Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Τό αμερικανικό ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ 'Αϊζενχάουερ' ΜΟΛΙΣ εισήλθε στήν Μεσόγειο μέσω διώρυγος του Σουέζ!


The Navy's latest aircraft carrier deployment got off to an ...
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ....

Συμφώνως μέ τίς τελευταίες πληροφορίες από πηγές του Πενταγώνου, τό μεγάλο αμερικανικό αεροπλανοφόρο 'Ντουάϊτ Άϊζενχάουερ' μήκους 332,8 μέτρων,  μόλις εισήλθε στήν Ν.Α.Μεσόγειο Θάλασσα μέσω της διώρυγος του Σουέζ....

Ανθρώπινη Απανθρωποποίηση


Ανθρώπινη Απανθρωποποίηση
Κατά παρά φύσιν ζην.
«Γεννήθηκα το 2000, έζησα πάντα την ζωή μου με την τεχνολογία, δεν υπήρχε καμία στιγμή χωρίς αυτήν». Ετσι ξεκινά η ιστορία του Kai Landre, ο οποίος ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Βαρκελώνη για να εξηγήσει την απόφασή του να γίνει cyborg.

Κυριολεκτικά μιλώντας, ένα cyborg είναι ένας άνθρωπος που ενσωματώνει -εισάγει στο σώμα του- τεχνητές συσκευές ή μηχανές. Και μ’ αυτόν τον ορισμό, ακόμη και ένας άνθρωπος με βηματοδότη πληροί τις προϋποθέσεις. Αλλά για τον Landre, παιδί της νέας τάξης πραγμάτων, το cyborg σημαίνει κάτι πολύ διαφορετικό. Επέλεξε να συνδεθεί μόνιμα μ’ ένα μηχάνημα γιατί, λέει, τον κάνει «να αισθάνεται πληρέστερα τον εαυτό του». Γνωρίζει φυσικά ότι οι συνάνθρωποι του αυτή του την πρακτική την βλέπουν τουλάχιστον ως παράδοξο και διανοητική παρεκτροπή.

Η ελληνοτουρκική κόντρα στη ναυπηγική βιομηχανία


 
Η αναγέννηση των ελληνικών ναυπηγείων Νεωρίου και Ελευσίνας και, ακολούθως, του Σκαραμαγκά επιτρέπει στους εφοπλιστές να μεταφέρουν τις επισκευές πλοίων από την Τουρκία στην Ελλάδα.
Και στον τομέα της ναυπηγικής βιομηχανίας μεταφέρεται η κόντρα Ελλάδας – Τουρκίας, καθώς η χώρα μας, μετά από μια δεκαετία «ύπνωσης», βρίσκεται σε πορεία προς την ανάκτηση των μεριδίων που έχασε.

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του....απατεώνα λοιμωξιολόγου

Γράφει ο Νίκος Αντωνιάδης

-Την ώρα που είναι εξαφανισμένος από παντού.

-Την ώρα που αυτός και η επιτροπή επί ένα μήνα δεν δίνουν τις απαντήσεις που ζητάνε οι Έλληνες,

αλλά παραμένει εξαφανισμένος.

-Την ώρα που ο Χαρδαλιάς αρχίζει πάλι από την Τρίτη την τρομοκράτηση του κόσμου, προετοιμάζοντας το έδαφος γι αυτά που έρχονται,

αλλά αυτός παραμένει εξαφανισμένος.

-Την ώρα που εμάς από τη μία μέρα στην άλλη μας υποχρεώνουν να φοράμε μάσκες στα super market, προετοιμάζοντας το έδαφος γι αυτά που έρχονται,

HANNIBAL - ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΕΡΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ! (6 βίντεο)


του Κωστή Αλεξίου

Τα μεγάλα "θηράματα" πέφτουν από μικρά "όπλα"! Αυτό ακριβώς θα συνέβαινε σε όλες τις μονάδες του Τουρκικού Πολεμικού Στόλου, αν απλωνόταν σε νησιά και βραχονησίδες τα ευφυή ελληνικά υπερσκάφη "Hannibal", που σχεδίασε ο κορυφαίος Έλληνας Ναυπηγός Αρτέμης Αννίβας, γιος του πρώτου στον κόσμο σχεδιαστή κατευθυνόμενων πυραύλων, Ευάγγελου Αννίβα!

Tο Twitter αναστέλλει μόνιμα λογαριασμούς που προωθούν τη θεωρία QAnon. Τι είναι το QAnon? Ποιος είναι ο Q?

Tο Twitter αναστέλλει μόνιμα λογαριασμούς που παραβιάζουν τους κανόνες του σχετικά με τη θεωρία συνωμοσίας διαδικτύου QAnon.
Ο αμερικανικός κολοσσός της κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε επίσης πως θα σταματήσει να συστήνει περιεχόμενο που συνδέεται με την QAnon και θα μπλοκάρει ηλεκτρονικές διευθύνσεις (URL) που σχετίζονται με αυτήν,  έτσι στο εξής το περιεχόμενό τους δεν θα μπορεί να «μοιράζεται»
προκειμένου να μη διαμοιράζονται στην πλατφόρμα του.

Τα υποβρύχια ερείπια του Yonaguni - τα ερείπια της Λεμουρίας;


Στα νότια της Ιαπωνίας υπάρχει ένα αρχιπέλαγος της Οκινάουα γνωστό σε πολλούς - είναι ένα μικρό νησί που «απλώνεται» στο νησί της Ταϊβάν. Το τελευταίο νησί του αρχιπελάγους βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα από την Ταϊβάν και ονομάζεται Yonaguri.
Ο υποβρύχιος τουρισμός είναι ευρέως διαδεδομένος εδώ, και για αρκετές δεκαετίες υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο οι λάτρεις των καταδύσεων βυθίζονται στα βάθη των νερών όλο και πιο πρόθυμα.

Κινέζοι διπλωμάτες στις ΗΠΑ καίνε επειγόντως όλα τα έγγραφα

Σύμφωνα με τις  πύλες της πόλης του Χιούστον,  στις 21 Ιουλίου 2020, περίπου στις 8:00 μ.μ. τοπική ώρα, οι άνθρωποι που ζούσαν στην περιοχή της λεωφόρου Montrose μύριζαν μια έντονη μυρωδιά καψίματος χαρτιού - σαν να ήταν φωτιά ολόκληρος ο χάρτινος μύλος. 
Οι πυροσβέστες και η αστυνομία που πήγαν στη σκηνή βρήκαν γρήγορα τη φωτιά, που βρίσκεται στο Montrose 3417 - δηλαδή, μια πυρκαγιά έκαιγε στο κτίριο όπου βρίσκεται η κινεζική πρεσβεία:
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters