Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Θα παραδώσετε κι εσείς τους γείτονές σας στους επικυρίαρχούς μας;

της δικηγόρου Λόρα Χόλις για τη δημοσιογραφική ιστοσελίδα WND

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν αντιμετωπίζουν μόνο μεταλλάξεις του COVID-19. Η κυβέρνησή μας και η κουλτούρα μας έχουν μολυνθεί από μεταλλαγμένα στελέχη κολεκτιβισμού και εταιρικού αυταρχισμού, τα οποία ήδη ασχολούνται με τη λογοκρισία και κινούνται ταχύτατα προς τη διαρκή επιτήρηση και τον έλεγχο της περιουσίας μας, των οικονομικών μας, της υγειονομικής μας περίθαλψης και των πιο προσωπικών μας αποφάσεων.

Ο Αναγκαστικός Εμβολιασμός Ήταν Πάντα ο Τελικός ΣτόχοςBarbara Loe Fisher,
Συνιδρύτριας και Προέδρου του Εθνικού Κέντρου Πληροφόρησης για τους Εμβολιασμούς, ΗΠΑ, 22 Σεπτ. 2021
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters