτσι δεν λέτε; Τι είναι αυτή η ιστορία που ακούγεται τις τελευταίες μέρες;
ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό αγαπητέ μου είναι το τρίτο ρόπαλο που έχω. Και εχω πει ότι έχω δεκατρία. Το τρίτο ρόπαλο είναι οι Δήμοι. Αυτά τα χρήματα που μιλάω για τους Δήμους, δεν έχουν σχέση με τα 600δις ούτε με την τράπεζα της Ανατολής. Είναι  από τα παγκόσμια κεφάλαια μετρητών λογαριασμών ομοσπονδιακών account. Που σημαίνει ότι είναι χρήματα - θα πω τη λέξη Ελληνικά και όσοι καταλάβουν, καταλάβανε. Άλλωστε εμείς δεν έχουμε την απαίτηση να καταλάβει ο πολίτης που μέχρι χθες δεν ήξερε τι είναι αυτό. Είναι οι μητρικοί λογαριασμοί του Παγκόσμιου Ταμείου της Ανθρωπότητας , θα έλεγα, όπου εμείς είμαστε συνέταιροι στην ανθρωπότητα γιατί δεν είμαστε μόνοι μας, έχουμε ενιαίο παγκόσμιο σύστημα τραπεζών, παγκόσμιο σύστημα συναλλαγών - δεν μπορώ να πάρω πετρέλαιο απ το Γκεμπούρ να πάω να φορτωθώ βαρέλια, γιατί ξέρετε ποσό κάνει το βαρέλι;  20 ευρώ κάνει, γιατί να το πληρώνω εγώ 130 στη διεθνή αγορά; Που σημαίνει  ότι και από εκεί η χώρα μου παίρνει κέρδη. Είναι μια τεράστια ανάλυση και μπορούμε να σας την εξηγήσουμε σε εκπομπή σας και με στοιχεία πια ...
ΔΗΜ: Οι Δήμοι, τώρα μας ακούν και οι δήμαρχοι. Ο Δήμος Κοζάνης είναι υπερχρεωμένος. Μπορεί δηλαδή αύριο το πρωί να απευθυνθεί  στον κύριο Σώρρα να τον διευκολύνει;
ΣΩΡΡΑΣ: Βεβαίως, βεβαίως! Όχι να τον διευκολύνω, θα πάρει χρήματα, γιατί σε αυτά τα παγκόσμια ταμεία έτσι όπως έχουν κλειδώσει τον πλανήτη πρέπει να βάλεις περιουσιακό στοιχείο αντίστοιχο 120 με130%, που σημαίνει ότι ο Σώρρας μπορώ να βάλω το περιουσιακό μου στοιχείο στην παγκόσμια κοινότητα και να παραλάβω τα χρήματα άτοκα υπέρ του Δήμου, που πρέπει να τα πάρει ο πολίτης άρα εγώ δεν μπορώ να κάνω μπίζνες.  Θα πάρει λοιπόν τα χρήματα ο Δήμος και θα τα επιστρέφει με δύο τα εκατό το χρόνο έως 50 χρόνια, που σημαίνει θα επιστραφεί το κεφάλαιο για να μην χάσω εγώ την περιουσία μου, αλλά για να κατεβάσουν τα χρήματα χρειάζεται μια περιουσία δικιά μου, Ελληνική δηλαδή, από Ελληνικά χέρια με Ελληνικό πνεύμα,και θέλω να φτιάξει ο Δήμος όπως γουστάρει το Δήμο του! Τίποτα παραπάνω και λιγότερο!
Θα πρέπει να δώσει τα χρήματα αυτά και θα πρέπει τα έργα που θα φτιάξει να μην έχει έναν κοινωνικό ηλίθιο χαρακτήρα. Θα πρέπει λοιπόν  ο Δήμος να κοιτάει το 70% των έργων του να είναι ανταποδοτικά, έχει μαρίνες έχει τα πάντα, υπάρχουν  τεράστια προγράμματα που τα έχουμε εγκρίνει. Να έρθει ο Δήμος λοιπόν και να μας τα δώσει, να του δώσουμε ό,τι επιθυμεί! Θα επιστραφούν από τα κέρδη και τα κέρδη των επιχειρήσεων ή των ανταποδωτικών έργων. θα τα κρατά ο Δήμος για το ταμειάκι του. Τι άλλο θέλει;
ΔΗΜ: Έχουμε τέτοιο προηγούμενο σε καμιά άλλη χώρα;
ΣΩΡΡΑΣ: Βέβαια έχουμε! Και στην Ελλάδα έχουμε, μην κοιτάς που ο Μποδοσάκης ....
ΔΗΜ: Ποιος Δήμος είναι;
ΣΩΡΡΑΣ:  Δεν θα μιλάς για Δήμους!  Υπήρχανε επιχειρηματίες που πήρανε από αυτά τα λεφτά και κατεβάσανε από τα παγκόσμια ταμεία. Θυμήσου την εκπομπή ΜάκηΤριανταφυλλόπουλου με τον Μετοχαράκη! Έδωσε έξι κωδικούς. Θυμήσου πώς έγινε ο Μποδοσάκης. Ο Μποδοσάκης κατέβασε από εκεί χρήματα, πήρε έφτιαξε το έργο που κόστισε 15 φορές απάνω και κράτησαν άλλοι χρήματα, οι παράγοντες, κράτησε το σιδηρόδρομο  Κηφισιά- Πειραιά για 50 χρόνια και όταν λήξαν τα 50 χρόνια πήρε από το δημόσιο. Κοίτα τα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά πώς είναι φτιαγμένα από το Λιβανό και δεν άντεξε και όταν λήξαν τα 50 χρόνια τα πήρε το κράτος. Κοίτα την Αγγελοπούλου, την οικογένεια Αγγελοπούλου με τη χαλυβουργία,γιατί  τη χαλυβουργία την πήρε το κράτος; Αφού του κράτους είναι. Λήξαν τα 50 χρόνια, αγαπητοί μου, και τα πήρε το κράτος!  Κοίτα το Ρούμπεν, κοίτα τα Λιπάσματα, να σου δείξω με κωδικούς λοιπόν από τα παγκόσμια ταμεία. Έτσι συμβαίνει, γιατί λοιπόν τα πήρε επιχειρηματίας; Εγω λοιπόν βάζω το Δήμο, έχω αποδείξεις για όλα αυτά που λένε. Και θα σου δείξω επιχειρήσεις που γίνανε επιχειρηματίες μπισναδόροι, άρα έκανε ένα , το χρέωσα με πέντε, πήραν όλα μεροκάματα, παλιά τα μεροκάματα λοιπόν στην Ελλάδα! Έτσι είναι λοιπόν!
ΔΗΜ: Ξεκίνησε τώρα μια προσπάθειααπό την END για την  συλλογή υπογραφών. Τι ακριβώς είναι αυτό γιατί και εδώ κυκλοφορούν αυτά τα κείμενα.
ΣΩΡΡΑΣ: Θα σου δώσω τον κύριοΛαμπράκη να σου εξηγήσει αυτά  που λέγονται Δήμος, ειδικά, είναι πρόεδρος της END. Μισό λεπτό να σας τον δώσω να σας εξηγήσει ακριβώς για τους Δήμους.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ FLASH TV 23/9/13 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ Κ' Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΟ Flash TV 23/9/2897*

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΑ ...   
ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΣΟΥ   
ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ...   

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΕΣΥ
ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ...
ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ;
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ...
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΦΟΡΟ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΤΟΚΟ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ .... ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΧΥΡΑ ...
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΑ ...
ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!


ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!
524503_642768335755449_1361194740_n.jpg

ΕΛΛΗΝΑ ΑΘΑΝΑΤΕ ΣΗΚΩ ΑΠΑΝΩ! ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ!

ΠΗΓΗhttp://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09/artemhs-swrras-h-hrhmatodothsh-twn-yperhrewmenwn-dhmwn.html

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters