Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Κινέζοι διπλωμάτες στις ΗΠΑ καίνε επειγόντως όλα τα έγγραφα

Σύμφωνα με τις  πύλες της πόλης του Χιούστον,  στις 21 Ιουλίου 2020, περίπου στις 8:00 μ.μ. τοπική ώρα, οι άνθρωποι που ζούσαν στην περιοχή της λεωφόρου Montrose μύριζαν μια έντονη μυρωδιά καψίματος χαρτιού - σαν να ήταν φωτιά ολόκληρος ο χάρτινος μύλος. 
Οι πυροσβέστες και η αστυνομία που πήγαν στη σκηνή βρήκαν γρήγορα τη φωτιά, που βρίσκεται στο Montrose 3417 - δηλαδή, μια πυρκαγιά έκαιγε στο κτίριο όπου βρίσκεται η κινεζική πρεσβεία:



Ωστόσο, οι Κινέζοι που συναντήθηκαν με τους πυροσβέστες καθησύχασαν την ομάδα, λέγοντας ότι όλα ήταν υπό έλεγχο και ο κάδος απορριμμάτων απλά έπιασε φωτιά. Ωστόσο, από τα γύρω μπαλκόνια, το φλεγόμενο δοχείο έμοιαζε με αυτό:



Έτσι, καθ 'όλη τη διάρκεια της νύχτας από τις 21 έως τις 22 Ιουλίου, οι υπάλληλοι της κινεζικής πρεσβείας κατέστρεψαν επειγόντως έγγραφα. 
Δεδομένου ότι η πρεσβεία είναι Κινέζικη και τα έγγραφα εκεί είναι Κινέζοι, οι υπάλληλοι της διπλωματικής αποστολής έχουν κάθε δικαίωμα να καταστρέψουν τα έγγραφά τους - κάτι που γίνεται σε όλες τις πρεσβείες του κόσμου κατά καιρούς. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση, τα έγγραφα κάηκαν σε δέσμες, σε τεράστιες ποσότητες. 
Δεν υπάρχει τίποτα νέο σε τέτοια καταστροφή εγγράφων. Συγκεκριμένα, την παραμονή της επίθεσης στο Περλ Χάρμπορ στις 7 Δεκεμβρίου 1941, οι Ιάπωνες πρέσβεις έκαψαν επίσης έγγραφα σε κεντρικά. 
Αυτό επίσης δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς η καύση εγγράφων από πρεσβείες αποτελεί παγκόσμια πρακτική σε περίπτωση πολέμου μεταξύ κρατών. Φυσικά, κανείς δεν σκοτώνει ή συλλαμβάνει τους πρεσβευτές, αλλά ήδη τις πρώτες ώρες εχθροπραξιών τους προσφέρεται να φύγουν. Ως εκ τούτου, το ένα ήμισυ των πρεσβευτών μετά από αυτό συσκευάζει τα ρούχα τους, και το άλλο μισό καίει επειγόντως μυστικά έγγραφα - ώστε να μην τα αφήσει στον εχθρό. 
Μερικές φορές, φυσικά, υπάρχουν επικαλύψεις - όπως συμβαίνει, για παράδειγμα, με τους Ιάπωνες που έτρεξαν μπροστά από την ατμομηχανή. Και αυτό είναι ένα ιστορικό γεγονός. Λένε ότι μια παρόμοια ιστορία συνέβη κατά τη διάρκεια της γερμανικής επίθεσης στην ΕΣΣΔ στις 22 Ιουνίου 1941.
Έτσι, οι Γερμανοί άρχισαν να καίνε τα έγγραφα στις 20 και το απόγευμα της 21ης ​​Ιουνίου, ο Γερμανός πρέσβης ενημέρωσε τον Τζόζεφ Στάλιν για το σχέδιό τους να βομβαρδίσει την επόμενη μέρα.
Και τώρα, φαίνεται, η ιστορία επαναλαμβάνεται, μόνο αυτή τη φορά οι Κινέζοι και, πιθανώς, διπλωμάτες από τη Ρωσική Ομοσπονδία έπαιξαν το ρόλο των Ιαπώνων, οι οποίοι, φαίνεται, έχουν κάτι κάψιμο κάπου:


Δεν εγγυόμαστε την ακρίβεια των πληροφοριών από το Μαϊάμι, καθώς υπάρχει μόνο ένα tweet κειμένου. Ωστόσο, οι πληροφορίες από το Χιούστον είναι αξιόπιστες και το πραγματικό DEFCON είναι τώρα στο επίπεδο 2-3.
Το EAM θα ​​είναι αποφασιστικό στο εγγύς μέλλον, δηλαδή μηνύματα σχετικά με ενέργειες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης - εάν τώρα αποστέλλονται τηλεγραφήματα με περισσότερους από 100 χαρακτήρες στην Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία και στο πυρηνικό υποβρύχιο, τότε το DEFCON θα είναι ήδη κάπου 1-2 - ότι είναι ώρα να σέρνουμε κάτω από το τραπέζι και να παρακολουθούμε την κατάσταση από εκεί. 
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters