Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΕΓΚΛΗΣΗ – ΜΗΝΥΣΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΚΑΤΑ
ΤΩΝ 170 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
, που ψήφισαν επί της αρχής στην ονομαστική ψηφοφορία της Συνεδρίασης ΠΑ’ της Ολομέλειας της Βουλής την Τετάρτη 10.03.2010 το νομοσχέδιο τότε & νυν Νόμο 3838 (ΦΕΚ Α’ 49) Σύγχρονες διατάξεις για την Ελληνική Ιθαγένεια και την πολιτική συμμετοχή ομογενών και νομίμως διαμενότων μεταναστών και άλλες ρυθμίσεις...

 

 

Διαβάστε ολόκληρη την Έγκληση - Μήνυση - Πολιτική Αγωγή κατά Βουλευτών & Ανώτερων Υπαλλήλων για μαζική απόδοση ιθαγένειας και ψήφο αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές

«Βλέπουμε ότι οι επιδόσεις στις τέχνες και σε όλα
τα άλλα επιτυγχάνονται όχι από αυτούς που εμμένουν στα ισχύοντα αλλά από εκείνους που διορθώνουν και τολμούν να ανακινούν τα μη
καλώς έχοντα», Ισοκράτης, Ευαγόρας 7


πηγη

Τι μπορεί να συμβαίνει με τις πυρκαγιές στη Ρωσία;

Είναι δεδομένη η επιτάχυνση του ήδη πραγματοποιούμενου Γ' Π.Π.Μετά την κίνηση στο παγκόσμιο σκάκι,με την οποία... Η Ρωσία ζητά για ναύσταθμο τη Σύρο δίνοντάς μας τα λεφτά για να πετάξουμε με τις κλωτσιές το ΔΝΤ...Και με δεδομένο ότι... Τρέμουν την αρκούδα...

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΜΟΣΧΑ - ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ - ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΥΡΟΥ - ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ "ΒΑΣΤΡ"

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ





ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΑΘΗΝΑΙ, ΜΕΣΩ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ «F.S.B.» ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.



ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΘΕΜΑ 1: ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΡΩΣΙΑΣ συνέχεια στην πηγή...

Σχετικά link:
Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος στις οικονομίες
  
Ο πόλεμος στο Χρηματιστήριο των Τροφίμων έχει αρχίσει Ρύζι: Ανατίμηση

Αποσταθεροποίηση με πυρκαγιές: Μετα τις παρδαλές επαναστάσεις το USRAEL χρησιμοποιεί τώρα τις πυρκαγιές για την "αποκαθήλωση" ανεπιθύμητων ηγετών και την αποσταθεροποίηση κρατών. Οι οποίες έχουν σχέση με το σύστημα HAARP

Τοξικό νέφος στην Μόσχα αλλά...και οικονομική Ζημιά στην Ρωσία!

Σχετικά θέματα για τη  ΡΩΣΙΑ

πηγη

«Καρποί της Γης» δίπλα στον Αλφειό ποταμό.Το πρώτο Φεστιβάλ Νέων Αγροτών Ηλείας.

«Καρποί της Γης», το πρώτο Φεστιβάλ Νέων Αγροτών Ηλείας, στην Αρχαία Ολυμπία, από 11 έως 14 Αυγούστου, στην Μουριά δίπλα στον Αλφειό ποταμό.

 
Το Φεστιβάλ Νέων Αγροτών Ηλείας προβάλλει τους ΚΑΡΠΟΥΣ της ΓΗΣ, της Ηλειακής Γης, αλλά και της Πελοποννήσου, όπως: το φημισμένο λάδι της & της ελιές της, το μέλι της, τα πορτοκάλια της, τις πατάτες της, τα λαχανικά της, τα τριφύλλια της, τα καρπούζια της, τα σταφύλια της και τα μεταποιημένα παράγωγά τους με παραδοσιακές τοπικές συνταγές.
Όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ θα διεξάγονται δραστηριότητες στο ποτάμι (rafting, kayak,τοξοβολία, ιππασία, ψάρεμα κλπ), έκθεση παραδοσιακών γεωργικών εργαλείων, ενώ θα προσφέρεται παραδοσιακή γουρνοπούλα Φολόης.
Πέραν από τα παραπάνω την Τετάρτη, 11/8/2010, στις 18.30 οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ακούσουν τους χαιρετισμούς από τον Νομάρχη Ηλείας κ. Καφύρα, από τον Αντινομάρχη, από τον πρόεδρο της ΤΕΔΚ Ηλείας, από τον Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας, από τους τοπικούς βουλευτές, από τον κ. Θ. Βασιλόπουλο (Πρόεδρο Ένωσηξς Νέων Αγροτών Ηλείας), από τον κ. Π.Λακόπουλο (Σύλλογο Καλαμποπαραγωγών), από τον κ. Κ. Θεοδωρόπουλο (Πρόεδρο Κτηνοτρόφων Ηλείας), από τον κ. Γ. Καλλιμώρο (πρόεδρο ΕΑΣ Ηλείας-Ολυμπίας) και από τον Πρόεδρο του ΔΔ Μουριάς. Επίσης θα γίνει ομιλία από τον κ. Δ. Καραγιάννη με θέμα «Συμβολή του γαστρονομικού τουρισμού στην αγροτική οικονομία». Και το βράδυ (21.30) λαϊκό γλέντι με την Χαρά Βέρα.
Την Πέμπτη, 12/8/2010, στις 18.30, πέραν από τις συνεχείς ημερήσιες δραστηριότητες θα γίνουν παρουσιάσεις και ομιλίες από δραστηριότητες στην περιοχή, όπως για την ΕΑΣ Ηλείας, για την Αρκαδική Γη, για το Κτήμα Φούγκα, για το Κτήμα Μπριτζίκη, για τον Αγροβιοτεχνικό Συνεταιρισμό Κυπαρισσίας, για τους Πυροσβέστες Εθελοντές, για την μέθοδο ΚΑΛΥΔΩΡ, για τον Ιππικό Όμιλο Ανδραβίδας, αλλά και τσουβαλοδρομίες καθώς και διαγωνισμός τραγουδιού, όπου ο κάθε ένας θα μπορεί να τραγουδήσει το αγαπημένο του τραγούδι με την συνοδεία της ορχήστρας. Και το βράδυ (21.30) λαϊκό γλέντι-πανηγύρι με τους Κ.Κωτσάκη & Ε.Βέρα.


Η Παρασκευή, 13/8/2010, 18.30, παρουσιάζει ένταση εισηγήσεων με τους: κ. Γιάννο Παπαϊωάννου «Οικομουσείο Αλφειού», κ. Νίκο Σαμαρείδη «Βιοποικιλότητα», κα. Διατσέντα Φανού-Φουσκαρίνη «Εθελοντισμός & Κοινωνία των πολιτών», κ. Δημήτρη Μιχαηλίδη «Αγροτουρισμός-Οικοτουρισμός», κ. Βασίλη Τακτικό «Κοινωνία των Πολιτών & Πράσινη Ανάπτυξη», κ. Βασίλη Καραντινό «Βιολογική Γεωργία 1990-2010», ενώ θα ακολουθήσει ο Χορευτικός Όμιλος. Και το βράδυ (21.30) παραδοσιακό πανηγύρι με τραγούδια της Πελοποννήσου με τον Γιώργο Νταλιάνη. 

πηγη

Ψυχολογική προετοιμασία...

Με την ταινία "Countdown to Zero" που προβάλλεται απο τις 23.07.2010 στους κινηματογράφους, το USRAEL προετοιμάζει ψυχολογικά την κοινή γνώμη για τον πόλεμο που ξεκινάει σε λίγο κατά του Ιράν.


Μεγεθύνατε
του Freeman
Μετάφραση απο τα γερμανικά: Εμμανουήλ Σαρίδης
Μην αμελήσετε να δείτε και το βίντεο στο τέλος

Στούς κινηματογράφους των ΗΠΑ θα προβάλλεται απο τις 23. Ιουλίου 2010 μια προπαγανδιστική ταινία για τον αφοπλισμό των πυρηνικών όπλων. Προφανής σκοπός της ταινίας είναι να επηρεάσει την κοινή γνώμη. Η ταινία λέγεται "Countdown to Zero" ("Αντίστροφη μέτρηση για το Μηδέν") και φαινομενικά παρακινεί το κοινό για έναν πυρηνικό αφοπλισμό, που είναι βέβαια κάτι καλό. Στην πραγματικότητα όμως υποκινεί φόβους για μια απειλή απο το Ιράν, με σκοπό, χωρίς αμφιβολία, να προετοιμάσει τον κόσμο για μια επίθεση εναντίον του.
  
Ποιός την έκανε αυτή την ταινία; Ακριβώς εκείνοι που μας παρουσίασαν και την μεγαλύτερη ταινία ψεύδους μέχρι σήμαρα, την "An Inconvenient Truth" ("Μια άβολη Αλήθεια"), που διαπραγματεύνοταν τον κίνδυνο απο το CO2 και την ανθρωπογενή υπερθέρμανση του πλανήτη. Μια ταινία φαντασίας και καταστροφολογίας.

Το "Countdown to Zero" ισχυρίζεται, ότι
οι ισλαμιστές τρομοκράτες της "Αλ-Κάιντα" θέλουν να αποκτήσουν πυρηνικά υλικά ή πυρηνικά όπλα για να πλήξουν την Αμερική και να δολοφονήσουν τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπους. Ταυτόχρονα δείχνει συνέχώς εικόνες του προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, με την πρόθεση να τον φέρει σε συσχετισμό με μια πρόθεσή του να εξοπλίσει τους τρομοκράτες με ατομικά όπλα.
  
Εμείς γνωρίζουμε, ότι μια διεθνής τρομοκρατική οργάνωση με το όνομα "Αλ Κάιντα" δεν υπάρχει (http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2007/06/al-kaida-gibt-es-gar-nicht.html). Μια οργάνωση "Αλ Κάιντα" υπάρχει, αυτή όμως την αποτελούν μερικοί εξαπατημένοι ηλίθιοι που έχουν προσληφθεί από τη CIA για την διάπραξη τρομοκρατικών πράξεων κατα παραγγελία.

Η ταινία παρουσιάζεται υπο τον μανδύα ενός επιστημονικού ντοκιμαντέρ, ενώ στην ουσία πρόκειται για μια καθαρή πολεμική ταινία με ισχυρισμούς χειρίστης προπαγάνδας, όπως εκείνους στην ταινία του Al Gore, που κανονικά θα έπρεπε να λέγεται "Ένα βολικό ψέμα". Μια ταινία γεμάτη ανακρίβειες, υπερβολές και ψευδοεπιστημονικούς ισχυρισμούς, που σκοπός της ήταν η πολιτική κατήχηση, κυρίως της νεολαίας. Τα ίδια επιδιώκει και το νέο φιλμ.

Με πομπώδη εικόνες και δηλώσεις των λεγόμενων εμπειρογνωμόνων, βομβαρδίζεται το κοινό με το ότι υπάρχει ένας μεγάλος κίνδυνος για την ανθρωπότητα από τα πυρηνικά όπλα στα χέρια των "αχρείων κρατών" και γι' αυτό πρέπει να τους χτυπήσουμε, προληπτικά.

Αυτό μου θυμίζει τον ισχυρισμό της Κοντολίζα Ράις τον Ιανουάριο του 2003, της "συμβούλου ασφαλείας" του George W. Bush, πριν από την επίθεση εναντίον του Ιράκ του Σαντάμ Χουσεΐν: "Ξέρουμε ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν έχει τις υποδομές και τους πυρηνικούς επιστήμονες για την κατασκευή πυρηνικών όπλων. Το πρόβλημα είναι, ότι θα υπάρχει πάντα μια αβεβαιότητα σχετικά με το πόσο γρήγορα μπορεί να αποκτήσει πυρηνικά όπλα. Εμείς δεν θέλουμε να γίνει το πιστόλι που καπνίζει ένα ατομικό σύννεφο".

Όλα αυτά που έλεγε αυτή η "εμπειρογνώμονας ασφάλειας", ήταν ξεδιάντροπα ψέματα, τίποτε από αυτά που υποστήριξε δεν αποδείχθηκε σαν πραγματικότητα.

Δεν χρειάζεται παρα να δούμε και ποιούς πήραν στο νέο φίλμ για συνεντεύξεις. Λοιπόν, τούς χειρότερους πολεμοκάπηλους του παρελθόντος, όπως ο Τόνι Μπλερ, ο Zbigniew Brzezinski και ο James Baker. Επίσης μέλη της εταιρίας επενδύσεων Carlyle Group που ειδικεύονται στα όπλα και της οποίας κύριος μέτοχος είναι η οικογένεια Bush. Και επίσης μέλη της Trilateral Commission, του Council on Foreign Relations και ομάδων που ασχολούνται με την μη διάδοση πυρηνικών όπλων.

Ολοι αυτοί οι κύριοι ζήτησαν και επωφελήθηκαν από τον λεγόμενο "πόλεμο κατά της τρομοκρατίας", διέδωσαν ψέματα, ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν είχε όπλα μαζικής καταστροφής και, συνεπώς έπρεπε να γίνει μια προληπτική επίθεση κατά του Ιράκ προκειμένου να αποτραπεί ο μεγάλος κίνδυνος για τον κόσμο. Και ακριβώς αυτούς βάζουν στην ταινία να μιλούν και να ζητούν τον αφοπλισμό των πυρηνικών όπλων.

Τα ίδια ψέματα για το Ιράκ χρησιμοποιούνται σήμερα κατά του Ιράν, μια σημαντική ένδειξη, ότι θέλουν σύντομα να το χτυπήσουν και γι' αυτό πρέπει να γίνει η ανάλογη ψυχολογική προετοιμασία του κόσμου.

Τα πιό ξεκάθαρα λόγια εναντίον του Ιράν τα λέει ο Joe Cirincione, πρώην σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα σε θέματα που αφορούν τον πυρηνικό αφοπλισμό, μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων και πρόεδρος του Ploughshares Fund, μιας ομάδας που δραστηριοποιείται στην μη διάδοση των πυρηνικών όπλων:

"Το Ιράν είναι η αιχμή του δόρατος. Είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε".

Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα όσον αφορά τον αφοπλισμό των πυρηνικών όπλων; Το Ιράν που δεν έχει τέτοια όπλα, σε αντίθεση με άλλες χώρες; Τι λοιπόν να αφοπλίσει; Και ο Σαντάμ Χουσεΐν υποχρεώθηκε να δηλώσει ότι είχε όπλα μαζικής καταστροφής που ποτέ δεν είχε.

Στις 12 Φεβρουάριο του 2009 δήλωσε το μεγάλο αφεντικό των 16 υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, ο ναύαρχος Ντένις Μπλερ, ενώπιον της επιτροπής ασφαλείας του Κογκρέσου, ότι το Ιράν δεν διαθέτει πρόγραμμα πυρηνικών όπλων, επιβεβαιώνοντας την σχετική αξιολόγηση ασφάλειας του 2007. Το Ιράν δεν διαθέτει πυρηνικά όπλα και δεν διαθέτει πρόγραμμα για την παραγωγή τους, λέει εκείνος που πρέπει να τα ξέρει καλύτερα. Πώς λοιπόν είναι δυνατόν να πδημιουργούν τα ΜΜΕ μια τέτοια υστερία και να διαδίδονται τετοια ψέματα για το Ιράν;

Η ταινία είναι εντελώς μονόπλευρη, διότι γίνεται αναφορά μόνο για τα πυρηνικά όπλα του Πακιστάν και της Βόρειας Κορέας, αλλά ούτε λέξη για τα πυρηνικά όπλα της Ινδίας και τίποτα για το Ισραήλ, δύο χώρες, πού διαθέτουν πυρηνικά όπλα και δεν έχουν υπογράψει την Συνθήκη για την μή διάδοσή τους. Συνεχώς όμως για το Ιράν, που δεν διαθέτει πυρηνικά όπλα, υπέγραψε τη Συνθήκη για τη μη διάδοση τους και επιτρέπει επιθεωρήσεις των εγκαταστάσεών του απο τον ΟΗΕ.

Προβάλλεται ο ισχυρισμός, ότι το Ιράν απειλεί τους γείτονές του. Στην πραγματικότητα όμως είναι η Αμερική και το Ισραήλ οι μόνες χώρες που απειλούν τις χώρες της Μέσης Ανατολής, ακόμη και με πυρηνικά όπλα, κατέχουν ξένα εδάφη και συνεχώς βομβαρδίσουν και σκοτώσουν εκατοντάδες ανθρώπους. Κατέλαβαν δε και πλοία, που έφερναν ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα, και σαν πειρατές κατέλαβαν το σκάφος που τα μετέφερε και εννέα ακτιβιστές.

Η ταινία όμως ούτε και που είναι κατα της πυρηνικής τεχνολογίας, διότι καταδικάζει μόνο τα πυρηνικά όπλα χωρών, που βρίσκονται στον ασφυκτικό κλοιό της Αμερικής. Με καμμία λέξη δεν γίνεται μνεία για την πυρηνική ενέργεια, ενώ είναι γνωστό, ότι με την έκρηξη του αντιδραστήρα του Τσερνομπίλ το 1986 διαχύθηκε 100 φορές μεγαλύτερη ραδιενέργεια από τις ατομικές βόμβες στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι μαζί. Και εκεί ακριβώς παραμονεύει ο κίνδυνος.

Είναι πράγματι σαφές, γιατί η ταινία δεν το αναφέρει, διότι οι παραγωγοί της ταινίας του Αλ Γκορ χρηματοδοτήθηκαν από το πυρηνικό λόμπι. Είναι γεγονός, ότι όλος ο πανικός και η προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης για την υπερθέρμανση του πλανήτη από το CO2 χρηματοδοτείται από την πυρηνική βιομηχανία, που ισχυρίζεται, ότι τα πυρηνικά εργοστάσια είναι "καθαρα" και "δεν παράγουν CO2". Όλα τα χρήσιμα πρόβατα που πιστεύουν στην υπερθέρμανση του πλανήτη, πρέπει στο τέλος να βελάζουν για την καθαρή πυρηνική ενέργεια, στα μάτια τους η μόνη πραγματικά εναλλακτική λύση, πρός τα κει πάει το τραίνο. Στον κόσμο υπάρχουν ή είναι υπο κατασκευήν τουλάχιστον 120 πυρηνικές μονάδες.

Η ταινία δεν κάνει επίσης καμμία αναφορά στην εφαρμογή των ραδιενεργών πυρομαχικών απεμπλουτισμένου ουρανίου από το ΝΑΤΟ σε εμπόλεμες ζώνες, τα οποία έχουν μολύνει ολόκληρες περιοχές στα Βαλκάνια, στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν. Τίποτα για τις ζημίες που προκάλεσαν, τις γενετικές ανωμαλίες στα μωρά και τον αργό θάνατο του πληθυσμού από καρκίνο. Από πού προέρχονται αυτό το απεμπλουτισμένο ουράνιο; Από πυρηνικούς σταθμούς και πυρηνικά εργοστάσια, τα οποία το ξεφορτώνονται σαν απόβλητο.

Στη συνέχεια η ταινία διαδίδει τα ίδια ψέματα και τους ίδιους εκφοβισμούς για τον τρόμο που μας λένε συνεχώς οι φιλοπόλεμοι, ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι ζωντανός και κρύβεται στο Πακιστάν, ενώ είναι εδώ και εννέα χρόνια νεκρός. Γι' αυτό θα πρέπει να παρέμβουμε και να εξακολουθήσουμε τον "πόλεμο κατά της τρομοκρατίας", δηλαδή να δολοφονούμε ανθρώπους με Drones απο τον αέρα. Το φάντασμα Μπιν Λάντεν πρέπει να συνεχίσει να μας εξυπηρετεί σαν ο κακός και να μας χρησιμεύει σαν δικαιολογία για τον πόλεμο στην επόμενη μουσουλμανική χώρα.

Στη συνέχεια, η ταινία ισχυρίζεται, ότι η Χαμάς είναι μια τρομοκρατική οργάνωση. Από πότε είναι η δουλειά ενός δημοκρατικά εκλεγμένου κόμματος που τίθεται στην υπηρεσία του πληθυσμού, που τον υπερασπίζεται και που ζητά την άρση του απόλυτου αποκλεισμού της Λωρίδας της Γάζας, τρομοκρατία; Έχει διαπράξει η Χαμάς σε κάποιο μέρος του κόσμου μια τρομοκρατική ενέργεια; Όχι. Τότε θα ήταν κι' εκείνοι, που κατα τον Ψυχρό Πόλεμο τάχθηκαν κατά του αποκλεισμού του Βερολίνου και εφοδίασαν τον πληθυσμό με τρόφιμα τρομοκράτες.

Η παραγωγή της ταινίας έγινε επαγγελματικά, με θαυμάσιες, πολύ εντυπωσιακές εικόνες. Και βέβαια η επιθυμία για έναν πλήρη ατομικό αφοπλισμό είναι αξιοσέβαστη, όπως λέει άλλωστε και ο τίτλος της που περιέχει την λέξη "Μηδέν". Μόνο που στην πραγματικότητα πρόκειται για πολεμική προπαγάνδα, πού γίνεται πολύ έξυπνα, περιέχοντας ένα τέτοιο μήνυμα, που θα κάνει πολλούς καλόπιστους να το δεχθούν, ακριβώς όπως και στην ταινία για την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Διότι δεν μπορούμε να απαιτούμε τον πλήρη αφοπλισμό των πυρηνικών όπλων, την στιγμή που υποστηρίζουμε ένα πόλεμο εναντίον του Ιράν, το οποίο δεν διαθέτει τέτοια όπλα. Και την στιγμή που εμείς δεν αναλαμβάνουμε καμμία δράση ενάντια στα πυρηνικά όπλα και τα πυρηνικά εργοστάσια που διαθέτουμε, και άρα είμαστε τυφλοί απο το ένα μάτι.

Η όλη ιστορία μου θυμίζει την ταινία του Hollywood «Περλ Χάρμπορ», που άρχισε να παίζεται στους κινηματογράφους λίγο πρίν απο τις 11. Σεπτεμβρίου 2001 και περιείχε το μήνυμα, ότι οι φουκαριάρες οι ΗΠΑ θα δέχονταν ξαφνικά μια επίθεση απο τους κακούς Ιάπωνες και γι' αυτό θα έπρεπε τα γενναία Boys της Αμερικής να αντεπιτεθουν. Έτσι προετοιμάσθηκε ψυχολογικά ο αμερικανικός λαός, προτού οι ΗΠΑ επιτεθούν εναντίον του εαυτού τους. Και τα πρώτα λόγια του George W. Bush μετά την 9/11 ήταν, "αυτό είναι ένα νέο Περλ Χάρμπορ".

Ούτε τέσσερις εβδομάδες μετά, στις 7. Οκτωβρίου 2001, άρχιζε ο βομβαρδισμός του Αφγανιστάν.



Πηγή...

Στην Αλβανία αυξάνουν μισθούς και συντάξεις!


Την ίδια ώρα που οι μισθοί και οι συντάξεις στην Ελλάδα ψαλιδίζονται διαρκώς και οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν ολοένα και περισσότερο την προοπτική της ανέχειας, η κυβέρνηση στη γειτονική Αλβανία, πηγαίνει …κόντρα στο ρεύμα και προβαίνει σε γενναίες αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και την....

αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών!

Η κρίση που πλήττει την Ελλάδα και έχει αναγκάσει εκατοντάδες οικονομικούς μετανάστες να εγκαταλείπουν τη χώρα μας, βρίσκει αρκετούς από αυτούς να συναντούν πολύ καλύτερες συνθήκες επιστρέφοντας στις πατρίδες τους.

Ο λόγος για τους Αλβανούς μετανάστες, καθώς η κυβέρνηση της γείτονος ανακοίνωσε πως θα προβεί σε μεγάλες αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις!

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση της Αλβανίας θα προχωρήσει στην αύξηση της χαμηλότατης σύνταξης κατά 6% και κατά 4% στις υψηλές συντάξεις, ενώ στις αγροτικές περιοχές η αύξηση θα αγγίξει τις 10 ποσοστιαίες μονάδες.

Την ίδια ώρα προβλέπονται και αυξήσεις στους μισθωτούς, οι οποίοι θα δουν τα εισοδήματα τους να φθάνουν από τα 16.120 λεκ (περίπου 118 ευρώ), όπου είναι ο κατώτατος μισθός σήμερα στα 16.820 (123 ευρώ).

Αυξήσεις όμως θα δουν και οι υψηλόμισθοι Αλβανοί, καθώς ο ανώτατος μισθός από τα 80.600 λεκ ( 590 ευρώ) που είναι σήμερα θα αγγίξει τα 84.100 (περίπου στα 618 ευρώ).

Τα χρήματα που θα απαιτηθούν για αυτές τις αυξήσεις πρόκειται να εξοικονομηθούν από τις δραστικές περικοπές στις σπατάλες του δημοσίου τομέα, ξεκινώντας από αυτές της ίδιας της κυβέρνησης.

Βεβαίως, τα νούμερα είναι πολύ πιο χαμηλά, σε σχέση με την δική μας πραγματικότητα… Ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι οι Αλβανοί έχουν λόγους να νιώσουν πολύ πιο χαρούμενοι από εμάς!

http://www.protothema.gr
 
πηγη

Με υπουργική απόφαση η Διαμαντοπούλου χορηγεί 194.500 ευρώ bonus σε προνομιακούς υπαλλήλους της !!!

Η υπουργός (πρώην Εθνικής) Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου, φροντίζει και εκείνη για τους συνεργάτες της και τους συνεργάτες των συνεργατών της.

Με απόφασή της χορηγεί ποσό ύψους 194.500 ευρώ σε 55 υπαλλήλους στο πολιτικό της γραφείο και στα γραφεία των υφυπουργών, του γενικού γραμματέα και των ειδικών γραμματέων, με αναδρομική ισχύ από 1ης Ιανουαρίου 2010, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του ιδίου έτους.

Και όλα αυτά σε εποχή ισχνών αγελάδων, με την κυβέρνηση να επικαλείται τον «πατριωτισμό» των πολιτών, για να περάσει σωρεία αντιλαϊκών μέτρων και να περικόψει δαπάνες.


Κοινώς, η υπουργός ακολουθεί την πεπατημένη των συναδέλφων της στην κυβέρνηση, κ. Ιωάννη Ραγκούση, υπουργού Εσωτερικών και Γιώργου Κουτρουμάνη, υφυπουργού Εργασίας, οι οποίοι φρόντισαν για την χορήγηση αναδρομικών υπερωριών στους υφισταμένους τους ή στους πρώην συναδέλφους τους.

Η κ. Διαμαντοπούλου, μεριμνά λοιπόν για τη «συγκρότηση συνεργείου υπερωριακής απασχόλησης», προκειμένου να καλυφθούν υπερωριακές ανάγκες 40 ώρες το μήνα για έκαστο από τους 55 προνομιακούς υπαλλήλους, καθώς το υπόλοιπο προσωπικό του υπουργείου δεν παίρνει κάτι… δεκάρα τσακιστή.

Φυσικά, οι υπάλληλοι του ευρύτερου Δημοσίου βλέπουν την ίδια ώρα τα εισοδήματά τους να συρρικνώνονται, λόγω της περικοπής των επιδομάτων τους. Όσοι τοποθετηθούν ή αποσπαστούν σε γραφεία υπουργών, υφυπουργών ή γενικών γραμματέων, ίσως περάσουν καλύτερα. Αλήθεια, τις μετράει κανείς τις ώρες «υπερωριακής απασχόλησης» στο υπουργείο Παιδείας;

Στο ΠΑΣΟΚ λοιπόν, έχοντας εξασφαλίσει μια κακώς εννοούμενη (και καθόλα επικριτέα) επικοινωνιακή ανοχή από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά: Να φροντίζουν για τους ανθρώπους τους.

Πρέπει εξάλλου να έχουν τα νώτα τους καλυμμένα. Όλα αυτά όμως, γίνονται με δημόσιο χρήμα κα εκεί, υπάρχει θέμα, μια και «η υπερωριακή απασχόληση κρίνεται απαραίτητη για την «κάλυψη εποχιακών εκτάκτων αναγκών των πολιτικών γραφείων του υπουργείου Παιδείας», όπως διαβάζουμε στο σχετικό ΦΕΚ.

Σύμφωνα λοιπόν με την 32971/Η/22-3-2010 απόφαση (δημοσιευόμενη, με αναδρομική ισχύ από 1-1-2010, στο υπ’ αριθμόν 311 φύλλο του Β΄ τεύχους του ΦΕΚ της 23ης Μαρτίου 2010) της κ. Διαμαντοπούλου, εγκρίνεται δαπάνη 194.500 ευρώ για υπερωριακή απασχόληση 55 υπαλλήλων στα πολιτικά γραφεία της υπουργού, των υφυπουργών, του γενικού και των ειδικών γραμματέων του υπουργείου Παιδείας, από την 1η Ιανουαρίου έως την 31η Δεκεμβρίου 2010.

Δηλαδή, και σε αυτόν, σε αυτήν ή σε αυτούς που εργάζονται στο γραφείο της κ. Θάλειας Δραγώνα…

Και κάτι τελευταίο: ήταν ενήμερο το Μαξίμου για αυτή τη δαπάνη; Αν ναι, υπάρχει μείζον θέμα. Δεν μπορούν να ζητούν θυσίες από τους πολίτες και από την άλλη να δαπανούν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Και δεν είναι η πρώτη περίπτωση… Αρχίζουν και μαζεύονται αρκετές.

Κατά πολλούς πάντως, πρόκειται γενικότερα για φαινόμενα «αστικού» σοσιαλισμού των νοτίων & βορείων προαστίων της Αθήνας ή Τρίτο Δρόμο, όπως αποκλήθηκε η πιο «φιλελεύθερη» εκδοχή του και λάτρεις του οποίου σήμερα μας κυβερνούν.

Διαβάστε επίσης:

Τέντες 200.000 ευρώ αγοράζουν στο Υπουργείο Παιδείας !

Καταργείται η διδασκαλία των Ελληνικών στο εξωτερικό!


To υπουργείο έβαλε θέμα στις Πανελλαδικές εξετάσεις για το σπίτι του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ !

Το μνημόνιο συνεργασίας με το Σουλτάνο θα περιλαμβάνει και τροποποίηση της σχολικής διδακτικής ύλης

Ούτε δέκα, ούτε είκοσι αλλά 46 άτομα έχει στο γραφείο της η Άννα!

Μοίρασαν έντυπα στις Πανελλαδικές εξετάσεις με μήνυμα της Διαμαντοπούλου - Πόσο να κόστισαν οι επικοινωνιακές ευχές ;

Tο Υπουργείο Παιδείας έβγαλε στη φόρα τα προσωπικά στοιχεία όλων των διαπιστευμένων bloggers

Cyberνηση Digital Technology @ ΠΑΣΟΚ !


Υπουργείου Παιδείας: Στελέχωση ομάδας εκπαιδευτικών μέσα από αδιαφανείς και αναξιοκρατικές διαδικασίες


Γιατί ο σύζυγος της Α.Διαμαντοπούλου απέκρυψε απο το βιογραφικό του στην Κτηματολόγιο Α.Ε την εταιρεία που ίδρυσε
 
ΠΗΓΗ

Μια χαρά χάλια! Το δημόσιο χρέος πάει φεγγάρι

Με το χρέος να έχει εκτιναχθεί στα 400 δισεκατομμύρια ευρώ!

Που σημαίνει ότι το τούνελ θα τραβήξει χρόνια. Ωφελημένο το σύστημα από την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους...

Τουλάχιστον τρία δηλωμένα χρόνια ληστρική επιδρομή στο εισόδημα των εργαζομένων, κόψιμο ακόμη και από τις συντάξεις πείνας, απολύσεις, εκτίναξη της ανεργίας, λουκέτα στην αγορά, κατέβασμα του βιοτικού επιπέδου...


...πίσω 10 χρόνια και βάλε, το αποτέλεσμα ποιο;

Στην έξοδο του 2014 θα χρωστάμε 100 δισ. ευρώ παραπάνω απ' ό,τι το 2009.

Ήταν 300 δισ. και θα φτάσουμε, με τα νέα δάνεια που μας έκανε το χατίρι η «τρόικα» να μας δώσει, στα 400 δισ., με αρκετά τοκογλυφικά κέρδη για τους δανειστές μας.

Σε ποσοστό του ΑΕΠ, από 115% που ήταν το εξωτερικό δημόσιο χρέος το 2009, θα ανέλθει το 2014 στο 146%!

Μια τρύπα στο νερό θα έχουμε... πετύχει


Το μόνο..." όφελος" θα είναι αντί να πληρώνουμε 60 δισ. ευρώ κάθε χρόνο σε τοκοχρεολύσια, θα δίνουμε 46 δισ. ευρώ για ακόμη περισσότερα χρόνια!

Συν τα νέα δάνεια που θα χρειαζόμαστε και τότε... Κι όλη αυτή η ιστορία ήταν για 14 δισ.;

Αυτά ήταν το πρόβλημα ή μήπως χρησιμοποιείται η οικονομική κρίση για κατεδάφιση του επιπέδου ζωής και ανατροπή του κοινωνικού κράτους;

Και μετά το 2014 τι; Πάλι στον ίδιο... ζουρνά... Αυτός ήταν ο σχεδιασμός; Αυτές ήταν οι περίφημες διαπραγματεύσεις; τα κυβερνητικά ταξίδια ; το μνημόνιο;

Καμία προγραμματική στρατηγική ανάπτυξης, σωτηρίας της αγοράς, όλα αφέθηκαν στην τύχη τους.

Ήδη για τα έσοδα, αντίθετα από τις θριαμβολογίες της κυβέρνησης και των ΜΜΕ ότι δήθεν πιάστηκαν οι στόχοι, η «τρόικα» στην έκθεσή της επιβεβαιώθηκε ότι η μαύρη τρύπα του εξαμήνου στα έσοδα ανέρχεται σε 1,5 δισ. ευρώ! Που επιβεβαιώνει ότι η αγορά έχει στεγνώσει, ρευστότητα δεν έχει καμία επιχείρηση...

Ακόμη ένα νούμερο που είναι ενδεικτικό της κατρακύλας είναι ότι η πτώση στην αγορά αυτοκινήτου τον Ιούλιο ήταν 65% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2009! Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό σε θέσεις εργασίας, σε λουκέτα στις αντιπροσωπείες. Αλλά και σε απώλεια εσόδων από ΦΠΑ και φόρους από κέρδη, που πλέον έχουν... εξαερωθεί!

Τα ζόρικα συνεχίζονται....Και φως στον ορίζοντα δεν φαίνεται πουθενά. Αντίθετα, μαύρα όλα. Κορυφαίος τραπεζικός δήλωσε προχθές ότι δύσκολο πολύ θα είναι το πρώτο εξάμηνο του 2011!

Η «τρόικα» βέβαια είναι ευτυχισμένη από το γκρέμισμα και ο Γιώργος θα συνεχίσει να αθλείται, όποτε του μένει καιρός να είναι στην Ελλάδα...
 
πηγη

Τυχαίο ; Δεν νομίζω... Ένας αναγνώστης γράφει...

Στη χώρα της παρακμής....

1) Απόφαση των κλόουν που κυβερνούν : Όσοι αλλοδαποί έχουν συμπληρώσει 6 χρόνια στα ελληνικά θρανία παίρνουν ελληνική υπηκοότητα και ψηφίζουν στις επόμενες εκλογές ! Κοσμοσυρροή στα Λύκεια για βεβαιώσεις σπουδών απο αλλοδαπούς .

Δεν έχει σημασία αν ΕΜΑΘΕΣ κάτι...


Δεν έχει σημασία η ΔΙΑΓΩΓΗ που έδειξες... Αρκεί να συμπλήρωσες 6 χρόνια ( έστω και στάσιμος ; ) .

Βιάζονται να εξασφαλίσουν ψηφοφόρους . Το βλέπουν οτι απο τους γηγενείς δεν πρόκειται να πάρουν τίποτα .

2) Μόλις η υπουργός Παιδείας επιστρέφει απο την μάζωξη της γνωστής λέσχης ( μη λέμε ονόματα τώρα ... ) διατάζει τέστ μαντού για την φυματίωση στους εκπαιδευτικούς .

Λίγες μέρες μετά , τα πρώτα τσιμπήματα των κουνουπιών
( τουλάχιστον στην Καβάλα ) είναι εξαιρετικά μολυσματικά και αφήνουν σημάδια , στα παιδιά , που μέχρι σήμερα δεν έχουν χαθεί . Μετά εμφανίζονται τα πρώτα θύματα του ιού του Δυτικού Νείλου .

Ο ιός προέρχεται απο περιοχές της Αφρικής , Μ. Ανατολής και Ανατ. Ευρώπης . Υποτίθεται οτι μεταδίδεται απο κουνούπια που τσίμπησαν προηγουμένως μολυσμένα πουλιά .

Μέχρι 14 ημέρες μετά εμφανίζονται τα συμπρώματα της ασθένειας .

Προσέξτε οτι στην τηλεόραση κανείς δεν μιλά για την ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ του ιού .
Η πρώτη μας σκέψη πάει σε μετανάστες - φορείς . Μα αφού δεν μεταδίδεται ( λένε ) απο κουνούπι που τσίμπησε μολυσμένο άνθρωπο . Εξ' άλλου οι μετανάστες δεν ήρθαν φέτος στην Ελλάδα . Να πιστέψουμε οτι τα κουνούπια τσίμπησαν μολυσμένα πουλιά ; Πού τα βρήκαν ; Έχει μείνει πουλί πετούμενο στην Ελλάδα ;

Μήπως ιός ήταν μέσα στο τέστ μαντού ; Μια υπόθεση κάνω . Τραβηγμένη μέν αλλά για σκεφθείτε το : Αν ήθελαν να μολύνουν τον πληθυσμό στο ΤΕΣΤ ΜΑΝΤΟΥ θα το έβαζαν !

Εκεί που όλοι θα το θεωρήσουν αφελή "συνομωσιολογία" όταν το πούμε !
Εξ' άλλου υπάρχουν και δύο ΥΠΟΠΤΑ στοιχεία που συνηγορούν στην θεωρία

Η βιασύνη της υ πουργού να μας "σώσει" απο την φυματίωση ( μες το κατακαλόκαιρο ! ) και.. Οι δερματικές μολύνσεις απο τα τσιμπήματα των κουνουπιών τις πρώτες μέρες του Ιουλίου .


To παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από: Aναγνώστη

Διαβάστε επίσης:

"Φορτώνουν" τους εκλογικούς καταλόγους με Ελληνοποιημένους

Διαγράφουν την αναφορά στην χώρα καταγωγής των αλλοδαπών - Αποκαλύπτουμε το βρώμικο σχέδιο

Ιδού οι πρώτες ψηφοθηρικές ανακοινώσεις στα Αλβανικά - Γίνε κι εσύ Μαυρογιαλούρος , έχει καλά λεφτά όλες τις εποχές (Δείτε το έγγραφο)


πηγη
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters