Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

EΤΟΙΜΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ... Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟ


Αρχισαν τα οργανα στην Αμερικη με συνταρακτικες αποκαλυψεις δια στοματος προεδρου Τραμπ. Εδω και μερες σας λεμε οτι κατι μεγαλο εχει ξεκινησει στις ΗΠΑ και οτι ειναι θεμα ημερων να αρχισουν οι αποκαλυψεις. Αυτα που θα δειτε παρακατω ειναι τα λιγοτερο απιστευτα που θα δειτε με την παροδο του χρονου.
Υπαρχει ενας απιστευτος υπογειος πολεμος αναμεσα στον Τραμπ και στους Δημοκρατικους (κατι σαν τους δικους μας αριστερους). Φυσικα πισω και απο τις 2 παραταξεις υπαρχουν αλλοι που εχουμε αναλυσει σε αλλα αρθρα...


Στο πρωτο βιντεο θα δειτε τον Τραμπ πριν 3 μερες, να ανακοινωνει επισημα οτι ο επικεφαλης λοιμοξιολογος των ΗΠΑ ANTONI FAUCI (κατι σαν τον Τσιοδρα εδω) το 2015 σαν ενδιαμεσος της κυβερνησης Ομπαμα(που χαθηκε αυτο το παληκαρι τοσους μηνες ...εμεις ξερουμε που...) χρηματοδοτησε με 3,7 μυρια δολαρια, χρηματα του Αμερικανικου λαου, το Ινστιτουτο Ιολογιας της Γιουχαν(κοιτα κατι συμπτωσεις) ...Τωρα ερχεται το καλο... και το 2017 προειδοποιησε οτι επι προεδριας Τραμπ θα ξεσπασει μια μεγαλη υγειονομικη κριση που ομοια της δεν εχουμε ξαναδει...!!!

Δειτε το βιντεο με Ελληνικη μεταφραση




Παμε στη δευτερη μεγαλη ειδηση...

Πριν 3-4 μερες ο προεδρος Τραμπ εδωσε το πρασινο φως για εκ νεου διερευνηση των διαβαθμισμενων 33.000 e-mails που διεγραφησαν απο server του Υπουργειου Εξωτερικων απο την Χιλαρι Κλιντον οσο ηταν Υπουργος  και οδηγησαν στο θανατο πολλων Αμερικανων πολιτων.

Να θυμισουμε οτι το 2015 οι Ομοσπονδιακες αρχες ειχαν καταφερει να ανακτησουν τα διεγραμμενα αρχεια μεγαλης εθνικης σημασιας αλλα ο Διευθυντης του FBI Τζέιμς Κόμεϊ (κολληταρι της Χιλαρυ και της κυβερνησης Ομπαμα) αποφασισε να μην προτείνει την απαγγελία ποινικών κατηγοριών σε βάρος της Χίλαρι Κλίντον για τη διαχείριση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της ως υπουργού Εξωτερικών.

Ο Τραμπ τοτε ειχε κατηγορησει για μεροληψια τον  ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ (το αλλο κολληταρι της κυβερνησης Ομπαμα) γιατι δεν διεξάγουν έρευνα για τον Διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ ή για την Κλίντον.
Φυσικα το τεραστιο αυτο σκανδαλο το "εκαναν γαργαρα".

Μετα απο μερικους μηνες, TO 2016, οπου Ο Τραμπ νικησε τις εκλογες "εδιωξε με τις κλωτσιες" τον προαναφερομενο Διευθυντη του FBI...!!!

Αυτη τη φορα η επισημη εναρξη νεας διερευνησης της υποθεσης υπο την προεδρια Τραμπ που ουσιαστικα ειναι κατι σαν κατηγορια διαφθορας και προδοσιας ...."μυριζει ποινικες διωξεις και καγκελο"...!!!

Δειτε εδω το βιντεο με Ελληνικη μεταφραση



Βεβαια εδω ολα τα Νεοταξιτικα ΜΜΕ δεν αναφερουν τιποτα και οι εντολες που παιρνουν ειναι να δειχνουν ποσοι παπαδες λειτουργησαν τις εκκλησιες την Ανασταση...!!!



SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

http://sinomosiologos.blogspot.com/2020/04/e.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters