Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ !!!

Σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα:
Ο φόνος του 23χρονου Ιάσονα δεν αποτελεί ατύχημα-Σήκωσαν τη μπάρα κι έβαλαν το όχημα στη Βουλή. Παρέμβαση-ανακοίνωση για το σοβαρό τροχαίο έξω από τη Βουλή εξέδωσε ο Πανελλαδικός Σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα επισημαίνοντας οτι «το να σε χτυπάνε θανάσιμα ενώ κινείσαι σε κανονικά στο δρόμο σου και με όλα τα μέσα προστασίας δεν οφείλεται ούτε στην τύχη ούτε σε αμέλεια».

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Αγία Έδρα: Η Εκκλησία δεν μπορεί να ευλογεί τα ομοφυλόφιλα σωματεία

Η Συνέλευση για το Δόγμα της Πίστης ανταποκρίνεται αρνητικά στη δυνατότητα παροχής ευλογίας σε συνδικάτα ζευγαριών του ίδιου φύλου, σημειώνοντας ότι «δεν συνεπάγεται κρίση για τα εμπλεκόμενα άτομα».

Από τα νέα του Βατικανού
Η Εκκλησία δεν έχει τη δύναμη να ευλογεί τις ομοφυλοφιλικές ενώσεις.

ΣΤΟ ΕΔΩΛΕΙΟ Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

Πόρισμα-φωτιά το οποίο εμπλέκει τον υπεύθυνο ασφαλείας της Ντόρας Μπακογιάννη, εν ενεργεία αστυνομικό διευθυντή, Ιωάννη Σαραντόπουλο σε κύκλωμα το οποίο κινούνταν στις παρυφές της Δικαιοσύνης «πουλώντας» έναντι αδράς αμοιβής εξυπηρετήσεις σε υπόδικους και κατηγορούμενους, συνέταξε η εισαγγελέας Εφετών, Παναγιώτα Ζαφειριάδου.

Η «ΜΠΑΜ» αποκαλύπτει σήμερα το πολυσέλιδο εισαγγελικό έγγραφο το οποίο προτείνει την

(18+ προσοχή εικόνες που σοκάρουν)...... ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΜΑΥΡΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΥΨΗΛΗΣ ΕΛΙΤ»

 Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες θα σοκαριστείτε.

Μία απέραντη ΣΥΨΗ και ΔΥΣΩΔΙΑ ξεχείλισε από την ΧΑΒΟΥΖΑ του ΜΑΞΙΜΟΥ.
Και προσπαθούν απεγνωσμένα να την μαζέψουν και να την σκεπάσουν,
με την βοήθεια των ΜΜΕ και την κάλυψη του κράτους ΠΛΕΚΤΑΝΗΣ που έχουν στήσει γύρω τους για να αισθάνονται «ασφαλείς»,  αφού «ένοχος, ένοχον ου ποιεί», «παιδεραστής, παιδεραστήν ου ποιεί» και «κανίβαλος κανίβαλον ου ποιεί».  

Ξεκινάει η Επίθεση 2021 των Γνωστικών Ιλλουμινάτι Κατά Στόχων των Γραμμών Αίματος της Ελίτ

Benjamin Fulford 8/3/2021
Οι Γνωστικοί Ιλλουμινάτι ανακοίνωσαν ότι οι Ειδικές Δυνάμεις θα κυνηγούν και θα συλλαμβάνουν ή, εάν είναι απαραίτητο, θα εκτελούν τους ακόλουθους εγκληματίες πολέμου: τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘, τον Πάπα Φραγκίσκο, τον Αγά Χαν IV, τον Δαλάι Λάμα, τον Αγιατολάχ Χαμεϊνί του Ιράν, τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ, τα ελβετικά και γαλλικά παραρτήματα της οικογένειας Ρότσιλντ, τον Τζανμάριο Φεραμόντι των P3 Ελευθεροτεκτόνων, τον Victor Emanuel, τους αδελφούς Ανιέλλι, τον Μπένζαμιν Νετανιάχου , το βαρόνο Τζάροντ Κένεθ Βίλχελμ Thyssen DeCoste, και πολλούς άλλους.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters