Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Το Κρουαζιερόπλοιο της ΕΛΙΤ, θα έρθει και στην Ελλάδα ?

Το μεγάλο πρώην πολεμικό πλοίο GITMO, που πλέων το έχουν τροποποιήσει σε μια τεράστια πλωτή φυλακή, με εντολή Τραμπ, θα μαζεύει τους κακοποιούς της ΕΛΙΤ.Το κρουαζιερόπλοιο των παιδεραστών

Δύο μεγάλο πλοία έβγαλε ο αμερικάνικος στρατός, τα οποίο έχουν κάνει εντύπωση, για ακόμα μία φορά σε όσους τα έχουν δει.
Είναι πρώην πολεμικά πλοία, τα οποίο τα έχουν μετατρέψει σε μια μεγάλη πλωτή φυλακή.
Είναι ένα GITMO SHIP.

Το Πλοίο μεταφοράς κρατουμένων.

Πλοία όπου οι καλοί με τον Τράμπ, θα φυλακίζουν όλους αυτούς που συλλαμβάνουν από την επιχείρηση «καταιγίδα», που διεξάγεται παγκοσμίως τον τελευταίο καιρό.
Σημαντικό βέβαια είναι να προσθέσουμε ότι μέσα στα πλοία, υπάρχουν και θάλαμοι εκτελέσεων, όλων αυτών που θα έχουν κάνει βαριά αμαρτήματα.
Για εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας, παιδεραστές, παιδόφιλους, σατανιστές και ότι άλλο ζουλάπι και κοπριά, από τον πλανήτη.
Το μεγάλο πρώην πολεμικό πλοίο GITMO, που πλέων το έχουν τροποποιήσει σε μια τεράστια πλωτή φυλακή, με εντολή Τραμπ, θα μαζεύει τους κακοποιούς της ΕΛΙΤ.
Ακόμα και οι ΝΑΖΙ από τότε οργανώναν παιδοφιλικά πάρτυ.
Οι φυλακές της FEMA φθάνουν στο Γκίτμο με σκοπό τη στέγαση της υπερχείλισης κρατουμένων υψηλού επιπέδου κατηγορούμενων στο βάθος κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών δικαστηρίων. Το πλοίο μπορεί να στεγάσει μέχρι και 1.000 κρατούμενους.
Σατανιστικές τελετές. Βασανίζουν και σφάζουν τα παιδιά.
Εν τω μεταξύ, ένας πλήρης κατάλογος των κατηγορουμένων μόλις κυκλοφόρησε και το έχουμε.
Δείτε και το σχετικό Βίντεο.
Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν την προδοσία, την εκλογική απάτη και τους πολιτικούς ελίτ στις 9/11 και τη σφαγή της Βεγγάζης, το όπλο και τα ναρκωτικά, την εμπορία ανθρώπων, την εκμετάλλευση των παιδιών, την απαγωγή, τη δολοφονία και τη συγκομιδή των οργάνων του θύματος για χρηματικό κέρδος (εμπόριο οργάνων).

Οι δικαστές έχουν καθίσει. Έχουν προετοιμαστεί θάλαμοι θανάτου.

Το μεγάλο πρώην πολεμικό πλοίο GITMO, που πλέων το έχουν τροποποιήσει σε μια τεράστια πλωτή φυλακή, με εντολή Τραμπ, θα μαζεύει τους κακοποιούς της ΕΛΙΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters