Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Θα παραδώσετε κι εσείς τους γείτονές σας στους επικυρίαρχούς μας;

της δικηγόρου Λόρα Χόλις για τη δημοσιογραφική ιστοσελίδα WND

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν αντιμετωπίζουν μόνο μεταλλάξεις του COVID-19. Η κυβέρνησή μας και η κουλτούρα μας έχουν μολυνθεί από μεταλλαγμένα στελέχη κολεκτιβισμού και εταιρικού αυταρχισμού, τα οποία ήδη ασχολούνται με τη λογοκρισία και κινούνται ταχύτατα προς τη διαρκή επιτήρηση και τον έλεγχο της περιουσίας μας, των οικονομικών μας, της υγειονομικής μας περίθαλψης και των πιο προσωπικών μας αποφάσεων.

Και εκείνοι που ασχολούνται με το να μας κάνουν να καταπιούμε τον αυταρχισμό με το ζόρι, διατηρούν ταυτόχρονα ζωντανή την ψευδαίσθηση της ουσιαστικής συμμετοχής μας στην κυβέρνηση. Μας οδηγούν να πιστεύουμε ότι έχουμε κάποιο έλεγχο στην αντιπροσωπευτική μας διακυβέρνηση και στις πολιτικές της. Εν τω μεταξύ, οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι μας κάνουν παρασκηνιακές συμφωνίες και αγνοούν τις πιο επείγουσες ανησυχίες της χώρας μας. Και η ακεραιότητα των εκλογών μας έχει διαβρωθεί σε σημείο που δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι όλες οι ψήφοι έχουν ριχθεί από πραγματικούς πολίτες και δεν είναι παράνομα πολλαπλασιασμένες, κατασκευασμένες ή ηλεκτρονικά χειραγωγημένες.

Είναι ίσως προφανές ότι σε ελεύθερα έθνη όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η αποτελεσματική διακυβέρνηση εξαρτάται από την πίστη στην ακεραιότητα του συστήματος και την εθελοντική συμμόρφωση με τους νόμους του. Αλλά ακόμη και οι κυβερνήσεις των ρητά αυταρχικών καθεστώτων αντέχουν μόνο με την ανοχή των υπηκόων τους. Αν αρκετοί άνθρωποι αποφασίσουν να μη συμμορφωθούν, θα βρεθούν μπροστά σε μια επανάσταση.

Στην πραγματικότητα, οι χειρότερες παραβιάσεις των ανθρώπινων δικαιωμάτων που έχουν καταγραφεί στην ιστορία δεν θα μπορούσαν να έχουν λάβει χώρα χωρίς την πρόθυμη συμμετοχή των πολιτών. Στο Τρίτο Ράιχ του Χίτλερ, για παράδειγμα, οι πολίτες της Γερμανίας και των κατεχόμενων χωρών στράφηκαν ο ένας έναντι του άλλου. Επιτέθηκαν στους Εβραίους, έκλεψαν την περιουσία τους, κατέστρεψαν τις επιχειρήσεις τους και τους πρόδωσαν όταν οι ναζιστικές αρχές τούς συγκέντρωναν κατά εκατομμύρια για να τους στείλουν στα στρατόπεδα θανάτου. Οι ομοφυλόφιλοι, οι ανάπηροι και οι Ρομά (Τσιγγάνοι) αποτέλεσαν παρόμοιο στόχο.

Κομμουνιστικά καθεστώτα όπως η πρώην Σοβιετική Ένωση, η Κίνα, η Κούβα, η Καμπότζη και η Βόρεια Κορέα είναι διαβόητα για τη συμμετοχή των πολιτών. Οι άνθρωποι ενθαρρύνονταν (και ενθαρρύνονται) να καταδίδουν τους συμπολίτες τους επειδή ήταν "αστοί", "καπιταλιστές", "ατομικιστές", "εχθροί του κράτους" ή άλλες επινοημένες ιδεολογικές παραβιάσεις.

Και τους κατέδιδαν όντως. Εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τα πάντα και στάλθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, συχνά μαζί με ολόκληρες τις οικογένειές τους, όπου φυλακίστηκαν (και φυλακίζονται), βασανίστηκαν, λιμοκτονήθηκαν και δολοφονήθηκαν.

Απόλυτα κοινοί άνθρωποι υπέβαλαν τους γείτονες, τους συναδέλφους και τους φίλους τους σε φρικτή κακοποίηση, στέρηση και θάνατο όντας πρόθυμοι συμμετέχοντες σε μαζικές προπαγανδιστικές εκστρατείες. Οι δράστες αυτών των εκστρατειών δεν λένε ποτέ: "Επιτεθείτε στους γείτονές σας για πλάκα". Δημιουργούν λογικές, παρέχουν δικαιολογίες και αδιάκοπα φωνάζουν συνθήματα που οι άνθρωποι επιλέγουν να πιστέψουν.

Λέω σκόπιμα "πρόθυμα" και "επιλέγουν να". Υπήρχαν πάντα εκείνοι που προειδοποιούσαν για το τι θα έρθει, που προσπαθούσαν να διαψεύσουν τα ψεύδη, που απευθύνονταν στα καλύτερα ένστικτα των συμπολιτών τους και που τους παρακαλούσαν να απορρίψουν τις ολέθριες ιδεολογίες που πρέσβευαν εκείνοι που κατηγορούσαν αποδιοπομπαίους τράγους και υπόσχονταν ουτοπία.

Στο τέλος, αυτές οι προειδοποιήσεις έπεφταν στο κενό.

Οι Αμερικανοί αγαπούν να λένε στον εαυτό τους: "Αυτό δεν μπορεί να συμβεί εδώ". Αντιθέτως, συμβαίνει εδώ.

Για τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια, είμαστε παγιδευμένοι στη μία μαζική προπαγανδιστική εκστρατεία μετά την άλλη. Ωστόσο, όσες φορές κι αν αποδειχθεί ότι αυτά που μας λέγονται είναι ψέματα, εκατομμύρια Αμερικανοί εξακολουθούν να επιλέγουν να πιστεύουν τους ψεύτες.

Ποιος διακινεί την προπαγάνδα; Πρώτα και κύρια, οι πολιτικοί μας – η μεγάλη πλειοψηφία των εθνικά ορατών Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων. Η βιομηχανία του θεάματος. Τεράστιος αριθμός διευθυντών εταιρειών. Τεράστια μέρη της ακαδημαϊκής κοινότητας. Ακόμα χειρότερα, σχεδόν όλα τα εθνικά μέσα ενημέρωσης, που προδίδουν τον αμερικανικό λαό συμμετέχοντας ενεργά στην προπαγάνδα.

Το μοτίβο είναι σταθερό και άμεσα αναγνωρίσιμο: Γίνεται μια δήλωση ή λαμβάνεται μια θέση από τους ισχυρούς. Πραγματολογικά είναι ύποπτη, αν όχι καταφανώς ψευδής, αλλά δεν επιτρέπεται σε κανέναν να την αμφισβητήσει. Η πραγματική επιστημονική διερεύνηση απαγορεύεται. Τα δεδομένα που υποστηρίζουν την επίσημη αφήγηση είναι διαστρεβλωμένα, και αυτά που την αντικρούουν καταστέλλονται. Οι δημοσιευμένες επιστημονικές εργασίες αποσύρονται. Οι εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης λογοκρίνουν όποιον προσπαθεί να παρουσιάσει ακριβείς πληροφορίες ή εναλλακτικές θεωρίες. Οι μεγάλες εταιρείες απολύουν υπαλλήλους που εκφράζουν την άποψή τους. Φίλοι και συγγενείς περιφρονούν τους αγαπημένους τους που αρνούνται να ακολουθήσουν τη "γραμμή του κόμματος".

Αργότερα, η επίσημη ιστορία αποκαλύπτεται ως ψευδής ή τα απαγορευμένα γεγονότα αποκαλύπτονται ως αληθινά. Αυτό απορρίπτεται ή αγνοείται σιωπηλά.

Παρακολουθούμε αυτό να διαδραματίζεται με την κλιματική αλλαγή, τον τρανσεξουαλισμό, την ιστορία της συμπαιγνίας Τραμπ/Ρωσίας, την ιστορία της πολιτικής, οικονομικής και σεξουαλικής εκμετάλλευσης του Χάντερ Μπάιντεν, τις ύποπτες συνθήκες γύρω από τις εκλογές του Νοεμβρίου 2020, την "εξέγερση" της 6ης Ιανουαρίου, τη θεωρία της διαρροής του εργαστηρίου COVID-19, την αποτελεσματικότητα των φαρμακευτικών θεραπειών για την ασθένεια, τους κινδύνους των πειραματικών εμβολίων και την καταστροφική απόσυρση από το Αφγανιστάν.

Η κυβέρνησή μας επιχειρεί μαζική αναδιάρθρωση της χώρας και της οικονομίας μας, συμπεριλαμβανομένων των καταστροφικών επιπέδων χρέους και της αντισυνταγματικής στέρησης των δικαιωμάτων και των ατομικών μας ελευθεριών. Το κάνουν αυτό παρά τις αντιρρήσεις της πλειοψηφίας των πολιτών, με τη βοήθεια της άγνοιας εκατομμυρίων άλλων. Χρησιμοποιούν προπαγάνδα, αντιπερισπασμό και ξεκάθαρα ψέματα για να μας στρέψουν τον ένα ενάντια στον άλλον και να μας αποσπάσουν την προσοχή από τις μηχανορραφίες τους.

Πιθανόν να λέτε στον εαυτό σας ότι δεν θα βοηθούσατε τους Ναζί, τους Μπολσεβίκους ή τους Ερυθρούς Χμερ. Θέλετε να πιστεύετε ότι είστε σοφός απέναντι σε αυτούς που θα σας χειραγωγούσαν.

Είστε;

Αν σας ζητηθεί να αποκλείσετε τους συμπολίτες σας από τον χώρο της επιχείρησής σας αν δεν είναι εμβολιασμένοι, θα το κάνετε; Αν σας ζητηθεί να απολύσετε υπαλλήλους που είχαν COVID ή που έχουν ανησυχίες σχετικά με τα εμβόλια, θα το κάνετε; Αν σας πουν ότι θα χάσετε την ιατρική σας άδεια αν δεν κάνετε αμβλώσεις, θα το κάνετε; Αν σας ζητηθεί από το FBI να παραδώσετε ονόματα ανθρώπων που πιστεύετε ότι διαφωνούν μαζί σας πολιτικά, θα το κάνετε;

Σας έχουν πει ότι εκατομμύρια συμπατριώτες σας - φίλοι, γείτονες και συνάδελφοί σας - είναι "λευκοί ρατσιστές" και "εγχώριοι τρομοκράτες".  Το πιστεύετε αυτό; Διότι αν το πιστεύετε αυτό, τι δεν θα κάνετε αν σας το ζητήσουν;

Έχετε να κάνετε μια επιλογή. Θα γίνετε πρόθυμο πιόνι σε προπαγανδιστικές εκστρατείες που διεξάγονται από τους εξουσιαστές, οι οποίοι θα έρθουν και για εσάς, τελικά, όπως κάνουν πάντα; Ή θα σκέφτεστε ανεξάρτητα, θα υπερασπίζεστε την ελεύθερη διερεύνηση, θα απαιτήσετε την αλήθεια και θα βοηθήσετε να διατηρηθεί αυτή η χώρα ελεύθερη;

Τι είδους άνθρωπος είστε πραγματικά;

 

πηγή: https://www.wnd.com

 

μετάφραση: Κίμων Πετρόχειλος, http://youtubetranslations.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters