Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Ghislane Maxwell, Epstein και Joe Biden: Ιδιωτικά νησιά, Μυστικές θύρες και υποβρύχιο. (Μετάφραση με google)

Πρώτον, ορισμένα γεγονότα σχετικά με πρόσφατα συληφθησα, Ghislane Maxwell

QFS - ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΤΟ QFS ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ CABAL-ΚΛΙΚΑΣ

Μετάφραση των κυριότερων σημείων: Μάρη Λιώκη


Το σύστημα QFS θα καλύψει το νέο παγκόσμιο δίκτυο μεταφοράς χρυσού ή χρημάτων που βασίζονται σε περιουσιακά στοιχεία, το οποίο ξεκίνησε από τη Ρωσία και την Κίνα για να αντικαταστήσει το αμερικανικό κεντρικό σύστημα Swift.

Έκαψαν τη Μόρια κατέλαβαν την ΔΕΗ οι λαθροεισβολείς στην Μυτιλήνη. Συνθήκες αποσταθεροποίησης των νησιών μας..

Τα πληρωμένα και στρατευμένα Μέσα ενημέρωσης δεν λένε ΤΙΠΟΤΑ για τα νησιά του Αιγαίου….Τα έχουμε χάσει και αφηνουν στο σκοτάδι οτι και αν γίνει…Είχαμε άλλη μια εξέγερση Λαθροεισβολέων υποκινούμενη .Έκαψαν Μορια και Παναγιούδα και εισβολή στον σταθμό της ΔΕΗ!!! Η Αστυνομία δεν κατάφερε να αποτρέψει κατάληψη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ σημείου όπως η ΔΕΗ που ηλεκτροδοτεί το νησί!!!

800 ΚΙΒΩΤΙΑ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ. ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ" ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ.

Οξύρρυγχος της Αιγύπτου. Είναι αλήθεια ότι οι ανασκαφές του 1898 έφεραν στο φως εκατοντάδες αρχαία ελληνικά χειρόγραφα, τα οποία, όπως απεκαλύφθη, φυλάσσονται μέσα σε 800 κιβώτια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης!..
"Από τον Αισχύλο μας σώθηκαν (όπως σώθηκαν), 7 από τις περίπου 90 τραγωδίες του, ενώ για να έχουμε και ένα μέτρο του εγκλήματος, από τον Σοφοκλή σώθηκαν 7 από τα 130, από τον Ευριπίδη 17 από τα 92!

Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ.... ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
‎ΓΙΩΤΑ ΧΑΤΖΗΜΑΥΡΙΔΟΥ

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ..... ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ????
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΛΟΥΝΤ???? Ο Χ Ι.
ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ . ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΘΩΟΙ....
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

ΕΛΛΑΣ, Η ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΟ ΤΟ 1821.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ "ΕΘΝΙΚΗΣ" ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΙΜΩΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ".

ΡΕΖΙΛΙΚΙ: ΑΓΓΛΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ "ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΠΟΛΕΩΝ".

Ο ακρωτηριασμός της Χώρας μας προβλέπεται από το Σύνταγμα!

Ποσειδώνας Αποσπερίτης

- Σχέδιο εισβολής στην Ελλάδα από το 2014.

- Ο Μητσοτάκης ... το “πάει” για νέες Πρέσπες! 

- Όσα “προφητικά” είπε η - τότε Πρόεδρος της Βουλής - Άννα Ψαρούδα Μπενάκη (8.2.2005) στον Κάρολο Παπούλια κατά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Προέδρου της Δημοκρατίας, τα “διάβαζε” από άρθρο του Συντάγματος του 1975. 

ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ!

Τα Απόκρυφα της Πόλης στο Βατικανό!!! Πέρα από Κάθε Φαντασία. (Μέρος Δεύτερο)


Τα Απόκρυφα της Πόλης στο Βατικανό!!! Πέρα από Κάθε Φαντασία (Μέρος Δεύτερο)Διαβάστε εδώ το Μέρος Πρώτο

Η Αγία Έδρα του Βατικανού (SS) είναι πανταχού παρούσα σε όλη την πόλη του Βατικανού και τη Ρώμη, έτσι έχω αποφασίσει να δημοσιεύσω μόνο τις πιο ενδιαφέρουσες παραλλαγές της.

Δύο άλλα πανταχού παρόντα σύμβολα είναι το οκτάκτινο αστέρι και το fleur-de-lis.

Το σύμβολο fleur-de-lis εξελίχθηκε από το αρχαίο σύμβολο της μέλισσας και αποτελεί το ίδιο πράγμα: αντιπροσωπεύει τις “βασιλικές” οικογένειες . Ήταν και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ευρέως από τους γαλαζοαίματους. Προσέξτε στην επάνω αριστερή γωνία ένα τυποποιημένο γλυπτό του fleur-de-lis (παραπάνω εικόνα).

Τα Απόκρυφα της Πόλης του Βατικανού. Πέρα από Κάθε Φαντασία. (Μέρος Πρώτο)


Τα Απόκρυφα της Πόλης του Βατικανού. Πέρα από Κάθε Φαντασία!! (Μέρος Πρώτο)Μοιάζοντας περισσότερο με έναν ειδωλολατρικό ναό από μια Καθολική εκκλησία (όπως και όλες οι εκκλησίες της Ρώμης, στην πραγματικότητα), αυτή η τεράστια και πολυτελή κατασκευή κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά.
Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μου, ο μυστικός κώδικας του Βατικανού αποκωδικοποιήθηκε από τον συγγραφέα και ερευνητή Wayne Herschel.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ CRASH: Όλοι οι άνθρωποι του Σόρος στην Αθήνα (PDF)


Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας. Οι κυβερνήσεις αλλάζουν, ωστόσο κάποια πρόσωπα, κάποια συστήματα παραμένουν σε κομβικές θέσεις διαμόρφωσης πολιτικής που είναι ίδια με το παρελθόν και μάλιστα στα ευαίσθητα εθνικά θέματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ επί των ημερών του άνοιξε τρία μεγάλα θέματα. Το σκοπιανό με την συμφωνία των Πρεσπών (δεν πιστεύει κανείς ότι έκλεισε το θέμα, αντίθετα τώρα “άνοιξε” ζήτημα κατά της Ελλάδας), το μεταναστευτικό  και την συνεκμετάλλευση-συγκυριαρχία στο Αιγαίο. Πίσω όμως απ’όλα αυτά κρύβεται το σύστημα του παγκόσμιου κερδοσκόπου Τζορτζ Σορος.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters