Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ! Τραμπ στον ΠΟΥ – Οι ΗΠΑ δεν θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρόγραμμα παρασκευής εμβολίων

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, οι ΗΠΑ αποτελούν και επίσημα παρελθόν από την «παγκόσμια προσπάθεια» υπό την αιγίδα του ΠΟΥ για την κατασκευή φαρμάκων και εμβολίων κατά του Covid-19.
Οι ΗΠΑ δεν θα πάρουν μέρος στην νέα παγκόσμια πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που πρόκειται να οργανώσει την κοινή ανάπτυξη φαρμακευτικής αγωγής κατά του κορονοϊού, ανέφερε ο εκπρόσωπος της αμερικανικής αποστολής στη Γενεύη.

Ήταν μόλις 46 χρονών , πατέρας 2 κοριτσιών και πέθανε ανώνυμα για την Πατρίδα του


Αναστέλλουμε τη δράση μας .

Ο Παναγιώτης δεν είναι ποια μαζί μας , έχασε τη μάχη με το δολοφόνο ιό που τον κτύπησε ύπουλα . Σήμερα τα ξημερώματα σε Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης , δεν άντεξε .

Ήταν εκείνος που ενημέρωσε ότι η Τουρκία κρύβει τα κρούσματα όταν αποκάλυψε με στοιχεία στους New York Times και σε γνωστή Τουρκική εφημερίδα ότι στις 16 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη μόνο, υπήρχαν 2-3.000 κρούσματα και πάνω από 120 νεκροί. Αποτέλεσμα ήταν η σύλληψη του Τούρκου δημοσιογράφου, Χακάν Γκιούλσεβέν, και η μεγάλη διαδικτυακή «αντι-Ερντογανική» εκστρατεία που ακολούθησε.

Ο δημοσιογράφος Timothy Charles και οι διασώσεις παιδιών στην Νέα Υόρκη (VIDEO).

Ο δημοσιογράφος Timothy Charles Holmseth, στα παρακάτω τρία βίντεο μας εξηγεί τι συμβαίνει με τις διασώσεις, σε ένα παραλήρημα διαλόγων.
Μαρτυρίες για το τί συμβαίνει στα τούνελ, τις διασώσεις παιδιών και άλλα, σε τρία βίντεο που αξίζει να δείτε.
Σύστημα μυστική βάση δεδομένων για παραγγελίες βρεφών.

Διασώσεις από τις Υπόγειες Στρατιωτικές Βάσεις (DUMBS) - 1/4/2020

Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός
Ναι σώζονται άνθρωποι από τις υπόγειες βάσεις DUMBS, όχι μόνο παιδιά αλλά και γυναίκες που εξυπηρετούσαν ως γεννήτορες και άνθρωποι που χρησιμοποιούνταν σαν πειραματόζωα. 
Και βγαίνουν έξω από εκεί σε όλα τα σχήματα, κάποιες φορές όχι και τόσο όμορφα. 

Η Fed προετοίμασε την κατάρρευση του δολαρίου μέχρι το τέλος του έτους


Δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών
 ΜΟΣΧΑ, 23 Απριλίου - RIA Novosti, Natalia Dembinskaya. Το αμερικανικό νόμισμα είναι ισχυρότερο από ποτέ: λόγω της επιδημίας του κορωναϊού και της κατάρρευσης των τιμών του πετρελαίου, οι επενδυτές μεταφέρουν κεφάλαια στο κύριο αποθεματικό νόμισμα του κόσμου, συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση του.  Ωστόσο, όπως προειδοποιούν οι αναλυτές μεγάλων διεθνών τραπεζών, μέχρι το τέλος του έτους, το δολάριο θαυποτιμηθεί λόγω πρωτοφανών μέτρων στήριξης της οικονομίας, τα οποία έχει λάβει  η Fed.

Βατικανό Cestui Que Vie- ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΝΕΚΡΟ-ΔΟΥΛΟ!! Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

μεταφραση: Γεωργία Βαγενά

Βήμα 1α. Κατανόηση του Cestui Que Vie Act 1666Ύπαρξη ΖωήςCestui Que Vie

Λονδίνο 1666, κατά τη διάρκεια της μαύρης πανώλης και των μεγάλων πυρκαγιών του Λονδίνου, με βούλα του Πάπα το Κοινοβούλιο θέσπισε μια πράξη πίσω από κλειστές πόρτες, που ονομάζεται Cestui Que Vie Act 1666.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΟΒΟΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ......

Νικόλαος Γεωργιάδης
ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.....
ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΑΛΑΓΓΙ.........

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΠΑΙΔΙΑ... ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ.......
ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ......

Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ: «Ανησυχώ πολύ με το "τσιπάρισμα" που πρεσβεύει ο Μπιλ Γκέιτς»

O William Pelham Barr είναι ο 85ος United States Attorney General απο τις 14 Φεβρουαρίου του 2019 ενώ είχε υπάρξει και ο 77ος Attorney General από το 1991 μέχρι το 1993 κατά την προεδρία του George H. W. Bush.  Μιλώντας, λοιπόν, στην Λόρα Ιγκράχαμ του τηλεοπτικού σταθμού, Fox News, δήλωσε πως ανησυχεί πολύ για τα «ψηφιακά πιστοποιητικά» του Μπιλ Γκέιτς.

Όσα δεν θέλουν να ξέρεις για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.) Όσα δεν σου είπαν για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ( Π.Ο.Υ.)

Γ.Ρωμανός: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΩΝ & ΒΙΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ -ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ-
22 Απρ 2020
To περιοδικό NATURE αποτελεί σημείο αναφοράς για την εγκυρότητα κάθε επίσημης έρευνας στην επιστημονική κοινότητα.
Όταν μιλάμε λοιπόν για δημοσιευμένη έρευνα και ειδικά από το συγκεκριμένο περιοδικό ΔΕΝ θα μπορούσε να υπάρξει ανώτερη πηγή εγκυρότητας.
Αυτά για όσους ζητάνε «αποδείξεις» και αμφισβητούν χωρίς να ψάξουν τις πηγές των πληροφοριών.

Το ΥOUTUBE "θα κοβει" τα videos για τις βιταμινες...Ερχεται ο «διατροφικός κώδικας – Codex Alimantrarius» που λεγαμε τοσα χρονια και καποιοι χλευαζαν


 Ανακοίνωση μέσω CNN για τα βίντεο που θα κατεβαίνουν άμεσα...
Η διευθύνων σύμβουλος του Youtube, Susan Wojcicki, εμφανίστηκε στο CNN, προβαίνοντας
σε μία δήλωση «βόμβα»!

Η Wojcicki είπε ευθέως πως το YouTube θα κατεβάσει όποια βίντεο παρέχουν «προβληματικές» πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και εκείνα που θα στρέφονται κατά του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας.

Η πατέντα 060606 της Microsoft. Διαβάστε το, διαδώστε το


Όλα πλέον στο φως. Ο έχων νουν ψηφισάτω.
Επειδή ο αριθμός 666 ανέκαθεν, αλλά ειδικά στις μέρες μας προκαλεί ανησυχίες, έψαξα, μετά από προτροπή συνεργάτη μου  για μια πατέντα ευρεσιτεχνίας με κωδικό WO 2020 060606. 
Επειδή το θέμα της ευρεσιτεχνίας αυτής είναι εξαιρετικά σοβαρό, ανέλαβα προσωπικά να κάνω το άρθρο και δίνοντας διαρκώς πηγές να αναλάβω και την ευθύνη της έρευνας. Ήδη βλέπετε, εδώ και μερικές μέρες κυκλοφορούν ακρότατα και όχι απλά ακραία σενάρια για τον BILL GATES, την εμμονή του με τα εμφυτεύματα και όχι απλά τα microchips και το χάραγμα της Αποκάλυψης.

EΤΟΙΜΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ... Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟ


Αρχισαν τα οργανα στην Αμερικη με συνταρακτικες αποκαλυψεις δια στοματος προεδρου Τραμπ. Εδω και μερες σας λεμε οτι κατι μεγαλο εχει ξεκινησει στις ΗΠΑ και οτι ειναι θεμα ημερων να αρχισουν οι αποκαλυψεις. Αυτα που θα δειτε παρακατω ειναι τα λιγοτερο απιστευτα που θα δειτε με την παροδο του χρονου.
Υπαρχει ενας απιστευτος υπογειος πολεμος αναμεσα στον Τραμπ και στους Δημοκρατικους (κατι σαν τους δικους μας αριστερους). Φυσικα πισω και απο τις 2 παραταξεις υπαρχουν αλλοι που εχουμε αναλυσει σε αλλα αρθρα...

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters