Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Καθαιρέθηκε ο κυβερνήτης του αμερικανικού αεροπλανοφόρου Roosevelt, επειδή ζήτησε εκκένωση λόγω κορονοϊού. Πως το σχολίασε ο Ντόναλντ Τραμπ...

Απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του ο πλοίαρχος Μπρετ Κροζίερ, ο κυβερνήτης του αεροπλανοφόρου USS Theodore Roosevelt. 

Ο κυβερνήτης του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS Theodore Roosevelt, ο πλοίαρχος Μπρετ Κροζίερ, ο οποίος απηύθυνε έκκληση με επιστολή του σε δραματικό τόνο να απομακρυνθούν από το σκάφος του οι δεκάδες ναύτες που έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό, απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του, γνωστοποίησε ο υπηρεσιακός υπουργός Ναυτικού των ΗΠΑ Τόμας Μόντλι.

«Δεν βρισκόμαστε σε πόλεμο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πεθάνουν οι ναύτες», τόνιζε ο πλοίαρχος στην επιστολή του που δημοσίευσε πρώτη η εφημερίδα San Francisco Chronicle την Τρίτη.

Μπορεί «να μην είμαστε σε πόλεμο με την παραδοσιακή έννοια της λέξης, αλλά δεν βρισκόμαστε ούτε σε περίοδο πλήρους ειρήνης», τόνισε ο Μόντλι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε. «Και απαιτούμε από τους κυβερνήτες μας να δείχνουν ορθή κρίση, ωριμότητα, ηγετική ικανότητα και ψυχραιμία υπό πίεση». Ο κυβερνήτης Κροζίερ επέδειξε «πολύ κακή κρίση» σε μια «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» και δεν επέδειξε τον απαραίτητο «επαγγελματισμό» πρόσθεσε ο Μόντλι, το αξίωμα του οποίου έχει τον τίτλο του υπουργού αν και στην πράξη είναι υπηρεσιακός υφυπουργός Άμυνας.

Τον Κροζίερ αντικατέστησε ο προκάτοχός του υποναύαρχος Κάρλος Σαρντιέλο, που του είχε παραδώσει τη διοίκηση του πυρηνοκίνητου αεροπλανοφόρου Ρούζβελτ το Νοέμβριο.

Εξάλλου, μολονότι ο υπουργός Ναυτικού δεν κατηγόρησε απερίφραστα τον πλοίαρχο ότι διέρρευσε την επιστολή του στον Τύπο, άφησε να εννοηθεί ότι ο μεγάλος κατάλογος αποδεκτών της διευκόλυνε να γίνει ακριβώς αυτό.

Περίπου εκατό μέλη από τα 4.000 και πλέον μέλη του πληρώματος του Ρούζβελτ που έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό άρχισαν να αποβιβάζονται χθες στο Γκουάμ, στον Ειρηνικό.

Η καθαίρεση του πλοιάρχου από τη θέση του κυβερνήτη του αεροπλανοφόρου χαρακτηρίζεται δραματικό παράδειγμα των προκλήσεων που εγείρει η πανδημία για τους θεσμούς των ΗΠΑ. Η απόφαση ενδέχεται να αναγκάσει πολλούς άλλους αξιωματικούς να σωπάσουν σχετικά με τα κρούσματα μόλυνσης στις τάξεις των μονάδων τους. Το Πεντάγωνο φέρεται να απαιτεί από τους αξιωματικούς να μην δημοσιοποιούν τέτοια στοιχεία εδώ και κάποιες ημέρες.

Οι Δημοκρατικοί επέκριναν την κίνηση. Ο βασικός διεκδικητής του χρίσματος του κόμματος ώστε να είναι ο υποψήφιός του για την προεδρία στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου επισήμανε ότι «κακή κρίση» δεν έδειξε ο αξιωματικός του αμερικανικού ΠΝ, αλλά η κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Ο γερουσιαστής των Δημοκρατικών Μαρκ Γουόρνερ είπε πως το Ναυτικό χρειάζεται ανθρώπους σαν τον πλοίαρχο Κροζίερ, που υπερασπίζεται τους ναύτες κι έκανε «αυτό που ήταν το καλύτερο για το πλήρωμά του». «Δεν ξέρω γιατί θα τιμωρούσες κάποιον γι’ αυτό, ειδικά όταν κρίνονται τόσες ζωές», είπε.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ερωτηθείς σχετικά με τον πλοίαρχο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί καθημερινά στον Λευκό Οίκο για την πανδημία, διαφώνησε με την εκτίμηση ότι ο Κροζίερ απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του διότι προσπάθησε να σώσει τις ζωές των μελών του πληρώματός του. «Δεν συμφωνώ καθόλου μ’ αυτό. Καθόλου. Ούτε στο ελάχιστο», επέμεινε.


πηγή gazzettaplus

http://www.mixanitouxronou.gr

ΑΓΩΝΙΣΟΥ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΑΣ!

Gerasimos Saltos
Σε μια ζωή που κάθε μέρα όλα παίζονται, σαν σε σκακέρα ή σαν ένα παιχνίδι τύχης, ευστροφίας, συγκέντρωσης και επιλογών, το αναπάντεχο -σχέδόν πάντα- σε βρίσκει απροετοίμαστο.

Είναι εκείνη η στιγμή που η ανατροπή των δεδομένων σου, σε καθιστά ανήμπορο ν’αντιδράσεις, καθώς έκπληκτος αρνείσαι τη νέα πραγματικότητα.

Χρόνια ολόκληρα διακήρυτες, πως ετοιμάζεσαι γι’ αυτό που δεν θέλεις να συμβεί, αλλά όταν κτυπά στη πόρτα σου, καμώνεσαι πως δεν αφορά εσένα.

το αύριο του σήμερα


Η εικόνα ίσως περιέχει: φωτιά και υπαίθριες δραστηριότητεςChristos Xrisimos Poulimenos
Στον επόμενο τόνο... θα βρεθούμε απέναντι σε ερωτήματα, που οι απαντήσεις θα διχάσουν την ανθρωπότητα, αναλόγως το ηθικό, νοητικό και ψυχολογικό παράγοντα του καθενός.
Η αναγκαιότητα που θα μας οδηγήσει να πάρουμε αποφάσεις, θα συγκρουσθεί πρώτα μέσα μας, οδηγώντας μας να λάβουμε μέρος της ευθύνης που μας αναλογεί.
Τα γεγονότα είναι εδώ και άλλα έρχονται οσονούπω.

Έχουμε να κάνουμε με έναν αόρατο εχθρό (ποιο είναι το όπλο της CABAL?) ΒΙΝΤΕΟ



Ακούμε καθημερινά έχουμε να κάνουμε με έναν αόρατο εχθρό, αυτο βέβαια δεν περιλαμβάνει μόνο τον covid19, ούτε μονο το 5G Και το 6G, τα όπλα της καμπαλ ειναι αρκετά πιο ισχυρά, άλλωστε αυτοί έχουν κρυμμένη την τεχνολογία απο τους ανθρώπους, σας παραθέτουμε στο βίντεο με όλο το project: αόρατος εχθρός οπου λέει αναλυτικά αυτά που βιώνουμε σήμερα και δεν γνωρίζει κανένας μας, διαδώστε να μαθει ο κόσμος την αλήθεια

Ολοι μας βιώνουμε την ίδια κατάσταση δεν είμαστε διαφορετικοί απο εσάς



800,000 παιδιά που αγνοούνται κάθε χρόνο, επειδή υπάρχουν κάποιες αποστολές διάσωσης δείτε καθώς οι άβολες αλήθειες άρχισαν να ξεδιπλώνονται τις επόμενες εβδομάδες.

Katrina Victor 10 Ιουλίου 2019
NVXIM / EPSTEIN: Αν όλοι θέλετε να μάθετε πόσο βαθιά πάει η εμπορία ανθρώπων και παιδιών με τη NVXIM και τον Epstein με τους πολιτικούς του κόσμου, τη Wall Street, τον CEO, τα Media, τους αθλητές και την ελίτ του Χόλιγουντ, όλα αυτά τα παιδιά αναρτήθηκαν σε ένα online " πρακτορείο μοντελ από τον Epstein και τους NVXIM στρατολόγους και χειριστές.

Χρησιμοποίησαν ένα " πρακτορείο μόντελινγκ " ως κάλυψη για να κάνουν online πλειστηριασμούς και όταν κάποιος σχολιάζει " θα ήθελα να τους ρίξω " σήμαινε " θέλω να τα αγοράσω." Έχουν χιλιάδες σε μια online δημοπρασία. Ορίστε μερικά. Υπάρχουν χιλιάδες ακόμα. Φαίνονται ξεκάθαρα ναρκωμένοι και κακοποιημένοι. Θα έδειχνα στους άλλους αλλά είναι πολύ αναστατωμένοι και ενοχλητικοί και πιθανότατα θα με βάλουν στη φυλακή του fb γι ' αυτό επειδή μοιράζομαι την αλήθεια επειδή οι παραβάτες έχουν όλα τα Mainstream και τα Social M Απλά κάντε την έρευνά σας για την Epstein, NVIXM, Rachel Chandler (χειριστής παιδιών) και Walter Pearce (The fruiters) και δείτε ποιους ακολουθούν (άλλοι στρατολόγοι) The Clinton Foundation and Haiti Relief Fund, Allison Mack, Laura Suls

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πιθανό κείμενο που λέει "TFW 6:15 PM 71% Posts 1,044 likes"

Είμαι εκδότης / ερευνητής / συγγραφέας και κατά λάθος ανακάλυψα αυτά τα πράγματα ενώ έψαχνα στατιστικά στοιχεία για την εμπορία ανθρώπων πριν από χρόνια. Η κόρη μου ήταν μοντέλο κατά τη διάρκεια του έτους της στο γυμνάσιο και είχε αρκετά "πρακτορεία μοντέλου" προσφέροντας δωρεάν ταξίδια και φωτογραφίες στο instagram, αλλά δεν μπορούσα να βρω την επιχείρησή τους στο τοπικό τους Υπουργό. Την προειδοποίησα ότι μπορεί να είναι διακινητές και αρπακτικά. Δόξα τω Θεώ που είχε πολλές προσφορές αλλά ποτέ δεν τις δέχτηκε και από τότε έφυγε από αυτή τη βιομηχανία.

Οι άνθρωποι σπάνια σε πιστεύουν, αλλά όλοι μπαίνουμε στο Walmart κάθε μέρα και βλέπουμε τον τοίχο που δεν τελειώνουν τα παιδιά ή βλέπουμε τα στατιστικά για τα παιδιά που αγνοούνται. Αυτά είναι μόνο που αναφέρθηκαν αγνοούμενοι. Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά είναι ορφανά, θετά παιδιά, κακοποιημένα παιδιά και παιδιά από τρίτου κόσμου ή παιδιά που έχουν πουληθεί από τους ίδιους τους γονείς. Τους κυνηγούν επειδή δεν μπορούν να εντοπιστούν. Είμαι ανακουφισμένος που τελικά εκτίθενται. Αυτό είναι σημαντικό επειδή εκατομμύρια παιδιά διακινούνται κάθε χρόνο και οι πιο έμπιστοι ηγέτες και οι αγαπημένοι διασημότητες έχουν εμπλακεί σε μεγάλο βαθμό. Να είστε προετοιμασμένοι να δείτε πολλές από τις αγαπημένες σας διασημότητες, αθλητές και πολιτικούς να γίνονται σιωπηλοί, ξαφνικές ασθένειες, αυτοκτονούν · μεταξύ πολλών άλλων παράξενων περιστατικών Όταν σκοτεινιάζει οι κατσαρίδες μαζεύονται αλλά όταν τα φώτα ανάβουν, πιάνονται σε δράση και σκορπίζουν.

ΑΚΟΥΣΤΕ: Υπάρχει λόγος που θέλουν ανοιχτά σύνορα, καθυστερημένη έκτρωση και για να μισήσετε την επιβολή του νόμου και να δεχτείτε την ανομία. Διακίνηση ναρκωτικών, παιδιών, νεαρών γυναικών και οργάνων συγκομιδής. Επίσης χάνουν τον έλεγχο του ψηφοφόρου οπότε θέλουν απεγνωσμένα να πάρουν πίσω τη δύναμή τους. Εκμεταλλεύτηκαν και κακοποίησαν τη δύναμή τους.

Ελέγξτε ποιο ήταν το καθαρό εισόδημα του αγαπημένου σας πολιτικού πριν αναλάβει καθήκοντα και μετά τις εκλογές Κερδίζουν αυτή τη βιομηχανία δισεκατομμυρίων δολαρίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: Κρατήστε την παρακολούθηση ως μια άρρωστη πραγματικότητα που έχει κρυμμένη σε απλή τοποθεσία θα εκτεθεί και η γνωστική σας δυσαρμονία (όλα όσα γνωρίζετε θα έρθει σε αμφισβήτηση) μπορεί να θέσει και θα προκαθορίσετε να αντιστέκεστε στην αλήθεια αν και τα στοιχεία παρουσιάζονται. Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, προσευχηθείτε και γρήγορα για αυτά τα παιδιά, δύναμη για τους ηγέτες μας που ερευνούν αυτά τα φρικτά εγκλήματα και ότι οι εμπλέκονται να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Μείνετε συντονισμένοι. Να είστε σε εγρήγορση. Προσέξτε τα παιδιά σας · νέοι και εύπιστοι έφηβοι που θέλουν να γίνουν το επόμενο μοντέλο Instagram. Αν δείτε κάτι, πείτε κάτι. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε. Αυτό συνεχίστηκε σε απλή τοποθεσία!!!! № περισσότερο ύπνο ενώ αυτό συνεχίζεται.

" Μιλήστε για εκείνους που δεν μπορούν να μιλήσουν για τον εαυτό τους · εξασφαλίζουν δικαιοσύνη για όσους συνθλίβονται." 



Ο Τραμπ κάνει την Κίνησή του, σπάνε οι Αλυσίδες,τα Αρπακτικά σε Φυγή


Απομαγνητοφώνηση-Μετάφραση: Μάρη Λιώκη

  • Αυτό το διάστημα παρακολουθούμε να διεξάγεται μία τεράστια μάχη μεταξύ δύο αντιπάλων. Τους Πατριώτες από τη μία και το Βαθύ Κράτος από την άλλη. Οι Πατριώτες θέλουν ο κόσμος να δει πώς λειτουργεί το Σύστημα των δεύτερων.
  • Κάτι που προσπαθεί ο Τραμπ αυτή την εποχή είναι, να βάλει στο ίδιο τραπέζι συνομιλιών τη Ρωσία και τη Σαουδική Αραβία ώστε να υπάρξει συνεργασία τόσο μεταξύ τους όσο και με τις ΗΠΑ. Η κρίση του πετρελαίου απαιτεί μία διεθνή αντίδραση. Και η λύση φαίνεται να υπάρχει έξω από τον OPEC (Οργανισμός Εξαγωγών Πετρελαιοπαραγωγικών Χωρών).

The White House Διακήρυξη για το Μήνα Πρόληψης της κατάχρησης παιδιών από το 2000, 2020

εκδόθηκε στις: 31 Μαρτίου 2020
Η παιδική ηλικία πρέπει να γεμίζει με χαρά, ελπίδα, αγάπη άνευ όρων και αποδοχή. Τραγικά, όμως, πάρα πολλοί από τους νέους ανθρώπους του έθνους μας

Εκπροσωπος των Q στην Ελλαδα και τα Βαλκανια, μας μιλα για την κατασταση που βιωνουμε σημερα...

"EVERGREEN" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ.....

Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και νερόΝικόλαος Γεωργιάδης
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΥΤΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΞΩ ΓΡΑΦΟΥΝ "LIVE ART".........

AYTA ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ PEDOVOURS (ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΒΙΑΣΜΟ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ)
ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΤΕΧΝΗΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ Η ΑΛΛΟΝ ΕΛΕΓΧΟ......

ΣΩΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!

ΑΓΩΓΗ ΜΑΜΟΥΘ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ !!! Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ !!!!


Αγωγή 20 τρισεκατομμυρίων δολαρίων κατατέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά των κινεζικών αρχών για το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την αγωγή κατέθεσε ο Αμερικανός δικηγόρος Λάρι Κλέιμαν από κοινού με εταιρεία του Τέξας και στρέφεται κατά της κινεζικής κυβέρνησης, του κινεζικού στρατού, του Ινστιτούτου Ιολογίας της Ουχάν, του επικεφαλής του Ινστιτούτου Σι Ζενγκλί και του αρχηγού του στρατού Τζεν Γουέι.

Ανήκουστο! Η Διεθνής Αμνηστία Κατηγορεί Την Ελλάδα Για Όσα Έγιναν Στον Έβρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλη μία «πισώπλατη μαχαιριά» κατά της Ελλάδας.

Απίστευτες καταγγελίες που μέχρι πρότινος τις ακούγαμε από τα κέντρα παραγωγής Fake News της Άγκυρας υιοθετούν εμμέσως τα Ηνωμένα Έθνη.

Με όργανο την γνωστή τοις πάσι ΜΚΟ «Διεθνής Αμνηστία», η Ελλάδα βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο επειδή…τόλμησε να υπερασπιστεί τα σύνορά της στον Έβρο από τους εισβολείς του Ερντογάν.

Πιο συγκεκριμένα με καταφανείς δηλώσεις κατά της χώρας μας, η Διεθνής Αμνηστία επιβεβαιώνει από την πλευρά της την ύπαρξη δύο νεκρών αλλοδαπών και μίας αγνοούμενης στον Έβρο, θεωρώντας ως υπαίτια την Ελλάδα.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΩΡΑ

Αφού αντιμετωπίσουμε αυτές τις ακατανόητες αλήθειες, οι καρδιές μας θα σπάσουν σε ένα εκατομμύριο μικρά κομμάτια.


Agnes Janssen
Όταν οι άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να ζουν στο σκοτάδι για τόσο καιρό, και κάποιος τους δείχνει το φως, είναι πιο εύστοχοι να απορρίψουν το φως και να υποχωρήσουν στο σκοτάδι... Που είναι το γνωστό.
Στην πραγματικότητα είναι μια φυλακή, αλλά είναι το μόνο που έχουν γνωρίσει. Το γνωστό.
Τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, θα σας δείξουν την αλήθεια για κάποια πράγματα που προηγουμένως άγνωστα για εσάς...

Το Κρουαζιερόπλοιο της ΕΛΙΤ, θα έρθει και στην Ελλάδα ?

Το μεγάλο πρώην πολεμικό πλοίο GITMO, που πλέων το έχουν τροποποιήσει σε μια τεράστια πλωτή φυλακή, με εντολή Τραμπ, θα μαζεύει τους κακοποιούς της ΕΛΙΤ.Το κρουαζιερόπλοιο των παιδεραστών

Δύο μεγάλο πλοία έβγαλε ο αμερικάνικος στρατός, τα οποίο έχουν κάνει εντύπωση, για ακόμα μία φορά σε όσους τα έχουν δει.
Είναι πρώην πολεμικά πλοία, τα οποίο τα έχουν μετατρέψει σε μια μεγάλη πλωτή φυλακή.
Είναι ένα GITMO SHIP.

ΦΡΙΚΗ - ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ! ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, ΒΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΤ. ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΠΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΝ ! ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ - ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ !

ΤΑ COMFORT KAI MERCY, ΤΑ ΔΥΟ ΠΛΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ. ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΘΥΜΑΤΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ

Νικόλαος Γεωργιάδης
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΛΕΠΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ....

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΩΡΑ......

ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ COMFORT KAI MERCY, ΤΑ ΔΥΟ ΠΛΟΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ....
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters