Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

O γαλάζιος υποψήφιος Ευρωβουλευτής που είχε εισπρακτική εταιρεία (Photos)

Δείξε μου τους φίλους σου λέει η παροιμία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας δίνει την καλύτερη απάντηση αφού ένας εκ των εκλεκτών του, υποψήφιος για την Ευρωβουλή είναι πρώην ιδιοκτήτης εισπρακτικής εταιρείας.

Δείξε μου τους φίλους σου λέει η παροιμία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας δίνει την καλύτερη απάντηση αφού ένας εκ των εκλεκτών του, υποψήφιος για την Ευρωβουλή είναι πρώην ιδιοκτήτης εισπρακτικής εταιρείας.

Πρόκειται για τον κύριο Άγη Βερούτης που σήμερα στη σελίδα του στο Facebook δηλώνει «columnist» – αρθρογράφος δηλαδή – στον Φιλελεύθερο.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 90ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΛΑΒΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΜΑΛΛΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ!.

Θανάσης Γκόρδης
Η Αστυνομία τού ΣΥΡΙΖΑ (ξέρετε, αυτή που εγκαινίασε ακόμη και προληπτικές προσαγωγές πατριωτών) συνέλαβε την περασμένη Τρίτη το μεσημέρι μία ηλικιωμένη γυναίκα 90 ετών, την Σουζάνα Ηλιάδου επειδή πουλούσε, χωρίς άδεια, για να επιβιώσει τερλίκια!
(Τα μάλλινα παπουτσάκια για το σπίτι που πλέκουν οι παλιές Πόντιες, για όσους δεν γνωρίζουν την λέξη).
Η κυρία Ηλιάδου, η οποία ζει μόνη με τον συνομίληκο σύζυγό της - χωρίς καμία σύνταξη ή άλλο εισόδημα - πηγαίνει περίπου μία φορά τον μήνα σε κεντρικό δρόμο των Αμπελοκήπων και πουλά τα εν λόγω μάλλινα παπούτσια που πλέκει η ίδια.

Δεν Φαντάζεστε σε Ποιόν Ανήκει το Αρχαιότερο DNA που Ανακαλύφθηκε Ποτέ


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Μία πολύ σημαντική ανακάλυψη, ύστερα από πολλές δυσκολίες, κατάφεραν και έκαναν οι επιστήμονες.


Η ανακάλυψη ενός πλήρους κατεψυγμένου αλόγου στο Yukon στον Καναδά, κοντά στα σύνορα της Αλάσκας, επέτρεψε στους επιστήμονες να αποκαλύψουν κομμάτι μία άγνωστης ιστορίας των ειδών που, ουσιαστικά, έχουν μια πολύ βαθύτερη ιστορική παρουσία από ό, τι είχαν υποθέσει προηγουμένως οι επιστήμονες.

Το σώμα του αρχαίου αλόγου ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια μιας αρχαιολογικής ανασκαφής στην περιοχή Thistle Creek των ορυχείων χρυσού Klondike του Yukon. 

Το απολίθωμα του αλόγου διατηρήθηκε στο μόνιμα παγωμένο έδαφος της περιοχής, πράγμα που σημαίνει ότι το DNA του ζώου διατηρήθηκε σε πολύ κρύες και πολύ ξηρές συνθήκες, οπότε δεν είχε αποσυντεθεί στο βαθμό που που θα συνέβαινε σε ηπιότερες συνθήκες.

Μια ομάδα επιστημόνων, που εργάστηκαν υπό τον Ludovic Orlando, της εξελικτικής γενετικής στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Δανίας στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, χρησιμοποίησε έναν νέο συνδυασμό τεχνικών για την αλληλουχία του γονιδιώματος του αλόγου και την χρονολόγησή του.
Διαπίστωσαν ότι το ζώο ήταν 700.000 ετών και το καθιστούσε σημαντικά αρχαιότερο από κάθε άλλο πλάσμα που είχε προηγουμένως την αλληλουχία του γονιδιώματός του. Αλλά το εντυπωσιακό δεν είναι μόνο αυτό.

Οι επιστήμονες βρήκαν αρκετές δυσκολίες μέχρι να καταφέρουν αυτό που κατάφεραν καθώς δήλωσαν ότι για κάθε 200 μόρια DNA που εξάγονταν από τα απολιθώματα, μόνο ένα προερχόταν από το άλογο.

Αυτή η επίπονη και απογοητευτική εργασία τελικά απέδωσε, καθώς οι επιστήμονες ήταν σε θέση να διαπιστώσουν ότι η οικογένεια Equus (η οποία περιλαμβάνει τα σύγχρονα άλογα και παρόμοια ζώα όπως ζέβρες και γαϊδούρια) δημιουργήθηκε περίπου πριν από 4 έως 4,5 εκατομμύρια χρόνια. Αυτό είναι περίπου 2 εκατομμύρια χρόνια νωρίτερα από ό, τι πίστευαν έως τώρα οι επιστήμονες.



ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ


ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΓΑΜΟΣ …..

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ???… ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ…ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ??????

Το ….πορνικό πέπλο της Θάμαρ και το σφραγιδοφόρο δακτυλίδι του πατριάρχη Ιούδα έχουν σπουδαία θέση στην ακολουθία του Εβραιοχριστιανικού γάμου που τελείται σήμερα στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙ ΕΝΕΡΓΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΥΛΑΠΤΣΗΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΠΕΡΙ ΕΝΕΡΓΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 7-2-2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/03/19 ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ- ΚΑΦΕ "ΕΠΑΡΧΕΙΟΝ"


ΟΜΙΛΙΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» στον Πύργο Ηλείας στο
Καφέ «ΕΠΑΡΧΕΙΟΝ» ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΜΑΡΤΟΥ 2019

21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Κυριακή 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019, ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία – ενημέρωση του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»στον Πύργο  Ηλείας στο
Καφέ «ΕΠΑΡΧΕΙΟΝ» στην κεντρική πλατεία
Ομιλητές θα είναι μέλη του Πολιτικού φορέα
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

MAR 21 ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ Ν. ΚΑΤΟΥΝΤΑ:

Εκπληρώνουμε ένα μεγάλο "Χρέος" - Εκδόθηκε και κυκλοφορείται το βιβλίο "Νικόλαος Κατούντας - Ο Λεωνίδας της Κερύνειας"

Θα μπορούσε να έχει τίτλο «Το Χρέος». Ένα χρέος που έπρεπε να έχουμε εκπληρώσει εδώ και χρόνια εμείς οι Έλληνες, σε έναν άνθρωπο που έδωσε τη ζωή του μένοντας πιστός στον όρκο που έδωσε προς την Πατρίδα και στην αποστολή που του ανατέθηκε, αν και γνώριζε ότι το «παιχνίδι ήταν χαμένο και προδομένο».

Πρόκειται για το βιβλίο «Νικόλαος Κατούντας – Ο Λεωνίδας της Κερύνειας», στο οποίο οι συμμαχητές του από την 33 Μοίρα Καταδρομών εξιστορούν τις τελευταίες ηρωικές στιγμές της θυσίας του μεγάλου αυτού ήρωα, που έπεσε μαχόμενος στις πύλες της Κερύνειας, τις 22 Ιουλίου 1974, την ώρα που είχε ήδη συμφωνηθεί η κατάπαυση του πυρός και η εκεχειρία.

Απαράδεκτη διαταγή: Στην ΑΣΔΕΝ εγκαλούν τα στελέχη που χρησιμοποιούν την λέξη «λαθρομετανάστης» – Δείτε έγγραφο


Τι συμβαίνει στις ΕΔ; Τα περιστατικά είναι απανωτά πλέον. Πριν λίγες ημέρες ευτυχώς κρίθηκε αθώος από το πειθαρχικό συμβούλιο του Στρατού Ξηράς ο λοχαγός, Μιλτιάδης Τοκατλίδης, ο οποίος είχε αρνηθεί να αναλάβει υπηρεσία σε hot spot μεταναστών.
Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος βρισκόταν αντιμέτωπος με απόταξη από το σώμα, λόγω άρνησης εκτέλεσης διαταγής.

Τώρα όπως αποκαλύπτει η δημοκρατία, η διοίκηση της Ανώτερης Στρατιωτικής Διοίκησης

Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) επιδεικνύει υπερβάλλοντα ζήλο για τα θέματα των μεταναστών, πέραν της τεράστιας συνδρομής των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση του προβλήματος, σε σημείο μάλιστα παρεξηγήσεως από την ταύτιση απόψεων με την αριστερή ιδεοληψία της κυβέρνησης.

Οι “εκλεκτικές” σχέσεις Επιστήμης και Φιλοσοφίας...

Επειδή όλοι σήμερα «ομιλούν» για τη διάκριση μεταξύ Επιστήμης και Φιλοσοφίας, είναι χρήσιμο, ιδιαίτερα για τους λάτρεις των Θετικών Επιστημών, να αναφερθούμε στις στενές και «παράδοξες» μεταξύ τους σχέσεις. Οι σχέσεις αυτές κατά καιρούς έγιναν «υπηρέτες» κοινωνικών και  θεολογικών δογμάτων με στόχο την πολιτικοοικονομική κυριαρχία κάποιων ομάδων.

Για τις σχέσεις αυτές θα αναφερθούμε σε επόμενο σημείωμά μας. Προς το παρόν θα αναφερθούμε σε κάποια βασικά θέματα. Για όσους δεν βαριούνται να διαβάσουν 4 σελίδες, προκειμένου να κατανοήσουν κάποια «ακατανόητα» σημερινά γεγονότα.

Έλληνες επιστήμονες ανακάλυψαν μία μέθοδο αντιμετώπισης της δυσλεξίας...

Ομάδα Ελλήνων επιστημόνων παρουσίασε μια πρωτοποριακή μέθοδο διάγνωσης της δυσλεξίας με την ονομασία R.A.D.A.R., από το αρκτικόλεξο των αγγλικών λέξεων Rapid Assessment for Dyslexia and Abnormalities in Reading (Τάχιστη Αξιολόγηση Δυσλεξίας & Ανωμαλιών της Ανάγνωσης).
 
Η μέθοδος αναπτύχθηκε από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κολλεγίου Οφθαλμολογίας και Καθηγητή του Πανεπιστημίου Weill – Cornell των Ηνωμένων Πολιτειών και του Πανεπιστημίου Wenzhou της Κίνας , Ιωάννη Ασλανίδη και την ομάδα του αποτελούμενη από τους Στέλιο Σμυρνάκη, Αναπληρωτή Καθηγητή Νευρολογίας του Πανεπιστημίου Harvard, τον Μαθηματικό του

Γιατί οι άνδρες αυτοκτονούν πολύ περισσότερο από τις γυναίκες...


Πόσες ανθρώπινες ζωές χάθηκαν για αυτό το «οι άντρες δεν κλαίνε»; Δεν είναι δημοσιογραφική υπερβολή. Είναι η σκληρή πραγματικότητα και ένα παγκόσμιο φαινόμενο, όχι μόνο ελληνικό.
Οι άντρες αυτοκτονούν περισσότερο από τις γυναίκες. Και η διαφορά είναι μεγάλη.
 
Στην Ελλάδα η πλειοψηφία των αυτοχείρων για το έτος 2016 (που είναι τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία) ήταν άνδρες σε ποσοστό 83%.

Ο ΚΑΚΟΣ Χαμός στη Μασονία: Συνελήφθησαν 27 "εντιμότατα" άτομα – Η στοά στη Σικελία ήταν «άντρο» της Μαφίας

Η αστυνομία της κοινότητας Τραπάνι της Σικελίας συνέλαβε 27 άτομα κατά τη διάρκεια επιδρομής σε τοπική «μασονική στοά» που εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες, ανέφερε η εφημερίδα Giornale di Sicilia. Μεταξύ εκείνων που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης με την ονομασία «Αρτεμισία» ήταν πρώην και νυν πολιτικοί, αξιωματούχοι...
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters